13240
-
Coral Springs #2010 Nekem a The Crew és a GTA V tuti vétel lesz, amúgy sincs túl sok játék ami igazán érdekel. -
#2009 végre leért és már beengedett. közepes grafikán tud nekem futni bár erőssen fujj a gép a levegőt, meg itt ott akkor már lassulás van de legalább közepesen még szép.
westcotsbol vagy honnan elmentem a central parkba. mire beértem new yorkba még ok, de ott, úgy el lehet tévedni :D nagyon hangulatos, ahogy szaladgálnak az állatkák meg minden, él az egész nem ugy mint tduba volt anno.
ilyen apróságokg hogy duda meg index meg lámpa, nem tudom itt van e én nem jöttem rá :S
irányitás kicsit nehéz, bár nem állitotam még semmit se, mivel nem is az én pfolilom.
egy biztos: ezidő a fél óra alatt, eldöntöttem amitmár eddigis tudtam: instant vétel lesz :) -
#2008 Barmilyen versenybe belemegyek es kockas kekete a kepernyo fele,amugy free menetben semmi ilyesmi,valaki erre?
Es a 30 Fps Limited hogyan lehet unlockolni vagy legalabb 60 Fps re atallitani? -
#2008 Rajtam is megeshetne valaki szive. :/
-
Gibor #2007 Az egész hetem olyan jól telt hogy kb 15percet tudtam játszani a játékkal, a mai nap tudtam volna egészen 6tól 10ig, erre hazaérek és rittig lenullázták a vga-t.... Most vihetem gariztatni azt is, ráadásul a béta is ennyi volt nekem. -
#2006 Hasonlo keresem lenne nekem is, egy kolcson accounttal, jo nekem delelott is, vagy barmikor, par orara, 3 cimen probalkoztam nem sok sikerrel.
Hc modra lennek kivancsi.
Privatba ha van ilyen lelekes ember. Ha nagy leszek meghalalom :)
Koszi. -
#2004 Rendben , egy jó fél óra és jelentkezem. -
#2003 ÉS a 17 heisenberg közül melyik vagy? :D
Inkább vegyél fel te. Az a nevem, amit a Doge előtt látsz. -
#2002 Uhh nagyon nagy köszi érte, persze, haza érek olyan 22.20 fele , megtalálsz heisenberg néven vagy steam azonositom motkany91 -el -
#2001 Én ki tudlak segíteni. Van steamed? -
#2000 Akkor ma estére továbbra sincs senkinek , 2óra erejéig egy accuntja ahol ki lehetne próbálni ? -
#1999 Kegyetlen jó ez a játék, végre valami, ami beváltja a hozzáfűzött reményeket. Elmentem az Everglades-től Los Angeles-ig, aztán onnan a mazda pályáig, végül egy pár km-el arrébb megálltam. Gyönyörű tájakon lehet autózni, nagyon jó a hangulata az egész játéknak. Hát az én szememben ez egy 10/10-es játék lesz, csak lenne már nov 11. Bf4 után megfogadtam, hogy sose rendelek elő többet, de ezzel most biztos kivételt teszek. :)
A 10-es level-nél amúgy csak a béta miatt nem tudok tovább lépni? -
zritya #1998 Sziasztok!
Valaki tud valami megoldást arra hogy a ha valakivel egy crew-be vagyok, azt freen nem látom sem eventen.
Előre is Köszönöm! -
#1997 Jöhet mind :D Húú mit nem adnék ha bekerülne egy E30, bár erre elég kis esélyt látok :( Persze már eddig se rossz az autólista, reméljük bővül :P -
#1996 Nem, azt később leplezik le. 200 autó lesz benne kezdésnek. -
#1995 Köszi ez megnyugtató, nekem is i7 van -
#1994 Itten fejtegetik a témát, hogy GTA mikor jön -
ratgab #1993 És a Dragon Age Inquistion-t pedig ki is felejtettem... Amúgy Dead Rising 3 már csak a megjelenést várja, a többit még be kell majd gyűjtenem.
Szabi: GTA5 novemberi megjelenést honnan veszed? Nem találtam róla semmit, de lehet én vagyok a béna.
