13240
thecrew.jpg
  • Szabi #1557
    elméletileg 75 autó lesz megjelenéskor
    (eddig ebből 44-ről van infónk)

ezt meg még nem tudtam eldönteni hogy tetszik-e vagy sem, de valószínű én másik motorháztetővel fogom majd használni :D
  • Seangaijin
    Ilyenkor kapcsoltam ki mindig a hangfalat!!!! :D :P
  • Skypack
  • Skypack
    Régi szép idők
  • Norbi1990
    Hú de régen hallottam
  • [HUN]FaTaL
  • LeWyTy
    Az OFF ha ezt beszúrom? Egész nap ezt a szart dúdoltam.
    (remélem mindenki tudja mi ez)
    Helyes a TVR-t a TDU-ban szerettem meg! :)
  • Skypack
    Készítettek a DSRack csapat vezetőjével egy interjút, igazából semmi különös infó nincs benne, de hátha valakit érdekel. itt
  • Szabi #1547
    a tvr.co.uk szerint, lesz a The Crew-ban TVR is :)
  • Szabi #1546
    remélem lehet majd zöld Ferrari-m a játékban :D
  • Norbi1990
    Majd lefordítjuk mint a TDU1-et (ha bele lehet nyúlni a fájlokba) :P
  • Szabi #1544
    "When you get your hands on The Crew, you will be able to play the full game in the following languages: English, French, Italian, German, Spanish, Japanese, and Russian.

Additionally, you will be able to dive into the story through subtitles and also access the menus in the following languages: Dutch, Danish, Norwegian, Finnish, Polish, and Portuguese (Brazilian)."

nem mintha túl nagy szükség lett volna a Magyar nyelvre is a játékban, de azért na.. drukkoltam :-/
  • Coral Springs
    A közvetítés alatt egyszer megemlítették hogy az ipse akit épp mutatnak az HC -ban tolja, a Stockbauer ki is írta ide. De sajnos nem sokat mutattak belőle, ahhoz kevés hogy véleményt írjak.
  • Szabi #1542
    azért mindent én se találok meg

de én se emlékszem olyan videóra amibe elhangzott volna hogy na ez most hc és tényleg kormánnyal ájtszott volna értelmes lény, állítólag amikor a közvetítés alatt az utcán mászkáltak, akkor HC-ba voltak, de én nem láttam egyszer se hogy tényleg átváltottak volna hc-ra, szóval fenetutdja :D
  • Norbi1990
    Szabi biztos linkelte volna ha lenne.
  • bertino
    hat ezaz, nem is tudom egyaltalan volt-e eddig olyan video, amin HC-ban veretnek, mert szerintem biztosan nem.
  • Fehercsoki
    Remélem valamilyen módon(pl crack:D) mindenki ki tudja próbálni.
  • Szabi #1538
    elméletileg a videókon mind sport mód és gémpad volt, a néhány mozgós kormányos videón is sport módba játszott elméletileg mindenki

bétába majd végre megtapasztalhatjuk mi is, egyre közelebb van a dátum.. :D
  • Fehercsoki
    A videókon valahogy ez nem látszott.
  • Skypack
  • gduck
  • Szabi #1534
    a közvetítésekből a szemüveges srác írta ma:

"Hardcore in The Crew is completely different from TDU1 HC mode. It is more the real drivers setup for The Crew. With a refined handling model that will be a lot better than TDU1. Including advanced tire models and various working differentials, based on specs. "

úgy legyen
  • Stockbauer33 #1533
  • Norby646
  • allock #1531
  • LeWyTy
    Bazz.. ezen nem ajtó van hanem kapu
  • Szabi #1529
  • Skypack
    Az meg a másik, hogy felét szimplán átemelték a Grid 2ből :D
  • Szabi #1527
    persze, hisz ott is van részletes belsőnézet, meg utolsó elemig is mozgó alkatrészek :D
  • Lacika1992
    Az új grid-be lesz 80 kocsi, akkor ebbe csak többnek kellene lenni megjelenéskor :D
  • Szabi #1525
    vannak pletykák mazdáról, de bővebbet még nem tudni

azt még nem árulták el, hogy hány autó lesz megjelenéskor azt meg főleg nem hogy ezek mik lesznek, de várható még több Ferrari is :)
  • LeWyTy
    evox
  • Panzeradler #1523
    Rx-7/8-ra és evo-ra várok én is
  • akyyy
    csak ennyi autó lesz benne ami az autólistába van, vagy várható azért több is?
    olyan jó lenne mazda
  • Coral Springs
    Na majd egy ilyet összedobok a játékban, nagyon komoly ez az átalakítás.

Persze én még azért fogom fokozni egy enyhe ültetéssel, és a motorháztetőn egy légbeömlővel.

• Seangaijin
    Nagyon baba
  • Stockbauer33 #1519

1 arasznyi szélesítés?

ilyet nekem bele
  • Coral Springs