121473

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
  • Ulthane
    Leírtam, hogy miért tartom vérgyenge lövöldének az UC-t. Az, hogy olvasni nem tudsz, az sajnos a te adásod hibája Külső nézetes lövöldeként sehol nincs. Ennél százszor komolyabbak a műfaj legjobbjai (Gears, Splinter, Vanquish, Max Payne 3, még ide sorolom ME3-at is stb.). Ettől, a lityilötyi UC-sorozat fényévekre van, visszafelé, akár tetszik, akár nem.

Gagyi fegyverek, gagyi fegyverhangok, botrányos lövésanimáció, nulla realitás stb. A fedezékrendszer amatőr, az, hogy Drake leguggol valami mögé, még nem fedezékrendszer. Ebben a legjobb a Gears.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.02.25. 18:37:30
  • darkSectorxxx #45854
    Konkrétan nem gondolom hogy az U sorozat szar, de azért nem is a játékmenet miatt népszerű, mert azt bevallhatjuk önnmagában egy középszerű játékot takar.
    Legalábbis én nem nagyon vettem elő sokszor miután végigvittem.
  • Bandicoot
    Eddig sem a tartalomról szólt a vita. Leírt nagy fokú sületlenségeket. Szar a játék mert szar,és meg kell nézni más játékokat. Ennyi volt a nagy vélemény.
    EZ meg EZ minden csak nem vélemény hanem trollkodás-vagy haterkedés. Semmi több. Se nyomós valós érv sem semmi nem áll mellette. Szar mert szar.

És nem berage-eltem. Röhögök, mert standup-ba való az efféle rizsa.
    És nem is óhajtom ezt veled a továbbiakban megvitatni ha nem világos mi a gond. Nem óhajtok személyeskedni,egy sima bohóc jelző miatt ne csattanjunk már így ki, simán a megfelelő jelzőt kapta a "szar mert szar" szintű hatalmas érveket felvonultató egyébként abszolút nevetséges kommentekre.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 18:01:16
  • darkSectorxxx #45852
    A személyeskedés részemről az mikor nem a tartalomról szól a vita hanem embereket fémjelzünk, olyan szavakkal, amit sértésnek vehetnek.
    Nem olvastam miről volt szó, de kizártnak vélem hogy itt akkora nagy drasztikus dolgokon menne a vita hogy ennyire bárkinek be kell rage-elni.
  • Bandicoot
    Érdekes világban élünk ha már egy bohóc jelző amit az írás alapján bárki rábiggyesztene, személyeskedésnek hat.
    Mi a következő? Gyűlöletbeszéd ha lebohócozom mert nyíltan trollkodik/haterkedik?:)

Az hogy azt mondod hogy: "A Bmw szar mert szar. Meg kell nézni a Ladát na aaaaz! Szóval a BMW szar. "

Az minden csak nem vélemény, főként ha az állítás közröhej tárgyává tesz...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 17:55:25
  • darkSectorxxx #45850
    Az eltérő vélemények egymásnak baromságnak tűnhetnek. :) De akkor ez oda vissza igaz....akkor sem szabad személyeskednünk.
  • Bandicoot
    Durvábban nem mennék bele, de aki ilyeneket képes leírni az nem más vélemény hanem hatalmas korlátoltság - trollkodás - vagy csak simán haterkedés.
    Egy dolog ha valami nem tetszik,elfogadja az ember. De ilyen ordító marhaságokat rég olvastam.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 17:49:41
  • darkSectorxxx #45848
    Azért mert másképpen vélekedünk egy játékról pls ne legyen személyeskedés.
  • Bandicoot
    Bohóc...Nincsenek rád jobb szavak iyen írás után..
  • darkSectorxxx #45846
    Hát nem tudom mit érek vele ezzel a fejlődési mutatóval.
  • TDC Geronimo
    Remélem ez alkalomból E3on bejelentik végre a 7. részt
  • darkSectorxxx #45844
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Faszom kivan, megint költekezzek és megint 100%-osra játszam végig a Resi4-5-öt?
    Pfffffffffff
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.25. 17:28:51
  • TDC Geronimo
    LOL. Ez már a remasterek egy újabb szintje. RE4nek ez hányadik kiadása? 5? Vicc

• Ulthane
    Ocska fedezekrendszer (jo pl. splinter cell, gears), muanyag jatekfegyverek, autoaim hianya, tipusellensegek stb.
  • Paranoia
    nem vagyok benne biztos,h nem e trollkodik é ...
  • ppista
    Erre én is kiváncsi vagyok.
  • Tikal #45839
    Mik a hibái az UC-nek mint cover lövölde?
  • Tikal #45838
    nem, ő már megvilágosodott, már csak nevetni jár ide az egykori cimboráin...
  • darkSectorxxx #45837
    "Ha nem lenne exkluzív akkor is vennék a konzolt."

