13240
thecrew.jpg
  • Stockbauer33 #1723
    Most nemlátom azt a sok ideoda sétáló civileket.Sőt mintha bug mentesen mennének
  • Szabi #1722
    a Ford-ok liszenszeltek, meg a Dodge-ok is, a többi sajnos kitalált.. nagy kár értük, sokat javított volna a civileken ha az is liszenszelt lenne mind :(

a forgalom egyébként mozgás közben meglepően jó.. de ha egy kis dugó lesz akkor megvadulnak.. ez még remélhetőleg megjelenésig sokat javul majd :D

ami számomra nagyon fura és hatalmas hibának tűnik, nem találtam olyat, hogy beszéd kikapcsolás.. rohadt idegesítő a sok zúgó sercegő hang.. és valószínű az enyém is így megy ki és azt se tudom kikapcsolni :(
  • Stockbauer33 #1721
    Nagyon igényesek a civil vasak is
  • [HUN]FaTaL
    +1 :D
  • Panzeradler #1719
    Neked hogy van fullhd felbontásod? Vagy nézi a monitorod és a szerint dobja ki a felbontásod? (1280x800 van nálam csak, 1280x1024 kéne, rohadt csúnya így) Béta fórumhoz még nem férek hozzá:/
  • kiki888
    Én is nyertem
  • NagyiBMX
    Én nem nyertem, megvárom a november 11.-et.
  • Dj Tommy
    Én is nyertem, várom a kódot. :)
  • [HUN]FaTaL
    Remélem majd a váltó is állítható lesz. :) Force exem van amúgy :)
  • Fehercsoki
    Igen.
  • holecsko10
    Üdv!

Lenne egy kérdésem.
    Az is kap Beta Key-t aki ma vette meg Uplayen a Digital Downloads verziót?
    Előre is köszönöm válaszotokat.
  • bertino
    csinálsz felvételt hardcore-ról majd ? lécci :D
  • Szabi #1711
    a sebességváltó kormánynál még valamiért zárva van, de minden más állítgatható, még játék közben is amikor az úton vagyunk, ki se kel lépni menübe

x360 gémpadra az alap beállítás jó, dfgt-re is megszokható :)
  • Gibor
    Még jó hogy ők kérték hogy siessünk az email címekkel :D 2órája várom a választ :D
  • [HUN]FaTaL
    Irányítás configolható?
  • Fpocok
    Szerinted kiküldik még ma? Kétlem.
  • Szabi #1707
  • akyyy
    képet, lowba is. lehet sokan lowba játszuk :D
  • Ryder159
    na jó, novemberre mindenképp új gép kell (egy jó kormánnyal együtt)
  • Szabi #1704
    nem egy rFactor2, de szerintem jobb, élvezhetőbb és valósághűbb mint a TDU, kormánnyal élvezetes vezetni (hardcore módban, a többi sínautózás kormánnyal), még az első választható versenyt se kezdtem el, csak krúzolgatok :)

képet nem rakok, mert így low-ba csúnya :D
  • Szabi #1703
    végül úgy a 6-7. percél beengedett a szerver :)

kormánnyal is meglepően jó, bár én állítgattam rajta rendesen, alapból brutálerős az ffb, meg a szokásos kamueffekteket ki kell kapcsolni :D

még nagyon szokni kell a játék félépítését, menü stb, de jó lesz ez :)
  • Gibor
    Én is nyertem kulcsot, már csak a playon ra várok hogy küldjék az emailt. Bár engem csak az irányítás érdekel, ha jó és nem tdu2/nfs szintű lesz akkor megy is az előrendelés.
  • Stockbauer33 #1701
    Képet ;)

• Thaddeus
    Majd azt nézd meg, hogy mi a különbség számodra az autókezelési beállítások között (sport, meg a többi bigyó)
  • Norbi1990
    Én se, hogy kapnák be. Bezzeg valami külföldi nevű nyert egy magyar oldalon -.-"
  • Szabi #1698
    hajaj kiléptem hogy előszedjem a kormányt.. úgy tűnik vissza már nem jutok a játékba, 5perce nézem a kezdőképernyőt a kormánnyal a kezembe :D
  • Fehercsoki
    Milyen a fizika?
  • Szabi #1696
    azt egyébként nem értem, hogy miért ByeAlex lett az egyjátékos karakterünk.. :D
  • SweeneyTodd
    Részletes beszámolót kérünk majd ! :D
  • Szabi #1694
    a kezdős mustanghoz ~10 gyári felni van, ezeken szépen ott a Ford logó, a többi pedig ismert utcai és verseny felnik, logó nélkül :D
  • Skypack
    Eredeti márkajelzés van/lesz a felniken és gumikon ?
  • Szabi #1692
    1óra után a véleményem röviden: nincs kedvem kipróbálni kormánnyal, gémpaddal és sportmódban tökéletes játék :D

az engts450 videokártyámmal erős procival és sok rammal low grafikán fullhdban stabil 30fps :D

az 500+ választható felni lesokkolt.. még csak végigpörgetni se volt türelmem őket, és a legtöbb rohadtjól néz ki o.0
  • Fpocok
    [nagy] OTT A NEVEM WOOHOO!!! MÉG SOSEM NYERTEM IGAZÁN SEMMIT!
  • akyyy
    playonon kurv asok kódot sorsoltak. és persze hogy nem kerültem bele. pff!
  • Coral Springs
    Uh szabi ez a topikdizájn... Azt hittem hogy valami ilyesmi lesz más háttérképpel. Ezt nagyon túlzásba vitted, ráadásul túl sötét.

Nem csinálod meg inkább kevesebb néha több felfogásban ?
  • akyyy
    upley, neee!! céges gépen nincs :D fenébe.
  • Lacika1992
    Semmi probléma nincs mester :)
  • Thaddeus
    Amúgy csak szerintem zavaró, hogy mikor megkapsz valami új cuccot küldetésből, vagy skill challenge-ből, akkor konkrétan az egész képernyőt kitakarja?
  • Coral Springs
    Van a fejben valami problémád ?
  • Lacika1992
    Az ilyenek kapnak kódot akik telepíteni se tudják... very bráfó gúd dzsáb nájszli dán....