13240
thecrew.jpg
  • Norbi1990
    Én is így várok
  • Szabi #1314
    én türelmesen és felkészülten várok :D

• Ztech
    ugylátom trailereket ma is megcsodálhatjuk
  • Panzeradler #1312
    Ha sokáig fog így menni, a gyengék feladják és kevesebb emberrel kell harcolni a kulcsért
  • Szabi #1311
    viszont legalább a kép is akad, kidobhatnák végre azt a vacak almás laptopot és streamelhetnének normális gépről is.. :D

egyébként szerintem most jön egy óra előzetes ismételgetés :)
  • Norbi1990
    Jobb volt mint most, mert most hang sincs :D
  • Szabi #1309
    a visszhangzás rohadt idegesítő :D
  • Norbi1990
    Elindult.
  • Fehercsoki
    Szerintem korai még ezen aggódni.
  • Norbi1990
    Gondolom uplayhez adnak egy kódot amivel tudod aktiválni a játékot.
  • Terawatt
    Kérdeztük, modok nem tudtak rá konkrétan válaszolni
  • akyyy
    és hogy lesz adnak egy kódot? azt hova kell írni vagy mi??? :S
  • Norbi1990
    "Elongo06 (ez valami moderátora a streamnek): 60 keys will be handed out tonight. More details will come in the stream"

60 kulcsot osztanak ki ma. További info majd a streamen lesz.
  • Norbi1990
    Még 5 perc, azt írják.
  • Coral Springs
    Ahhoz képest hogy a Buick Grand National egy legendás autó, még a TDU1 -ben sem volt benne. Talán majd itt.

• Szabi #1300
    ahhoz képest hogy Amerikában játszódik a játék, meglepően sok legendás autó hiányzik még a listáról.. pl. Cobra és Daytona Cobra Coupe nélkül ki ne merjék adni a játékot.. a régi Chargerre meg Daytona bodykit-et akarok, de lehetne pl. gallytörőrács is előre! :)
    Áááá S7 már olyan Mainstream :)
    Bazz, tényleg. Megint a felületesség. Csak az elejét olvastam, hogy ha jelentkeztem majd kapok e-mailt :)
  • Coral Springs
    Az egyik kedvencem Koenigsegg Agera néven már megvan, de Saleen S7 lesz-e ? Remélem hogy nem felejtik ki.
  • Szabi #1296
    írták jelentkezés után az oldalon, hogy csak akkor jön levél ha írnak hogy te kellesz nekik :)

#1295: naja, és még kitudja miket rejtegetnek

pl. megnéznék már végre a Miuráról is egy képet amin nem csupasz :)
  • bboyatty
    LaFerrari???
    A béta jelentkezés után ti mikor kaptatok megerősítő emilt?
  • Terawatt
    Szerintem egy cső akció kocsikázás volt szép tájakon. Aminek készült annak 10/10 :)

Stream chatnél többen is írták hogy 1 óra múlva kezdődik. Valamit elszámoltatok ezek szerint. Szólok mielőtt lekésitek :D
  • Szabi #1292
    remélhetőleg ez jobb lesz mint a The Run :D

de addig is ideje leváltanom a TDU2 főcímzenés ébresztőhangot a telefonomban :D
  • Terawatt
    *sikongat mint egy tinilány khm magában* Nfs Runra emlékeztet és ott is volt ffb. Imádtam azt a gamet.
  • Szabi #1290
    akkor bizony egy sorba fogunk állni, mert pc-re nemcsak hogy kormánytámogatás lesz, de állítólag jól sikerült ffb is :)
  • Terawatt
    Gyorsan editeljem steamre az írásom? ;PP Köszi :) Kíváncsi leszek a játékra, főleg, hogy ha lesz hozzá kormány támogatás akkor éjfélkor sorbaállós kategória lesz :D
  • Szabi #1288
    streamhez, nem a steamhez :D

www.twitch.tv/thecrewgame
    Bocs, elolvastam, azt hittem Steam-et írtál, gondoltam gonoszkodok kicsit :)
    Tess ;)
  • Terawatt
    Streamhez majd dobtok egy linket pls? :) ami elvileg este fél 11kor kezdődik.
  • Szabi #1284
    úgy négy éve ígérgetik, hogy hamarosan.. :D

ha a pontot tartalmazó nevet nem szereti a játék és ezért nem lesz szinkronban az uplay-em a játékkal akkor indulok is az ubisofthoz egy tankkkal..
  • Norbi1990
    Kicsit OFF:
    Uplayen mikor óhajtják majd megoldani, hogy változtatni lehessen a felhasználónevet? Nem tudja valaki?
  • akyyy
    UH, sivatagba elkapott kicsit az NFS3 hangulat :D igaz ott nem földön hanem aszfaton kellet anno versenyezni, de ugyanilyen kanyonok közt....
  • gduck
  • Norby646
    Bér em vagyok se aston se ferrari fan, de azért csorog a nyálam a képek láttán. Várakozás szempontjából kemény lesz a következő pár hónap a játék kiadásáig. :D
  • Coral Springs
    Szerintem a zsaruk szeretni fogják a GT 500 -am már látom előre. Miket fogok én majd menekülni előlük te jó isten, már amennyiben nem úgy lesz majd megoldva mint a TDU2 -ben. Ha azonos a szisztéma akkor felejtős, lássa csak mindenki hogy ott kergetik a MrFordShelby -t.
  • Coral Springs
    Majd küldök neked oda fel képeslapot a Miami Beach -ről ha gondolod.
  • Szabi #1277
    majd meglátjuk, szinte mindegy is.. ha nem a mostani bétához adják a kulcsot, TDU és TDU2 béta után bízok benne hogy sikerül ide is bejutni majd :D
  • Fehercsoki
    Azt írták hogy majd a streamen elmondják hogy lehet kulcsot szerezni, szóval gondolom nem csak simán megmutatják a kódokat.