PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.29. 22:19:54

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
szeptember 22

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ó ezt a minap lőttem, csak elfelejtettem beposztolni LOL

Adversus solem ne loquitor

Moby
Tehát egymás ellen. Egyik user a másik ellen. Érted... 😊 1 user, 1 kontroller. Mióta világ a világ ez így működik(vagyis amióta a felhasználó mint entitás megjelent a rendszerekben).

Hat h egymas ellen tudjuk tolni de megoldodott,csak ugy lehet ,hogy vendegkent vmrlyikkel bejelntkezunk
Moby
Sehogy. Egy userhez 1 kontroller tartozik. Miért kéne kettő egy időben???

darkSectorxxx
Grat, nem fogsz csalódni, kivéve ha hamar feladod. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Udv,vettem egy masodik joyt de nem tudom beallitani alandoan vagy az egyikkel tudom nyomni vagy a masikkal h lehet mind2 jatekra birni?koszonom
TDC Geronimo

roolandsan
Na a Bloodborne-nal én is beszálltam a buliba,most frissít,nagyon izgulok 😄
(a táblázatból hozzáadtam néhány PSN ID-t,remélem elfogadjátok a kérést)

V has come to!

Moby
Jól néz ki. Ilyen kell. Ilyen lesz 😊

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 19:58:36

Moby
Hát...hattal könnyebb questeket eleve nem is csinálok, nagyon nem is tudnék, lvl9-en vagyok 😊

Tatyla
na ezért most pihentetem mert csak ezért nem fogok magasabb questeket csinálni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Ja, de igazából szinte mindegy kit mi motivál.

Kongy
Akkor dark az a típusú játékos, aki csak a golyóra figyel, és leszarja az asztalt 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
>Storytelling teljesen más, és nem feltétlen rossz a Bloodborne-é, csak ég és föld

Nem, és ezért nem lehet összehasonlítani őket 😊 A W3 maga a sztori. Ha nincs sztori, nincsen a játék sem. Csak egyben működik, Az maga a tartalom. Ami azon kívül van, az önmagában nem működik. A BB meg olyan, mint a flipperasztal. Rengeteg féle, csodásan kimunkált, fantasztikusan tervezett asztal van, de alapvetően kétféle játékos van: akit nem értdekel az asztal, csak a golyóra figyel. Bele tud pörgetni százmilliót a számlálóba, de nem érdekli a tervezés, sem az asszociációk, amikkel művészek dolgoztak az asztalon hosszú órákat. Ők értik a lényegét, értik a mechanikát, tudják terelni a golyót, és végeredményben ezt élvezik. És van az, aki az asztalt szereti. Persze ő is terelgeti a golyót, de őt az érdekli mi nyílik ki, mi jön fel, hogyan rendeződnek át dolgok, és mit akar elmondani az asztal. De szóval hogy az eléggé működik darabjaira szedve is.

Kongy
Igen, az is sokat számít, hogy Geralt megszólal, és nagyrészt mégis te adod a szájába a szavakat, meg irányítod a döntéseit. Storytelling teljesen más, és nem feltétlen rossz a Bloodborne-é, csak ég és föld 😄

Azám, most hogy így beszélünk róla, lehet nyáron újra belevágok 😄 vagyis folytatom, Bergenwerth-ben (vagy hol), ahol abbahagytam. 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.29. 15:00:11

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Kapkodás, kínszarás, peccset javítók peccsek...meh.
Megy a tesztelés felső fokon.

Moby
Hát a BB sem natív kód 😊 Van ott is middleware dögivel (havok, yebis2, fmod, simplygon, stb). Másrészt ne csináljunk közellenséget a middleware-ekből. Totál őrültség ugyanazt újra-és-újra megcsinálni. Ha audioengine-nek megfelel az egész szakma számára az fmod, akkor a vizualitásra sem kell főtalálni a melegvizet minden héten.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 14:48:44

Moby
Nem hasonlítható össze a kettő, és ki van az is dolgozva elképesztően. Az egyetlen, amiért nem tudom magam ilyen szinten beleélni, mert a karakterem nincs megszemélyesítve. Az "én" ott csak egy mechnaikai eszköz a nehézségek leküzdésére, de nincs személyisége, sem története, vagy múltja.

Egyrészt alma-körte másrészt meg ugye szubjektív hogy kinek mi jön be (high fantasy vs lovecrafitan horror).

Kidolgozás szintje megint nehezen összehasonlítható a W3 alatt ugye dübörögnek rendesen a middleware-ek, hehéz eldönteni melyik igényel nagyobb odafigyelést: speedtree-vel benépesíteni egy erdőt és ráírni egy harmatcsillanós shadert vagy egyenként kitalálni és kézzel lemodellezni a Forbidden Woods minden egyes gyökérgumóját.

Nagyon faszául néz ki a W3, fél év múlva péppépeccselve féláron én is behúzom, de még a BB felénél se nagyon járok 😞

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Kongy
Bloodborne világa is beszippant, és az is egy egybefüggő hatalmas világ, de messze nincs így kidolgozva, mint a Witcher 3-ban. Az emberek végzik a mindennapi dolgaikat, őzek szaladnak az erdőben, megcsillan a fák levelén hajnalban a harmat... szóval nagyon bele tudod élni magad, és ezért fogott meg engem nagyon. Bloodborne is jó, de az jobban elrugaszkodott a valóságtól, ilyen szinten nem tudod beleélni magad.

