PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mondjuk sajnos szvsz negyven csillió űrdollár lesz 😞
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 21:03:42
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#ticking>#ticking>
/Vagy DFGT maradékokból tákolt G27 mod.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.21. 21:00:58
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Na kíváncsi leszek rá.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hányszor mentem máshoz, hogy leírt valamit és ne rinyáljon?
1x sem. Engem nem érdekelnek ilyenek, csak az amikor engem akarnak arról meggyőzni, hogy lássam azt amit az lát aki éppen meg akar győzni, és megmondja hogy nekem mi legyen a goty játék, meg a hiba egy játékban."
Ez elmaradt, és itt abba is hagyom mert értelmetlen az egész, a lényeg hogy nem kell senkit leszólni mert más a véleménye. <#eljen>#eljen>
Ja magyarul mert a többség játszik vele, az a pár ember aki leírja amit gondol menjen a ge..be? 😊
"Az meg hogy vannak hibák. Nos majd javítják. Ennyi."
Mi meg leírjuk a kis egerek, amiket (bizonyos fórumokon) olvasnak a fejlesztők is, és lám ahogy megjósoltad foglalkoznak vele. Ennyi. 😊
Nem azt mondom hogy mit gondoljatok a játékról, hanem hogy másnak ne akarjátok megmondani hogy mit gondoltok arról hogy szerintünk milyen a játék.
Többiek leírták, utána max válaszoltak azoknak akik meg szerették volna magyarázni, hogy nemlétezik amiért rinyálnak.
Valamint mondtam minden személyes érzésemet félretettem, hogy nem annyira tetszik a stílusa, a karakter, az harc stb, azt nem is írtam most le.
Elkezdtem játszani, félretettem mindent, de belebotlottam az irányításba, és ennek semmi köze ahogy amiket előtte mondtam nem mintha azzal szapulta volna ajátékot, mindössze azt fejtettem ki hogy nem vonz annyira ez a stílus.
Ettől még lehet objektíven hozzáállni.
Semmit, legalábbis nem nekünk írni, hogy rinyáltok a semmiért.
Az meg hogy mindenki EGYSZER elmondta a véleményét...Lol...Nos te kb 200-szor....És a többiek is vagy 50-szer...😄
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.21. 19:51:48
Az meg hogy többen mit írnak ki nem szarja le ha az abszolút döntő többség tökéletesen elvan a játékkal.... Az hogy van 1-2 egér akinek nem tetszik ez meg az....Ez van.
Az meg hogy vannak hibák. Nos majd javítják. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.21. 19:47:03
jön egy ilyen üzenet
azt komolyan kell venni, vagy csak gyűjtögetnek a fiúk?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Csa azokat miért vccelitek akik full komolyan beszlnek, ez nem trollkodás szerintem, meg rinyálás.
A rinyálás az más, nem szenved senki. Csak alkottak egy véleményt, hogy nekik, nekem milyen érzései vannak a játékkal kapcsolatban.
Tény mondtam hogy a Witcher mint világ nem a szívem csücske, de amiket én magam írtam, semmi szubjektivitás nem volt, tisztán önnmagát a játékot néztem.
Most akkor nem fps, tökmindegy akkor csak példa volt, bármi amit te mondtál hogy neked nem tetszett, nekem meg mondjuk igen, nem írkáltam neked hogy ne rinyálj nem? 😊
Én tudom hogy nem geciségből írod, de szar hogy elbagatelizáljátok ezeket a dolgokat.
<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 19:22:13
Igen az irányítás gyatra, sokszor nem reagál időbe, vagy sehogysem, nem arra megy amerre kéne és bill+egérrel konkrétan közel játszhatatlan.
Bár aki manapság bill+egérrel akar játékokat irányítani, vállalja a következmnyeket.
"Mond még százszor hogy van 1-2 ember aki szerint fos (kb ennyi,nem több),de ettől mgé a tény az tény marad: A játék király,és az elmúlt évek legjobb akció rpg-je.😊"
De senki nem mondta hogy ezeken túllendülve nem jó a játék, és te meg páran még mondjátok párszor hogy mi rinyálunk, meg miért nem játszunk a játékkal és maradunk csendben.
Ha egyszer nem arról beszélünk hogy nem tetszik a szőke haja majd elleszek, hanem most az irányításról, ami a játék fő része, nem tudsz elmenni mellette.
Szerintem mindenki egyszer elmondta a véleményét.
Most ha ti elkezditek hogy rinya, meg kussolás legyen, meg mit sírtok, attól nem lesz vége, mert azt sugaljátok, hogy milyen kis síró gyerekek , hogy semmi gond, feleslegesen nyavajgunk, bakker, ez nem felesleges.
Max ti szartok rá.
De ha az kell hogy egyszer mindenki elmondja a tapasztalatát, és továbblépjünk akkor nem kéne görgetni a hogolyót.
Mert ez hogy ti irogatjátok hogy mennyire elvagytok mást nem fog megvígasztalni.
Figy, metakritik nem érdekel mindket szerintem sg-n asszem mondhatom a többiek nevében is.
Nem trollok alapján írom le a tapasztalataim a játék irányításával kapcsolaban, és szerintem más sem.
Hanem mert játszottam többszáz/ezer játékkal már életemben.
