13240
thecrew.jpg
  • Seangaijin
    Első tapasztalatok:

- Kinézetre jó a játék, nem lesz panasz se a környezetre se a textúrákra. A TDU brigád pedig szaglik a játékról, nekem élményben és atmoszférában majdnem teljesen ugyan azt hozza.
    - A gépigénye ennek a bétának szvsz tűrhető, bár nekem is sír a szám. 2gb-s 6970-el minden ultrán, kivéve a shadow mediumon és az élsimítás FXAA játszható a játék. 4X élsimításnál már igen lassul a játék, szóval meglátjuk, hogy lesz-e optimalizálás vagy így marad. Az biztos, hogy 6970-nel játszható de nem full grafos.
    - A kocsi irányítása elsőre érdekes és kicsit szokatlan. Sport-módban tolom (egyelőre billenytűzettel, majd este MOMO-val) a kocsit kézivel nem igazán lehet csúsztatni, mintha be lenne oltva drift ellen. Amúgy hasonló a TDU-hoz, nagy gond nem lesz vele.
    - Az éjszakai szemcsés kép az nagyon zavaró, amíg este van addig szemcsés a kép, remélem ezt kiveszik mert borzasztó.

Nagy hirtelen ennyi, ha csúnya dolgokat írtam volna le, akkor a kedves hg legyen kedves törölni a hsz-t.
  • mulli1986
    Videóleírás! :)
  • TomStorm
    Jó hát nem tudom neked milyen géped van de nem láttam eddig videot ahol így akadna mint nálad,azért volt fura
  • mulli1986
    Jól van, nagy jampi vagy 2014-es konfiggal :D

Most néztem meg hogy ez 2007-es :)
  • mulli1986
    Azt mondod, hogy próbáljam billel, hátha úgy nem lassul annyit? Nekem sajnos alapból low alatt van kettővel, amit lehet kikapcsoltam :D
    Nincs mit lejjebb venni :)

Az hogy van hogy csak 50%-on érzékeli mikor kinyomom a szemét, plusza beállításoknál is mutatja a diagramon, hogy full gázon van ha full gázon van?
  • TomStorm
    Ezt simán megcsináltam elsőre.Max beállítás vsync 60 frame.Csak aztán mikor megtaláltam a radart kidobott
  • Thaddeus
    Az a baj, hogy a pedálokat/gázkart 50%-on érzékeli csak, nekem is ez volt, első küldit billentyűzettel csináltam, utána már fasza volt.
  • chase
    Elsőre nekem is ez volt, azt gondoltam, hogy „mivaaan? ezt lehetetlen megcsinálni!" :)
    Aztán a grafikát levettem ultra-ról high-ra és így stabil 30 fps-sel már gyerekjáték volt megcsinálni.
  • Panzeradler #1923
    Már nagyon sokan írták béta fórumra.
  • mulli1986
    Tapasztalat:
    G25 beállítási lehetőségek elég jók, ebből kifolyólag macerás is. Én kb fél órát szórakoztam mire sikerült normális működésre bírni.
    Utána lévő tapasztalat sajnos nem sok. A Játék eléggé akad, 10-15FPS, bár tesztelni így is lehetne, de mivel az első küldetés már megfog, így nem is tudok tovább menni. A chekpoint 15 másodpercre van, viszont nekem így 2szer annyi idő kellene. Valahogy a lelassult játék mellett az idő valósidejű... Ezt nem tudom hogy van-e értelme reportálni...
  • TomStorm
  • Gibor
    Utána jólesz, nekem is ez volt.
  • TomStorm
    Most akkor hagyom,hogy letöltse és majd éjjel kipróbálom hátha akkor jó lesz.Most úgyse érek rá,thx
  • Terawatt
    Nem hiszem, mert amit eddig letöltött, hogy tolni tudjad az a prológus és miután azt megcsináltad jön az, hogy megkér arra, hogy töltsd le a maradékot.
  • Stockbauer33 #1917
    Adjál neki Fecókám.Eddig akiket láttam mind béna szar volt.Tegnap volt egy német gyerek az még elég tűhetően terelgette a 370Z-t.De a többi siralmas.

