PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Abban nem kell mellékküldiket csinálni! Felesleges.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Majd idén jön az új AC, abba fejest ugorhatsz ezután és okádhatsz sugárba az ubiformulás open world szeméttől 😄

Durva, amikor egy mellékküldetés olyan hosszú, hogy több órát tart, mire végigjátszod, de még a kisebb dinamikus questek is nagyon jók és változatosak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
09:00 kor indítottam el, F1 miatt kikapcsoltam, de végig ezen rugóztam h mi lesz, mit kell csinálnom. Vége lett 5kor, megint nyomtam. Most mára ennyi. Sehol nem vagyok benne, de annyi minden történt!

Ez a világ, ahogy ki van dolgozva az egész környezet brutális élmény. Én még ilyet nem láttam! Több játékban volt növényzet, sőt összes német Békat RPGben volt évekkel ezelőtt is, de azok ehhez képest egy másik dimenzió. Kurrgen fákkje!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.24. 21:43:43

TDC Geronimo

Moby
Mindenesetre innentől ez az etalon. Ha belebasznak nekem mindenféle alibigecit bármelyik openworld cuccba, én körberöhögöm, leköpöm, és beletörlöm a lábam. A GTAV esetében is ez őrületes volt, de megmérhetetlen mi készülhet annyi pénzből. Nos itt azért más a helyzet.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Keddig még ittvan a game, nem bírom ki, hogy ne nyomjam, mégha kvázi felesleges is. Visszamentem Velenbe, most épp tök jó idő van, és jó a frém...itt valami nagy elbaszás van, nem esett az eső amikor fosfrém volt, csak egyszeráen szar volt az idő, de kb semmi olyan grafikai elem nem volt, ami indokolná ezt, szal erős a gyanúm, hogy ez a köv peccsel javítva lesz. Sajnos a beragadt mellékküldikkel továbbra sem tudok semmit tenni, csak nyomogatom a mellékküldiket, de olyan mennyiségű a kontent hogy az embertelen.
Ilyen kétarcú produktumot én még nem láttam. Ha a kontentot nézem nem hiszem el, hogy ezt hogy lehetett ennyi idő alatt ilyen minőségben kivitelezni, hameg a motort, akkor nem tudom hogy lehetett elbaszni ennyi idő alatt 😊

TDC Geronimo
Ennek a csávónak imádom a videóit Gamespotnál

TDC Geronimo
Olyan nincs. Ezer éve várok rá 😊

Kongy
Hát én is így vagyok ezzel 😄 Már sok ideje Velen-ben vagyok, de csak ömlik rám a content egyfolytában... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Ne rendeld elő a Batman-t, legalább lemegy az ára mire végzel ezzel. Nem kell vele 0day játszani. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Nem tudom fogok-e végezni ezzel a játékkal mire jön a batman. Hihetetlen mennyiségű a tartalom. Azért örülök, hogy ilyen gondjaim vannak 😄

Harlekin
THX!Ha már csinálom legalább megadom a módját !<#nevetes1>
Totti5
Én értem. Mi a gond?

forras: videogamer.com

Semmi talalgatás nincs abban, tegnap olvastam en is vg-n. fekete feheren le van irva, higy a 600-as bug javitasa az elsonapos patch-csel megtortent.

Itt van, nagyokos, néha gondolkodj, mielőtt marhaságot beszélsz!

http://www.videogamer.com/ps4/the_witcher_3_wild_hunt/news/the_witcher_3s_small_text_to_be_addressed_in_new_patch.html

"Don't expect to find the 600 fixes previously reported to be included in the update, though. They were actually included in the day one patch, CD Projekt has clarified."
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.24. 19:22:24

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Nem akarom... 😄

Kongy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hehe 😄 Majd a toronynál megmondhatod neki a magadét.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Hát most volt, hogy
megfektettem és elment a toronyhoz. Valahogy éreztem, hogy végig átbaszott 😄 Na majd este folytatom tovább

Nem tudok már olyat írni, amit reviewk vagy itteni emberek ne írtak volna le, de ilyen minőségű sidecontentet még nem láttam soha.

Gratu a kitartó, gamer formádnak! q😉
Kongy
Akkor még van kicsi hátra 😊 Sőt..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.24. 16:15:01

TDC Geronimo
neeem tornyos questet most csináltam meg. Elég durva story volt meg a voice acting is.

Kongy
Keira szál végére értél már? Ha igen írd meg spoilerbe mit döntöttél, és mi történt 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.24. 16:06:34

TDC Geronimo
Nem csodálom, hogy 18+os a játék. A báró története, de ez a Keiras szigetes küldetés sem éppen gyerekeknek való. Voice acting kiváló. Rendesen a hideg kirázott itt egy lány npctől, ahogy előadta a storyját.