Én is így vagyok ezzel.
  • Ulthane
    Az UC cover shooterkent siralmas. Hasonlitsd ossze egy Gears of Warral...

Na ugye. Ilyen buta, ocska harcrendszer, mint az UC-ben, keves lovoldeben van.

Nem baj, hogy most ismerkedsz meg a videojatekok vilagaval, idovel majd belatod, hogy ha jo lovoldet akarsz, az UC az utolso, amit vegyel elo!
  • Moby
    A megjelenésem több posztot generál, mint a térképezetlennégyé. LEL
  • Amiga
    Úgy megörültem, hogy eladtad a PS-t. Csak azt tudnám, mit keresel még itt. Noha leplezed, valójában ez azt bizonyítja, hogy a szíved mélyén a PS-táborhoz tartozol. Ide vonzódsz, itt a helyed.
    Megértem, hogy szabadulni próbálsz. Az első Mátrixból is fel akartak ébredni az emberek, mert tökéletes volt. De ne harcolj ellene. Minél jobban kapálózol, annál mélyebben szánlak.
  • ppista
    Igen, ennyi. A legnagyobb hal megmaradna, esetleg mutatóba egy paptetű, a többi meg menne a levesbe.
  • ppista
    Van egy G5.-öm, rajta MorphOS. Annyira kár, hogy egy maroknyi emberen kívül más nem ismeri és használja ezt a (számonra) tökéletes rendszert. Az AmigaOS 4.0 már meg sem említem. Tudnám értékelni ha ezeknek (és a hozzá hasonló) az alternatív rendszereknek is lenne helye a nap alatt, de erre abszolút semmi esély sincs.
    Ez a szívfájdalmam a mobiloknál is. Van a 2,5 amcsi cég ami lefedi a piac 99.9%-át, a többi, az egészet esetleg másként megközelítő csapat meg a fasorban sincs.
  • Bandicoot
    Ennyi? Ez volna a nagy ok? Ígyis egyre többen és többen nyomják inkább multiplatformba a játékokat.
    Minek a konzol? Olcsó,egyszerű, ha csak játszani akarsz elérhető áron tökéletes megoldás. Ha nem lenne exkluzív akkor is vennék a konzolt.
    Én azért megnézném,ha a PS4 hardveréből a ND ilyet hoz ki, mit művelne a pc világában.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.25. 14:39:39
  • ppista
    Mert akkor már mindenki fejlesszen pc-re? Akkor minek a konzol? Csak pc lenne, amin az Ms/Intel/Vídia osztozkodna, mindenki más csak kérhetne meg jelenthetne. Hej, milyen fasza lenne!
  • Moby
    Tény, hogy jóval rövidebb az étlap, mint a korábbi generációkban, de ez nem csak a konzolokat érinti, hanem úgy mindent. A legtöbbje aki valamilyen módon részese volt korábban ennek a világnak, az vagy nincs már, vagy a mobilvilágban próbál szerencsét többkevesebb sikerrel. Szabadon licenszelhető platformok és másodvonalbéli fejlesztők fejlesztők meg már nincsenek/felvásárolták őket. PowerVR-re meg ppc-re ma már nem lehet asztalikonzolt építeni. Ezzel a maroknyi gyártóval meg akkora a kitettség, hogy az ms-is inkább már menekül a bebetonozott hardverből platformszélesítéssel. A sony meg a felhőgémingbe próbál valami jövőt belelátni, eléggé erőtlenül, és az amd is csak sír közben, amit nem is értek. Nem jó ez így senkinek.
  • Bandicoot
    Gondoltam rákérdezek, miért fájna neked ha ND pc-re is fejlesztene?
  • ppista
    De mindenkinek a feje bele van szorulva valamelyik multi seggébe, még ha a választási lehetőségek meg is teremtik valamennyire a szabad döntés illúzióját. Számomra rettenetes lenne, ha csak egy cég kezébe öszpontosulna, jelen példánkban, a játékvilág. Ezért is szurkolok, bármennyire is hihetetlen tőlem, például az Ms konzol bizniszének is. Én annak örülnék, ha a három kripli konzol gyártón kívül lenne még vagy két cég a videojáték üzletben. Vagy ne csak Ms/Intel/AMD/Vidia asztali számítógép, hanem ezeknél jóval több és más felfogású termékek, mint a 80-as és kilencvenes évek elején.
