13240
-
#1931 Első tapasztalatok:
- Kinézetre jó a játék, nem lesz panasz se a környezetre se a textúrákra. A TDU brigád pedig szaglik a játékról, nekem élményben és atmoszférában majdnem teljesen ugyan azt hozza.
- A gépigénye ennek a bétának szvsz tűrhető, bár nekem is sír a szám. 2gb-s 6970-el minden ultrán, kivéve a shadow mediumon és az élsimítás FXAA játszható a játék. 4X élsimításnál már igen lassul a játék, szóval meglátjuk, hogy lesz-e optimalizálás vagy így marad. Az biztos, hogy 6970-nel játszható de nem full grafos.
- A kocsi irányítása elsőre érdekes és kicsit szokatlan. Sport-módban tolom (egyelőre billenytűzettel, majd este MOMO-val) a kocsit kézivel nem igazán lehet csúsztatni, mintha be lenne oltva drift ellen. Amúgy hasonló a TDU-hoz, nagy gond nem lesz vele.
- Az éjszakai szemcsés kép az nagyon zavaró, amíg este van addig szemcsés a kép, remélem ezt kiveszik mert borzasztó.
Nagy hirtelen ennyi, ha csúnya dolgokat írtam volna le, akkor a kedves hg legyen kedves törölni a hsz-t. -
#1930 Videóleírás! :) -
TomStorm #1929 Jó hát nem tudom neked milyen géped van de nem láttam eddig videot ahol így akadna mint nálad,azért volt fura -
#1928 Jól van, nagy jampi vagy 2014-es konfiggal :D
Most néztem meg hogy ez 2007-es :) -
#1927 Azt mondod, hogy próbáljam billel, hátha úgy nem lassul annyit? Nekem sajnos alapból low alatt van kettővel, amit lehet kikapcsoltam :D
Nincs mit lejjebb venni :)
Az hogy van hogy csak 50%-on érzékeli mikor kinyomom a szemét, plusza beállításoknál is mutatja a diagramon, hogy full gázon van ha full gázon van? -
TomStorm #1926 Ezt simán megcsináltam elsőre.Max beállítás vsync 60 frame.Csak aztán mikor megtaláltam a radart kidobott -
Thaddeus #1925 Az a baj, hogy a pedálokat/gázkart 50%-on érzékeli csak, nekem is ez volt, első küldit billentyűzettel csináltam, utána már fasza volt. -
#1924 Elsőre nekem is ez volt, azt gondoltam, hogy „mivaaan? ezt lehetetlen megcsinálni!" :)
Aztán a grafikát levettem ultra-ról high-ra és így stabil 30 fps-sel már gyerekjáték volt megcsinálni. -
#1923 Már nagyon sokan írták béta fórumra. -
#1922 Tapasztalat:
G25 beállítási lehetőségek elég jók, ebből kifolyólag macerás is. Én kb fél órát szórakoztam mire sikerült normális működésre bírni.
Utána lévő tapasztalat sajnos nem sok. A Játék eléggé akad, 10-15FPS, bár tesztelni így is lehetne, de mivel az első küldetés már megfog, így nem is tudok tovább menni. A chekpoint 15 másodpercre van, viszont nekem így 2szer annyi idő kellene. Valahogy a lelassult játék mellett az idő valósidejű... Ezt nem tudom hogy van-e értelme reportálni...
-
TomStorm #1921 -
Gibor #1920 Utána jólesz, nekem is ez volt. -
TomStorm #1919 Most akkor hagyom,hogy letöltse és majd éjjel kipróbálom hátha akkor jó lesz.Most úgyse érek rá,thx -
#1918 Nem hiszem, mert amit eddig letöltött, hogy tolni tudjad az a prológus és miután azt megcsináltad jön az, hogy megkér arra, hogy töltsd le a maradékot. -
Stockbauer33 #1917 Adjál neki Fecókám.Eddig akiket láttam mind béna szar volt.Tegnap volt egy német gyerek az még elég tűhetően terelgette a 370Z-t.De a többi siralmas.
