2846
-
#2398 gyanítom az EA búcsút mondhat az SW licensznek ! :)))
-
#2397 Naboo-n is előfordult, hogy a végén amikor a palotában folyik már a harc ott ki be rohangált és ugye egy kupacon volt mindenki . :D -
Zarache87 #2396 Melyik bolygon volt?
Csak nem Kashyk vagy Star Killer? Mondjuk meg van par masik helytallo map is. :D -
Tirion #2395 őőőőőőőőőőőő ez elég különös
hogyan lehetett ott az összes killnél, majd assistal a társai összes killjénél, és mindeközben az összes OBJ teljesítésekkor....
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.21. 23:43:32 -
Bagoly81 #2394 ez normális, vagy csak szerintem nem az ? kép
Utoljára szerkesztette: Bagoly81, 2017.11.21. 23:34:43 -
Vicodine #2393 Nem tudom, de lehet a konzlos reszlegben tudsz rola infot kerni -
Cato115 #2392 Sziasztok (ismét)! Valaki tudna válaszolni a #2321 hsz-ra?
Köszi előre is. -
Zarache87 #2391 Szerintem december 5.-e utan jonnek majd a boostok. Amugy ha akarsz johetsz te is velunk. :D -
#2390 Fognak még könyörögni a játékosok, hogy vehessenek pénzért creditet! :DDD -
Vicodine #2389 #2380 -
Zarache87 #2388 Nem para :D
Mi a fun miattt jatszunk meg kell ido amig belejon az ember. -
#2387 Szerintem zárjátok a témát...:) -
gebali #2386 Nem szívesen csatlakozom be másokhoz mert lejjebb írtam h nagyon béna vagyok, csak visszafogom a csapatot az meg gáz ha még ismerem is őket:D -
gebali #2385 Újabb komment, újabb érv nélküli megszólalás. Amit csinálsz az klasszikus módszer arra hogy az ember elterelje a hulyesegerol a figyelmet, ne aggódj, ezt minden értelmes ember felismeri úgyhogy hajrá ;)
Szóval várom az érveket a kartyarendszer mellett. Hajrá. -
Vicodine #2384 Figy, ez mar tenyleg full kretenseg toled, sose nyomjad fullba a kretent, mert akkor oszkar bacsi nem gyun.. :D Most keresem a kandikamerat, vagy tenyleg onmagadtol vagy ilyen zizi, hogy egyre melyebbre asod magad a hulyeseg godreben...na mind1 -
Zarache87 #2383 Azert irtam, hogy csak max 30%, de tenyleg juthat az ember nemi elonyhoz csak picihez. Mondjuk a Bounty Hunter pl rohadt jo pont farmhoz.
Ja ha van kedved tolhatod velunk. :) -
gebali #2382 Hát az oke de ha az egyik kártyával többet sebez a másikkal meg több az élete akkor lehetséges. -
gebali #2381 Mondtam hogy ennyi tellik tőled, köszönöm hogy megerősítettel:D -
Vicodine #2380 A lenyeget nem erted, nem kellenek ervek, mert alapveto hulyesegeket irsz, amikre nem lehet reagalni! Na de tenylegoff, mar tenyleg nagyon unalmas, lapozzunk... -
Zarache87 #2379 A kartya nem boostol annyira a hajon, hogy fele elete maradjon. Az inkabb azert van mert pontosabban celzott vagy kepeseget is hasznalt amivel meg dmg-el. Ja es a kartyak max par szazelok boostot ad amivel max 10%-30% hp maradna vissza ha mindketto egyseg 100%-ra eltalalta egymast es semmi se ment melle. -
Zarache87 #2378
Annyira visszafogtak a jatekot a lootbox kivetele ota, hogy alig lehet creditet szerezni. -
gebali #2377 Na jól van akkor, csak nem sikerült semmire reagalnod amit írtam :D Én érvelek te meg nem tudsz ezért inkább hárítasz hogy nincs értelme a vitának. Miközben egy rohadt érv nem jött semmi ellen. GGWP menjél tanulni mert holnap biosz felelés. -
ricsei50 #2376 Remélem tényleg vége lesz a vitának mert már rohadt unalmas -
Vicodine #2375 A veled valo kommunikacio szerintem teljesen folosleges, alapvetoen hulyesegeket irkalsz, nincsen vita alap, hiszen meg a p2wel sem vagy tisztaban, sajat mondatodban sem jottel ra, mi volt amit hulyeseget irtal(es meg tolem akarsz valaszt ra, hogy mi az, amikor tok egyertelmu...), igy minek... Amugy meg en baromira nem vagyok rafuggve, napi 1-2 orat tolom, es elvezem, ennyi, es tok unalmas, hogy a fikazason kivul masrol nem szol itt semmi. Akinek nem tetszik, nem jatszik vele, az leave azt cso. en reszemrol ezt az adok-kapokot befejeztem mert ez sehova nem vezet. Van a jateknak egy mechanikaja, vagy bejon, vagy nem. -
#2374 Kivettek, cserebe irgalmatlan keveset ad mindenre....
