13251
-
meglepően hamar "meggyógyult" a Challenger hátulja :)
szerk: és végre pofázás mentes gémpléj, yeah! :D -
Retweetelni kell, hogy melyik városba menjenek a csapatok és utána sorsolják a béta kulcsokat. -
biztos a véletlen műve, hogy egy német, egy japán, egy régi és egy új izomautóval mennek :DD
viszont tetszik. :) -
uhh ez a így elég jól néz ki! :D
-
whááááááá Death Proof Charger!! :D
basszus úgy meglepődtem hogy nem fotóztam le :S
fekete Charger motorházára raktak ilyesmi matricát :D
-
Elindult! -
keeezdőőődik :D
én is akarok ilyen mustangos gigaposztert :) -
Ez a live demo már volt... -
Nálam is így néz ki, egyébként ha nem lesz így ip-s letiltós dolog(war thundernél volt) és sikerül kulcsot szerezni akkor aktív topiklakóknak szívesen körbe adom majd az accot.:) -
Én is. Hehe :D -
az a baj hogy mások is valószínűleg ilyen felkészülten várják :D -
Én is így várok
-
én türelmesen és felkészülten várok :D
-
ugylátom trailereket ma is megcsodálhatjuk -
Ha sokáig fog így menni, a gyengék feladják és kevesebb emberrel kell harcolni a kulcsért
-
viszont legalább a kép is akad, kidobhatnák végre azt a vacak almás laptopot és streamelhetnének normális gépről is.. :D
egyébként szerintem most jön egy óra előzetes ismételgetés :) -
Jobb volt mint most, mert most hang sincs :D -
a visszhangzás rohadt idegesítő :D -
Elindult. -
Szerintem korai még ezen aggódni. -
Gondolom uplayhez adnak egy kódot amivel tudod aktiválni a játékot. -
Kérdeztük, modok nem tudtak rá konkrétan válaszolni -
és hogy lesz adnak egy kódot? azt hova kell írni vagy mi??? :S -
"Elongo06 (ez valami moderátora a streamnek): 60 keys will be handed out tonight. More details will come in the stream"
60 kulcsot osztanak ki ma. További info majd a streamen lesz. -
Még 5 perc, azt írják. -
Coral Springs #1301 Ahhoz képest hogy a Buick Grand National egy legendás autó, még a TDU1 -ben sem volt benne. Talán majd itt. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ahhoz képest hogy Amerikában játszódik a játék, meglepően sok legendás autó hiányzik még a listáról.. pl. Cobra és Daytona Cobra Coupe nélkül ki ne merjék adni a játékot.. a régi Chargerre meg Daytona bodykit-et akarok, de lehetne pl. gallytörőrács is előre! :) -
#1299 Áááá S7 már olyan Mainstream :) -
#1298 Bazz, tényleg. Megint a felületesség. Csak az elejét olvastam, hogy ha jelentkeztem majd kapok e-mailt :) -
Coral Springs #1297 Az egyik kedvencem Koenigsegg Agera néven már megvan, de Saleen S7 lesz-e ? Remélem hogy nem felejtik ki. -
írták jelentkezés után az oldalon, hogy csak akkor jön levél ha írnak hogy te kellesz nekik :)
#1295: naja, és még kitudja miket rejtegetnek
pl. megnéznék már végre a Miuráról is egy képet amin nem csupasz :)
-
LaFerrari???
-
#1294 A béta jelentkezés után ti mikor kaptatok megerősítő emilt? -
Szerintem egy cső akció kocsikázás volt szép tájakon. Aminek készült annak 10/10 :)
Stream chatnél többen is írták hogy 1 óra múlva kezdődik. Valamit elszámoltatok ezek szerint. Szólok mielőtt lekésitek :D -
remélhetőleg ez jobb lesz mint a The Run :D
de addig is ideje leváltanom a TDU2 főcímzenés ébresztőhangot a telefonomban :D
-
*sikongat mint egy tinilány khm magában* Nfs Runra emlékeztet és ott is volt ffb. Imádtam azt a gamet. -
akkor bizony egy sorba fogunk állni, mert pc-re nemcsak hogy kormánytámogatás lesz, de állítólag jól sikerült ffb is :) -
Gyorsan editeljem steamre az írásom? ;PP Köszi :) Kíváncsi leszek a játékra, főleg, hogy ha lesz hozzá kormány támogatás akkor éjfélkor sorbaállós kategória lesz :D -
streamhez, nem a steamhez :D
www.twitch.tv/thecrewgame -
#1287 Bocs, elolvastam, azt hittem Steam-et írtál, gondoltam gonoszkodok kicsit :)