13240
-
Gibor #2050 valaki eltudná nekem küldeni a játék registry fájljait? Újratettem a gépet de az uplay újra leakarja tölteni az egészet :O -
Thaddeus #2049 Valami patchlog jó lenne azért :) -
#2048 Új patch lesz. 20/30 percet kell várni. -
Skyline #2047 Nekem ugyan ez lett...Mentem a kocsival beakartam lépni küldetésbe erre paff ez a szöveg és kirakott menübe... -
#2046 A hivatalos oldalon azt írják, hogy holnap délután 2-ig lesz béta, illetve valami olyasmit, hogy ma este 9-kor aki tud lépjen be, gondolom tesztelés végett. -
Skyline #2045 Vége van vagy szarakodik a szerver? Nekem most egyfolytában failed és a kezdőképre hajigál...:)
// Autókáztam pár órát. Nincs ezzel semmi gond, iszonyatos távolságok vannak és nem kis idő megtenni, csak a szabályokat be kell tartani, elvégre ha 300-al döngetünk ne csodálkozzunk hogy pikkpakk letudunk nyomni kisebb nagyobb távokat....
A HQ-től felautókázni viszonylag betartva a szabályokat (még előzésnél is..:D ) , majd onnan leautókázni New York-ba bő 3 és fél órás tripp volt...
Nagyon frankó, lehet élmény autókázni, nézelődni, cuccokat keresgélni. A GPS néha elég szépen be tud vinni a tilosba (például autópályán megpördülni és a felhajtón szembe a forgalommal lemenni --> Az AI által vezetett közútiaktól is láttam hogy csinálják...Ehheh..:D ), akárcsak az AI is rém suta tud lenni, remélem javítják...
Naftafogyasztás nem ártana a hangulat kedvéért, illetve a rendőrök is lehetnének kicsit komolyabbak... Le se szarják ha 50-es táblánál 300-al piroslámpánál átdöngetsz...
De annyi baj legyen eddig még mindig iszonyat, várom a megjelenést.:) -
#2044 Ejj, nem lehet játszani. Nekem ezt írja:
-
#2043 Meddig tart még a béta pontosan? eltérő infókat látok róla. -
#2042 Most írhatnám, hogy nekem van jelenleg nem használt crew accom, amit oda tudnák adni valakinek (mint ahogy már két emberrel is megosztottam), de sokan vagytok és hogy tudnám eldönteni... -
#2041 Nekem se, erről ennyit, hátha lesz még open béta. -
Thaddeus #2040 Nézek egy streamet: http://www.twitch.tv/official_don_gaming
és ott van messze TESCO-Zsomle is :DDD -
#2039 A játéknak ez a legnagyobb gondja. Remélem javítják, mire megjelenik. Vicces, ahogy lepattanok a többi autóról... de ez?
-
Thaddeus #2038 No elvileg szombat délután 2-ig kitolták a bétát. -
#2037 Kutyaszar-szimuláció included!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2036 Detroit-Miami is megvolt :D -
#2035 A teljes játékot várjuk már inkább , építgetni - szépítgetni a saját verdáinkat.
Nem is mertem tovább bétázni , mert csak annál jobban fáj a kis szívem utána -
#2034 Na nekem ma se jött semmi :( Ebből a körből kimaradtam, remélem a következőbe már bekerülök :D -
#2033 Nálam egyszer volt olyan, hogy megálltam és balra kinézve az ablakon azt láttam, hogy olyan táncot jár egy npc mintha el akarnák ütni. -
#2032 Ohhh, yeah!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2031 -
#2030 Na szóval ,így picit több mint két óra játék után, számolom a napokat November 11.-ig.
Abszolút meggyőzött, egy nagyon szépen össze rakott játék, hatalmas bejárható terület , szép tájak és tényleg a körülötted lévő világ szinte él ahogy előttem is írták, egyszer kétszer volt érdekesség, de na összességében nem lehet panaszra szavunk, én is ott fogok topogni az üzlet előtt az már biztos, ha esetleg nem lesz valahol valami előrendelési akicó.
Csoportosan pedig megunhatatlan lesz szerintem, csak hozzá csapódtam egy ismeretlen autóshoz és csak tettük meg a kilométereket az utakon, baromi jó volt, remélem sikerül majd össze rakni egy SGs csapatot, ami még nagyon izgatja a fantáziám az majd a RAID autók, baromi szórakoztató volt a dirt része is.
A kis vasamban szerencsére nem csalódtam mediumon olyan szépen vitte, nem volt akadás fps ingadozás, lehet majd egy kormányt be kellene szereznem, ps joystickal játszottam egész jól tette a dolgát és a játék automatikusan felismerte egy gombot nem kellet rajta beállítani.
Mindenért ezer hálám Aullahnak ,hogy kipróbálhattam ! -
Thaddeus #2029 Fast travel is free in the beta and auto repair is on by 500% speed.
-
Thaddeus #2028 Na volt patch, javították, hogy mikor megcsinálod a skill challenget, akkor nem áll le az autó, hanem le lehet okézni a képernyőt, a másik, meg ez lehet hogy bug, de mikor a piros sávban van a nitro, akkor is lehet nyomni. -
#2027 Nekem egyszer nem crashelt a játék pedig zsinórba lenyomtam 7 órát és még dobáltam az asztalra is le... Nem volt network gondom se minden flottul megy. -
#2026 Velem is ez volt, csak ott, de 3. crash után visszafordultam inkabb. -
#2025 A Pikes Peak-en négyszer lefagyott mire felértem. Sehol máshol eddig. -
#2024 Ja néztem én is miért írod ezt neki. :D de nekem hasznos volt köszi :) -
#2023 Mind1.... De azért adhatnál egy beta keyt :D -
#2022 Szar ez a motor. Nem neked nyomtam a választ... nem tudom miért csinálja. -
Coral Springs #2021 Nekem jelenleg HD6870 van, semmi gond nem volt vele az utóbbi években. Még úgy se hogy az enyém nem boltból van hanem valószínűleg kamionról leesett, elég olcsón jutottam hozzá. -
#2020 Én igazából egy beta keyre gondoltam :D -
#2019 Bezzeg a szőrmebundák mi? -
#2018 Előbb voltam fent, nálam tökéletes. -
#2017 Dohányboltban dolgozok , ne is mond...
Én se dohányzom, szóval én se sajnálom ettől az új "hóbortomtól" , barátnőm szokott néha kiakadni, de olyankor egy pizzával meg lehet venni. -
Coral Springs #2016 Én úgy vagyok ezzel hogy más többet basz el cigire havonta, én szerencsére nem szoktam rá. Egyszer megveszem a játékaimat és full kockulás 2-3 évig. -
Coral Springs #2015 Olyan szempontból szerencsés vagyok hogy amikor 2011 -ben összeraktam a gépem súroltam a felső kategóriát, és azóta nem sokat fejlődött a PC ipar. Most elég ha veszek egy új VGA -t plusz még 4Gb RAM -ot, és még jó vagyok ezzel 1-2 évig úgy hogy max grafikán mennek a játékok. -
#2014 Ehhh! Failed to connect to proxy! Úgy tűnik nem nagyon bírja a server, vagy mi? -
#2013 dokuments könyvtárban van egy xml file, azt kell átírni 60-ra. -
#2012 Egy vagyon lesz a kettő együtt... előre rettegek a novembertől
Még 17perc és én is tudok véleményt alkotni, hála Aullahnak ! -
#2011 csináltma pár képet :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!