PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Fogalmam sincs miből haluzol ilyeneket😊 Nekem gyerekeim vannak,én nem tudok naphosszakat játszani...

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Szerdán délután. 3-4 felé, de webstoren már hamarabb fent szoktak lenni cuccok 1-2 körül

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egész múlt héten áradoztál, és naphosszakat toltad a játékot. Szeirntem lazán van benne 20+ órád. Right? Nos, akkor mégiscsak annyit toltad.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Jaka923
Mikor szokott frissülni a magyar store? Ma jelenik meg az Ultra Street Fighter IV, de még mindig nincs fent.

Moby
Ejjbazmeg...erős cucc lesz 😊

TDC Geronimo

<#guluszem1>

Miért akkor jön, amikor az MGS...?!

Moby
> Legalább annyit toltad, mint én szerintem.

Ez miből következik szakértő úr? 😄

/hint: a veleni főküldetést SEM kezdtem még el LOL

Pedig megéri megkeresni. Beteg egy küldetés! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz 12-es szinten járok, most csináltam meg Novigradból az első küldetést Triss-szel. Legalább annyit toltad, mint én szerintem.

Lehet, hogy hétszer jobban nyitott, de anno az csak PC-re jelent meg, ez meg két konzolra is, illetve jóval nagyobb a hype is körülötte.

Moby
És most kapom, ami jár nekem...LOL

TDC Geronimo
<#eljen>

Moby
Jó csaj ez a Yen, de a witcher nem szentember, nah...
szal
Megkapta Keira ami jár neki 😄D

Moby
Kicsit túlbonyolítják ezt. Az a look szerintem mindenkinek megfelelne teljes gametimeban, ahogy láttuk őt a játék első percében....LOL

TDC Geronimo
Most olvasom, hogy aki nem járt még novigradba se mint pl én az még szinte az első actot se kezdte el a 3ból. WAT? 😄

TDC Geronimo
Ez jön ma + 1 contract quest

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.26. 13:09:41

van xinput tamogatas. nem arra gondolok. hanem hogy konzolon atszabtak az iranyitast. PLUSZ (kacagtam tegnap), menüben fel lehet nagyitani a feliratokat.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
xpadder?

ooo megvan ott is, tudom hogy sájni. de az az enhanced verzio sajna nem kapta meg a konzolos iranyitast.😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Azt majd a gép v_akármennyin nézd meg. Azon odabaszarintós még ma is.

ja es amiert bekapcsoltam:
3-ban amikor kerdezgetett a komornyik, na ott durvan szar volt, hogy nem tudom mi a helyzet, gondoltam csak meg kene nezni a 2-t, hatha le tudnam tolni.
nos... ebben ugyanugy nem ertek szart se mar az elejen. kihallgatas, kiraly, a fattyak, ... MIVAN???!!! 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.26. 12:33:54

tegnap nagy "unalmamban" az ejszaka kozepen, elöturtam a zixboksz trisziksztit es ujra (mar nem is szamolom hanyadszorra... siman 10 felett) beleneztem a Witcher 2-be. latvany ugye szetvagott az uj utan, föleg hogy törik is a kep, de eleg hamar raallt a szemem.
a kamera... fenyevekkel jobb, mint a 3-ban. nem a stutterre gondolok, hanem ugy altalaban sokkal reszponzivabb, kellemesebb. 3-ban mindegy hogy allitottam, idegesitett. vagy lassu volt, vagy tul gyors, darabos, ...
ilyenre kene pöcsölniük. meg a szar performansz se olyan zavaro jo kamera mellett.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.26. 12:31:43

TDC Geronimo
63 per cent of physical copies were sold on PlayStation 4, 32 per cent on Xbox One and five per cent on PC

Nem véletlen mondták, hogy konzolok nélkül nem lehetne 3. rész

Mondjuk nyilván PCre legtöbb digitális eladás, de biztosra veszem, hogy konzolokra jóval több ment el

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.26. 12:30:30

TDC Geronimo
Fasza, tehát akkor még hetek kérdése. Addigra le is tolom egészet :/

Moby
Azzal gyakorlatilag semmit nem haladok. 😄

De hogy ne csak W3 legyen, meg közeleg az idő, meg talán még nem volt...
szal
.
gyújtsunk alá 😊

Tatyla
Néha a mellék szálak hangulatosabbak a főküldiktől...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Szarság...oké. A szarség gyakorlatilag kimerül az elkúródó frémben. Nem a cutscenekben, azt leszarom. Hálisten azóta quest sem borult meg (bár jobban is ügyelek rá, azonnal visszatöltöm az első gyanús dologra).

Moby
Volt egy ilyen szakasz nekem is, de túllendültem rajta. Mármint a szarság az van most is, de már nem tudok másra koncentrálni, csak a játékra, olyan szinten dönti rám a történéseket. Fostam tőle, hogy ez az openworld kiveszi a cuccot belőle, felhigítja, beletolja az unalomba. Hát bammeg nincs egy perc szusszanás, aztán már beletoltam lassan 5 order végigjátszás, és az elején vagyok 😄DD

n000rbi
Én szinte minden este teszek egy újabb próbát, de ez a sok szarság teljesen kizökkent, nem tudok belemerülni 😞 Nagyon remélem, hogy hamarosan gatyába rázzák, mert ez így nem buli.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Tök vicces, hogy azóta sem látom ezt a problémát 😄 A randomelbaszodó frémet annál inkább 😞

n000rbi
Tegnapi poszt rángatós kamera témában belsős cdpr embertől:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hey all,

Thank you very much for all the reports, it means a world to us. Just to let you know, we are aware of the issue with stuttering camera and it is now being looked into by our devs.

Please keep in mind that after release the internet exploded with feedback and we're doing our best to keep up with it, so forgive us if a response to a specific issue is sometimes delayed.

Happy hunting, witchers!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

"A várakozásoknak megfelelően az első helyen nyitott az Egyesült Királyságban a The Witcher III: Wild Hunt, mely az idei év eddigi legerősebb nyitányát produkálta, 53 százalékkal túlszárnyalva a Battlefield Hardline premierjét.

A harmadik rész hétszer (!) olyan jól nyitott, mint annak idején a második epizód, az egyes verziók közül pedig a PS4 változat volt a legnépszerűbb, mely az eladások 63 százalékáért felelt."

G365

Kongy
Énis.. 😊 hát ez van, óvatlan voltam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Sajnos rászabadítottam a világra...ezért is kérdeztem 😄

Holnap visszakérem PS-t vagy vegye meg és én szerzek másikat.Bloodborne-t akarom folytatni,meg úgy hiányzik a gép:-)
Tikal
Baszki, bementem Novigradba, de ez egy külön játék is lehetne, inkább el is jöttem mert annyi minden tennivaló itt is hogy elképesztő 😊 Nagyon szépen kidolgozott, hangulatos rész...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Hogy döntöttél ott?

Már a toronyban le tudod buktatni, de elviheted a maradványait a halászhoz, akkor megöli miután kilépsz az ajtón. Csak sikoltozást hallasz és ha visszamész ott a hullája, a szellem meg elszabadul a nagyvilágba

Moby
Volt olyan, akit az egértoronyban

Nem kúrt át a szemétribanc? 😄
Vannak játékok, amikbe kevesebb energiát tettek, mint alexander laborjába, meg ebbe az egész sidequest-töredékbe 😄

Tikal
szerinted...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem. De vidéken is tanítanak angolt 😉

darkSectorxxx
Nem szeretnélek felébreszteni, de az sg erről szól.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Te meg hol laksz pesten?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
200 fő már elég nagy 😄 Legalábbis egyik W3 így készült videóban említették, hogy 200 ember dolgozott rajta

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Nincs akkora ez a csapat. Szerintem 2-3 év

Totti5
2 év múlva, hacsak nem 2 csapat dolgozik náluk, akkor jövőre talán.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
CDPR srácoktól még fog jönni a cyberpunk RPG most jut eszembe, bár szerintem az még évekre van.

TDC Geronimo
Volt... 😊 Nem véletlen beszéltem vele úgy ahogy.

Kongy
Nekem felakasztotta magát, elég csúnyán beszéltem vele, lehet nem kellett volna 😄 De nem bánom, mert egy iszákos szarzsák volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Annak még a legvége hiányzik, anyut nem kerestem meg.

De most a csudalámpánál vagyok, éppen az ajtó kinyitós puzzle.

Rohadt jó. Végre nem az menj a barlangba és írts ki 2546 izét, hogy eljuss a nagy izéig aminél ott van a fontos izé. Kutatás, felfedezés, puzzle, fontos harcok. Semmi tőtelék, időhűzás, s annyi féle játékelem volt ebben a részben... brutál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Nem, bugos