Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elhiszem azt is, hogy sokan lehetnek olyanok, akik már előre fenték apuci MasterCard Gold-ját, ők most koppantak, hogy mégis játszaniuk kell.
@adam46. Nem mindent vontak vissza, a pénzért megvehető fejlődési rendszert vonták vissza, és áttervezik az úgy tervezett jutalmazási rendszert, hogy vásárolandó ládák nélkül 4000 óra játékkal tudd unlockolni a tartalmakat. Kártyák és egyéb cuccok megmaradnak. És ez jó is így, a pay to win képességek, és a pénzért vásárolható véletlenszerű loot volt a gond (kvázi szerencsejáték), nem a kozmetikai elemek. PONT ezzel a fizetős rendszerrel lehetett megúszni a játékot, aki akart, az fizetett, és DAY0-nál olyan ellenfelekkel kellene szembenézned, akik pénztárcával fejlődtek, nem azzal, hogy végigseggelik azt az időt, amíg mindent megkaphatsz. Az csak a probléma része, hogy a pénz nélküli fejlődés olyan nevetségesen hosszú idővel volt tervezve, hogy épeszű körülmények közt fizetned KELL azért, hogy előre juss. De elvileg a fizetős ládák megszűnésével ezen is alakítanak.
Battlefield 4-ben a fejlődés nem volt ennyire kritikus, a fegyverek sebzése és a karakterek életereje nem lootoktól meg szintektől függ. 140-es csókába is pont ugyanannyit kell lőnöd mint az 1-es szintűbe. A tőle felvett fegyvered sem fog fele annyit sebezni mint nála, csak azért mert te még nem vásároltál meg valami DLC-t. Nincs felvehető pajzs meg extra sisak, ami az első fejlövést elnyeli. satöbbi. Nagyon más a kettő (hozzáteszem, hogy sajnos, nekem a BF4 mai napig nagy kedvenc).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.17. 22:06:51
www.pumaszallas.hu
Neked amúgy mid fáj?
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.17. 21:57:17
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.11.17. 21:20:21
Nézz már utána a dolgoknak mielőtt kommentelnél bármit is. Ha ezek a "rinyagépek" nem lettek volna, még a mai nap is 60 ezer kreditbe kerülne Vader és ugyanúgy lehetne igazi pénzzel is venni lootboxokat. Inkább hálás lehetnél.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
https://www.ea.com/games/starwars/battlefront/battlefront-2/news/pre-launch-update
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Hamarosan én is a csapat aktív tagja leszek, kérdésem lenne hogy digitálisan jelenleg hol a legkedvezőbb beszerezni?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Meg ez ki is nyir minden jatekot egy ev alatt, egyszeruen nincs uj ember... lasd BF1....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ahogy te is kifejtetted itt már rég nem csak az EA/DICE-ról volt szó! Tuti a Disney is odaszólt,hogy takarodjatok a picsbe szétbasszátok a SW trademarkot ,ráadásul pont a nagy film előtt végképp nem kell efféle botrány!
remélem,hogy a jutalmazást is átgondolják,mert még egy munkanélküli embernek is hónapokba telik mire mindent kinyit,nemhogy egy hétköznapi játékosnak aki ráadásul a kurvára elbaszott rendszernek köszönhetően hetekig csak szopni fog bejárni a játékba
már az előrendelt lila meg kék kártyáimmal , átlagos playerként is halomra szedem a kártya nélküli ellenfeleket 😞(((((((((
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.17. 15:06:17
Én nagyon valószínűtlennek tartom, hogy a halasztott bevezetés után változatlanul térne vissza a fizetős rész. Az már büntetőjogilag is csalás lenne.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.17. 14:45:28
www.pumaszallas.hu
Igazából csak jövőre terveztem megvenni, de az az igazság, hogy maga a játék fenomenális szerintem. Szóval a DICE nem csak malmozott az évek során, pazar munkát végeztek ilyen téren az biztos. Elvileg folyamatosan érkezik ingyenes tartalom 2019 őszéig(elég csak megnézni mi fog jönni decemberben), ami szintén üdvözülendő változás a megosztó szezonbérlet helyett. Nyilván ez a pay to win rendszer rontja az összképet, de egyértelmű volt, hogy a plusz bevételről nem szeretne a kiadó lemondani. Sajnálatos, hogy ezt a jelenlegi formájában képzelték el. Viszont azt írták/mondták, hogy átdolgozzák és kitalálnak valamit és valóban csak ennyit kell csinálni, mert a játék maga remek(vagy legalábbis nem olyan szar szerintem, mint amilyennek sokan állítják). Én még mindig azt mondom, várjunk egy kicsit és adjunk nekik esélyt hogy helyrehozzák a hibáikat.
