13251
-
#1286 Tess ;) -
Streamhez majd dobtok egy linket pls? :) ami elvileg este fél 11kor kezdődik. -
úgy négy éve ígérgetik, hogy hamarosan.. :D
ha a pontot tartalmazó nevet nem szereti a játék és ezért nem lesz szinkronban az uplay-em a játékkal akkor indulok is az ubisofthoz egy tankkkal.. -
Kicsit OFF:
Uplayen mikor óhajtják majd megoldani, hogy változtatni lehessen a felhasználónevet? Nem tudja valaki? -
UH, sivatagba elkapott kicsit az NFS3 hangulat :D igaz ott nem földön hanem aszfaton kellet anno versenyezni, de ugyanilyen kanyonok közt.... -
-
Bér em vagyok se aston se ferrari fan, de azért csorog a nyálam a képek láttán. Várakozás szempontjából kemény lesz a következő pár hónap a játék kiadásáig. :D -
Coral Springs #1279 Szerintem a zsaruk szeretni fogják a GT 500 -am már látom előre. Miket fogok én majd menekülni előlük te jó isten, már amennyiben nem úgy lesz majd megoldva mint a TDU2 -ben. Ha azonos a szisztéma akkor felejtős, lássa csak mindenki hogy ott kergetik a MrFordShelby -t.
-
Coral Springs #1278 Majd küldök neked oda fel képeslapot a Miami Beach -ről ha gondolod.
-
majd meglátjuk, szinte mindegy is.. ha nem a mostani bétához adják a kulcsot, TDU és TDU2 béta után bízok benne hogy sikerül ide is bejutni majd :D -
Azt írták hogy majd a streamen elmondják hogy lehet kulcsot szerezni, szóval gondolom nem csak simán megmutatják a kódokat. -
Majd építünk hóembert is
-
igen -
Mikor kezdődik? 22:30-kor? -
pedig valószínű így lesz, szóval érdemes az uplay klienst előkészíteni :D
ha pedig már elő van készítve, akkor Szabi.HUN a nickem, kéne majd Driver:SF-ezni egy kicsit felvezetésként :) -
Remélem nem csak úgy kirakják a képernyőre és a leggyorsabb viszi. -
Stockbauer33 #1270
-
itt meg a többi új kép
(a jobboldalon a piros Camaro mögött egy szürke Gallardo LP560-4 :)
-
igen :)
-
Stockbauer33 #1267 Ha neked Májámi akkor nekem ott a sok hav.Északon a sok-sok hav :D
#1252 A videó elején a Huayra előtt az a fehér az egy Agera? :DD -
A mai közvetítés alatt 60db béta kulcsot mutatnak majd.. :)
-
Coral Springs #1265 Nagyon komoly lesz a játék nem győzöm eléggé hangsúlyozni, bár így hogy bejelentettek a GTA V -öt PC -re is elég húzós lesz majd a műsor.
-
azt már láthattuk, hogy a fejlesztők lelkesek és autóbzik :D
a játék jónak tűnik.. most már csak az a fontos, hogy kijavítsák azt a néhány hibát ami maradt és minél több jármű legyen alapból, majd utána rendszeresen jöjjön dlc is mint pl. Forzánál és nem gyözöm majd tömni a zsebüket, csak ne hagyják magára úgy a játékot mint ahogy a TDU2-vel tette az Eden és az Atari :) -
gyanús volt eddig is a Ferrari-s kormány mutogatás.. írtam is hogy hátha ez jelent is valamit.. :D
nekem inkább 288GTO/308 GTS/355 GTS vagy hasonló kéne :) -
Stockbauer33 #1262 
#1252 Ne tartsd magadba a sok infót :D Ha jön még a Lö mellé az F12 akkor egész jó a paletta
Töröld légyszives az előzőt Szabi -
Köszi a linket
Bár így, hogy semmit se kérdeznek, lutri lesz ki jut be...
-
Jól mutat, csak látni nem lehet semmit
-
-
-
Új kód 4T4R6X6X -
Odabasz :) -
Ez így timelapseben valami kib@szott jól mutat
-
ja és persze a béta jelentkezés linkje.. :)
thecrewgame.com/beta, Július 23.án indul a béta és November 11.én jelenik majd meg a játék -
Koenigsegg és LaFerrari
-
Kedves twinr! Egy játék nem a vezetéstudásról, hanem a játékról szól! Csukjad be a szemed, gondolj vissza 10 éves korodra, érezed át újra az érzést: JÁTÉK! Na ha ez megvan, akkor jókat fogsz játszani.
-
a kérdés jó :D
a vitázgatásnak meg nincs sok értelme, véleménye mindenkinek van csak senkit nem érdekel :)
ha valakinek nem tetszik hát így járt, de ha valaki roncsderbis törést hiányolja, meg a valódi ultralealisztikus fizikát az, nagyon rossz topikba jár és ne lepődjön meg ha a topiklátógatok nem értik meg őt :D
lehetne brutálrészletes törés, csak hamar vége lenne a játéknak, ha az első küldetésben meghalnánk, krúzolásnál meg főleg idegesitő még a karcolás is, hát még egy totálkár :DD -
Ez a crew skin hogy működhet? Egy valaki megcsinálja a másik 2 meg leavel mert nem tetszik nekik? :D Vagy minden tag szerkesztheti? -
Így van.
De szerintem nem úgy törünk be egy topikba, hogy "Egy egyszerű kérdés.Az autók törnek?Vagy csak egy szó jellemző erre is NFS." ezzel a hangnemmel kihúztad a gyufát, mert míg neked nem tetszik, sokan tűkön ülve várják, hogy játszhassanak vele. Ez az a topik ahol arról megy a duma, hogy milyen király játék lesz ez, persze, hogy mindenki egyből szembe fordult veled ahogy egy rossz szót szóltál a játékról. Szerinted mi lenne ha bemennék az iRacing topikba és azt mondanám, hogy okok fasza a fizika, meg az irányítás is jól le van modellezve de a grafika elég gyatra, nincsenek szépen kidolgozva a részletek? -
Egy fórumon mindenki hülye!! ezt tudhatnád. Az is aki egy pici negatívumot ír és az is aki ezért egyből magyaráz. Az az okosabb aki leszarja a másikat.
Ha beírsz egy akármilyen negatív véleményt úgy is lesz egy témában túl jártas okostojás aki letámad. Egyből azzal hogy nem is értesz hozzá, bár azért nem tilos magadtól utánajárni.
Viszont ha olyant írsz hogy ez annyiraszar hogy nagyonszar és meg sem venném meg ilyenek akkor azt minek kell? az már nyilvános öngyilkosság vagy trollkodás szvsz..
-