PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Hát a topikjában már olyan problémák is felmerültek, hogy a nap miért nem keleten ke fel...<#banplz>
Hosszúhétvége jön hálisten, és szaridő. Hétfőre elérjük azt a pontot, amikor kiderül, hogy a nyugatiból nem lehet jegyet venni kaer morhenbe. Átszállás nélkül tuti nem!<#nevetes2>

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Éjszaka a holdvilág erős. Hogyha kimész este a mezőre, vagy ilyen lakatlan területre, ahol nincs fényszennyezés, és derült idő van, akkor a valóságban is ilyen világos van. Városban a lámpák miatt tűnik sötétebbnek a környezet. Hülyén hangzik, de ez így van 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Hadd kérdezzek párat:

Csak én vagyok az, akit zavar, hogy Geralt haja még zárt terekben is úgy lobog, mintha vihar fújná? Az ördög a részletekben lakozik, s engem ez baromira idegesít, hogy áll egy kastélyban az egyik kicsi teremben, ahol még huzat sincs, és lobog a haja. Persze annak, akivel beszélget, nem.

A másik, éjszaka is kuma világos van, csak a nap nem süt. :-/

A harmadik, másnak is volt olyan, hogy amikor Ciri flash van, akkor a kijelző csont fehér lesz, és úgy tölt? Nem egyszer fordult elő, hanem legalább ötször. Teljesen kifehéredik a képernyő, s vagy 10-15 másodpercig úgy tölt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Hát miféle játékos az, aki ne akarna olyan játékkal játszani, amiben ilyen zenék vannak??? (mondjuk a cédéről több nagyságrenddel jobban szól)

Moby
na hát ez nekem úgy van vagyis volt, hogy a konzol(ok) meg a pécé a tévén mer az játékra van, a notebook meg egy ilyen ikeás notebookasztalon, amit az ágyhoz is oda tudok húzni ha az kell, azon meg lehet twitchet nézni, sg-re írkálni, meg mifaszomat. A gémörpécét ilyen alantas dolgokra nem is használtam, már csak azért sem, mert az utolsó etapot kivéve billentyűzet sem volt beledugva 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.22. 10:23:06

Amiga
Vigyázz, mert már ezzel a semmitmondó válasszal is rontottad a statisztikádat. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Totti5
PCnek használom, az meg csak asztal mellett a tökéletes és kényelmes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
>vagy eleve azon használja

<#felkialtas>
Minden más felhasználás őrütség azoknak, akik csak játékra használják a pécét 😊

jo nagy pecó lehet.😄

move dat pc!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Amennyiben a PC TVre van kötve. Nekem ahhoz fúrni kellene és 15 méter HDMIt kihúzni hogy egyátalán a TVn legyen a bigpikcsör. Arról nem is beszélve hogy autókázni kormánnyal ott nem is tudnák mert ahhoz csokpit kellene. Kontrollerrel szintén nem lehetne játszani, mert olyan messze van a PCtől hogy a vezeték nélküli X1 már nem fogja a jelet.

Ez annak jó akinek a TVje mellett van a gépe, vagy eleve azon használja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Szivi<#puszis> (A lemez nekem is ki volt esve amikor kibontottam, nem gyanakodtam, de ezek szerint fostos a bekasztója)

elfelejtettem irni, hogy mar tegnap "itt" volt a Wolfi, csak a csunya postas mar megint ertesitot irt (az ajtonk elött 2 meterre!), ahelyett, hogy becsöngetett volna, ugyhogy most hoztam el. lemez kiesett, de semmi baja.
nadon szepen koszonom! <#worship>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.22. 10:08:15

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
+1

Az elég kellemetlen, amikor egy roll után a kamerával szemben csapkodok valamit, amit nem látok...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
De amúgy pécén ha megjön az inibuzgerálós patch, biztos lehet majd fovot is állítani egyszerűen.

Moby
Szvsz nincs avval gond, inkább ott látom a problémát, hogy a targetlock nem jelent egyben cameralockot is. Így túl sűrűn, és kontrollálatlanul dobálja el vagy át a targetlockot.

Ja én is azt hallgatom már napok óta😊Annyira tudtam,hogy jó lesz W3 és még annál is jobb lett mint amit vártam!
A harc persze nem Bloodborne szint de a Boss fight azért itt is rendben van.Én így rá is adnám a koronát mint Open World RPG és mindez MAGYAR nyelven.
Én a kamera közelítést hiányolom a játékból ha jól tudom ezt hívják FOD beállítási lehetőségnek csak nincs sajna.Pedig nekem ide nagyon kellene főleg mikor Target lock-t nyomok mint Bloodborne-ben
Moby
Ha a mittel nem lenne, a mennyivel sem lenne, maradjunk ennyiben. Az a baj, hogy darknak semmilye nincs csak véleménye. Ilyen légbőlkapott, inkább csak ösztönös, de gyakorlatilag minden alapot nélkülöző megérzések ezek. Nincsenek tények, nincs elemzés, nincs összehasoinlítás, nincsenek érvek, nincs semmi, csak egy odabaszott vélemény, ami sok esetben semmi egyébről nem szól, mint a topiklakók hergeléséről. Nem mondom, hogy szándékosan teszi, de a végeredmény ez.

