13240
thecrew.jpg
  • Overburner
    Én megkaptam tőlük. Mi a francért lehet az hogy dobálja a kocsit cutsceenekben?:D
  • Fehercsoki
    Na teszteltem kicsit, a fizika jó, ennél jobb nem lesz open world autós játékban, a free roam megy net nélkül, mentéseket szerveren tárolja, versenyeket nem nyitja meg net nélkül.
  • Dj Tommy
    Én kb 30 perce kaptam meg a kulcsot.
  • Fpocok
    Valaki megkapta már playON kulcsát? Lassan vége a bétának.
  • smog15
    Ohh az király azt hittem komolyabb gépigénye van. Nov 11-ig be kell szereznem még egy kormányt :D
  • Szabi #1761
    A belépés itt is nehézkes sajnos, amikor azt írja inditásnál , hogy tölt, az 5-10 perc simán lehet, de néha meg 10mp alatt betölt a szerver..

A játékot már teljesen letöltötted, vagy még csak 30%-ig?
  • Ztech
    áh csak a szokásos nem túl stabil de általába gyorsan helyreáll
  • Fehercsoki
    Játszani viszont sajnos nem tudok, mivel ezt írja ki a menüben: "Failed to connect to notification service" Ez mi lehet?
  • Szabi #1758
    450es vga-val 1080p-n közepes grafikán stabil 30 fps, szóval 660al vígan meglesz a stabil high és még néhány ultra elemet is tolhatsz rá :)
  • Szabi #1757
    Lehet driftelni, de nem úgy mint drift cityben hogy a kézifék a drift gomb :DD

Kanyar előtt egy kis kézi, hogy meginduljon a segge, egy kis ellenkormányzás, és szépen íven lehet fordulni füstölő gumikkal, viszont ha nem találod el a belenditést és a kézifékezés idejét akkor könnyedén falatfogsz, nekem nagyon tetszik sportban gempaddal és hardcoreon kormánnyal is.

A mutolást közbe este megtaláltam én is, de így mindenkit egyesével kell mutolgatni.. remélem lesz majd teljes letilthatóság is.. Illetve ami még nagyon hiányzik és megy a kampány érte, a szöveges cset..
  • Edem05
    Mázlista! :D
  • Fehercsoki
    Tegnap followoltam twitchen az összes crew streamet és ma valahogy kaptam egy béta kulcsot az egyiktől:D
  • Thaddeus
    Szabi: muteolni lehet az embereket, egyik streamen láttam, hogy valami gombban felhozta jobb alul a másik vezetők "kártyáit", és ott lehetett megnézni a profiljukat, meg muteolni őket.
  • smog15
    Gépigénye hasonló lesz mint a Watch Dogs-nak? 660 Ti, i5 procival elég lesz neki?
  • Fehercsoki
    Na lehet driftelni vagy nem? Egy streamen azt mondták hogy szar a fizika és nem lehet:S
  • grebber
    Hm ps2-re is van béta?
  • Ztech
    hát ez gyönyörü van egy offroad küldi amit nem lehet megcsinálni nincs elég idő nem elég gyors az autó, végig 1-2-3mp marad checkpointnál és az utolsóhoz nem érek oda elégvolt mára....
  • LeWyTy
    Csak azok jutottak be akik lowon tudják futtatni? ez diszkrimináció
  • Stockbauer33 #1747
    Tudod te is h pro-n vezet a Zero.Majd a nagy vasaknál (Huayra,Aventador) majd meglátjuk.Van még 3 hónapjuk.Meg a beállítások is számítanak
  • Ztech
    meglátjuk remélem ki lehet próbálni a betaban is valami top verdát majd kiderül most épp a meghalt és nem enged be műsort adja elő
  • Lacika1992
    Ilyen gépigényes?
    "I7, GTX760OC, 8GB Ram" ilyen configon vajon hogy menne?
  • Coral Springs
    Nem tartok attól hogy én és a Stock haverom tudománya majd ebben a játékban fog elfogyni.
  • Ztech
    hát hozza, kicsit más jellegű az egész, alacsony szinten simán billeg jobbra balra az autó szóval egyszerű vele kicsúszni de vittem már küldetésben erősen tuningolt v8 vantage-t az már egészen jó volt, viszont a tdu-s tépünk végig 400al azt szerintem el lehet felejteni baromi sok a civil a városokon kívül is, jönnek folyamatosan szembe is nincs gyakorlatilag hely, centizgetni lehet de nehéz nem lehet úgy rángatni az autót mint tdu ba lassabban reagál, mezei 2sávos úton kb mint a való életbe...előzöl besorolsz vársz....... autópályákon szerintem random generált sávlezárás ami előtt esetleg besorolásra váró civilek állnak szóval hatalmas csattanásokra készülni
  • [HUN]FaTaL

Ezekszerint egy tdu2 szintet hoz :)
  • Stockbauer33 #1741
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.kephost.com/image/6EI
  • Skypack
    Milyen autók érhetőek el a bétában ?
  • Terawatt
    Na szedem én is a játékot, ideje leporolni a jó öreg Grand Turismo-s Driving Force Pro-t.
  • Ztech
    pofás gamepad sport mode ban szerintem jó, hc-t még nem probáltam, illetve ténylegesen érződik az autón a tuning kevésbé csuszkál kanyarsebesség stb stb....
  • [HUN]FaTaL
    Fizika milyen?
  • Panzeradler #1736
    Crew beállításokban tudod magad muteolni.
  • Szabi #1735

• Stockbauer33 #1734
    Láttam :) Na jó nem sír a szám többet :)
  • Szabi #1733
    idővel megjavul magától :)
  • Terawatt
    Nem lesz gagyi szagú a kocsi ha csak simán lepattan egy betonfalról.
  • Stockbauer33 #1729
    Nekem az nem volt soha.Sőt csodálkoztam h páran miért akarnak bele?
  • oneal1
    mibajod?
  • NagyiBMX
    Eddig az volt a baj, hogy jaj nem fognak törni az autók :D
  • Stockbauer33 #1726
    minek bele a törés?

meg ez
  • Szabi #1725
    a legszebb hogy a fülkébe is bejönnek :D
  • Stockbauer33 #1724
    Az a sok szálló szirszar papir minek bele?Qvára zavaró