13240
-
#1315 Én is így várok -
#1314 én türelmesen és felkészülten várok :D
-
#1313 ugylátom trailereket ma is megcsodálhatjuk -
#1312 Ha sokáig fog így menni, a gyengék feladják és kevesebb emberrel kell harcolni a kulcsért -
#1311 viszont legalább a kép is akad, kidobhatnák végre azt a vacak almás laptopot és streamelhetnének normális gépről is.. :D
egyébként szerintem most jön egy óra előzetes ismételgetés :) -
#1310 Jobb volt mint most, mert most hang sincs :D -
#1309 a visszhangzás rohadt idegesítő :D -
#1308 Elindult. -
#1307 Szerintem korai még ezen aggódni. -
#1306 Gondolom uplayhez adnak egy kódot amivel tudod aktiválni a játékot. -
#1305 Kérdeztük, modok nem tudtak rá konkrétan válaszolni -
#1304 és hogy lesz adnak egy kódot? azt hova kell írni vagy mi??? :S -
#1303 "Elongo06 (ez valami moderátora a streamnek): 60 keys will be handed out tonight. More details will come in the stream"
60 kulcsot osztanak ki ma. További info majd a streamen lesz. -
#1302 Még 5 perc, azt írják. -
Coral Springs #1301 Ahhoz képest hogy a Buick Grand National egy legendás autó, még a TDU1 -ben sem volt benne. Talán majd itt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1300 ahhoz képest hogy Amerikában játszódik a játék, meglepően sok legendás autó hiányzik még a listáról.. pl. Cobra és Daytona Cobra Coupe nélkül ki ne merjék adni a játékot.. a régi Chargerre meg Daytona bodykit-et akarok, de lehetne pl. gallytörőrács is előre! :) -
#1299 Áááá S7 már olyan Mainstream :) -
#1298 Bazz, tényleg. Megint a felületesség. Csak az elejét olvastam, hogy ha jelentkeztem majd kapok e-mailt :) -
Coral Springs #1297 Az egyik kedvencem Koenigsegg Agera néven már megvan, de Saleen S7 lesz-e ? Remélem hogy nem felejtik ki. -
#1296 írták jelentkezés után az oldalon, hogy csak akkor jön levél ha írnak hogy te kellesz nekik :)
#1295: naja, és még kitudja miket rejtegetnek
pl. megnéznék már végre a Miuráról is egy képet amin nem csupasz :)
-
#1295 LaFerrari??? -
#1294 A béta jelentkezés után ti mikor kaptatok megerősítő emilt? -
#1293 Szerintem egy cső akció kocsikázás volt szép tájakon. Aminek készült annak 10/10 :)
Stream chatnél többen is írták hogy 1 óra múlva kezdődik. Valamit elszámoltatok ezek szerint. Szólok mielőtt lekésitek :D -
#1292 remélhetőleg ez jobb lesz mint a The Run :D
de addig is ideje leváltanom a TDU2 főcímzenés ébresztőhangot a telefonomban :D
-
#1291 *sikongat mint egy tinilány khm magában* Nfs Runra emlékeztet és ott is volt ffb. Imádtam azt a gamet. -
#1290 akkor bizony egy sorba fogunk állni, mert pc-re nemcsak hogy kormánytámogatás lesz, de állítólag jól sikerült ffb is :) -
#1289 Gyorsan editeljem steamre az írásom? ;PP Köszi :) Kíváncsi leszek a játékra, főleg, hogy ha lesz hozzá kormány támogatás akkor éjfélkor sorbaállós kategória lesz :D -
#1288 streamhez, nem a steamhez :D
www.twitch.tv/thecrewgame -
#1287 Bocs, elolvastam, azt hittem Steam-et írtál, gondoltam gonoszkodok kicsit :) -
#1286 Tess ;) -
#1285 Streamhez majd dobtok egy linket pls? :) ami elvileg este fél 11kor kezdődik. -
#1284 úgy négy éve ígérgetik, hogy hamarosan.. :D
ha a pontot tartalmazó nevet nem szereti a játék és ezért nem lesz szinkronban az uplay-em a játékkal akkor indulok is az ubisofthoz egy tankkkal.. -
#1283 Kicsit OFF:
Uplayen mikor óhajtják majd megoldani, hogy változtatni lehessen a felhasználónevet? Nem tudja valaki? -
#1282 UH, sivatagba elkapott kicsit az NFS3 hangulat :D igaz ott nem földön hanem aszfaton kellet anno versenyezni, de ugyanilyen kanyonok közt.... -
#1281 -
#1280 Bér em vagyok se aston se ferrari fan, de azért csorog a nyálam a képek láttán. Várakozás szempontjából kemény lesz a következő pár hónap a játék kiadásáig. :D -
Coral Springs #1279 Szerintem a zsaruk szeretni fogják a GT 500 -am már látom előre. Miket fogok én majd menekülni előlük te jó isten, már amennyiben nem úgy lesz majd megoldva mint a TDU2 -ben. Ha azonos a szisztéma akkor felejtős, lássa csak mindenki hogy ott kergetik a MrFordShelby -t. -
Coral Springs #1278 Majd küldök neked oda fel képeslapot a Miami Beach -ről ha gondolod. -
#1277 majd meglátjuk, szinte mindegy is.. ha nem a mostani bétához adják a kulcsot, TDU és TDU2 béta után bízok benne hogy sikerül ide is bejutni majd :D -
#1276 Azt írták hogy majd a streamen elmondják hogy lehet kulcsot szerezni, szóval gondolom nem csak simán megmutatják a kódokat.