Kandurex
sakkozni lehet?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Eddig meg sem néztem különösebben mitket kaptam a játékhoz. Ma végre bettetem a zenecd-t a kocsiba reggel.
Atya.
Úr.
Isten.
<#ijedt>
Micsoda minőség már ez??? Ha van olyan,m hogy a fantasyt zenébe foglalni, akkor ők megtették. Ez már olyan fokú művészet olyan minőségben, ami eléggé a videójátékok felett áll, és ilyenre leginkább csak a japók voltak képesek, amíg önismétlővé nem váltak. Őrület, ezt fogom napokig halgatni. Tizenöt liter endorfint oldott fel a hipotalamuszom az ereimben az az 1 óra alatt, amíg beértem a reggeli dugóba a zenék hatására. Ez a játék egy csoda.

darkSectorxxx
Ja értem, sorry, Odafigyelek majdan.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dark! ugy latszik meg mindig nem erted, pedig mar dobtak ki SG-rol...

altalaban nem azzal van a gond amit irsz, hanem hogy MENNYIT! amikor az oldalon olvashato hsz-ok harmada a tied, az mar egyszeruen tarthatatlan, s nincs ra magyarazat. ha mas is kijon (sokkal) kevesebbel, akkor neked is ki kell.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.22. 08:21:18

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Érdemes betartani a játék által "kínált sorrendet", és elmenni a fogadóba az elején. A kérdőjelek többsége 4-5-ös szinten esélytelen. Én is belefutottam ebbe a hibába, hogy nem ezzel kezdtem, és az egyik mellékküldit kezdtem el tolni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán amikor annak a végén egy barlangban egy kibaszott nagy vérfarkas elpicsázott vagy ötször, beláttam, hogy nem véletlen, hogy a gép mit kínál és mit nem. 😊

Szóval csak lassan, óvatosan. Javaslom a Family matters küldetést, zseniális, de tényleg, és ez az egy szál több órás (!). S ahhoz elég a szinted.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.22. 08:10:11

Első osztályú überkirály a játék, tényleg. Ha rendesen megfoltozzák, a második számú kedvencem lesz a Mass Effect trilogy után.

lwb
Kérdés Velenben hol. Pár órája már itt kolbászolok, volt pici lassulás, de nem vészes és csak pár mp-ig. Volt eső meg konkrétan vihar is, de nem vettem észre olyat, amit te írsz. A nekkereket szépen irtottam meg beleszaladtam pár nagy dögbe is (aztán meg elszaladtam).

Olyan 3-4 órája mászkálok Velenben, a main questet tologattam meg két-három sidequestet (a többihez kevés vagyok egyelőre) és próbáltam kérdőjelre vadászni, de ott is sok helyen csúnyán szájba vertek.

darkSectorxxx
Ja mondjuk ez érthetetlen hogy "szaggat" a szaggat szó nálam a legalja, az még a belassulásoktól is rosszabb, hogy miért hagyták így? 😞
Mindegy gondolom, lesz rá sebtapasz.
Gondolom nem lehet állítani hogy csak napos idő legyen freerun-ban?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 08:00:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

lwb
Össze van kötve a tévével, de kontroller vezetékes (a nyavalyás wireless állandóan bekapcsolta az x360-at, hiába volt a pc-hez párosítva, ezért feladtam) és nehezen ér el az ágyig, kell hozzá usb hosszabbító kábel (van),
Ez összességében annyi macera, hogy inkább nem szenvedek vele. Meg két méterről a jobb felbontás konkrétan nem is látszik. Az fps az igen, de felbontás nem igazán és ha már pc, akkor már lássam a jobb grafikát.

Sajnos van. Egyrészt azért, mert teljesen életszerütlenül van, hogy egy nap háromszor is esik, másrészt tényleg szaggat.

Az időjárás-rendszer sajnos nem jó a játékban:

* szélcsatorna
* eső-rendszer
* megfigyeltétek, hogy még éjszaka is kuma világos van?

Úgy látom a piros medálokat lecserélted most egy jobbra. 😊

darkSectorxxx
Amit írtam az viccelődés, nem komoly, de rendben, legközelebb nem írok ilyeneket.

