13240
-
#1599 Valószínű, ha nem kellene előre kifizetni, mindenki előrendelné, bétázna, aztán meg lemondaná az előrendelést. -
#1598 Preorder náluk azt jelenti hogy előre ki is kell fizetni? -
#1597 még nem küldték ki őket, de az előrendelők is bétázhatnak :D
-
#1596 kapott már valaki beta meghívót vagy még nem küldték ki őket? -
Coral Springs #1595 -
#1594 Fel szokták törni, ha nem törik fel az csak azért lesz mert bétával nem foglalkoznak. -
#1593 Ha jól emlékszem a TDU bétáját is feltörték. Uplayes cuccot nem tudom felszoktak-e törni.
-
#1592 Remélem azzal a lendülettel linkeli ide is valaki.
Tényleg... az varez? már hogy az csak a béta. Lehet törvénytelen ha feltörik az ingyen kipróbálható verziót hogy ne csak closed legyen? -
#1591 arckönyvre írták ki, csak mobilról metrón utazva nemvolt türelmem a képet is bemásolni :DD
de kint van a hivatalos oldalon is -
#1590 Remélem ezzel a lendülettel fel is törik hogy mindenki ki tudja próbálni. -
#1589 Facebook 1 órája írták ki:
"Because we can’t wait for you to play, The Crew Closed beta will start on July 21st!" -
#1588 Ezt hol olvastad? Nekem még 23.-t írtak. -
#1587 A gépigényről volt már valami hír? Nincs módomban videókat nézegetni meg nyomon követni a híreket, szóval bocs ha hülyét kérdeztem. -
#1586 Én is most olvastam. Te tuti bejutsz és hozod majd az infókat. -
#1585 Hétfőn indul a béta :D -
#1584 Az elvileg semmit, ami kicsit érthetetlen. -
#1583 Remélem maga a beta hozzáférés -
#1582 jó kérdés.. de írd be azt kész.. majd megjelenéskor meglátjuk hogy ért-e bármit is :DD -
#1581 Az utolsó kód mit ad? Mert elfogadta, de nem látom mit kaptam... -
#1580 elkezdtem a topikot átállítani az új dizájnra, így lehet, hogy a jelenlegin csúnya lesz :D -
#1577 2012-es Dodge Challenger SRT8 392, volt már róla egy éve kb. kép és azóta videókba már latható volt a garázsban is az autólistán :) -
#1576 én kuka vagyok az autókhoz,de ez egy challenger? -
#1575 Na csak lesz benne nekem is autó -
#1574 "New cars are waiting for you in the closed beta, do you recognize this one?"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valakinek nem esne le, kicsit jobban láthatóan: -
#1573 Viszont közelebb van mint a 4hónap múlva :D
Valószínű nem lehet majd képeket és infókat kiadni, szóval ha pl. én bejutok, akkor névtelen forrástól lesznek a fizikatesztes videók :DD -
#1572 Az is majdnem 2 hét még. Kíváncsi leszek, hogy lehet-e majd képeket videókat megosztani. -
#1571 Viszont nemsokára indul a béta.. :-) -
#1570 Elég baj az! (De azért itt én is végig gurulnék szívesen) -
#1569 Még 4 hónap :)
-
#1568 Trans Am nélkül egy Amerikát átszelő játék nagyon furcsa lenne, de Buick GNX és vezethető Crown Vic' nélkül se merjék kiadni a játékot :) -
#1567 Egy 67-es GTO-val megvennének kilóra :D -
#1566 még -
#1565 Egyetlen egy pontiac sincs a listán -
#1564 és tényleg... pfúú -
#1563 Raid nem lesz csak dirt, legalábbis a honlap szerint :( -
#1562 lehetne már kép a raid miniről is.. :D -
#1561 -
#1560 naja, sok-sok autó jöhetne még.. :)
elméletileg van egy acsi, hogy gyűjtsd össze a 75 autót :DD
MMCK nem erősítette meg, viszont nem is cáfolta.. szóval akár még igaz is lehet :) -
#1559 Szuper akkor jöhet még pár bömös , audi , subi , mitshu , toyota , ferrari , merga , mazda , honda , alfa , aston martin , bugatti , pagani , pontiac meg ami még belefér :D
Egyébként, honnan az infó ? :D -
Stockbauer33 #1558 Bőven elég lesz ennyi(75)