13240
-
Stockbauer33 #1723 Most nemlátom azt a sok ideoda sétáló civileket.Sőt mintha bug mentesen mennének -
#1722 a Ford-ok liszenszeltek, meg a Dodge-ok is, a többi sajnos kitalált.. nagy kár értük, sokat javított volna a civileken ha az is liszenszelt lenne mind :(
a forgalom egyébként mozgás közben meglepően jó.. de ha egy kis dugó lesz akkor megvadulnak.. ez még remélhetőleg megjelenésig sokat javul majd :D
ami számomra nagyon fura és hatalmas hibának tűnik, nem találtam olyat, hogy beszéd kikapcsolás.. rohadt idegesítő a sok zúgó sercegő hang.. és valószínű az enyém is így megy ki és azt se tudom kikapcsolni :( -
Stockbauer33 #1721 Nagyon igényesek a civil vasak is -
#1720 +1 :D -
#1719 Neked hogy van fullhd felbontásod? Vagy nézi a monitorod és a szerint dobja ki a felbontásod? (1280x800 van nálam csak, 1280x1024 kéne, rohadt csúnya így) Béta fórumhoz még nem férek hozzá:/ -
#1718 Én is nyertem -
#1717 Én nem nyertem, megvárom a november 11.-et. -
#1716 Én is nyertem, várom a kódot. :) -
#1715 Remélem majd a váltó is állítható lesz. :) Force exem van amúgy :) -
#1714 Igen. -
#1713 Üdv!
Lenne egy kérdésem.
Az is kap Beta Key-t aki ma vette meg Uplayen a Digital Downloads verziót?
Előre is köszönöm válaszotokat. -
#1712 csinálsz felvételt hardcore-ról majd ? lécci :D -
#1711 a sebességváltó kormánynál még valamiért zárva van, de minden más állítgatható, még játék közben is amikor az úton vagyunk, ki se kel lépni menübe
x360 gémpadra az alap beállítás jó, dfgt-re is megszokható :) -
Gibor #1710 Még jó hogy ők kérték hogy siessünk az email címekkel :D 2órája várom a választ :D -
#1709 Irányítás configolható? -
#1708 Szerinted kiküldik még ma? Kétlem. -
#1707 -
#1706 képet, lowba is. lehet sokan lowba játszuk :D -
#1705 na jó, novemberre mindenképp új gép kell (egy jó kormánnyal együtt) -
#1704 nem egy rFactor2, de szerintem jobb, élvezhetőbb és valósághűbb mint a TDU, kormánnyal élvezetes vezetni (hardcore módban, a többi sínautózás kormánnyal), még az első választható versenyt se kezdtem el, csak krúzolgatok :)
képet nem rakok, mert így low-ba csúnya :D -
#1703 végül úgy a 6-7. percél beengedett a szerver :)
kormánnyal is meglepően jó, bár én állítgattam rajta rendesen, alapból brutálerős az ffb, meg a szokásos kamueffekteket ki kell kapcsolni :D
még nagyon szokni kell a játék félépítését, menü stb, de jó lesz ez :) -
Gibor #1702 Én is nyertem kulcsot, már csak a playon ra várok hogy küldjék az emailt. Bár engem csak az irányítás érdekel, ha jó és nem tdu2/nfs szintű lesz akkor megy is az előrendelés. -
Stockbauer33 #1701 Képet ;)
-
Thaddeus #1700 Majd azt nézd meg, hogy mi a különbség számodra az autókezelési beállítások között (sport, meg a többi bigyó) -
#1699 Én se, hogy kapnák be. Bezzeg valami külföldi nevű nyert egy magyar oldalon -.-" -
#1698 hajaj kiléptem hogy előszedjem a kormányt.. úgy tűnik vissza már nem jutok a játékba, 5perce nézem a kezdőképernyőt a kormánnyal a kezembe :D -
#1697 Milyen a fizika? -
#1696 azt egyébként nem értem, hogy miért ByeAlex lett az egyjátékos karakterünk.. :D -
#1695 Részletes beszámolót kérünk majd ! :D -
#1694 a kezdős mustanghoz ~10 gyári felni van, ezeken szépen ott a Ford logó, a többi pedig ismert utcai és verseny felnik, logó nélkül :D -
#1693 Eredeti márkajelzés van/lesz a felniken és gumikon ? -
#1692 1óra után a véleményem röviden: nincs kedvem kipróbálni kormánnyal, gémpaddal és sportmódban tökéletes játék :D
az engts450 videokártyámmal erős procival és sok rammal low grafikán fullhdban stabil 30fps :D
az 500+ választható felni lesokkolt.. még csak végigpörgetni se volt türelmem őket, és a legtöbb rohadtjól néz ki o.0 -
#1691 [nagy] OTT A NEVEM WOOHOO!!! MÉG SOSEM NYERTEM IGAZÁN SEMMIT! -
#1690 playonon kurv asok kódot sorsoltak. és persze hogy nem kerültem bele. pff! -
Coral Springs #1689 Uh szabi ez a topikdizájn... Azt hittem hogy valami ilyesmi lesz más háttérképpel. Ezt nagyon túlzásba vitted, ráadásul túl sötét.
Nem csinálod meg inkább kevesebb néha több felfogásban ? -
#1688 upley, neee!! céges gépen nincs :D fenébe. -
Lacika1992 #1687 Semmi probléma nincs mester :) -
Thaddeus #1686 Amúgy csak szerintem zavaró, hogy mikor megkapsz valami új cuccot küldetésből, vagy skill challenge-ből, akkor konkrétan az egész képernyőt kitakarja? -
Coral Springs #1685 Van a fejben valami problémád ? -
Lacika1992 #1684 Az ilyenek kapnak kódot akik telepíteni se tudják... very bráfó gúd dzsáb nájszli dán....