thecrew.jpg
  • Coral Springs
    Az hagyján hogy informálatlan vagy, de még fogalomzavarban is szenvedsz. A valós fizika elég szűk fogalom, leginkább irl értendő, szerintem maradjunk a szimulátornál. Ezt már valamivel tágabban is lehet értelmezni, ám sehol nem volt arról szó hogy ez a játék szimulátor lesz, csak annyi lett megemlítve hogy lesz három nehézségi fokozat, és hogy minden segítség kikapcsolása mellett elég korrekt lesz az autók irányítása. Továbbá hogy jó lesz az FFB. Amúgy meg nincs olyan gép ami ilyen grafika mellett, szimulátor szintű fizikával normálisan (fps) tudna futtatni egy open world autósjátékot, vagy ha van is mélyen bele kéne nyúlni a pénztárcába. Leoptimalizálni meg egyszerűen nem érné meg.

Az már a videókon is jól látszik hogy nem lesz ez a játék annyira vérárkád mint a TDU2, vagy akár egy Need for Speed, nekem bőven megfelel ha kirakhatom majd a TDU1 mellé a polcra ezt is, mert minőségben hozza majd azt a szintet, vagy még többet. De szerintem ezzel így van rajtam kívül még sok autóbuzi is, az a néhány műmájer vérszimes köcsög meg kit érdekel. Sok csak teszi az agyát hogy mekkora pro, közbe sehol semmi.