13251
thecrew.jpg
  • Szabi #1568
    Trans Am nélkül egy Amerikát átszelő játék nagyon furcsa lenne, de Buick GNX és vezethető Crown Vic' nélkül se merjék kiadni a játékot :)
  • XenHai
    Egy 67-es GTO-val megvennének kilóra :D
  • Szabi #1566
    még
  • XenHai
    Egyetlen egy pontiac sincs a listán
  • Szabi #1564
    és tényleg... pfúú
  • Skypack
    Raid nem lesz csak dirt, legalábbis a honlap szerint :(
  • Szabi #1562
    lehetne már kép a raid miniről is.. :D
  • Skypack
  • Szabi #1560
    naja, sok-sok autó jöhetne még.. :)

elméletileg van egy acsi, hogy gyűjtsd össze a 75 autót :DD

MMCK nem erősítette meg, viszont nem is cáfolta.. szóval akár még igaz is lehet :)
  • Skypack
    Szuper akkor jöhet még pár bömös , audi , subi , mitshu , toyota , ferrari , merga , mazda , honda , alfa , aston martin , bugatti , pagani , pontiac meg ami még belefér :D

Egyébként, honnan az infó ? :D
  • Stockbauer33 #1558
    Bőven elég lesz ennyi(75)
  • Szabi #1557
    elméletileg 75 autó lesz megjelenéskor
    (eddig ebből 44-ről van infónk)

ezt meg még nem tudtam eldönteni hogy tetszik-e vagy sem, de valószínű én másik motorháztetővel fogom majd használni :D
  • Seangaijin
    Ilyenkor kapcsoltam ki mindig a hangfalat!!!! :D :P
  • Skypack
  • Skypack
    Régi szép idők
  • Norbi1990
    Hú de régen hallottam
  • [HUN]FaTaL
  • LeWyTy
    Az OFF ha ezt beszúrom? Egész nap ezt a szart dúdoltam.
    (remélem mindenki tudja mi ez)
    Helyes a TVR-t a TDU-ban szerettem meg! :)
  • Skypack
    Készítettek a DSRack csapat vezetőjével egy interjút, igazából semmi különös infó nincs benne, de hátha valakit érdekel. itt
  • Szabi #1547
    a tvr.co.uk szerint, lesz a The Crew-ban TVR is :)
  • Szabi #1546
    remélem lehet majd zöld Ferrari-m a játékban :D
  • Norbi1990
    Majd lefordítjuk mint a TDU1-et (ha bele lehet nyúlni a fájlokba) :P
  • Szabi #1544
    "When you get your hands on The Crew, you will be able to play the full game in the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Japanese, and Russian.

Additionally, you will be able to dive into the story through subtitles and also access the menus in the following languages: Dutch, Danish, Norwegian, Finnish, Polish, and Portuguese (Brazilian)."

nem mintha túl nagy szükség lett volna a Magyar nyelvre is a játékban, de azért na.. drukkoltam :-/
  • Coral Springs
    A közvetítés alatt egyszer megemlítették hogy az ipse akit épp mutatnak az HC -ban tolja, a Stockbauer ki is írta ide. De sajnos nem sokat mutattak belőle, ahhoz kevés hogy véleményt írjak.
  • Szabi #1542
    azért mindent én se találok meg

de én se emlékszem olyan videóra amibe elhangzott volna hogy na ez most hc és tényleg kormánnyal ájtszott volna értelmes lény, állítólag amikor a közvetítés alatt az utcán mászkáltak, akkor HC-ba voltak, de én nem láttam egyszer se hogy tényleg átváltottak volna hc-ra, szóval fenetutdja :D
  • Norbi1990
    Szabi biztos linkelte volna ha lenne.
  • bertino
    hat ezaz, nem is tudom egyaltalan volt-e eddig olyan video, amin HC-ban veretnek, mert szerintem biztosan nem.
  • Fehercsoki
    Remélem valamilyen módon(pl crack:D) mindenki ki tudja próbálni.
  • Szabi #1538
    elméletileg a videókon mind sport mód és gémpad volt, a néhány mozgós kormányos videón is sport módba játszott elméletileg mindenki

bétába majd végre megtapasztalhatjuk mi is, egyre közelebb van a dátum.. :D
  • Fehercsoki
    A videókon valahogy ez nem látszott.
  • Skypack
  • gduck
  • Szabi #1534
    a közvetítésekből a szemüveges srác írta ma:

"Hardcore in The Crew is completely different from TDU1 HC mode. It is more the real drivers setup for The Crew. With a refined handling model that will be a lot better than TDU1. Including advanced tire models and various working differentials, based on specs. "

úgy legyen
  • Stockbauer33 #1533
  • Norby646
  • allock #1531
  • LeWyTy
    Bazz.. ezen nem ajtó van hanem kapu
  • Szabi #1529