13251
-
TomStorm #1981 Mert besűrítettek mindent amit csak lehetett Q4-re.Nem tudom ez kineg fogja megérni de hogy én mindent meg nem veszek,hiába is akarom az biztos:D -
Newfronter #1980 Pletyka még, majd ha a Rockstar is megerősíti, akkor igaz lesz! Több pletyka is volt mostanában. -
na remek.. pc-s GTA5 is november eleje.. :D -
Másik fele meg DLC? :D -
ejj basszus.. kb így néz ki egy normális autólista :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
jó dolog ez a brutálkidolgozás, de igazából túl sok értelme nincs, hasznosab lenne a többféle autó :D -
Ok. Igazából hirtelen jött az ötlet, nem gondoltam bele :D
gdluck: Hát... azt csak akkor mutatja, ha bejelölsz egy útvonalat. Ha nincs kijelölve semmi, nem látod. -
Ez az út feletti csík kikapcsolható? -
TomStorm #1974 Próbáld ki,hogy Fxaa nélkül játszol pár órát mert sz.tem nem fog hiányozni 900P-ben,ez mellett nagy terhet vehetsz le a videokártyáról és nem is homályosít semmit.
Ez az FXAA egy butított szar semmitérő valami.Egy MSAA már nagyon jó dolog:) -
Lesz open? -
xalyy #1972 Kicsit csalódtál? Miaz, hogy én streambe még régebb olyanokat hallottam, hogy órák kellenek egy ekkora terület átutazására... Ez picsa. -
Igazából nem tudom, mert tényleg rosszabb így. Blurt meg DoF-ed megértem, de mi a baj az fxaa-val? -
Nincs még valakinek felesleges kódja? Mikortól lessz open? Vagy valami kipróbálhatóság? -
Köszi, sajnos nekem nincs, mivel ma kezdtem a játékot. Más biztos csinált már :) -
Nem rossz a játék, a map kifejezetten tetszik, óriási nagy, van nagy havas hegység, sivatagos rész, tengerpartok, nagyvárosok, vidék, erdő minden. A grafika nem rossz, Ultrán kifejezetten szép. A tuning nagyon tetszik még benne, összes autós játékba legalább ilyennek kéne lennie. -
Nagyon jónak tűnik, esetleg krúzos képek nem születtek mostanában? Láttam volt tervezve egy találkozó. -
TomStorm #1967 900P minek használod ezt a sz@r fxaa-t+depth of field,motion blur.Csak szét homályosítják a képet tök felesleges szerintem de te tudod -
Kíváncsi voltam, mennyi idő eljutni Las Vegas-ba. Egy kicsit csalódtam, de...
Az irányítás továbbra is tetszik. Az autók előttem kb csak két alkalommal csináltak furcsa dolgot. A transzfer a havas és nem havas rész között elég kaki lett. Régió váltáskor újra ki kellett nyomni a voice chatet.
(nem pénzes videó, nem azért hányom ide)
-
Elméletileg pl. 3-as szintű játékos hiába vesz 34-es szintű tuningot, attól még nem fogja tudni használni 3-as szinten :D -
Config file-ban kell átírni. -
Stockbauer33 #1963 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.twitch.tv/wildannie -
TomStorm #1962 Meg kell várni még letölti fullon -
Ra1n #1961 Köszi az infòt!:)
// nekem menüben 30fps cap volt,és nem àtkapcsolhatò... -
:( nekem nem akar elindulni.
még tölt a játék de tuljutott hogy játszhatok (más accal vagyok belépve, nem sajáttal)
menü bejön, legalább is ilyen continue, options meg quit.
rámentem continue, és csak feketeség bal lent kiirja hogy beta, néha bal fent meg feljön hogy u play login vagy mi fene. de nem tölt be semmit csak feketeség. -
Én így, hogy nem jutottam be is azt mondom, hogy éjfélkor vagy első nap ahogy át lehet venni ott leszek az elsősorban nyitásnál :D
Ra1n #1954
Erre a pénzes dologra : Első csak azt tudja megvenni amit te is neki előbb lesz berakja már magasabb kategóriába kerül, mint te, így nem is fog összerakni vele. A másik meg, hogy csak azt a játékost fogja neked mutatni amelyiket szeretnéd, hamar belehet telíteni azt a 8 embert. A harmadik hogy lehet AI ellen is versenyezni haverokkal. -
TomStorm #1958 Nem kell spoiler nincs már NDA mehet minden -
TomStorm #1957 30 FPS cap?Option-be láttam valami ilyen opciót sz.tem be van nálad kapcsolva.Nekem Nvidia vezérlőpult,vsync on játékban kikapcs.és úgy láttam van az 60.Igaz nem írta ki de nem 30-nak tünt nekem,este megnézem -
Életkép Las Vegasból :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kérdés... ki ,hogy milyen formában fogja megvenni vagy mit mondtok hogy érdemes ? -
Ra1n #1954 Na beletoltam 2 òràt.
Frankò kis cucc,elörendeltem pedig kétkedve ültem neki.
Olyan Midnight club érzésem volt a versenyek hangulatànàl. Jò! A bejàrhatò terep is bazinagy,ittott làtvànyos. A 30fps cap remélem kilöhetö lesz. A fizika,szimulàciò àrkàd,de nem annyira mint az nfs részek. Minden helpet offolva szépen el lehet dobni a vasat. A sztori is elmegy,nem céltalan autòkàzàs a bughalmazok közt,mint annò a test drive-ok. A multi és az emberi ellenfelek-koop móka hatalmasat dob az egészen,a gépi elleenfelek eddig piték voltak..
A mesterséges intelligencia elmegy,de tud nagy sutasàgokat müvelni a civil forgalom..
A làtvàny hol àtlagos,hol szép,mindent maxolva toltam,nem volt gond a 770-esnek. A hangok frankók.
Ami hiba nekem feltünt,nàlam valamiért a felnik közt matatva versenyfelniknél beakadt pillanatokra a kép és a hang,ilyen felnit inkàbb fel se tettem (csak ennél a felniosztàlynàl érzékeltem).
Ami még nem tetszik hogy ahogy nézem pénzzel elönyre lehet szert tenni,ez gàz,a kisgazdag köcsögök minden ilyen pénzes jàtékban tündökölnek...
Mindenesezre éri a pénzt,ha kis eszük lett
van a single részt is 2-3 online jàtékoshoz kötik olykor..Ìgy bukja a sok warezmajom...:) -
Nálam se fagyott ki még a játék. -
Nincs sok szöveg, gyorsan le lehetne fordítani, azt viszont nem tudom, hogy hol tárolja a játék a nyelvi fileokat és mennyire engedi módosítani. -
várom majd az üzenetedet :D -
valaki nem nézte, mennyire bonyolult az angol nyelve? esetleg fordítható? -
Kár hogy nem bővítették 12-re vagy 16-ra... Írjatok a béta fórumba ilyet is ;) -
Nem lehet full egyedül tolni, küldetéseket persze igen de egyébként mindig van körülötted 7 másik játékos. -
ratgab #1947 Én is. -
Off: Jééé, a Grebber :D A "Tomb Raider" felirat miatt nem is vettelek észre. Hali
-
Remélem igen. -
Akkor most ezt lehet végig full egyedül is tolni csak kell hozzá állandó online kapcsolat vagy az sem? -
Nagyon halk a jatek alig hallani,masnal elofordul? 30FPS limitet hogy lehet unlockolni?