Szóval senki nem állítja hogy mint év játéka ettől nem lehetne, vagy ez miatt nem adnak el sokat és nem kerül fel az eladási toplistákra.
Minden játék oda kerül egy ideig, rövidebb vagy hosszabb ideig.
Engem pl hidegen hagy a közvélemény értékelése, meg toplisták, nem aszerint játszom és nem lejáratni szeretném a játékot, persze a jó dolgokat nem fogom külön kiírni, az nem érdekel, az érdekel és fontosabb számomra amik zavarnak inkább.
Vagyis ez nem azt jelenti hogy az irányítás mellett nem lehet eljátszani vele, de ha valaki megemlítí hogy na ezt lehetett volna másképpen is.
Akkor hiába mondjátok akiket ez nem érdekel hogy ezzel nincsen baj, ha mást meg zavar... 😊
És nem azért mondom mert azoknak nyalom a seggét akik egyet írnak velem hanem mert nem kell egymást leszólni, csak mert bizonyos problémák zavarják a játékban.
Szerintem.<#eljen>#eljen>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Most mindenki legyen igénytelen? Az hogy valaki játszik 1 pixelekbő összeállt képi dologgal az bármi nemű igényességet kíván!Mert szerintem max kedvtelést és szórakozást,viszont ha számodra 1 ilyen dologhoz az igényesség társul nagyon sajnállak az élet valós területén.
Mikor neked van gondod egy játékkal, hogy nem 30fps csak 28, énnekem meg jó akkor mivan?
MUTAS MONDJ 1 olyan hszt!!!' 1játékot szidtam a FF-t,de azt se mint elkészült hibás termék,hanem nem vette be a gyomrom a langyi fiúcskák réten való ugrándozását...<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.21. 19:13:57
Semmiképp. Egynek bőven elég vagy 😄D
Adversus solem ne loquitor
Senkit nem érdekelt,csak mondtad és mondtad. <#idiota>#idiota>
De ez így fos irányítás, mintha stream-elném a játékot.
Van hogy az analog kart meglenditem és nem is reagál a karakter, wattafukk. Lóval közlekedni sem leányálom.
Most mindenki legyen igénytelen?
Mikor neked van gondod egy játékkal, hogy nem 30fps csak 28, énnekem meg jó akkor mivan? 😄
De látom már az is gond ha valaki pozitívan vélekedik,mert ebben a topikban csak rinyálni kell.😊
Mond még százszor hogy van 1-2 ember aki szerint fos (kb ennyi,nem több),de ettől mgé a tény az tény marad: A játék király,és az elmúlt évek legjobb akció rpg-je.😊
Közben halkan jegyzem meg hogy metacriticen hiába sok a troll,meg a fan, az mindent elmond hogy user score-ban mindhárom platformon ott van az első háromban megelőzve igen durva címeket. :-P
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.21. 18:59:03
Meg agyaltok,hogy ki mikor mit és hogyan mondott, mutatott, ígért és hogy majd ki mikor mit és hogyan fog javítani mutatni mondani...Ami továbbra sem lesz elegendő számotokra...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.21. 18:58:55
egyebkent a tobbiek neveben is kijelentem: nagyon örülünk, hogy nincsenek rossz erzeseid a jatekkal kapcsolatban.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
És miért probléma hogy valaki a már megszokott sablonos irányítást és játékokban évek óta normálisan használt kamerakezelést várna el 2015-ben?
Tuti nem az volt az akadálya hogy a magas minőség miatt nem sikerült kompromisszukkal optimalizálni, mert ezt tudjuk...
Mondom még1x többen is írták az első 2 rézhez képest fos, nem más játékokról van szó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 18:52:44
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
További kellemes estét mindenkinek kinek a játékkal,kinek a további játékkal kapcsolatos fingfestéssel...
""Ha visszatekintünk a fejlesztés menetére, akkor sok mindent másképp kellett volna csinálnunk. Volt egy buildünk, megmutattuk a VGX trailert, mindenki el volt ájulva a kinézetet illetően. Aztán bepakoltuk az egészet egy open-world környezetbe, ott viszont rögtön megmutatkoztak a problémák. Mindenki úgy kapott a fejéhez, hogy "a francba, ez így nem működik!", de meg kellett próbálnunk kihozni a legtöbbet abból, amink van. A videón a PC-s változatból származott, ingame jelenetek voltak. Nem tudunk vitába szállni a közösséggel, ha látják a változásokat, akkor látják. De sajnos elég komplex technikai problémák miatt kellett meghoznunk ezeket a döntéseket.""
Mintha a Square Enix, bemutatna egy cg filmet a FF16-ról és mikor leülnek a fejlesztők az asztal elé a fejükhöz kapnak, hogy. "basszameg mi játékot csinálunk, nem is filmet!" 😄DDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 18:24:42
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor mihez kell 1 hét? 😊
Pc-n fogja a fejlesztő,kiadja a patchet és már rakhatjuk is fel.
Konzolon fogja a fejlesztő, elküldi certezni és ezalatt az 1 hét alatt lószar se történik, a player meg várhat hogy megkapja a patchet.
Abszolút nem változik a patchben semmi attól hogy késöbb érkezik és nem egyből kapod.
Ezt kéne a legtöbb mai játékkal is, inkább később, csak normális legyen!
Könnyen mondja hogy mit rinyálsz a foghúzástól aki már műfogsorral járkál. 😄