13240
-
#1517 Ja bocsi, nem figyeltem :D -
#1516 vótmá 1 hete, én is azért nem raktam be :D -
#1515 -
Coral Springs #1514 Ezen a videón az értékelés korábban tiltva volt, most feloldottam, akinek tetszik nyomjon rá egy like -ot a youtube -on. -
Nekrofil #1513 -
#1512 Minap ki jött egy összehasonlító videó a felújított GTA-ról. Ha igaz és tényleg úgy fog kinézni akkor a régi konzolos is megfogja venni az újra mert ég és föld. Úgyh lesz eladás új konzolokon si bőven szvsz. Pláne h a Watch Dogs besült, nem hiszem hogy ezt a ziccert kinézetbe kihagyná a GTA.
-
#1511 hát nem tudom jó 1 éve konzolon elérhető a gta5 szerintem akkora húzócím azért már nem lesz, pc-n biztos jól fogy majd meg azok közt akik most vesznek új konzolt, akinek eddig is volt az már unalomig nyúzhatta, részemről én is leteszem a voksom egy x1+forza meg még pár konzol exkluzív cuccra, a crew-t azt még nem sikerült eldöntenem hogy pc re vagy x1 re veszem -
#1510 az egyik x1-re jön míg a másik ps4-re
a GTAV meg egy erőteljes húzócím x1-re meg ps4re.. biztos rengeteget eladnak arra is, plusz sokan vesznek új konzolt hogy szebben játszhassák mint az elöző generáción, de pc-hez új videókártyát is sokan fognak venni, pl. én is :D -
#1509 nem az a lényeg hogy melyik lesz ebből pc re hanem az hogy addig csúsztatták amíg konzolokon ahol a legtöbbet eladják/eladhatják belőle 2 erős címmel kell megküzdenie saját stílusán belül, a gta5 csak pc-n számít újdonságnak és még csak nem is egy kategória a kettő, természetesen most csak összesített sikeresség, megtérülés, esetleges folytatás szempontjából elemezve azt hagyjuk hogy pc-n nincs konkurenciája -
#1508 és melyik is lesz ezekből pc-re ? :D -
#1507 Hát ha idén megkapjuk a GTA-t akkor lesz fejvakarás :D -
#1506 a forza rol meg a driveclub rol nem is beszélve -
#1505 csak az nem volt tervbe hogy kb. egyszerre jön majd így ki a GTA5-el :D -
vajo #1504 Azért a Crew is elég nagy húzó név lesz a Ubisoftnál, és pont az AC miatt csúszott a WD is. Nem akarnak kiadni 2 nagy játékot egyszerre. Idén pedig a WD miatt nem jön ki egyenlőre, meg valszeg nem is végeztek a játékkal és inkább még fejlesztik, finomítják és télen meg kiadják. ;) Ez az én tippem. -
#1503 főként a forgalom jobb szinkronizálálsa és az ütközésmodell szinkronizáció, jelenleg ez a két furcsaság van amit még kikéne javítani megjelenés elött :D -
#1502 Én azt nem értem, hogy már egy csomó gameplay van és ugye a megjelenés novemebrben esedékes. Erről volt vmi info hogy mi az istenért csúsztatják majd 1 évet a játékot? Mert ugye mér tavaly ki kellett volna jönnie ha jól emlékszem. Szvsz 1 hónap elég lenne béta tesztre is és akkor is szeptember közepén megjelenhetne legkésőbb... -
Stockbauer33 #1501 #1495
#1499 -
#1500 nem valószínű, de ha szépen fogynak majd a dlc-k és sokáig lesz támogatása a játéknak akkor még bármi előfordulhat :) -
Coral Springs #1499 A motorokat remélem hogy majd idővel beteszik, azért a The Crew -ban végképp ott lenne a helyük.
-
vajo #1498 Én már a megjelenése óta nyomom :) Jó a TDU2. Azt viszont bánom, hogy már nem lehet venni tokent, mert pár autó még hiányzik.
Majd a Crew-ban be lesz pótolva ;) -
#1497 TDU-ban nem volt olyan rossz a sebességérzet szerintem.
Szerintem én is megveszem, ha nem lesz drága akkor steamen. -
#1496 Én is meg akarom venni, de ha lehet akkor steamen, had növelje a fiókom értékét :D -
#1495 Úgyis meg fogja venni mindenki a játékot mert a TDU-s társaság 90% itt van a topicban... Már csak a bandáért megéri megvenni és gurulni. Akkora lesz ez a map, hogy hetek el fognak menni mire az ember betájolja magát, hónak mireminden kis eldugott zugott felfedezünk. Voltak ritka szép helyek a TDU-banis, tuti telegórták a fiúk a CREW-t is. Én még tavaly előrendeltem CD-galaxisnál, úgy hogy csak várnom kell az átvételem majd ha megjelenik. Nálam nem kérdés, hogy elsőnapos vétel. Ha bughalmaz ha nem, ha kapcsolódik majd a U-play ha nem :D -
#1494 Hát igen a tdu-ban sem volt tökéletes de szerintem messze jobb volt mint itt. Na mind1, majd úgyis akkor tudjuk meg mi tettszik és mi nem, amikor már játtszunk vele. -
Coral Springs #1493 Ez ilyen volt mindkét TDU -ban is, ez már szerintem ilyen marad. -
ejj de jók azok a "motorháztetők" :D -
#1491 nem is akkora tragédia egyébként max agyonnyomják motion blurrel amit én személy szerint utálok és mindig kikapcsolom -
CamelX #1490 A legnagyobb baj hogy az életbe se tudják megoldani. 140-150 konstans végig az M1-en és Bp-nél a bevezető hosszú 100-as szakasz olyan mintha 20-al mennél -
#1489 ezt a legtöbb autós játékban nem tudják megoldani.Még a forza horizonban is olyan mintha 50el mennék 120nál -
#1488 Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a sebesség érzet elég karcsú jelenleg. Megy 200 fölött de olyan mintha 70-el menne kb. Már több videóban feltűnt, remélem javítanak rajta. -
#1487 Eddig érdekes a zenei kínálat pl amikor a térképet nézi ez megy :D
-
#1486 Ránéztem a mapra és elment a kedvem a játéktól :D Mire ezzel végzek... :) -
Thaddeus #1485 A Pagani jól ott hagyta a Lambo-t Vegasban :D
Viszont lehetett látni a Perk listát (passzív skillek vannak benne), ezekről van valami leírásunk? -
#1484 -
#1483 Ha a fenti linken regisztrálsz, akkor van rá esély ;) A Twitteres akciónak már vége van! -
#1482 Ha elkezdett követni a @thecrew akkor kapok béta kulcsot? :D -
#1481 Gratula!
Ha kaptál üzit akkor tuti nyertél :D Béta kulcsot meg majd valamikor július 27 előtt kapsz ;) -
-.-
-.-" -
Stockbauer33 #1479 Annyira betalált nálam a TC-ban a város h kötelező kresz krúzolni :DD
Hidd el ebbe is csinálunk pár komoly krúzt
Főleg a mostani bemutatónál az összes HC-s pro player ott volt a chat falon a TDU1-ből :) Jön velünk tuti 30-40 régi HC király itt is -
#1477 gratula