13240
-
#1847 Eddig nem nagyon érdekelt a játék, meg nem is vagyok nagy autósjáték rajongó, de basszus... ez a játék meggyőzött. Be kell szereznem.
Voice chatet ki lehet nyomni valahol? Nem láttam ilyen opciót. -
#1846 Nem fps szagattás ez, hanem inkább olyan mint amikor magas a ping-ed, de inkább a hang szaggat. Kikapcsolt vsync-el is ilyen amúgy.
Amúgy még pár észrevétel a játékkal kapcsolatban. Számomra nagyon zavaró a kormány folyamatos jobbra balra remegése belső nézetben, illetve ez a szemcsés kép este szintén nem a legszebb látvány. Továbbá nem tudom miért van a váltásnak ilyen idétlen hangja, kicsit olyan mintha kinyomott kuplungnál adnál egy gázfröccsöt egy pillanatra. Ha tolod neki nem zavaró, de ha csak mész normálisan, akkor igen. Na mind1 ezektől eltekintve is nehezen találom az államat. :) -
#1845 LOL mentem a főúton azt egyszercsak tehéncsorda :D -
#1844 Kicsit lejjebb kellett venni, de most megy 60on és 50 alá nem esik. -
#1843 Közben megtaláltam. MEgnézzük így is. -
#1842 Nem azert szaggat neked, mert vsync-on, es a geped nem birja a 60 fps-t minden helyen?
Ha igen, kapcsold ki az elobbit.
-
#1841 Hol írod át? -
#1840 Első tapasztalataim nagyon pozitívak, sztem jó a fizika, árkád, de jó. G25-el tolom, hc-ben, a váltogatás fasza, bár nem fullad le az autó ha leszállsz a kuplungról sebességben, álló helyzetben. Meglepően jól be lehet állítgatni a kormányt, az irányítást szokni kell. Az egyetlen nagy negatívum nekem a kamera mozgása az utastérben. Konkrétan arra gondolok, amikor fordulsz, akkor a kamera is fordul, ami jó lenne de túl érzékeny.Remélem ezen majd lehet állítani. Nálam 1080p, high settings ~45fps körül mozog, jobb helyeken inkább 50-60. Én 60fps-re írtam át a limitet. Néha kicsit szaggatottan megy, úgy értem az fps megvan, csak ugrál az autó, meg a hangja. Hát vannak bug-ok, dehát béta... Grafika, autók kidolgozottsága,irányítás, fizika, játékmenet, pálya...stb. nagyon bejön. Számomra úgy néz ki beváltja az hozzáfűzött reményeim. :) Jah és még 1 bosszantó hiba. A pedálokat alapból használja a térkép zoom-jaként is, amit nem tudom hogy lehetne kikapcsolni. -
#1839 Na tovább teszteltem, a havas területeken alapból jobb a fizika, illetve a játék csupán 1 dologhoz használja az internetet: ahhoz hogy ellenőrizze hogy van-e internet kapcsolat, szóval hiába magyaráznak hogy MMO, ez nem más mint DRM... -
xalyy #1838 En a helyetekben inkabb eladnam a kulcsot :D:D 50$ darabja van aki meg tobbet fizet. -
#1837 Jajj... egy picit sáros lett a kocsi :D
-
PENGEinno3d #1836 Nekem vmi nagy gáz van, mert folyamatosan megfagy a kép és a hang 2-3 másodpercre a játék alatt. Néztem már low-on is és akkor is ezt csinálja. 14.4-es driver van fent. -
Thaddeus #1835 FPS korlátot átlehet írni a dokumentumok alatt lévő konfigfájlban. -
#1834 Na sikerült nekem is kipróbálni. Max felbontás high mellett szépen ment, de a 30fps korlátozással még nem teljesen békültem ki. A gamepados irányítás nagyon tetszik és eddig jobb, mint amire számítottam. -
#1833 Grid sokkal jobb, crewban egyáltalán nincs oversteer! -
#1832 szerintem aki a mostani körbe nincs benne annak már fölös -
#1831 Mindenképpen. A lényeg az hogy regisztrálgass folyamatosan, ahogy az időd engedi. Sztem aki kitartó az kap kulcsot. Csak én azt hittem, hogy már nincs kulcsosztogatás, aztán rájöttem tegnap, h mégis van, elkezdtem vadul regelni, erre ma kaptam is kulcsot. :) Mindjárt lejön ez a csöpp 15 giga, aztán remélhetőleg tudok is vele játtszani. -
tothbalu99 #1830 Egy probat meger, meg senki se halt bele ebbe -
#1829 Tegnap este (~22:30-0:30) kb 2 órán keresztül regisztrálgattam 5-10 percenként a crew oldalán. Napközben is regeltem párat, sztem ez a tuti taktika. :) -
#1828 Valami aktualisabb jatekhoz hasonlitva, mondjuk a grid autosporthoz viszonyitva jobb valosabb erzest ad hc-ben az autok mozgasa, viselkedese?
-
#1827 Vagyunk még egy páran :D -
tothbalu99 #1826 Nem vagy egyedul..... -
Stockbauer33 #1825 -
#1824 valaki adhatna nekem is :( -
#1823 :)
Aki mostanában kapta a kódot, hogyan kapta? Ubifostól? -
#1822 -
#1821 Lassan már csak én leszek az egyetlen a topikból aki nem kapott :D -
#1820 Én meg nem kaptam -.-
A következő felajánlást előre elfogadom :D -
Thaddeus #1819 Köszönöm, el is kelt! -
basicscale #1818 Sziasztok!
Kaptam én is kulcsot, akinek kell az írjon privátot nem tudom felhasználni. -
#1817 Grat -
Edem05 #1816 Én is! -
#1815 Kaptam kulcsot! -
#1814 Gyorsan nyomatnak egy stresstestet is -
#1813 Nálam maxra rakva nem akad a game, de viszont cserébe 15-20 percenként amikor megy egyszer csak ledöglik a gépem, pedig közben monitorozom a hőfokot és semmi extrém. Egyik alkalommal úgy fagyott meg az egész, hogy az összes perifériám kifeküdt, máskor meg instant gépleállás, harmadszor meg leáll + búgás maradt. Érdekes...
A játék eddig bejött és kormánnyal élvezetes tolni, így gyanús, hogy ebből vétel lesz. :) -
#1812 Hát akkor nem értem mi értelme volt ennek a bétázásnak... -
#1811 Hivatalos oldalról : " The beta will be open until Friday, July 25. Get ready to drive. Soon the roads will be yours! " -
#1810 Hétfőtől péntekig a kulcsokat osztják, nem csak 5 napig tart a béta. -
#1809 Csatlakoznék :)
Valószínűleg, lesz még béta, nem hinném, hogy egy hét teszt elég nekik :D -
#1808 Én ma is 8 körül érek haza, nagyon remélem, hogy szombaton is lesz még béta.. Valahogy össze kell szedni egy titán árát hogy szépen fusson a játék :DD
Sokra mentem a hétfői szabadnappal, amikor csak este tudtam elkezdeni bétázni.. :)