13251
-
Trans Am nélkül egy Amerikát átszelő játék nagyon furcsa lenne, de Buick GNX és vezethető Crown Vic' nélkül se merjék kiadni a játékot :) -
Egy 67-es GTO-val megvennének kilóra :D -
még -
Egyetlen egy pontiac sincs a listán
-
és tényleg... pfúú -
Raid nem lesz csak dirt, legalábbis a honlap szerint :( -
lehetne már kép a raid miniről is.. :D -
-
naja, sok-sok autó jöhetne még.. :)
elméletileg van egy acsi, hogy gyűjtsd össze a 75 autót :DD
MMCK nem erősítette meg, viszont nem is cáfolta.. szóval akár még igaz is lehet :) -
Szuper akkor jöhet még pár bömös , audi , subi , mitshu , toyota , ferrari , merga , mazda , honda , alfa , aston martin , bugatti , pagani , pontiac meg ami még belefér :D
Egyébként, honnan az infó ? :D -
Stockbauer33 #1558 Bőven elég lesz ennyi(75) -
elméletileg 75 autó lesz megjelenéskor 
(eddig ebből 44-ről van infónk)
ezt meg még nem tudtam eldönteni hogy tetszik-e vagy sem, de valószínű én másik motorháztetővel fogom majd használni :D
-
-
Ilyenkor kapcsoltam ki mindig a hangfalat!!!! :D :P -
-
Régi szép idők
-
Hú de régen hallottam
-
-
Az OFF ha ezt beszúrom? Egész nap ezt a szart dúdoltam. 
(remélem mindenki tudja mi ez)
-
#1549 Helyes a TVR-t a TDU-ban szerettem meg! :) -
Készítettek a DSRack csapat vezetőjével egy interjút, igazából semmi különös infó nincs benne, de hátha valakit érdekel. itt -
a tvr.co.uk szerint, lesz a The Crew-ban TVR is :) -
remélem lehet majd zöld Ferrari-m a játékban :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Majd lefordítjuk mint a TDU1-et (ha bele lehet nyúlni a fájlokba) :P -
"When you get your hands on The Crew, you will be able to play the full game in the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Japanese, and Russian.
Additionally, you will be able to dive into the story through subtitles and also access the menus in the following languages: Dutch, Danish, Norwegian, Finnish, Polish, and Portuguese (Brazilian)."
nem mintha túl nagy szükség lett volna a Magyar nyelvre is a játékban, de azért na.. drukkoltam :-/ -
Coral Springs #1543 A közvetítés alatt egyszer megemlítették hogy az ipse akit épp mutatnak az HC -ban tolja, a Stockbauer ki is írta ide. De sajnos nem sokat mutattak belőle, ahhoz kevés hogy véleményt írjak. -
azért mindent én se találok meg 
de én se emlékszem olyan videóra amibe elhangzott volna hogy na ez most hc és tényleg kormánnyal ájtszott volna értelmes lény, állítólag amikor a közvetítés alatt az utcán mászkáltak, akkor HC-ba voltak, de én nem láttam egyszer se hogy tényleg átváltottak volna hc-ra, szóval fenetutdja :D -
Szabi biztos linkelte volna ha lenne. -
hat ezaz, nem is tudom egyaltalan volt-e eddig olyan video, amin HC-ban veretnek, mert szerintem biztosan nem. -
Remélem valamilyen módon(pl crack:D) mindenki ki tudja próbálni. -
elméletileg a videókon mind sport mód és gémpad volt, a néhány mozgós kormányos videón is sport módba játszott elméletileg mindenki
bétába majd végre megtapasztalhatjuk mi is, egyre közelebb van a dátum.. :D -
A videókon valahogy ez nem látszott. -
-
-
a közvetítésekből a szemüveges srác írta ma:
"Hardcore in The Crew is completely different from TDU1 HC mode. It is more the real drivers setup for The Crew. With a refined handling model that will be a lot better than TDU1. Including advanced tire models and various working differentials, based on specs. "
úgy legyen
-
Stockbauer33 #1533 
-

-
-
Bazz.. ezen nem ajtó van hanem kapu
-