13240
thecrew.jpg
  • bartuczk
    Igen, van még 11 mire játszhatok...

20%-nál el lehet indítani a játékot, de csak a menü jön be. Az legalább Smooth :D
  • Szabi #1640
    reggel óta lehet játszani, csak ez még nem a béta tesztelésre szánt verzió.. ~15giga.. :D
  • Thaddeus
    We inform all the players who have received their key that Closed Beta will be officially starting today (July 21st) at 12PM (noon) CEST right after the maintenance.

Szóval elvileg ma délben kezdődik a buláj.
  • Szabi #1637
    pfúú, 1-2 helyen posztolnak ki kulcsokat.. nyomogatom az f5-öt azonnal be is másoltam a kulcsot, gondolkozott 2-3 mp-et majd kiírta hogy már használatban van... ma ez volt a 4. kulcs amit így kb azonnal beírtam és nem nyertem vele.. erre most bannolva lettem 60percre mert túl sok használt kulcsot írtam be ma -.-
  • Szabi #1636
    egy srác elindította a bétát, mutatta az arcát hogy mennyire örül neki, majd mutatta megint a monitort.. ahol megjelent hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez.. utána bemutatott a monitornak :D

én is akarok ilyen ikon-t.. :-/
  • Fehercsoki
    Ez mi volt? Már törölték.
  • Szabi #1633
    loooooooooooooooooooool :DDDDDDDDDDDDDDD

• Thaddeus
    Ha szerencsénk van, akkor napról napra egyre több embert hívnak be.
  • oneal1
    hát egyenlőre cumi van tényleg :S
  • Szabi #1630
    megy a béta... és úgy tűnik egyikünk se jutott be, ehh :/

szerk: elméletileg bartuczk nyert egy kódot tdu central-on :D
  • Lacika1992
    Én nem kaptam semmit pedig még akkor rányomtam a beta menüre mikor kirakták :D
    Aki meg írt valami hülyeséget a chat-be mikor volt live az meg kap vicc....
  • Norby646
    Én kaptam visszaigazoló levelet, de abban is csak azt írják, hogy ha kapok kulcsot akkor 21.-25.-e között fogom megkapni.
  • Szabi #1627
    a szaggatott a területhatár, a sima meg elméletileg az autópálya
  • akyyy
    mit ábrázol a piros vonal?

kicsit a méretarány furcsának tünik igy térkép alapján.newyorkból miaimba annyi az út, mintha végigautózom new yorkot majdnem....

persze gondolom ez majd játékban nem fog feltűnni.

• Szabi #1625
    a hétfői/keddi publikus új sg indulását várom, a régi képet már 2x beraktam hogy az újjal is jó legyen, de utána az egyik hibajavítos frissitésnél megint szétesett a topikdizájn :D
  • Coral Springs
    Berakod topik háttérnek ezt ?
  • Szabi #1623
  • oneal1
    jó volna ha sokan bekerülnénk már csak azért is mert nem semmi ígéretekkel kecsegtet a játék.

Nem volna rossz ha megvásárlás előtt ki lehetne próbálni:)
  • Fehercsoki
    Visszaigazoló levél nekem sem jött.
  • Szabi #1620
    béta bejelentés után 10percel regiztem, de azóta se jött visszaigazoló levél :D

tegnap rányomtam mégegyszer a jelentkezésre, de utána se küldtek semmit
  • oneal1
    nekem még az sem érkezett:D
  • Seangaijin
    Én most kaptam még csak visszaigazoló e-mailt, holott az elején regisztáltam a bétára :D Valami nagyon el van csúszva a srácoknál :D
  • Szabi #1617
    néhányan ilyen levelet is kaptak (állítólag)

• Nekrofil
    nem egy hosszúéletű dolog :(
  • Szabi #1615
    Hétfőtől péntekig.
  • Nekrofil
    azt lehet tudni meddig tart a béta?
  • Szabi #1613
    Szerintem terhelés teszt is lesz, szóval első nap csak kevesen lesznek bent, pénteken meg behivnak rengeteg játékost.
    Ha jól megy minden, talán nyílt bétát is tartanak utána.

A lanpartin (909) komoly szinkronizáció hibák voltak a versenyeken.. Szóval lenne mit tesztelni.
  • Szabi #1612
    Így van, a kulcsot akkor küldik, de elméletileg akit meghivtak az kapott már levelet.

Egy a lényeg érdemes figyelni a leveleket.
  • bertino
    most fog, szerintem
  • akyyy
    és azokat értesítették már hogy kik a "kiválasztottak", vagy az is most fog majd kiderülni?
  • bertino
    bizony.
  • Norbi1990
    21 és 25 között küldik a meghívókat a szöveg alapján.
  • Szabi #1607
    elméletileg kiküldték a béta meghívókat, én nem kaptam :-/

• Szabi #1606
    Hotrod Hup One
  • Thaddeus
    Édes istenem, egy fullrahúzott Lamborghinivel bejárni az egész USA-t...
  • Skypack
  • Szabi #1603
    én nem találom a hivatalos oldalon, viszont meglepően jónak tűnik, a jelenlegi videokártyámmal is szépen kéne fusson majd a játék, de amíg megjelenik még úgyis beszerzek egy komolyabb videokártyát :D
  • allock #1602
    4 magos az is
  • Ryder159
    Meglepően alacsony a gépigény, pl RAM-nál simán számítottam minimum 8 gigát amilyen részletes a játék, egy core2 meg meg sem fordult a fejemben...
  • Skypack
    PC Gépigény hivatalos honlapról(a béta fülnél) :
    Minimum system requirements (720p resolution, lowest video settings):
    Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64bit)
    Processor: Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz or better
    AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz or better
    RAM: 4GB
    Video card: NVIDIA GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)

Recommended system requirements (1080p resolution, medium-high video settings, but not ultra):
    Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64bit)
    Processor: Intel Core i5 750 @ 2.66 GHz or better
    AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz or better
    RAM: 8GB
    Video card: NVIDIA GeForce GTX580 or AMD Radeon HD6870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)

Supported video cards at the time of release:
    NVIDIA GeForce GTX260 or better, GeForce 400, 500, 600, 700 series (only cards superior to GTX260, performance-wise);
    AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000, R-series (only cards superior to HD4870, performance-wise);