13240
-
zugbir #1808 Ha valaki tud bármiről hogy osztanak kulcsot,vagy lehet szerezni légyszi jelezze priviben. Hálám üldözni fog,köszi :) -
#1807 Ha rángatod a kormányt akkor meg lehet csúszni(de ha pl az autó már az úthoz képest 90 fokkal el van fordulva és teljesen a másik irányba fordítod a kormányt akkor instant átfordul a másik irányba hardcoreon is!), de oversteer nincs, folyamatos understeer van. -
#1806 Amivel akarod. szerintem x360 controller -
#1805 Szerintem fasza a cucc. Fizika se rosz. TDU 2 höz képest jobb. Bár Logitech MOMO kormányommal inditanám el a játékot akkor crash. xD Szóval billel tolom, azzal meg retek nehéz tud lenni még kell rajta kicsit bütykölni de amúgy nagyon élvezetes. 1 random kölökkel kocsikáztam kb 2 órát vagy többet csak mellé mentem elkezdtünk dudálni azt furikázgattunk mint a bolondok tökjó volt :D Van benne potencia csak el ne szúrják. Lehet hogy beleruházok majd még meglátom. Aki akar bétán még tolni Uborka ID-m Overburner15 -
#1804 Mivel érdemesebb tolni? Bill, gamepad, vagy kormány? Merthogy a padom nincs, billel nem szeretném, a kormány pedig csak egy logi formula force ex, amit nem tudtam (eddig) élvezhetőre belőni. -
#1803 sokan vannak ezzel így -
KorzeTheNinja #1802 Ha valakinek van 1 felesleges béta kulcsa, akkor szívesen beszálnék a holnapi krúzolásba :) -
#1801 holnap estére akinek van betaja vagy szerez addig tolhatunk egy usa kört tőlem vagy bármit én ráérek, a single részét amit enged már úgyis végigtoltam -
Stockbauer33 #1800 -
Gibor #1799 Már én is mennék egy jó usa kört, de sajnos nekem ennyi volt, egyszer játszottam, azóta fekete kép van csak... béta fórumról mindent megcsináltam amit írtak de ígyse.... Mondjuk az nyugtat hogy kb a béta fórumon a jelenlévők 80%-nak ez a gondja. -
#1798 túl vagyok egyébként az első teljes usa körön, nem tudom pontosan mennyi volt de kb 4óra lehetett camaroval, 270körül megy nitro nélkül hc be mentem végig szerintem kurvajó főleg a havas/jeges hegyi utak, illetve sanszos egy mexico dlc a határátkelőkből ítélve, körbe a térképen ahol van jó széles autópálya ott lehet neki majd tolni szépen -
Coral Springs #1797 De azért valami driftet lehet tolni ami nem pár másodpercig tart ? Vagy csak ilyen lófasz megcsúszásokat lehet csinálni mint a TDU2 -ben ? -
#1795 a TDU HC holdfizika.. azt tényleg meg sem közelíti, itt a földnek van gravitációja, a gumiknak meg tapadása :D -
#1794 Saját zenét nem lehet, egyébként tesztelgettem tovább a fizikát, és sajnos meg sem közelíti a TDU 1 HC fizikát, driftelni nem lehet, oversteer teljesen hiányzik a játékból, maximum akkor tud kipördülni/powerslideolni az autó ha nagyon rángatjuk a kormányt. -
Lacika1992 #1793 Úgy látom még nagyon sok minden kellene hogy ez egy remek játék legyen.
Nem is bánom utólag hogy nem kerültem be. :D
Októberbe majd meglátom mit hoznak ki a végleges verzióból. -
#1792 Nem olyan fontos, de ha már bétáztok: Saját zenét lehet betolni, mint a TDU 1-ben, vagy külső player kell itt is mint a TDU2-ben? -
#1791 Vajon tükör nem is lesz, vagy még nincs?
Amúgy megnéznék egy hc-s, kormányos, visszafogott autókázást is, bár amíg nincs engedélyezve a manuál váltó addig elég idegörlő lenne 2-esben 100-al üveghangon menni. :D -
#1790 -
Gibor #1789 De van, és finom hangolni is lehet mindent. -
#1788 leírás szerint itt hc-ben mennek!
-
#1787 Gondolom nincs H-váltó/kuplung támogatás...? -
#1786 ha valaki tud szerezni kulcsot akkor szoljon légyszi :D -
#1785 manuálisan elvileg át lehetne irni doksik/the crew/bindings ezt még nem próbáltam de a configba a 30fps limitet kilőttem az működött -
Gibor #1784 Még csak most jutottam hozzá a kulcshoz, 20%nál elindítottam, és öööö nem tudom hogyan de játszok.... Első küldetést megcsináltam, hát ultrán valami brutálisan szép és egyenlőre a gyári full driving aid-el mentem x360 joy-al és hibátlan, a fizika helyén van és mindenre reagál az autó, nemsokára sport és hardcoret is kipróbálom de most kiléptem hogy töltsön még.
Nos első érdekes meglátások viszont:
-miért nem állíthatom a le/fel váltást? ott egy piros lakat, a többi gombot lehet állítani
-a lökhárító nézet túl magas, annak a földön kellene lennie... -
#1783 Írtam nekik még egy szépet. -
KorzeTheNinja #1782 Ha eddig nem küldték a kódot, akkor már ne is várjam? vagy folyamatosan küldik őket?
-
#1781 Hát reméljük hamarosan küldik. -
#1780 Úgy is elküldtem, de semmi még mindig. -
#1779 Elvileg privibe kellett küldeni nem kommentbe :) -
#1778 Az egyik stream közben szétszedte a 370z és ott volt a turbós v6 :) -
#1777 Más fél órája írtam privit az email címemmel, hátha nem elég a kommentbe írni. -
#1776 reklamáld meg :D :D.... -
#1775 Hát nekem k*rvára nem akarják küldeni... mi a f*sz tart eddig? -
#1774 Köszi, látom, működik. :D -
#1773 Van más is akinek "teleportálgat" a kocsija? -
#1772 így nyisd meg:) -
Coral Springs #1771 Az régi SG felület pár napon belül megfog szűnni. -
#1770 Ha szétkapod az autót demo módban, mindegyikben ugyanaz a v8as van ? -
#1769 Nálam az eddig megszokott, sima gyári alap SG-s felület van, a banner helyén van egy nagy fehér "The Crew" felirat. :D -
Coral Springs #1768 Szabi tényleg muszáj ezt a dizájnt erőltetni ? Zavaros, sötét, nehezen kivehető hol van egy hozzászólás eleje és vége, valahogy nem áll össze a kép hogy ez miért jó. Ez az extra vastag vonalazás is felesleges.