13240
-
#1275 Majd építünk hóembert is -
#1274 igen -
#1273 Mikor kezdődik? 22:30-kor? -
#1272 pedig valószínű így lesz, szóval érdemes az uplay klienst előkészíteni :D
ha pedig már elő van készítve, akkor Szabi.HUN a nickem, kéne majd Driver:SF-ezni egy kicsit felvezetésként :) -
#1271 Remélem nem csak úgy kirakják a képernyőre és a leggyorsabb viszi. -
Stockbauer33 #1270 -
#1269 itt meg a többi új kép
(a jobboldalon a piros Camaro mögött egy szürke Gallardo LP560-4 :)
-
#1268 igen :)
-
Stockbauer33 #1267 Ha neked Májámi akkor nekem ott a sok hav.Északon a sok-sok hav :D
#1252 A videó elején a Huayra előtt az a fehér az egy Agera? :DD -
#1266 A mai közvetítés alatt 60db béta kulcsot mutatnak majd.. :)
-
Coral Springs #1265 Nagyon komoly lesz a játék nem győzöm eléggé hangsúlyozni, bár így hogy bejelentettek a GTA V -öt PC -re is elég húzós lesz majd a műsor. -
#1264 azt már láthattuk, hogy a fejlesztők lelkesek és autóbzik :D
a játék jónak tűnik.. most már csak az a fontos, hogy kijavítsák azt a néhány hibát ami maradt és minél több jármű legyen alapból, majd utána rendszeresen jöjjön dlc is mint pl. Forzánál és nem gyözöm majd tömni a zsebüket, csak ne hagyják magára úgy a játékot mint ahogy a TDU2-vel tette az Eden és az Atari :) -
#1263 gyanús volt eddig is a Ferrari-s kormány mutogatás.. írtam is hogy hátha ez jelent is valamit.. :D
nekem inkább 288GTO/308 GTS/355 GTS vagy hasonló kéne :) -
Stockbauer33 #1262
#1252 Ne tartsd magadba a sok infót :D Ha jön még a Lö mellé az F12 akkor egész jó a paletta
Töröld légyszives az előzőt Szabi -
#1260 Köszi a linket Bár így, hogy semmit se kérdeznek, lutri lesz ki jut be... -
#1259 Jól mutat, csak látni nem lehet semmit -
-
#1257 -
#1256 Új kód 4T4R6X6X -
#1255 Odabasz :) -
#1254 Ez így timelapseben valami kib@szott jól mutat -
#1253 ja és persze a béta jelentkezés linkje.. :)
thecrewgame.com/beta, Július 23.án indul a béta és November 11.én jelenik majd meg a játék -
Koenigsegg és LaFerrari
-
#1251 Kedves twinr! Egy játék nem a vezetéstudásról, hanem a játékról szól! Csukjad be a szemed, gondolj vissza 10 éves korodra, érezed át újra az érzést: JÁTÉK! Na ha ez megvan, akkor jókat fogsz játszani. -
#1250 a kérdés jó :D
a vitázgatásnak meg nincs sok értelme, véleménye mindenkinek van csak senkit nem érdekel :)
ha valakinek nem tetszik hát így járt, de ha valaki roncsderbis törést hiányolja, meg a valódi ultralealisztikus fizikát az, nagyon rossz topikba jár és ne lepődjön meg ha a topiklátógatok nem értik meg őt :D
lehetne brutálrészletes törés, csak hamar vége lenne a játéknak, ha az első küldetésben meghalnánk, krúzolásnál meg főleg idegesitő még a karcolás is, hát még egy totálkár :DD -
#1249 Ez a crew skin hogy működhet? Egy valaki megcsinálja a másik 2 meg leavel mert nem tetszik nekik? :D Vagy minden tag szerkesztheti? -
#1248 Így van.
De szerintem nem úgy törünk be egy topikba, hogy "Egy egyszerű kérdés.Az autók törnek?Vagy csak egy szó jellemző erre is NFS." ezzel a hangnemmel kihúztad a gyufát, mert míg neked nem tetszik, sokan tűkön ülve várják, hogy játszhassanak vele. Ez az a topik ahol arról megy a duma, hogy milyen király játék lesz ez, persze, hogy mindenki egyből szembe fordult veled ahogy egy rossz szót szóltál a játékról. Szerinted mi lenne ha bemennék az iRacing topikba és azt mondanám, hogy okok fasza a fizika, meg az irányítás is jól le van modellezve de a grafika elég gyatra, nincsenek szépen kidolgozva a részletek? -
#1247 Egy fórumon mindenki hülye!! ezt tudhatnád. Az is aki egy pici negatívumot ír és az is aki ezért egyből magyaráz. Az az okosabb aki leszarja a másikat.
Ha beírsz egy akármilyen negatív véleményt úgy is lesz egy témában túl jártas okostojás aki letámad. Egyből azzal hogy nem is értesz hozzá, bár azért nem tilos magadtól utánajárni.