Amúgy én egy 7850-es AMD-vel várom a Crew-t. AMD-vel csak annyi baj van, hogy sokat kotlanak a drivereken. Türelmeseknek ez is megfelel. -
#1992 amd 7770 hd vel , ha már így belekezdtél ki mivel csinálja :D
Életem legnagyobb hibája volt ,hogy amdt vettem csak a baj van vele... -
TomStorm #1991 Kegyetlen a listád:DD
Egyszerüen mind 'must-have kategoria:) -
#1990 Nagyi tolja vele high-ultra között rezzenéstelenül 60 fps körül megy is, igaz i7el. -
#1989 GTX650-es karival játszik esetleg valaki? -
#1988 Hülye hörcsögök... Ugyan ebben a "bajban" szenvedek játékok kapcsán, a gép meg háát két éves vas ,egész jól elfutkosnak rajta a mostani játékok normál grafikán. -
TomStorm #1987 Ez UBI style,ilyen hagyomány féle mint Watch Dogs-ban."Már pedig nem rakunk külön kapcsolót erre a dologra"
Kell írni a Béta fórumon szép nagy betükkel,hogy kapcsolót rá! -
ratgab #1986 Nekem van több várólistás játék is ne aggódj . Hardver adott (jövő héten kap a masina egy új kuckót, ami jobban hűti majd a belső szerveit GTA 5, Crew, Shadow of Mordor, Lords of the Fallen, Far Cry 4, AC Unit, Dead Rising 3, Risen 3 és még ki tudja mi alatt amit most épp elfelejtettem).
Valakinek van eladó szabadideje? -
#1985 De az alul is látszódik a kis térképen, nem? Felül szerintem elég béna látvány ... Az gáz, ha nem lehet kikapcsolni! -
#1984 ne is mond, kéne új vga, táp hozzá, gta5, the crew.. utána meg rohat sok idő a játékokra.. :D
és már így is van vagy ~20játék steam-en amit kiakarok játszani.. :DD -
#1983 Kellemest a hasznossal ha persze tud várni az ember egy vásárlással két nagy játék, már csak egy rohadt klónt kell keresni aki szinkronban tud velem játszani a másikkal. Ilyenkor szoktam megzavarodni , hogy most mit játszunk basszameg ! ! ! -
ratgab #1982 Azt hittem az október lesz kemény.... De a november is az lesz. Szegény kis pénztárcám nagyon sírni fog.... -
TomStorm #1981 Mert besűrítettek mindent amit csak lehetett Q4-re.Nem tudom ez kineg fogja megérni de hogy én mindent meg nem veszek,hiába is akarom az biztos:D -
Newfronter #1980 Pletyka még, majd ha a Rockstar is megerősíti, akkor igaz lesz! Több pletyka is volt mostanában. -
#1979 na remek.. pc-s GTA5 is november eleje.. :D -
#1978 Másik fele meg DLC? :D -
#1977 ejj basszus.. kb így néz ki egy normális autólista :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
jó dolog ez a brutálkidolgozás, de igazából túl sok értelme nincs, hasznosab lenne a többféle autó :D -
#1976 Ok. Igazából hirtelen jött az ötlet, nem gondoltam bele :D
gdluck: Hát... azt csak akkor mutatja, ha bejelölsz egy útvonalat. Ha nincs kijelölve semmi, nem látod. -
#1975 Ez az út feletti csík kikapcsolható? -
TomStorm #1974 Próbáld ki,hogy Fxaa nélkül játszol pár órát mert sz.tem nem fog hiányozni 900P-ben,ez mellett nagy terhet vehetsz le a videokártyáról és nem is homályosít semmit.
Ez az FXAA egy butított szar semmitérő valami.Egy MSAA már nagyon jó dolog:) -
#1973 Lesz open? -
xalyy #1972 Kicsit csalódtál? Miaz, hogy én streambe még régebb olyanokat hallottam, hogy órák kellenek egy ekkora terület átutazására... Ez picsa. -
#1971 Igazából nem tudom, mert tényleg rosszabb így. Blurt meg DoF-ed megértem, de mi a baj az fxaa-val?