  • Moby
    A tiedre gondoltam
    Egy dologban egyetértünk: engem sem bánt különösebben, ha a nóti szakemberek sony fogságban maradnak a jövőben is. Bár lehet, hogy képesek lennének még valami másra, de mivel ez nem fog megtörténni, így ez hipotézis marad csupán. Valami csekély értelme nem baj, ha van ezeknek a hardvereknek is, ha már az üzleti érdekek a létrehozása mellett döntöttek. Így két és fél évvel a megjelenés után, nem baj, ha van egy második cím is rá. Kell is rá, és az külön jó, hogy ez nem egy olyan cím, amivel valami pótolhatatlanról maradna le a játékosvilág többi része. És ha már a szokás marad, akkor inkább ezekre terjedjen ki, így legalább az is megkapja a csontját, akinek a feje a sony/ms/nintendo/randommulti seggébe van szorulva, és a káposzta is megmarad. Hogy ezzel a képzavarral éljek :)
  • ppista
    Nem. Az csak EGY gondolkodás, és "hálistennek" több milliárd van még ezen kívül.
  • Moby
    Hostageware. A szó amit keresel. És hát "hálistennek", mert EZ az egészséges gondolkodás.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.25. 12:17:45
  • ppista
    Fura egy gondolkodás, de ez a te döntésed.
    Legjobb minőségben tényleg a PS4 fogja lejátszani, mert a ND egyelőre (hála Istennek) nem fejleszt pc-re. Remélem megtartják ezt a jó szokásukat a jövőben is.
  • Moby
    Najó, sok értelme amúgy sincs, a vesémbe látsz: természetesen fogok venni. A látvány természetesen érdekel a játékban, és legnagyopbb sajnálatomra a legjobb minőségben csak a gépen elérhető. Szóval igen, le fogom tolni ps4-en. Amit megveszek, és pár nap múlva el is adok. Remélem 2-3 ezerből megúszom a kalandot.
  • Moby
    Inkább úgy fogalmaznék: egyszer biztosan neki fogok állni. Sőt, talán többször is. Majd egyszer, valami nagyon teljes kiadásban, fillérekért. DSFixxel meggyógyítva, és kicsit kiszínezve.
  • Bandicoot
    Értettem én a szöveget csak mezeui egyszerűséggel kabaré jellegű amit írsz.:)
    Az UC az egyik ha nem a legjobban összerakott covershooter. De szerinted ez szar.
    Tudod....:

• Ulthane
    Ennek ellenére végig fogod tolni a DS3-at.
  • Ulthane
    Szövegértelmezés elégtelen, leülhetsz, azért jár a keksz!

Nem a lövöldözéssel van bajom, hanem azzal, hogy ha egy játékban két dolgot lehet csinálni (lőni és csimpizni), akkor ne legyen már mind a kettő minősíthetetlen szar. Mert az UC-ben az. Mert ha a két core mechanika szar, akkor az egész játék szar. A puncsos, túltolt nóti dog színek megint nem hatnak meg, ileltve a sablonos-közhelyes, kiszámítható sztori sem.

Ne haragudj azért, hogy ennél többre van igényem.
  • Moby
    Úgy negyedszeri nekiugrásra, végigtoltam a kart a legszűkebb elérhető főszálon, ami csak lehetséges volt. A létező legjobb minőségben láttam a helyszíneket. Kettőezer hármat megért. Száztízezret még az uncharted sem ér.

/mindent egybevetve egyébként még jól is szórakoztam, de ebből kevés érdem a gameplay-é.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.25. 11:29:38