Viszont ha olyant írsz hogy ez annyiraszar hogy nagyonszar és meg sem venném meg ilyenek akkor azt minek kell? az már nyilvános öngyilkosság vagy trollkodás szvsz..
-
#1246 -
twinr #1245 De, teljesen megértem. De nem is én támadtalak benneteket, hanem ti engem. Egy fórum azért van, hogy mindenki leírhassa a véelményét, amíg kultúráltan teszi. Azt hiszem én senkit nem sértegettem, pusztán a véleményem leírtam, és a vihart a biliben ti generáltátok.:)
Akinek tetszik, az majd megveszi és élvezi, akinek meg enm, mint én az meg nem veszi meg. ennyi. nem kell ezt felfújni. -
#1244 Imádom az SG-t minden napra jut valami szórakozás: -
Coral Springs #1243 Húha ! Várj hozok zsepit, mindjárt megkönnyezem a tudásod. Nagyon pro vagy ! -
zritya #1242 -
#1241 De nem érted, épp erről van szó, van akinek nem az nyújt élményt, hogy beül a géphez majd pattanásig feszülve tolja le a gyors köröket, zárt pályán, körről körre próbálkozni, javítani az idődön, meg hasonlók, hanem munka után egy sör társaságában egy király autóval, gurulni egy szép tájon, vagy hasonló, nem vért izzadva, hogy az úton tartsd az autót.
Az a baj nem fogod fel, hogy tudjuk, hogy nincs szó reális fizikáról és irányításról és mégis ugyan azt fújod. Már már szánalmas vagy. -
Coral Springs #1240 Eddig még nem láttam olyan topikot, ahova ne jött volna be egy-egy pro gyerek pampogni. Legtöbbjük Arcade és Arcade játék között sem tud különbséget tenni és összemossák őket, az meg extra a halálom amikor valaki a pályaversenyt hasonlítja egy nyitott világhoz. -
twinr #1239 hahhaha... ezt nem kéne kommentálnom, de sajnos nem állom meg, maximum bannol az admin. Szóval köcsögözni nem kéne, inkább tanulj meg vezetni. Itt köcsögözöl, meg pro-zol, és azt hiszed hogy tudsz vezetni mert egy árkád játékban 220-al befordulsz egy utca sarkon:D
A véleményem meg nem hiszem hogy feszültségkeltés lenne, egyszerűen elmondtam hogy csalódtam mert semmi fizika nicns a játékban, ennyi.
Azt meg nem tudom hogy lehet egy videóból megállapítani, hogy ez jobb vagy sem mint a NFS, vagy bármelyik másik árkád.
Nagy arcod pedig neked van coral springs barátom, de szivesen kiállok veled bármilyen normális szimulátorban bármilyen versenyre. (iracing, AC...) Ott megmutathatod, ki a köcsög, és ki a pro!:D -
Coral Springs #1238 Az hagyján hogy informálatlan vagy, de még fogalomzavarban is szenvedsz. A valós fizika elég szűk fogalom, leginkább irl értendő, szerintem maradjunk a szimulátornál. Ezt már valamivel tágabban is lehet értelmezni, ám sehol nem volt arról szó hogy ez a játék szimulátor lesz, csak annyi lett megemlítve hogy lesz három nehézségi fokozat, és hogy minden segítség kikapcsolása mellett elég korrekt lesz az autók irányítása. Továbbá hogy jó lesz az FFB. Amúgy meg nincs olyan gép ami ilyen grafika mellett, szimulátor szintű fizikával normálisan (fps) tudna futtatni egy open world autósjátékot, vagy ha van is mélyen bele kéne nyúlni a pénztárcába. Leoptimalizálni meg egyszerűen nem érné meg.
Az már a videókon is jól látszik hogy nem lesz ez a játék annyira vérárkád mint a TDU2, vagy akár egy Need for Speed, nekem bőven megfelel ha kirakhatom majd a TDU1 mellé a polcra ezt is, mert minőségben hozza majd azt a szintet, vagy még többet. De szerintem ezzel így van rajtam kívül még sok autóbuzi is, az a néhány műmájer vérszimes köcsög meg kit érdekel. Sok csak teszi az agyát hogy mekkora pro, közbe sehol semmi. -
#1237 -
#1236 Én Need For Speedezek is, nekem semmi bajom az arcade-al, mert soha nem voltam nagy szimulátoros, pedig tetszik de nem megy nekem és kész.
Szóval ha nem tetszik a játék akkor nem nézed, nem írsz róla és kész ennyi. Ha valósághű vezetési élményt akarsz akkor menj szimulátorozni vagy ülj be egy valódi autóba és autókázz. Nem kell kelteni itt a feszültséget. -
#1235 soha nem volt szó rFactor2 fizikáról