Tikal
én igen, de egyetértek, én is ezért folytatom....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Moby

Szelektíven olvastok?😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 12:36:56

Tikal
nem adtad el mert fos a frém? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amiga
Igen. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Ez
Most
Fájt
😄DD
Ha ez volt a cél, akkor beütött 😄

Amiga
Nincs Robin... és Robi alatt nézted már?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

na igen, kisebb csoda lett volna, ha lett volna nekik csak ugy elfekvöben. az, hogy nem is varhato, az "normalis", ezert megy az egesz cirkusz.😄
köszönöm szepen, hogy utananeztel! <#worship>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Sajnos kurvarossz hírem van: nincs Robin, és nem is nagyon várható, csak a webshop nem a valóságot mutatja 😞((((

Tatyla
Ezzel én is így vagyok minden egyes questet imádok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Az igazat megvallva, és bár nem hittem, hogy ez lehetséges, de jobban behúzott, mint a Bloodborne. Remegve várom minden nap az estét, hogy 1-2 órára visszamerülhessek a világába.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Több "insider" is mondta már hogy jönni fog. Szerintem is borítékolható majd. E3on biztos bejelentik és év végén jön majd UC4 helyett. Szerintem még mellécsapnak egy UC4 multi betat is és dőlni fog a lé.

Kongy
Mondjuk nem bánnám, ha az első 3 UC-t kiadnák PS4-re. A sok szutyok szemét, felesleges remaster (khm khm Darksiders 2, Saints Row, Sleeping Dogs, Borderlands...) mellett igazán üdítő lenne valami értelmes játékot/játékokat is látni, amik talán megállják a helyüket a mostani genben is remasterként. Hála az égnek a God of War 3 is jön nemsokára, na az tényleg ütni fog PS4-en is, ha minden igaz!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.28. 22:49:19

TDC Geronimo
Nem baj az. Minőséghez idő kell 😊

Mondjuk NDtől ebben a genben már nem is várok már csak max 1 játékot UC után. Hogy az last of us 2 lesz-e vagy valami teljesen más majd kiderül.

Moby
Két és fél évvel a platformrelease után jön az első uncharted? Fincsike..és lehet, hogy lesz az még több is.

March 31, 2016 <#nezze>

TDC Geronimo
Uncharted 4: A Thief's End will release before April 2016, Sony Computer Entertainment has confirmed.

During its annual Investor Relations Day conference, PlayStation president Andrew House revealed that Naughty Dog's upcoming action-adventure game will be out before the company's 2015 fiscal year comes to a close, which ends March 31, 2016.

Márciusban jön úgy néz ki

Kongy
Pár Witcher kép most már tőlem is

TDC Geronimo
jéééézusom kár volt megnéznem, mert olyan helyszínek lesznek még itt te atyaég. Nem láttam még semmit úgy érzem 😄

darkSectorxxx
Nincs is ez csak igérgetés. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Lesznek játékok? de hát nincsenek ezekre a gépekre! 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Átvezetők jobban futnak.

😄 😄
Volt mar nehany pelda jatekokban ugyan ilyen jelensegre, aztan soha nem javitottak ki. Persze pecs noteban benne volt, hogy impruving performansz, de hat semmit nem jelentett. Boldog lennek ha itt tudnanak rajta javitani.
TDC Geronimo

BB, witcher, mindjárt batman és MGS. Brutál erős év ez és még sehol sincs az év végi dömping.

darkSectorxxx
Nocsak nocsak, ezentúl főnökúr, és én még 1-2 napja viccelődtem ezzel. 😄

Moby
Ha nyilván teljesen képtelenség, meg nem is fogják, akkor hogyan lesz jobb?😄

En a lápos resznel jarok, hat itt se kutya... vicc egyebkent, hogy egyszer semmi baja, aztan ugyan azon a helyen 5 meterrel arrebb mesz leesik a frame mint allat, aztan megint jo, megint nem. Vajon fogjak ezt javitani? Nyilvan teljesen keptelenseg lesz, meg nem is fogjak, csak lesz e ez valamivel jobb? Mert annyira jo a jatek, hogy az ember kepes elviselni, de igy nagyon gaz.
Vicserezok! A Get junior fokuldetes nagyon durvan bugos,

http://forums.cdprojektred.com/threads/39038-Get-Junior-Torch-isn-t-opening-passage-to-whoreson-s-stash

Szoptam vele 3 orat mire meg tudtam csinalni. Tobb oraval korabbi menteseket kellett betoltenem, s meg ugysem mindig ment,

A lenyeg, hogy
a katakombaban ha felveszitek Igor kulcsat, NE nyissatok ki vele a ladajat, mert az oli meg a kuldit. Menjetek le egy szinttel lejjebb, es. Vicser modban gyujtsatok meg a faklyat, s ugy fog kinyilni a fal!

Kurva anyjukat!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch