13251
-
basicscale #1818 Sziasztok!
Kaptam én is kulcsot, akinek kell az írjon privátot nem tudom felhasználni. -
Grat -
Edem05 #1816 Én is!
-
Kaptam kulcsot!
-
Gyorsan nyomatnak egy stresstestet is
-
Nálam maxra rakva nem akad a game, de viszont cserébe 15-20 percenként amikor megy egyszer csak ledöglik a gépem, pedig közben monitorozom a hőfokot és semmi extrém. 
Egyik alkalommal úgy fagyott meg az egész, hogy az összes perifériám kifeküdt, máskor meg instant gépleállás, harmadszor meg leáll + búgás maradt. Érdekes...
A játék eddig bejött és kormánnyal élvezetes tolni, így gyanús, hogy ebből vétel lesz. :) -
Hát akkor nem értem mi értelme volt ennek a bétázásnak... -
Hivatalos oldalról : " The beta will be open until Friday, July 25. Get ready to drive. Soon the roads will be yours! " -
Hétfőtől péntekig a kulcsokat osztják, nem csak 5 napig tart a béta. -
Csatlakoznék :)
Valószínűleg, lesz még béta, nem hinném, hogy egy hét teszt elég nekik :D -
Én ma is 8 körül érek haza, nagyon remélem, hogy szombaton is lesz még béta.. Valahogy össze kell szedni egy titán árát hogy szépen fusson a játék :DD
Sokra mentem a hétfői szabadnappal, amikor csak este tudtam elkezdeni bétázni.. :) -
zugbir #1808 Ha valaki tud bármiről hogy osztanak kulcsot,vagy lehet szerezni légyszi jelezze priviben. Hálám üldözni fog,köszi :) -
Ha rángatod a kormányt akkor meg lehet csúszni(de ha pl az autó már az úthoz képest 90 fokkal el van fordulva és teljesen a másik irányba fordítod a kormányt akkor instant átfordul a másik irányba hardcoreon is!), de oversteer nincs, folyamatos understeer van. -
Amivel akarod. szerintem x360 controller
-
Szerintem fasza a cucc. Fizika se rosz. TDU 2 höz képest jobb. Bár Logitech MOMO kormányommal inditanám el a játékot akkor crash. xD Szóval billel tolom, azzal meg retek nehéz tud lenni még kell rajta kicsit bütykölni de amúgy nagyon élvezetes. 1 random kölökkel kocsikáztam kb 2 órát vagy többet csak mellé mentem elkezdtünk dudálni azt furikázgattunk mint a bolondok tökjó volt :D Van benne potencia csak el ne szúrják. Lehet hogy beleruházok majd még meglátom. Aki akar bétán még tolni Uborka ID-m Overburner15 -
Mivel érdemesebb tolni? Bill, gamepad, vagy kormány? Merthogy a padom nincs, billel nem szeretném, a kormány pedig csak egy logi formula force ex, amit nem tudtam (eddig) élvezhetőre belőni.
-
sokan vannak ezzel így -
KorzeTheNinja #1802 Ha valakinek van 1 felesleges béta kulcsa, akkor szívesen beszálnék a holnapi krúzolásba :) -
holnap estére akinek van betaja vagy szerez addig tolhatunk egy usa kört tőlem vagy bármit én ráérek, a single részét amit enged már úgyis végigtoltam -
Stockbauer33 #1800
-
Gibor #1799 Már én is mennék egy jó usa kört, de sajnos nekem ennyi volt, egyszer játszottam, azóta fekete kép van csak... béta fórumról mindent megcsináltam amit írtak de ígyse.... Mondjuk az nyugtat hogy kb a béta fórumon a jelenlévők 80%-nak ez a gondja. -
túl vagyok egyébként az első teljes usa körön, nem tudom pontosan mennyi volt de kb 4óra lehetett camaroval, 270körül megy nitro nélkül hc be mentem végig szerintem kurvajó főleg a havas/jeges hegyi utak, illetve sanszos egy mexico dlc a határátkelőkből ítélve, körbe a térképen ahol van jó széles autópálya ott lehet neki majd tolni szépen -
Coral Springs #1797 De azért valami driftet lehet tolni ami nem pár másodpercig tart ? Vagy csak ilyen lófasz megcsúszásokat lehet csinálni mint a TDU2 -ben ? -
a TDU HC holdfizika.. azt tényleg meg sem közelíti, itt a földnek van gravitációja, a gumiknak meg tapadása :D -
Saját zenét nem lehet, egyébként tesztelgettem tovább a fizikát, és sajnos meg sem közelíti a TDU 1 HC fizikát, driftelni nem lehet, oversteer teljesen hiányzik a játékból, maximum akkor tud kipördülni/powerslideolni az autó ha nagyon rángatjuk a kormányt. -
Lacika1992 #1793 Úgy látom még nagyon sok minden kellene hogy ez egy remek játék legyen.
Nem is bánom utólag hogy nem kerültem be. :D
Októberbe majd meglátom mit hoznak ki a végleges verzióból. -
Nem olyan fontos, de ha már bétáztok: Saját zenét lehet betolni, mint a TDU 1-ben, vagy külső player kell itt is mint a TDU2-ben? -
Vajon tükör nem is lesz, vagy még nincs?
Amúgy megnéznék egy hc-s, kormányos, visszafogott autókázást is, bár amíg nincs engedélyezve a manuál váltó addig elég idegörlő lenne 2-esben 100-al üveghangon menni. :D -
-
Gibor #1789 De van, és finom hangolni is lehet mindent. -
leírás szerint itt hc-ben mennek!
-
Gondolom nincs H-váltó/kuplung támogatás...? -
ha valaki tud szerezni kulcsot akkor szoljon légyszi :D -
manuálisan elvileg át lehetne irni doksik/the crew/bindings ezt még nem próbáltam de a configba a 30fps limitet kilőttem az működött -
Gibor #1784 Még csak most jutottam hozzá a kulcshoz, 20%nál elindítottam, és öööö nem tudom hogyan de játszok.... Első küldetést megcsináltam, hát ultrán valami brutálisan szép és egyenlőre a gyári full driving aid-el mentem x360 joy-al és hibátlan, a fizika helyén van és mindenre reagál az autó, nemsokára sport és hardcoret is kipróbálom de most kiléptem hogy töltsön még.
Nos első érdekes meglátások viszont:
-miért nem állíthatom a le/fel váltást? ott egy piros lakat, a többi gombot lehet állítani
-a lökhárító nézet túl magas, annak a földön kellene lennie... -
Írtam nekik még egy szépet. -
KorzeTheNinja #1782 Ha eddig nem küldték a kódot, akkor már ne is várjam? vagy folyamatosan küldik őket?
-
Hát reméljük hamarosan küldik. -
Úgy is elküldtem, de semmi még mindig. -
Elvileg privibe kellett küldeni nem kommentbe :)