Természetesen a MoMo-al
  • TomStorm
    10 perc game után kidobott exe hibával és most már ha eljutok oda,hogy folytatnám akkor fekete képernyő.Nem indul.Lehet mert megy még a letöltés a háttérben?Most olyan 6 gb-nál tart kb
  • Gibor
    Esti gurulásra én is mennék... Upalyen megtaláltok skyleen néven.
  • chase
    Kaptam beta kulcsot, pedig nem is kértem :) Hát így 1 óra játék után eddig nagyon rendben van.
    Késő estétől érek rá inkább játszani, asszem a kit car darabok megkeresésével fogom kezdeni, de szívesen csatlakozom bármilyen közösségi megmozduláshoz, uplay: chase2017
  • gduck
    Köszi az összefoglalót ;)

Közben visszaolvastam a történéseket ( senki se válaszolt, ej régi szép idők, hova tűntek... ), ahogy látom már kulcsom nem lesz :D Úgyhogy nyomassátok a tapasztalatokat továbbra is a fórumba és küldjétek a visszajelzéseket bőszen a fejlesztők felé ;)
  • Norbi1990
    Remélem több lesz majd a véglegesbe:)

Krúzba benne vagyok, ha normálisan fog futni a gém.
  • Szabi #1911
    8 itt is :-/
  • Szabi #1910
    Lehetne, tegnap ledobálgatott engem, ma hátha jobb lesz a szerver :)

És most végre fotózgatni is szabad.
  • Norbi1990
    Egy layerbe mennyi játékost dob be egyszerre?
  • Thaddeus
    Este 8 körül egy közös gurulás?
  • TomStorm
    Jaja most jött a mail benne a kód.15GB nem sok,letöltöm,köszi
  • mulli1986
    Ja közös guruláshoz Uplay felhasználóm az aláírásban! :)
  • mulli1986
    15GB

Úgy kaptál kulcsot hogy nem is jelentkeztél rá sehol???
    Na a többiek virtuális lincselést fognak kezdeni :D
  • mulli1986
    Ha visszaolvasol ott kicsit, nekem kurva sok bajom volt most a Neo-val. De leírtam mindent, ha másnak is ilyen baja lenne.
  • TomStorm
    De ha már itt van ránézek.Hány GB a kliens?
  • TomStorm
    Szerintem is volt szűrés mert nekem is van pár megvásárolt játék account-on és kaptam invet pedig nem jelentkeztem..
  • oneal1
    kik ezek a nemeslelkű felajánlók?:D

én is megköszönnék egy lehetőséget ha van még valakinek fölös kulcsa:)
  • Since
    Valakinek van egy felesleges kulcsa? :)
  • Szabi #1899
    PS2-es grafikán nincs vészes gépigénye :D
  • akyyy
    kaptam most hirtelen vagy 3 felajánlást, hogy adtok, egyiket elfogadtam ugyhogy köszi :) este crúúúz :D márh a fut a gépen .d
  • Seangaijin
    Én is ma kaptam Béta kulcsot :D :D :D
  • Thaddeus
    Konzolvilág oldalán 14-ét írnak: https://www.konzolvilag.hu/playstation4/the-crew/11325
  • Szabi #1894
    Igen, 14/11/11
  • tothbalu99
    Eddig nem november 11 volt a megjelenes? Mert most mar a hivatalos oldalon november 12 szerepel
  • Szabi #1892
    Megjelenés reggelén ott leszek a bolt ajtaja előtt.. :D

Vannak apróbb hibái amik remélhetőleg megjelenésig javítva lesznek, illetve szerintem logikai hiba is van, de a közösségi visszajelzések alapján hátha változtatnak még ezeken.
  • Thaddeus
    Lehet, azt annyit nem játszottam, így inkább a 2-höz hasonlítottam.

Szabi te mint rajongó, te is írhatnál ilyen kis szösszenetet, hogy mit gondolsz.