(Nooorbi csak nem vette sértésnek, arra értettem hogy a DC a stílusából kifolyólag megengedhetett magának ilyen effekteket, az lenne a faja ha rpg szinten lehetne ilyet. 😊 )
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 07:54:05

En az ilyet nem ertettem soha. Ha elvileg ugyan az a jatek, hogy lehet, hogy valakinek mint pl. nekem mikor Velenbe ertem es pl siman a reten egy pocsojanal nekkereket oltem tenyleg rohadt keves az fps. Fordulok egyet, arrebb szaladok par metert hirtelen visszater, visszafutok megint ugyan ez. Delutan teszek fel videot. Nem hiszem el, hogy csak nekem van ez? Es ott meg eso se esett.
n000rbi
Az az ő bajuk 😊

-----------

Tényleg végül voltál a debreceni PlayIT-en? Én kinéztem, de első és utolsó alkalom volt. Az X1 kontrollert 8ezerért nem tudtam kihagyni, de a pozitív élmények itt kb. ki is merültek 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.05.22. 07:52:45

Tatyla
De a nagy többség még mindig görnyed...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
>Kényelmesebb a nagy tévé előtt fekve, mint a monitornál.

Nem érint a dolog (nincs játékra alkalmas pc-m), de azért lássuk be, hogy rég nem igaz a "pc = monitor előtt görnyedés". (Steam big picture+box-kontroller?)

lwb
Hát nemtom ezt a pc-re várás témát. Nekem van gépem, amin egész jól elfut (i5, 760 gtx 4gb, 8gb ram, ssd) high-ultra között, kicsi tweakeléssel itt-ott 60 fps körül. Meg is vettem oda is a játékot season pass-el meg ps4-re is, de most egyelőre mégis ps4-en tolom.
Kényelmesebb a nagy tévé előtt fekve, mint a monitornál. Majd a második végigjátszás ott lesz.

Velenben vagyok, de én nagy frame dropokat nem tapasztaltam. Néha cutscene-eknél töltöget picit, de kb ennyi. Nagyobb baj a font size, az tényleg zavaró.

Tatyla
Jól van látom jhonnyka kigyomlálta helyettem ra1nt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mar csak a haz, a tap, a ram + a vinyo van meg...😊 vmi uj generacios intel cpu + uj nvidia kari kombot tervezek.

Gero: irtam, hogy tetszik nagyon. mostantol minden este ellövök egy imat, hogy pöcsöljek - nekem - jatszhatova.😊

Moby
De volt róla szó, hogy benne lesz a köv peccsbe. Persze semmiféle optimákolásra nem kell gondolni, azt ennyi idő alatt nem is lehet, majd árnyék vagy valami mégvisszább lesz húzva, aztán csók.

Moby
Van neki pécére is, csak vga-ja nincs. Bár lehet(sőt biztos), hogy akár átmenetire be kéne kúrni a dobozba egy 970-et, és lenyomni azon. Ha lenne még pécém inkább tolnám én is azon, de csak ezért most nem ölök bele 300k-t megint.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.21. 23:24:13

TDC Geronimo
Slick. Azért majd ha kipatchelik a sok baromságok adj a játéknak még egy esélyt, mert maga a világ, tartalom, karakterek meg writing rettenetesen jó

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Egyszer láttam eddig esőt, azt is remoteplayben, ahol aztán semmi nem állapítható meg, pláne nem az fps 😄

TDC Geronimo
Ha nem esik nincs gond, de esőben tényleg ultragáz. 1 hét kb és jön patch, amiben lesz további optimalizáció is

<#worship>

Gamertag: HUNR0CKATANSKY

j0nNyKa
elég lesz, vagy repülsz a kolléga után, köszi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

En most jutottam at a 2. teruletre, Velenbe. Olyan 7 orat lazan elvoltam a Gyumolcsosben. Most csak 1 dologra ternek ki, a kamera rangatason meg satobbin kivul, hogy a 7 ora alatt par kisebb akadas, szaggatas volt, de semmi komoly es zavaro. De most, hogy atmentem Velenbe hat ez valami borzalmas. Picit szemerkel az eso es van szerintem 21-22 fps, nagyon belassul az egesz. Komolyan nagyon zavaro. Csinalom a kerdojeles felfedezeseket, 1 csapat bandita, aztan annyira leesik az fps, hogy nem hiszem el. Ramjon egyszerre 8 nekker es alig birok vedekezni. Barmerre mentem ott Velenben, nagyon alacsony a frame. Ez csak engem zavar? Van egy olyan erzesem, hogy ez bizony igy is marad. Nem fogjak ezt javitani...
TDC Geronimo
Amúgy az hihetetlen, hogy a mostani kontrollerek is ótvar minőségűek. A fehér kontrollerem 3 hete vettem kb, de már ennél is nyikorog az R2...

TDC Geronimo
combatban nem is tudtam hogy lehet a signokat választani menü nélkül. Parry alatt lehet dpadon jobbra balra gombbal váltani

Slickadam... <#taps> <#taps> <#taps>
Most döntöttem el végleg hogy ezentúl nem olvasom el ennek a baromarcúnak az írásait,teljesen felesleges. Mintha egy autistával próbálnék beszélgetni.....Sötét amilyen a neve is....