Nem hulyek azert :)))
En pl 1-es assault vagyok, sehova nem mozdul semmi ...! :)))) -
gebali #2373 Kérlek mesélj, gamer berkekben járatos barátom! Még még arra is varok hogy lentebb mi volt az ellentmondás a kommentemben.
Értem én hogy ha valaki rá van függve akkor lehet összehozni jó dolgokat, de még azt mindig nem hallottam hogy mi a kártyás rendszer előnye a tapasztalatgyűjtéssel vagy a nulla progresszes rendszerrel szemben (mint ami az eredeti BF2-ben volt és tökéletesen működött).
Elmondom: semmi. Az a jó benne hogy kiszámíthatatlan, vagyis így a folyamatos ládavásárlásra ösztönöz, amihez viszont lassan adja a krediteket. És most hagyjuk hogy ezt az utolsó percben kivették belőle, mert attól még a játék a lootboxos rendszerre van építve. És bárkivel fogadni merek, hogy karácsony után visszakerül "rajongói keresre". -
hawkie22 #2372 A leírások alapján még vacilálok, hogy megvegyem-e vagy inkább várjak még vele. Ti mit javasoltok, akik már ismeritek illetve toljátok a játékot? -
#2371 Apro hiba, meg kell is a balance, de tegnap jot rohogtem rajta, hogy a droid megfullaldt a gazpatrontol ! :))) -
Vicodine #2370 Ok master.. :) -
#2369 Szerintem arra, hogy valaki bevasarolja magat 27-es heavyre, majd tol 70 killt, fullos survival kartyaval exploziv sentry vel ! :))) -
#2368 Jött hozzá egy 433.60 Mb-os patch. Még nem találtam infót, mi lehet benne, de gondolom apróbb hibákról van szó. -
Vicodine #2367 Pontosan, te irsz hulyesegeket, mert nem lett p2w. Tudod mit jelent az, hogy p2w, mire irjak ezt gamer berkekben? -
#2366 Nekem majdnem minden hős megvan. Assaultal lassan az összes kártyám megvan és a fontosabbak kraftolva liláig kékig. A hero cratet vegyétek mert az olcsó és mindent dob (class card, craft material stb). Semmi problémám a progressel. :D
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2017.11.21. 08:43:50 -
#2365 Azt ugye vágod hogy kitdusz kraftolni szinte minden kártyát elég hamar anélkül hogy igazi pénzt fektetnél bele? :D -
#2364 Az ok, hogy utolso percben kivettek a vasarlos cuccot, ami gyak annyi volt, hogy nem lehet fizetni, de minde n maradt ugy ahogy volt...
Iszonyat lassu fejlodes, az ember elunja az eletet :))))
Nekem pl meg egy kartyat se adott a jatek , egy van, azt kraftoltam....