Harlekin
Még csak 41 óra van benne és 86 kérdőjel!!!<#nevetes1>Pár száz óra benne lesz még...
86

Ja és jut eszembe megvan a 200. acsis napom egyhuzamba!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.24. 15:29:23
Moby
Mindez nem jelent semmit. Nekem az is szerencse, hogy 15 órás mentést dobok el, nem 85 órást.

TDC Geronimo
Najó ez a Keiras questline is hihetetlen jó. Azt hiszem expansion passt zsákolom is majd be. Nem hazudtak azzal kapcsolatban hogy a mellékküldetések se a szokásos fetch quest típus. Mindnek nagyon jó története van és rengeteg quest összefonódik történetben. Ja és talán az eddigi első olyan játék ahol a megígért "minden döntésednek komoly következményei lesznek" dolog ténylegesen működik <#eljen>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.24. 14:41:38

Harlekin
Iszonyat mennyiségű cuccot készítettem meg szedettem szét és soha nem volt ilyen...Tényleg soha...
Ismersz hogy játszok... Akkor tudod,hogy rohadtul oda figyelek mindenre. Hamarosan a második videót csinálom a könyvekről levelekről így eladás előtt ,mert már nem tudom lapozni meg figyelni ezért csinálok videót,hogy ha netán még valamikor szükség lesz akkor meg legyen az infó!!!
Az első videó hátha valakinek jól jön!!!!

darkSectorxxx
Ez olyan eladom/abbahagyom mint a Bloodborne, vagy másféle? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 14:35:50

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Azt kiírja.

Moby
Ennek a hibának is van külön topikja, mint lassan mindnek. Van akinek jó, és az utolsó köcsögnél van a kulcs, és van, akinél nem, annak meg sosem hullik. Ilyen. Beteg.

Harlekin
Lehet a kovács nem elég képzett hozzá...Azokat csak az iparos kovács képes elkészíteni...
Harlekin
A szigeten a haramia táborba???Na ahhoz nekem sincs kulcsom,de van rengeteg kulcsom ami meg sehova nem jó...Viszont volt olyan kulcsom amit 1 barlangban találtam 1 varázsló rejtett oda amivel 1 házba tudtam bemenni és csak utalások voltak 1 darab fecnin amit totál véletlenül találtam....És ez a barlang 1 szimpla barlang volt semmi nem utalt rá hogy ott nekem kutakodnom kell.Utána a házban találtam 1 könyvet ami adott 1 mellékküldetést..Tehát rengeteg HA van.Ugyan így nem biztos,hogy annak ott a kulcsa.Lehet elment a kulcsos csávó szarni a lápba és 1 fojtólidérc szétszedte majd a hullánál megtalálnád...Ki tudja semmi nincs ebbe kőbe vésve csak ami tényleg iszonyatosan fontos a Fő szálhoz...
Moby
Ja bocs, van egy harmadik még gyümölcsöskertből, hogy olvassam el a nálam lévő levelet->elolvasom->olvassam el->elolvasom->stbstb.

Moby
Az elsőben egy kereskedőt kellett volna kiengednem egy kezrecből, de a kulcs nem esett ki egyik haramiából sem, sem ládából/hordóból. A második egy bivalyerős elkészíthető ezüstkard, aminél minden zöld, de nem történik semmi ha rányomok a gombra. Mintha meg sem nyomnám.

Harlekin
De mi történ mi miatt lett befejezhetetlen???Már csak kíváncsiságból is,hogy nálam így lesz-e?
Moby
Az első befejwzhetetlen küldinél tudtam, hogy nem fogom így végigtolni, hisz ki akarom maxolni, de azóta lett még1. Egyszerűen nincs érv, ami kivárás ellen szólna.

Totti5
Egyszerűen nincs ideje a fejlesztőknek ezekhez a cuccokhoz. Nőtt minden, nőtt az elvárás, játékok mélysége, nagyságga, kidolgozása, de az idő ugyan annyi maradt az elkészítésre. Láthatóan nem elég, de ha mg húzzák akkor forradalmi hangulatok vannak a júzereknél...

na ez viszont respektalando!
Borderland pakk-hoz kidobtak uj pöcsöt. mondjuk nem siettek el.😊

"It's not often that a patch arrives that truly provides a game-changing experience, but The Handsome Collection's 1.02 offering is exactly that. In the original Face-Off, we lamented the performance issues on console and reckoned that the PC version remained the best bet overall. This patch changes things: the combination of good performance plus the ability for owners of the Xbox 360 and PS3 versions to port over their progress to Xbox One and PS4 respectively now makes the Handsome Collection more enticing than the PC game. It's a shame that the remaster wasn't this good at launch, but its issues are mostly resolved and as such, it's highly recommended."
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.24. 13:17:15

