13251
-
Tegnap volt egy elhatározásom, hogy előrendelem, de találok jobb helyet is most annak a pénznek :D
Ezek szerint jól döntöttem. -
béta lájvsztrím
-
elméletileg nem, rengetegen panaszkodnak a hivatalos fórumon, hogy nem kaptak kulcsok, hiába rendelték elő -
Volt aki előrendelte a játékot és kapott béta hozzáférést? -
bartuczk #1650 Csak PC-re van. -
pc-re is lesz béta? -
bartuczk #1648 Egyébként hány magyarról tudunk?
-én
-Z_Chris -
bartuczk #1645 Örülök ha 20 FPS-en fog futni, ezért nem csinálok videót, de szövegesen majd írni fogok. -
képeknél könnyű kitakarni a neveket, videónál már macerásabb, de azért megoldható, csak linkel megnézhetőnek meg simán mehet yt-ra, 2perc sincs egy új kamu profilt csinálni :D -
bartuczk #1643 Igen olvastam, hát majd meglátjuk.
A turboduckos leveledre válaszolva; majd igyekszem. :D -
nyugi úgyse fogsz sokat játszani egyhamar.. nagyon panaszkodnak hivatalos fórumon :D
talán majd a dél/egy órás verzió hátha játszhatóbb lesz és hátha nem kell újra 15gigát letöltened :DD -
bartuczk #1641 Igen, van még 11 mire játszhatok...
20%-nál el lehet indítani a játékot, de csak a menü jön be. Az legalább Smooth :D -
reggel óta lehet játszani, csak ez még nem a béta tesztelésre szánt verzió.. ~15giga.. :D -
Thaddeus #1638 We inform all the players who have received their key that Closed Beta will be officially starting today (July 21st) at 12PM (noon) CEST right after the maintenance.
Szóval elvileg ma délben kezdődik a buláj. -
pfúú, 1-2 helyen posztolnak ki kulcsokat.. nyomogatom az f5-öt azonnal be is másoltam a kulcsot, gondolkozott 2-3 mp-et majd kiírta hogy már használatban van... ma ez volt a 4. kulcs amit így kb azonnal beírtam és nem nyertem vele.. erre most bannolva lettem 60percre mert túl sok használt kulcsot írtam be ma -.- -
egy srác elindította a bétát, mutatta az arcát hogy mennyire örül neki, majd mutatta megint a monitort.. ahol megjelent hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez.. utána bemutatott a monitornak :D
én is akarok ilyen ikon-t.. :-/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez mi volt? Már törölték. -
loooooooooooooooooooool :DDDDDDDDDDDDDDD
-
Thaddeus #1632 Ha szerencsénk van, akkor napról napra egyre több embert hívnak be. -
hát egyenlőre cumi van tényleg :S -
megy a béta... és úgy tűnik egyikünk se jutott be, ehh :/
szerk: elméletileg bartuczk nyert egy kódot tdu central-on :D -
Lacika1992 #1629 Én nem kaptam semmit pedig még akkor rányomtam a beta menüre mikor kirakták :D
Aki meg írt valami hülyeséget a chat-be mikor volt live az meg kap vicc.... -
Én kaptam visszaigazoló levelet, de abban is csak azt írják, hogy ha kapok kulcsot akkor 21.-25.-e között fogom megkapni. -
a szaggatott a területhatár, a sima meg elméletileg az autópálya -
mit ábrázol a piros vonal?
kicsit a méretarány furcsának tünik igy térkép alapján.newyorkból miaimba annyi az út, mintha végigautózom new yorkot majdnem....
persze gondolom ez majd játékban nem fog feltűnni.
-
a hétfői/keddi publikus új sg indulását várom, a régi képet már 2x beraktam hogy az újjal is jó legyen, de utána az egyik hibajavítos frissitésnél megint szétesett a topikdizájn :D -
Coral Springs #1624 Berakod topik háttérnek ezt ? -
-
jó volna ha sokan bekerülnénk már csak azért is mert nem semmi ígéretekkel kecsegtet a játék.
Nem volna rossz ha megvásárlás előtt ki lehetne próbálni:) -
Visszaigazoló levél nekem sem jött. -
béta bejelentés után 10percel regiztem, de azóta se jött visszaigazoló levél :D
tegnap rányomtam mégegyszer a jelentkezésre, de utána se küldtek semmit -
nekem még az sem érkezett:D -
Én most kaptam még csak visszaigazoló e-mailt, holott az elején regisztáltam a bétára :D Valami nagyon el van csúszva a srácoknál :D -
néhányan ilyen levelet is kaptak (állítólag)
-
Nekrofil #1616
nem egy hosszúéletű dolog :(
-
Hétfőtől péntekig. -
Nekrofil #1614 azt lehet tudni meddig tart a béta? -
Szerintem terhelés teszt is lesz, szóval első nap csak kevesen lesznek bent, pénteken meg behivnak rengeteg játékost.
Ha jól megy minden, talán nyílt bétát is tartanak utána.
A lanpartin (909) komoly szinkronizáció hibák voltak a versenyeken.. Szóval lenne mit tesztelni. -
Így van, a kulcsot akkor küldik, de elméletileg akit meghivtak az kapott már levelet.
Egy a lényeg érdemes figyelni a leveleket. -
most fog, szerintem