13251
-
Az meg a másik, hogy felét szimplán átemelték a Grid 2ből :D -
persze, hisz ott is van részletes belsőnézet, meg utolsó elemig is mozgó alkatrészek :D -
Lacika1992 #1526 Az új grid-be lesz 80 kocsi, akkor ebbe csak többnek kellene lenni megjelenéskor :D -
vannak pletykák mazdáról, de bővebbet még nem tudni
azt még nem árulták el, hogy hány autó lesz megjelenéskor azt meg főleg nem hogy ezek mik lesznek, de várható még több Ferrari is :) -
evox
-
Rx-7/8-ra és evo-ra várok én is
-
csak ennyi autó lesz benne ami az autólistába van, vagy várható azért több is?
olyan jó lenne mazda
-
Coral Springs #1521 Na majd egy ilyet összedobok a játékban, nagyon komoly ez az átalakítás. 
Persze én még azért fogom fokozni egy enyhe ültetéssel, és a motorháztetőn egy légbeömlővel.
-
Nagyon baba 

-
Stockbauer33 #1519
1 arasznyi szélesítés?
ilyet nekem bele -
Coral Springs #1518 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ja bocsi, nem figyeltem :D -
vótmá 1 hete, én is azért nem raktam be :D -
-
Coral Springs #1514 Ezen a videón az értékelés korábban tiltva volt, most feloldottam, akinek tetszik nyomjon rá egy like -ot a youtube -on.
-
Nekrofil #1513 

-
Minap ki jött egy összehasonlító videó a felújított GTA-ról. Ha igaz és tényleg úgy fog kinézni akkor a régi konzolos is megfogja venni az újra mert ég és föld. Úgyh lesz eladás új konzolokon si bőven szvsz. Pláne h a Watch Dogs besült, nem hiszem hogy ezt a ziccert kinézetbe kihagyná a GTA.
-
hát nem tudom jó 1 éve konzolon elérhető a gta5 szerintem akkora húzócím azért már nem lesz, pc-n biztos jól fogy majd meg azok közt akik most vesznek új konzolt, akinek eddig is volt az már unalomig nyúzhatta, részemről én is leteszem a voksom egy x1+forza meg még pár konzol exkluzív cuccra, a crew-t azt még nem sikerült eldöntenem hogy pc re vagy x1 re veszem -
az egyik x1-re jön míg a másik ps4-re
a GTAV meg egy erőteljes húzócím x1-re meg ps4re.. biztos rengeteget eladnak arra is, plusz sokan vesznek új konzolt hogy szebben játszhassák mint az elöző generáción, de pc-hez új videókártyát is sokan fognak venni, pl. én is :D -
nem az a lényeg hogy melyik lesz ebből pc re hanem az hogy addig csúsztatták amíg konzolokon ahol a legtöbbet eladják/eladhatják belőle 2 erős címmel kell megküzdenie saját stílusán belül, a gta5 csak pc-n számít újdonságnak és még csak nem is egy kategória a kettő, természetesen most csak összesített sikeresség, megtérülés, esetleges folytatás szempontjából elemezve azt hagyjuk hogy pc-n nincs konkurenciája -
és melyik is lesz ezekből pc-re ? :D -
Hát ha idén megkapjuk a GTA-t akkor lesz fejvakarás :D -
a forza rol meg a driveclub rol nem is beszélve -
csak az nem volt tervbe hogy kb. egyszerre jön majd így ki a GTA5-el :D -
vajo #1504 Azért a Crew is elég nagy húzó név lesz a Ubisoftnál, és pont az AC miatt csúszott a WD is. Nem akarnak kiadni 2 nagy játékot egyszerre. Idén pedig a WD miatt nem jön ki egyenlőre, meg valszeg nem is végeztek a játékkal és inkább még fejlesztik, finomítják és télen meg kiadják. ;) Ez az én tippem. -
főként a forgalom jobb szinkronizálálsa és az ütközésmodell szinkronizáció, jelenleg ez a két furcsaság van amit még kikéne javítani megjelenés elött :D -
Én azt nem értem, hogy már egy csomó gameplay van és ugye a megjelenés novemebrben esedékes. Erről volt vmi info hogy mi az istenért csúsztatják majd 1 évet a játékot? Mert ugye mér tavaly ki kellett volna jönnie ha jól emlékszem. Szvsz 1 hónap elég lenne béta tesztre is és akkor is szeptember közepén megjelenhetne legkésőbb... -
Stockbauer33 #1501 #1495 
-
nem valószínű, de ha szépen fogynak majd a dlc-k és sokáig lesz támogatása a játéknak akkor még bármi előfordulhat :) -
Coral Springs #1499 A motorokat remélem hogy majd idővel beteszik, azért a The Crew -ban végképp ott lenne a helyük. 
-
vajo #1498 Én már a megjelenése óta nyomom :) Jó a TDU2. Azt viszont bánom, hogy már nem lehet venni tokent, mert pár autó még hiányzik.
Majd a Crew-ban be lesz pótolva ;) -
TDU-ban nem volt olyan rossz a sebességérzet szerintem.
Szerintem én is megveszem, ha nem lesz drága akkor steamen. -
Én is meg akarom venni, de ha lehet akkor steamen, had növelje a fiókom értékét :D -
Úgyis meg fogja venni mindenki a játékot mert a TDU-s társaság 90% itt van a topicban... Már csak a bandáért megéri megvenni és gurulni. Akkora lesz ez a map, hogy hetek el fognak menni mire az ember betájolja magát, hónak mireminden kis eldugott zugott felfedezünk. Voltak ritka szép helyek a TDU-banis, tuti telegórták a fiúk a CREW-t is. Én még tavaly előrendeltem CD-galaxisnál, úgy hogy csak várnom kell az átvételem majd ha megjelenik. Nálam nem kérdés, hogy elsőnapos vétel. Ha bughalmaz ha nem, ha kapcsolódik majd a U-play ha nem :D -
Hát igen a tdu-ban sem volt tökéletes de szerintem messze jobb volt mint itt. Na mind1, majd úgyis akkor tudjuk meg mi tettszik és mi nem, amikor már játtszunk vele. -
Coral Springs #1493 Ez ilyen volt mindkét TDU -ban is, ez már szerintem ilyen marad. -
ejj de jók azok a "motorháztetők" :D -
nem is akkora tragédia egyébként max agyonnyomják motion blurrel amit én személy szerint utálok és mindig kikapcsolom -
CamelX #1490 A legnagyobb baj hogy az életbe se tudják megoldani. 140-150 konstans végig az M1-en és Bp-nél a bevezető hosszú 100-as szakasz olyan mintha 20-al mennél
-
ezt a legtöbb autós játékban nem tudják megoldani.Még a forza horizonban is olyan mintha 50el mennék 120nál