PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Durva, amikor egy mellékküldetés olyan hosszú, hogy több órát tart, mire végigjátszod, de még a kisebb dinamikus questek is nagyon jók és változatosak.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez a világ, ahogy ki van dolgozva az egész környezet brutális élmény. Én még ilyet nem láttam! Több játékban volt növényzet, sőt összes német Békat RPGben volt évekkel ezelőtt is, de azok ehhez képest egy másik dimenzió. Kurrgen fákkje!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.24. 21:43:43
Adversus solem ne loquitor
Ilyen kétarcú produktumot én még nem láttam. Ha a kontentot nézem nem hiszem el, hogy ezt hogy lehetett ennyi idő alatt ilyen minőségben kivitelezni, hameg a motort, akkor nem tudom hogy lehetett elbaszni ennyi idő alatt 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Semmi talalgatás nincs abban, tegnap olvastam en is vg-n. fekete feheren le van irva, higy a 600-as bug javitasa az elsonapos patch-csel megtortent.
Itt van, nagyokos, néha gondolkodj, mielőtt marhaságot beszélsz!
http://www.videogamer.com/ps4/the_witcher_3_wild_hunt/news/the_witcher_3s_small_text_to_be_addressed_in_new_patch.html
"Don't expect to find the 600 fixes previously reported to be included in the update, though. They were actually included in the day one patch, CD Projekt has clarified."
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.24. 19:22:24
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem tudok már olyat írni, amit reviewk vagy itteni emberek ne írtak volna le, de ilyen minőségű sidecontentet még nem láttam soha.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.24. 16:15:01
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.24. 16:06:34
86
Ja és jut eszembe megvan a 200. acsis napom egyhuzamba!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.24. 15:29:23
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.24. 14:41:38
Ismersz hogy játszok... Akkor tudod,hogy rohadtul oda figyelek mindenre. Hamarosan a második videót csinálom a könyvekről levelekről így eladás előtt ,mert már nem tudom lapozni meg figyelni ezért csinálok videót,hogy ha netán még valamikor szükség lesz akkor meg legyen az infó!!!
Az első videó hátha valakinek jól jön!!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 14:35:50
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Borderland pakk-hoz kidobtak uj pöcsöt. mondjuk nem siettek el.😊
"It's not often that a patch arrives that truly provides a game-changing experience, but The Handsome Collection's 1.02 offering is exactly that. In the original Face-Off, we lamented the performance issues on console and reckoned that the PC version remained the best bet overall. This patch changes things: the combination of good performance plus the ability for owners of the Xbox 360 and PS3 versions to port over their progress to Xbox One and PS4 respectively now makes the Handsome Collection more enticing than the PC game. It's a shame that the remaster wasn't this good at launch, but its issues are mostly resolved and as such, it's highly recommended."
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.24. 13:17:15
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
SPOILERES AKI ERRE ÉRZÉKENY!!!!!!!!!!
Egy közepes műnél utálkozva végigtolnám így, csak itt akkora a szakadék a kvázi tökéletes körítéssel, hogy ha valami, akkor ez igazán megérdemli, hogy egységesen magas színvonalon toljam le.
Amúgy érdekes a tecsdemókkal jön mindenki, ilyen olyan hajszimuláció már sok éve... tessék itt ebben is megvan, akkor mi a jó francért nincs benne? jahogy 970et is kifekteti? akkkor valami kurvára nem jó... Tomb Raiderbe megy tökéletesen. AC Unitiyben sincs, de javarészt elég korrekt lett. Itt vagy van atom VGAn vagy nincs. Ha nincs akkor semmi olyat nem tartalmaz amit nem lehetett volna kicsit szebben megcsinálni. Legalább a fő karakterekét. 100. NPC leszarom hogy néz ki ( mindegyik atom jól fest arcra amúgy van benne meló... ), de a főszereplőké legyen már perfekt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.24. 12:25:21
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Kezdem otthonosan érezni magam benne. Hűbazmeg ez a 2. térkép...
Eladtam a witchert. Csodálatos játék lesz ez a béta alapján, remélem még az idén megjelenik, de az sem baj, ha csak jövőre, csak legyen fasza!

Ennyire szarul működő programot talán még nem is láttam ps4-en. Ez egy csodálatos játék fantasztikus írókkal, művészekkel, tervezőkket, és tökeletesen inkompetens, félnótás, segghülye programozókkal 😞
Egy komolyabb peccsig félreteszem, ez tényleg használhatatlan. Percenként olyan agyfasz dolgok történnek, hogy a hajam az égnek áll. A lovam kicsavarodott lábakkal túrja a földet, meg ilyenek.