Természetesen a MoMo-al -
TomStorm #1916 10 perc game után kidobott exe hibával és most már ha eljutok oda,hogy folytatnám akkor fekete képernyő.Nem indul.Lehet mert megy még a letöltés a háttérben?Most olyan 6 gb-nál tart kb -
Gibor #1915 Esti gurulásra én is mennék... Upalyen megtaláltok skyleen néven. -
#1914 Kaptam beta kulcsot, pedig nem is kértem :) Hát így 1 óra játék után eddig nagyon rendben van.
Késő estétől érek rá inkább játszani, asszem a kit car darabok megkeresésével fogom kezdeni, de szívesen csatlakozom bármilyen közösségi megmozduláshoz, uplay: chase2017 -
#1913 Köszi az összefoglalót ;)
Közben visszaolvastam a történéseket ( senki se válaszolt, ej régi szép idők, hova tűntek... ), ahogy látom már kulcsom nem lesz :D Úgyhogy nyomassátok a tapasztalatokat továbbra is a fórumba és küldjétek a visszajelzéseket bőszen a fejlesztők felé ;) -
#1912 Remélem több lesz majd a véglegesbe:)
Krúzba benne vagyok, ha normálisan fog futni a gém. -
#1911 8 itt is :-/ -
#1910 Lehetne, tegnap ledobálgatott engem, ma hátha jobb lesz a szerver :)
És most végre fotózgatni is szabad. -
#1909 Egy layerbe mennyi játékost dob be egyszerre? -
Thaddeus #1908 Este 8 körül egy közös gurulás? -
TomStorm #1907 Jaja most jött a mail benne a kód.15GB nem sok,letöltöm,köszi -
#1906 Ja közös guruláshoz Uplay felhasználóm az aláírásban! :) -
#1905 15GB
Úgy kaptál kulcsot hogy nem is jelentkeztél rá sehol???
Na a többiek virtuális lincselést fognak kezdeni :D -
#1904 Ha visszaolvasol ott kicsit, nekem kurva sok bajom volt most a Neo-val. De leírtam mindent, ha másnak is ilyen baja lenne. -
TomStorm #1903 De ha már itt van ránézek.Hány GB a kliens? -
TomStorm #1902 Szerintem is volt szűrés mert nekem is van pár megvásárolt játék account-on és kaptam invet pedig nem jelentkeztem.. -
#1901 kik ezek a nemeslelkű felajánlók?:D
én is megköszönnék egy lehetőséget ha van még valakinek fölös kulcsa:) -
Since #1900 Valakinek van egy felesleges kulcsa? :) -
#1899 PS2-es grafikán nincs vészes gépigénye :D -
#1898 kaptam most hirtelen vagy 3 felajánlást, hogy adtok, egyiket elfogadtam ugyhogy köszi :) este crúúúz :D márh a fut a gépen .d -
#1897 Én is ma kaptam Béta kulcsot :D :D :D -
Thaddeus #1896 Konzolvilág oldalán 14-ét írnak: https://www.konzolvilag.hu/playstation4/the-crew/11325 -
#1894 Igen, 14/11/11 -
tothbalu99 #1893 Eddig nem november 11 volt a megjelenes? Mert most mar a hivatalos oldalon november 12 szerepel -
#1892 Megjelenés reggelén ott leszek a bolt ajtaja előtt.. :D
Vannak apróbb hibái amik remélhetőleg megjelenésig javítva lesznek, illetve szerintem logikai hiba is van, de a közösségi visszajelzések alapján hátha változtatnak még ezeken. -
Thaddeus #1891 Lehet, azt annyit nem játszottam, így inkább a 2-höz hasonlítottam.
Szabi te mint rajongó, te is írhatnál ilyen kis szösszenetet, hogy mit gondolsz.