Vicc. -
ricsei50 #2363 Én assaultal nyomatom, jelenleg 3-as assaultom van. Tnap este játszottam és sikerült kiiktatnom egy 50%-os rayt úgy, hogy engem szemelt ki. Izgalmas pár másodperc volt. Gyorsan jött felém. Indítottam egy gránáttal aztán váltottam shotgunra, ide oda vetődtem közbe. Kegyetlen volt, de meg lett :D -
gebali #2362 "Na most, hogy elindult elesben, es kiderult, hogy a nagy p2w duma kamu volt es semmi nem igaz belole, es minden ugy megy, ahogyan az egy ertelmes playernek nem fekszi meg a gyomrat, ilyenkor hol vannak a rinyagepek? Nem kotekedeskeppen mondtam amit, csak ezert kar elore picsakolni meg a kiadas elott..."
Yep, én írok hülyeségeket :DDDD -
Vicodine #2361 Most te komolyan beszelsz? :D Arra sem tudsz rajonni, hol irtad a marhasagot, es meg en magyarazzam el, ugy hogy tok nyomi styelban irsz...Vicc...
gebali#2360 Tevedesben vagy, itt kozulunk senki nem vedi a jatekot(mas sem rajtam kivul ahogyan olvastam), egyszeruen azok a valotlan baromsagok amiket sokan allitanak, nem leteznek, vagy ha leteznek is, sokszorosara felfujva adjak elo itt paran, es masrol sem megy a vita itt sokak kozt, csak hogy ennyire szar, annyira szar, ez is szar, az is szar...Ki a fene kivancsi erre? Aki szidni akarja, az nyisson egy kulon topcit, legyen a cime "Angry Empire", es akkor ott lehet szidni orrba szajba, de itt lenyegi infot igen keveset lehet a jatekkal kapcsolatban olvani, mert csak a fikkazassal van mindenki elfoglalva. Ha nem tetszik, ne jatszon vele az illeto, nem lehet mindenki izlesenek megfeleloen fejleszteni, hiszen akkor mindenki egy jatekkal jatszana, de ez igy van jol, csak a folosleges koroket hanyagolni kellene, mert baromi unalmas az agyatlan cry, aminek java tok eszetlen baromsag, koszono viszonyban nincsen a valosaggal. -
gebali #2360 Gratulálok hozzá, nem tudom, mit csinálok rosszul, én is munka és család mellett tolom, de még csak épphogy elkezdett kék lapokat dobálni. De amúgy van egy óriási tévedésed: szerinted azért nem élvezem a játékot mert szar vagyok. Téves. Annak ellenére élvezem, hogy szar vagyok, mert hát lássuk be, a tabella alsó harmadában végzek, ha jó napom van. Azt viszont borzasztó szánalmasnak érzem, hogy ha valaki nem a kihívás hanem a könnyű győzelem miatt élvezi a játékot.
Az űrhajós példa azért tökéletes, mert nincs benne kérdés: ha két hajó egyszerre kezd tüzelni egymásra, és ugyanakkora az erejük (mert ugyanakkorának kell lennie, hiszen a négy frakció ugyanazon kasztjának hajói nem különböznek), akkor logikus, hogy hajszál dönt, ki hullik el hamarabb. Az mindenképpen kérdéseket vet fel, ha az egyik meghal, a másiknak meg megvan a fél élete. Ezen kérdéseket válaszolja meg a kártyarendszer.
Amúgy eszem megálll, hogy ti véditek ezt a baromságot. Szerintem ha az EA személyesed dug fel síkosító nélkül egy fénykardot a seggetekbe, még azt is élveznétek, és elmagyaráznátok, hogy ez amúgy miért is remek dolog :D A kártyarendszer semmilyen épeszű érvvel nem jobb, mint az XP-rendszer, de legalább van egy szerencsejáték vonatkozása, amivel jó be lehet szopatni a hülyéket. Akik még védik is.
-
gebali #2359 Nem jöttem rá, kérlek, magyarázd el, az elmés meglátásaid eddig is vidám pillanatokat okoztak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.