13251
thecrew.jpg
  • Gabisan666 #1942
    Nekem alig van hangereje a jateknak,masnal ?A tobbi game full hangos.30FPS limitet hogy lehet unlockolni,vsyncet hiaba kapcsoltam ki,amugy ultran megy.
  • ADJ902
    A fél karomat odaadnám egy jó kifagyásért, úgy látom ez a veszély engem nem fenyeget. :)
  • Fpocok
    2 óra alatt kb harmadszorra fagyok ki. :S
  • mulli1986
    Ezzel eddig is tisztába voltam, csak annyit nem értettem, hogy ha lassul a játék az idő miért nem lassul vele :) A többit kb így képzeltem el. És ha az elmúlt 2.5 évemet nem egy mérnöki MSC megcsinálásával töltöttem volna valszeg lenne pénzem is meg naprakész gépem is :)

Egyébként próbáltam billel. Ezt a lassulást nem képes behozni semmi se :)
  • TomStorm
    Megnéztem hát ne csodálkozz,hogy nem fut rendesen.Rengeteg effekt van a játékban szinte minden benne van ami proc ill.vga igényes még akkor is ha leveszed a grafikát szerintem ezek a dolgok megmaradnak.Tehát ilyen sárfelverődést,kaszni törés,fények,növényzet mozgás animációk.Annyira részletes beállítás nincs,hogy porig butítsad:)
    Sajnos ez van,fejlesztened kell majd
  • SweeneyTodd
    Remek, remélem estig ügyeskednek valamit, vagy még éjszaka, holnap délelött még lesz esélyem kipróbálni, délután dolgozok és pont úgy jön ki este haza érek egyből alvás mert másnap meg hajnalban jövök , tehát nem lenne szerencsés reggelig autókázni :D

#1936 Áljunk a sarokba és hisztizzünk hátha..
  • Skypack
    Sajnos én sem kaptam, ez van :D
  • Deluxe22
    Érdekes, én is most kaptam kulcsot 4 órája.
  • Szabi #1934
    Én továbbra is úgy gondolom, hogy ma estétől vagy holnap reggeltől beindul a publikus béta és remélhetőleg nem kapcsolják le hétfőig. :)
  • SweeneyTodd
    Engem nem szeret Uplay, nem küld kulcsot, esetleg azt az accot amire aktiváltatok bétát, este 10től éjfélig kölcsön lehetne kérni, kipróbálásra .

Mondjuk nem kérdés , meg fogom venni mindenféle képpen , majd Szabival együtt beülök én is a bolt elé az érkezés napján, az elmondásaitok alapján úgy vélem érdemes beruházni.
  • Terawatt
    Szerintem korrekt volt, de azért szét fogunk mínuszolni.
  • Seangaijin
    Első tapasztalatok:

- Kinézetre jó a játék, nem lesz panasz se a környezetre se a textúrákra. A TDU brigád pedig szaglik a játékról, nekem élményben és atmoszférában majdnem teljesen ugyan azt hozza.
    - A gépigénye ennek a bétának szvsz tűrhető, bár nekem is sír a szám. 2gb-s 6970-el minden ultrán, kivéve a shadow mediumon és az élsimítás FXAA játszható a játék. 4X élsimításnál már igen lassul a játék, szóval meglátjuk, hogy lesz-e optimalizálás vagy így marad. Az biztos, hogy 6970-nel játszható de nem full grafos.
    - A kocsi irányítása elsőre érdekes és kicsit szokatlan. Sport-módban tolom (egyelőre billenytűzettel, majd este MOMO-val) a kocsit kézivel nem igazán lehet csúsztatni, mintha be lenne oltva drift ellen. Amúgy hasonló a TDU-hoz, nagy gond nem lesz vele.
    - Az éjszakai szemcsés kép az nagyon zavaró, amíg este van addig szemcsés a kép, remélem ezt kiveszik mert borzasztó.