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Harlekin
Tegnap 7 órán keresztül egy partyba 4 en nyomtuk.Próbáltunk 1 üt haladni a storyba,de úgy hogy nem mondtuk kinek mit válaszoltunk,vagy választottunk.Csak miután mindenki letolta a küldetést vagy 1 részét...Mind a 4 en a végére totálisan teljesen más helyzetekbe kerültünk.Akadt olyan,hogy 1 verekedésnél a játék legelejéről valaki ott volt és az ócsárolt bennünket a másikunkat meg istenítette és védelmezte vagy ott se volt mert megölte a harmadik.Pedig csak 1 szimpla mellék küldetési vadhajtásban szerepelt az a valaki.És 20 órával később a Fő ágat befolyásolta a vele való kapcsolatod.Nem lehet ugyan úgy játszani...
Harlekin
Tényleg elképzelni se tudom,hogy mi lehet ebbe olyan amiket írsz!?Én ahogy átérek minden új helyszínre azonnal felveszek minden felkiáltó jeles küldit meg hirdetőtáblásat és egyszer sem volt az,hogy ne tudtam volna befejezni valamelyiket...3 küldetésem sikertelen eddig,de azok mind miattam...Ha valahol katyvasz van akkor nálam van a küldetések között,de eddig mindet betudtam fejezni...És amint látod nem kevéssel végeztem...

SPOILERES AKI ERRE ÉRZÉKENY!!!!!!!!!!

Moby
Szó sincs róla. Meggyőződésem, hogy rendbe lesz téve ez. Persze lehet, hogy végül pécére veszem majd, bárhogyis, az a superior verza, de felerészt plaformfüggetlen gondjaim vannak (glitchek, befejezhetetlen mellékküldik, stb.
Egy közepes műnél utálkozva végigtolnám így, csak itt akkora a szakadék a kvázi tökéletes körítéssel, hogy ha valami, akkor ez igazán megérdemli, hogy egységesen magas színvonalon toljam le.

Totti5
Magáét hozzátette day -1 megvette 😊 támogatta a cuccot, ahogy kell. Jövőre jön majd az EE. 1 graf bugot láttam eddig, szerencsére más nem volt. Lehet akármennyire tesztelni a cuccot, még nem volt olyan a történelemben ami elsőre perfekt. CDnek csak a pofája járt ebben is. Sandboxnál úgy is a júzerek adják vissza 3 platformról a gliccs, bug reportot, amit nekik ki kell javítani, hisz a júzerek ahányan vannak annyi féle módon nyomják az ilyen játékokat. Ezt előre kitesztelni képtelenség. Persze a teknó gondokat meg kellett volna csinálni az a CD sara.

Amúgy érdekes a tecsdemókkal jön mindenki, ilyen olyan hajszimuláció már sok éve... tessék itt ebben is megvan, akkor mi a jó francért nincs benne? jahogy 970et is kifekteti? akkkor valami kurvára nem jó... Tomb Raiderbe megy tökéletesen. AC Unitiyben sincs, de javarészt elég korrekt lett. Itt vagy van atom VGAn vagy nincs. Ha nincs akkor semmi olyat nem tartalmaz amit nem lehetett volna kicsit szebben megcsinálni. Legalább a fő karakterekét. 100. NPC leszarom hogy néz ki ( mindegyik atom jól fest arcra amúgy van benne meló... ), de a főszereplőké legyen már perfekt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.24. 12:25:21

TDC Geronimo
Most jöttem rá van egy csomó dinamikus quest, ami nem mindig van ott. Tegnap elmentem 2 felkiáltójel mellett is, mondom majd később letolom erre már nem voltak ott 😞

TDC Geronimo
ain't seen nothing son 😄

hatalmas összegben fogadnek, hogy mar nezegeted a pc alkatreszeket, de legalabbis gondolkodol rajta.😄

en is 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Tegnap este végeztem az első helyszínnel. 9 óra volt a "tutorial".

Kezdem otthonosan érezni magam benne. Hűbazmeg ez a 2. térkép...

TDC Geronimo

Moby
Reprojectionnel nagy okosság<#eljen>

Eladtam a witchert. Csodálatos játék lesz ez a béta alapján, remélem még az idén megjelenik, de az sem baj, ha csak jövőre, csak legyen fasza!

TDC Geronimo
Jó lesz ez. Sony fogja nyomni és morpheus elég jó VR setnek tűnik visszajelzések alapján.

darkSectorxxx
😄

Moby
lolbazmeg...

Ennyire szarul működő programot talán még nem is láttam ps4-en. Ez egy csodálatos játék fantasztikus írókkal, művészekkel, tervezőkket, és tökeletesen inkompetens, félnótás, segghülye programozókkal 😞
Egy komolyabb peccsig félreteszem, ez tényleg használhatatlan. Percenként olyan agyfasz dolgok történnek, hogy a hajam az égnek áll. A lovam kicsavarodott lábakkal túrja a földet, meg ilyenek.