13240
-
#1890 Én már tegnap lefoglaltam #1820 -
Gibor #1889 Hát nem tudom... Tdu2 egy sínautózás volt gyakorlatilag fizika nélkül. Itt viszont arcade szintent minden rendben van, inkább tdu1 hez hasonlítanám, mondjuk úgy annak a tovább fejlesztése. -
#1888 Rendben :)
10:49-kor küldték. -
#1887 én előre lefoglalom :D most küldték neked? -
#1886 Nekem is megjött VÉGRE!
Ha kapok a másik címre is megosztom azzal aki először lecsap rá :) -
#1885 mióta megvettem a z1c-t, azóta a sarokba gubbaszt Neo majd cégesnek beüzemelem csak tudjak rá romot tenni -
#1884 Küldték :) Ugyebár össze van kötve a FB és az Uplay accom, van Uplayen vagy 3-4 komolyabb játékom. Meg megvannak a kódok is a Crew-hoz. Szerintem a "sorsolásba" volt szűrés és nem ész nélkül küldték össze vissza a kódokat mindenkinek.
Egy bajom van csak. Minimum graffon fogom tolni...
Egyébként válaszoltam neked PH Neo forumon. Gondolom ott is akyyy vagy :)
BTW, hányan kaptunk kulcsot? -
#1883 honnan szereztél? :( -
#1882 Na nekem is megvan a Beta key. Aktiváltam is. Megnézem a gépigényt hogy elmegy-e ezen a gépen vagy az erősebbre telepítsem és megyek is fel :) -
#1881 az nem baj ha kell upla, cask egyrészt növelje a steam fiókom értékét is, másrészt kapjak extrákat ha már előrendelem :D -
#1880 Biztos lesz, mert Steam azonosítószáma már régóta van a játéknak, de sajnos ahhoz kell majd az uplay is...
:( -
#1879 steamen nem lesz előrendelhetőség vagy valami? :( -
#1878 Kösz a véleményt :) Ja igaza van Szabinak TDU2 be is titkosítva voltak az adatok :O Ki érti ezeket. -
#1877 A Nisannak vannak ilyen hülye kérései, hogy ne latszodjanak az adatok, tdu2ben és más játékokban is így van :)
A 370z persze hogy gyengébb egyenesben mint egy nagy Chevy.. Viszont kanyarokban belsőiven elmész mellette :D
Egyébként én azt nem értem, hogy tényleg nemtaláltak körbevágott Chevy logót? :DD -
Thaddeus #1876 No, tegnap tudtam tolni egy 3 órát, a véleményem a következő (ha érdekel valakit):
Én rengeteget TDU2-őztem, persze nem voltam olyan hardcore mint itt némely személy (tisztelet nekik), nagyon szerettem, így ahhoz próbálom viszonyítani a The Crew-t.
Fontos tudni, hogy nekem egy 6 éves konfigom van (LGA 775 Q9550 proci, 6 giga DDR2 ram, HD6950 vga), így én mindenképp a PS4-re fogom megvenni.
A játék fHD-ban (ehhez mindig ragaszkodom), low grafikán teljesen jól futott, grafikai hibát csak a késői tárgy popup (mikor hirtelen megjelenik előtted egy útakadály) találtam. Nem mértem az fps-t, imádkoztam, hogy a 30-at elérje.
Szóval a grafika jó, egy manapság közepes gép is elég lesz, hogy elvigye a hátán a cuccot.
Hangok: A PS4 nekem egy Harman/Kardon erősítőre és egy JBL hangrendszerre van kötve, míg a PC egy sima 2.1-es hangszóróra. Így nem volt gáz, a muscle car-ok hangja gyönyörű, viszont az én Nissan 370Z-m hangja mint a porszívóé. Majd ma megnézem a Roccat Kave fülesemmel is, hogy milyen.
Persze nem várható el, hogy egy Mustang ugyanúgy szóljon mint egy Lamborghini, ez van.
Irányítás: Ugye három mód van, - Full Driving Assist, - Sport és - Hardcore
Mindhármat kipróbáltam, én nagyon kevés különbséget vettem észre az Assist és a Sport között, talán a tapadás az, ami feltűnt, meg hogy jobban kipörög az autó kereke.
Kíváncsi lennék, hogy ugyanolyan autók közötti versenynél mennyit számít a három mód.
Hozzá kell tegyem, hogy PS4 kontrollerrel toltam, ami szerintem egy nagyon jó kontroller, először persze nem ismerte fel, de volt rá megoldás.
Autók: Ugye Nissan 370Z-vel nyomtam, de nagyon érdekes, mert az ugyanolyan szintű autók simán letoltak, a Chevyk úgy mentek el mellettem kezdéskor, hogy öröm volt nézni, rám is tört a kisebbségi érzés.
Az is fura volt, hogy a Car Dealershipnél nem volt kiírva a Nissan gyorsulása és végsebessége...
Mindegy, nem akartam én is izommal menni, ezért választottam ezt.