Nagy hirtelen ennyi, ha csúnya dolgokat írtam volna le, akkor a kedves hg legyen kedves törölni a hsz-t.
  • mulli1986
    Videóleírás! :)
  • TomStorm
    Jó hát nem tudom neked milyen géped van de nem láttam eddig videot ahol így akadna mint nálad,azért volt fura
  • mulli1986
    Jól van, nagy jampi vagy 2014-es konfiggal :D

Most néztem meg hogy ez 2007-es :)
  • mulli1986
    Azt mondod, hogy próbáljam billel, hátha úgy nem lassul annyit? Nekem sajnos alapból low alatt van kettővel, amit lehet kikapcsoltam :D
    Nincs mit lejjebb venni :)

Az hogy van hogy csak 50%-on érzékeli mikor kinyomom a szemét, plusza beállításoknál is mutatja a diagramon, hogy full gázon van ha full gázon van?
  • TomStorm
    Ezt simán megcsináltam elsőre.Max beállítás vsync 60 frame.Csak aztán mikor megtaláltam a radart kidobott
  • Thaddeus
    Az a baj, hogy a pedálokat/gázkart 50%-on érzékeli csak, nekem is ez volt, első küldit billentyűzettel csináltam, utána már fasza volt.
  • chase
    Elsőre nekem is ez volt, azt gondoltam, hogy „mivaaan? ezt lehetetlen megcsinálni!" :)
    Aztán a grafikát levettem ultra-ról high-ra és így stabil 30 fps-sel már gyerekjáték volt megcsinálni.
  • Panzeradler #1923
    Már nagyon sokan írták béta fórumra.
  • mulli1986
    Tapasztalat:
    G25 beállítási lehetőségek elég jók, ebből kifolyólag macerás is. Én kb fél órát szórakoztam mire sikerült normális működésre bírni.
    Utána lévő tapasztalat sajnos nem sok. A Játék eléggé akad, 10-15FPS, bár tesztelni így is lehetne, de mivel az első küldetés már megfog, így nem is tudok tovább menni. A chekpoint 15 másodpercre van, viszont nekem így 2szer annyi idő kellene. Valahogy a lelassult játék mellett az idő valósidejű... Ezt nem tudom hogy van-e értelme reportálni...
  • TomStorm
  • Gibor
    Utána jólesz, nekem is ez volt.
  • TomStorm
    Most akkor hagyom,hogy letöltse és majd éjjel kipróbálom hátha akkor jó lesz.Most úgyse érek rá,thx
  • Terawatt
    Nem hiszem, mert amit eddig letöltött, hogy tolni tudjad az a prológus és miután azt megcsináltad jön az, hogy megkér arra, hogy töltsd le a maradékot.
  • Stockbauer33 #1917
    Adjál neki Fecókám.Eddig akiket láttam mind béna szar volt.Tegnap volt egy német gyerek az még elég tűhetően terelgette a 370Z-t.De a többi siralmas.

Természetesen a MoMo-al
  • TomStorm
    10 perc game után kidobott exe hibával és most már ha eljutok oda,hogy folytatnám akkor fekete képernyő.Nem indul.Lehet mert megy még a letöltés a háttérben?Most olyan 6 gb-nál tart kb
  • Gibor
    Esti gurulásra én is mennék... Upalyen megtaláltok skyleen néven.
  • chase
    Kaptam beta kulcsot, pedig nem is kértem :) Hát így 1 óra játék után eddig nagyon rendben van.
    Késő estétől érek rá inkább játszani, asszem a kit car darabok megkeresésével fogom kezdeni, de szívesen csatlakozom bármilyen közösségi megmozduláshoz, uplay: chase2017
  • gduck
    Köszi az összefoglalót ;)

Közben visszaolvastam a történéseket ( senki se válaszolt, ej régi szép idők, hova tűntek... ), ahogy látom már kulcsom nem lesz :D Úgyhogy nyomassátok a tapasztalatokat továbbra is a fórumba és küldjétek a visszajelzéseket bőszen a fejlesztők felé ;)
  • Norbi1990
    Remélem több lesz majd a véglegesbe:)

Krúzba benne vagyok, ha normálisan fog futni a gém.
  • Szabi #1911
    8 itt is :-/
  • Szabi #1910
    Lehetne, tegnap ledobálgatott engem, ma hátha jobb lesz a szerver :)

És most végre fotózgatni is szabad.
  • Norbi1990
    Egy layerbe mennyi játékost dob be egyszerre?
  • Thaddeus
    Este 8 körül egy közös gurulás?
  • TomStorm
    Jaja most jött a mail benne a kód.15GB nem sok,letöltöm,köszi
  • mulli1986
    Ja közös guruláshoz Uplay felhasználóm az aláírásban! :)
  • mulli1986
    15GB

Úgy kaptál kulcsot hogy nem is jelentkeztél rá sehol???
    Na a többiek virtuális lincselést fognak kezdeni :D
  • mulli1986
    Ha visszaolvasol ott kicsit, nekem kurva sok bajom volt most a Neo-val. De leírtam mindent, ha másnak is ilyen baja lenne.
  • TomStorm
    De ha már itt van ránézek.Hány GB a kliens?