Az egész Boba Fett körül rage is kicsit vicces 😄 Túl erős lett, na bumm. Mintha nem lett volna ilyen más játékoknál sohasem. Majd balanszolják aztán ennyi volt a történet. Persze a videó alatt árad a gyűlölet az EA és DICE felé emiatt is 😄 Egyébként láttam olyan srácnak a videóját aki közben röhögött milyen erős a full star cardos Boba, de alig tudott vele összehozni killt 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.11.17. 11:37:52
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
megnyugodtam megvan a mai 125credit meg 5db crafting part 😄 😄 😄 is a napi ládámban 😛
most már csak a 200 credites átlagos körökön kell dolgozni,hogy ne 2-3 óra játékkal tudj venni egyetlen darab must have lootbox-ot 😊
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.17. 10:41:42
Na tessék, "be lehet kussolni", mert a mikrotranzakció vissza fognak jönni. Nehogy elhidd már hogy az EA ennyiben el is intézte. Túl naiv vagy!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Meg amúgy úgyis visszahozzák amint elült a shitstorm.
Star Wars Battlefront 2 - PAY TO WIN System REMOVED, NO IN-GAME MICROTRANSACTIONS
https://www.youtube.com/watch?v=n3edOgnsa5E

ferdít és hazudozik rendesen a kis prodcuer gyerek :S
nagyon spoilerben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.11.16. 15:26:21
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.11.16. 14:23:31
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: gebali, 2017.11.16. 13:09:01
Amúgy mindent kioldani 2100 dollár. Az is csak magyar viszonylattal sok?
En azt mondom, mindenki havi szinten bontsa le az osszeget amit raszan, es ugy jol korrigalhato. Mondjuk en mostanaban 1 evnel nem jatszom tobbet semmivel, mert szarokat adnak ki, ezert osszesen 100.000ftnal tobbet nem aldozom ra, de annyit meg igen, mert az kevesebb mint havi 10.000ft, es cserebe egesz honapban szorakozom. Kinek mi mennyi...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tehát amiről beszélnek az emberek az az, hogy ha mondjuk egy 60-100 dolláros terméket megveszel, akkor az ne csak azt jelentse, hogy ez a belépő ahhoz, hogy még többet fizethess.
Ha valami tök ingyen van és mellette van lehetőség pénzért gyorsítani fejlődést vagy tartalmat venni, akkor abba nem nagyon szoktalk belekötni. Pl. TESO egy jó példa. Megveszed, nincs korlátozás, de az új területekért fizetned kell. Ha még elő is fizetsz, akkor egyéb előnyöket is szerezhetsz.
MMOkban is van/volt egy ilyen modell, hogy megvetted a terméket + havi díj, az is rendben volt valahol mert kaptál hozzá patcheket, fejlesztéseket és nem korlátoztak semmiben. Aztán jöttek szép csendben ezek a mikrotranzakciós szarok és most már mindenhol ott vannak.
Szóval a fejlesztő/kiadó/terjesztő amúgy a pénzénél van ha sokan megveszik a terméket, Itt ugye erről húznak le pár új bőrt, mert külön fizetsz a dlc-kért, skinekért,minden lófaszért. Ezzel sincs baj ha mondjuk csak arról van szó, hogy neked akkor lehet már hupilila péncélod is. A baj akkor van, ha olyan előnyöket tudsz venni pénzért amikkel sokkal sikeresebb leszel a játékon belül.
Mondjuk ez valahol kontraproduktív is mert sokan ezért abbahagyják, de igazából ez jó is mert be lehet szépen szántani az egészet és nem kell pénzt költeni a szerverekre meg supportra. Meg amúgy is jövőre megint kiadunk egy újabb részt ami ugyanaz mint az eddigiek csak beleteszünk vmi parasztvakítást. Az emberek majd ugrani fognak rá és megint elköltenek egy zsák pénzt.
Csak egy furi info, amikor kezdtem játszani már úgy, hogy saját pénzem vettem játékokat (nem warez) akkor olyan 20 dolcsi körül voltak, aztán ez szépen felment 30-40-50 dolcsira. ma meg ott tartunk, hogy sokszor 60-80-100 dollárokat elkérnek. A játékok viszont nem lettek jobbak, de amíg megveszik az emberek addig emelik.