Testreszabásról: Na itt nagyon erős a játék, rengeteg szín, matrica, kiegészítő érhető el, dísztárcsából van vagy 150 darab, úgyhogy mindenki a saját ízlésére szabhatja.
Ami nem tetszett itt, hogy előnézetben nem rakja rá az autóra pl az első spoilert, hanem ki kell menni külső nézetbe, hogy megnézd tetszik-e.
Ezt leszámítva teljesen jó, vannak olcsó cuccok is, így nem kell kiköltekezni gyorsan.
Vezetés: Hát ez bizony teljesen TDU 2 szerintem, talán még egy picit jobb is, jól érezni a sebességet, jó a lassulás, ez nagyon tetszett.
Este behívtak egy 3 fős csapatba, úgy nyomtuk a küldetéseket, meg krúzoltunk is, nagyon gyorsan lehet csapatot találni, ha behívnak coop missionbe, akkor azokkal az emberekkel egy crew-ba is rak, és lehet tovább versenyezni együtt, ez így nagyon jó.
Skill challengek: Jók, érdekesek ezek is, de ami halálosan felbasz, hogy mikor vége van, és megkapod az alkatrész, utána bejön, hogy mennyi pontot kaptál meg ilyesmi, akkor konkrétan elveszted az autó felett az irányítást! És ez mindig így van, ha nem akarok skill challengezni, akkor a mobilból abortozni kell a dolgot, ami meg szintén belassít...
TLDR:
Aki szerette a TDU2-őt, az ezt is szeretni fogja. Én tegnap előrendeltem a Day 1 Limited Editiont, úgyhogy számolom a napokat Nov 14-ig. -
Nixit #1875 Sziasztok! Nagyon várom, szeretném kipróbálni a játékot valaki nem tudná velem megosztani a sajátját ha nem használja? Nagyon hálás lennék! üdv: Nixit. -
#1874 Hali!
Most értem haza egy 4000km-es "szigetkörről" :D Valaki megosztaná mi történt az elmúlt 10 napban? Kulcsért érdemes valahol kolbászolni vagy ha már regeltem, akkor várjam a csodát?
Leveles ládám üres
UI: mi a csuda ez az új fórummotor/kinézet???
-
#1873 Üdv!
Valaki nem tudja meg mondani hogyan és hol lehet el adni meglévő autónkat vagy beszámítani?
Mert jó lenne ha lenne ilyen a játékban. -
Thaddeus #1872 "2. Voice in game
There is actually is an option to mute everyone around you:
Go to your crew roster (Start button) or (Escape) from the keyboard.
Enter your character sheet and select "Disable voices"
6. Proxy issue
Go to "Uplay Settings", "Network" and "Allow Uplay to use a proxy connection to access the internet". -
#1871 random bezárja a játék magát.. -.- -
#1868 - az autó kilométer számlálja minden belépésnél nullázódik :-/
- a látványosságokat is törli nálam.. :( -
Thaddeus #1867 Hol van a parkoló? Én most vagyok a végállomáson, a nevem Thaddeus89 -
#1866 Én benne vagyok, mi a neved uPlayen? :) -
#1864 8kor tali a kezdovarosban a vonatallomas parkolojaban? :) -
#1863 Azt írták mellé, hogy további kulcsokat elkezdtek kiküldeni :) -
#1862 támogatnám:D -
#1861 Fasza, akkor már kiküldhetnének egy rohadt kódot mindenkinek aki eddig nem kapott :D -
#1860 Non-disclosure aggreement. Ha el van törölve, akkor most már szabad videózni meg beszélni róla a neten. -
#1859 Non disclosure agreement. Dióhéjban annyi, hogy nem szabad infót/képet/videót szivárogtatni, még így külsős fórumra irkálni sem, hogy fú figyelj milyen jó game/szar/akármi. -
#1858 Mit jelent az a NDA? -
#1857 #1661 -
#1856 -
zritya #1855 Sziasztok!
Nekem is meg érkezett a kulcs, kipróbáltam és hát nagyon király. A fizika nem vészes, az autók és a tuning az nagyok király, és a story is jó.
-
#1854 Jah aztl a 60fps dupla hang meg cutscene-ekben ugrándozó kocsis cuccot én is benéztem. Azóta inkább 30 fps :) -
#1853 Jah értem, köszi! -
#1852 hát az összes létező emailemet beregeltem most. najó majdnem az összeset, hagyok párat későbbekre is. jó lenne kapni valamit. :D -
#1851 Benyomod a crew rooster-t magadra mész és a 2. parancs az az kilövi az összes voipost -
#1850 De ezt nem csak én használom, mert megosztom valakivel, aki nagy autós rajongó. Remélem ettől jobb valamivel :D -
#1849 nem nagyon érdekelte a játék de azért van betakulcsa, más meg tülön ülve remél, hogy szerez ... xD -
#1848 Akkor van ez, ha a 30 fps limitet nagyobbra veszed.
#1847 Sajnos egyesével kell muteolni, a crew menüben.