PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Annak még a legvége hiányzik, anyut nem kerestem meg.

De most a csudalámpánál vagyok, éppen az ajtó kinyitós puzzle.

Rohadt jó. Végre nem az menj a barlangba és írts ki 2546 izét, hogy eljuss a nagy izéig aminél ott van a fontos izé. Kutatás, felfedezés, puzzle, fontos harcok. Semmi tőtelék, időhűzás, s annyi féle játékelem volt ebben a részben... brutál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Nem, bugos

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
Jól jelzi a játék a játszott időt? Nekem már közel 40óra, 13-as szinten vagyok, és még csak most néztem fel Novigradba...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nekem is ez jött ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És így hogy lelépett nem tudtam elnyerni tőle a gwynt kártyát 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo

Moby
Pont ott léptem ki, hogy közöltem vele: megyek neki segíteni.
Viszont a fejlődés nagyon lassú. Még mindig csak hatos szintű vagyok.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Na Baronos questline kész. Ahogy olvastam nekem tök más vége lett. Talán még ez a legjobb

Olvastam hogy másnál felakasztotta magát? Mikor történik ez vajon, ha őt hibáztatod mindenért? Nálam miután elmentünk annaért a boszikhoz, azután a lányával elbúcsúztak viszonylag békésen, Annat meg elvitte valami gyógyítóhoz hátha tud rajta segíteni.

Eszméletlen jó volt ez a story is <#eljen>

Kongy
Óóó... az még nagyon az eleje, mivel az főstorys cucc, még onnan sok van hátra! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

samsung123
Jóval egyszerűbb egyből mástól kérdezni/segítséget kérni, mint utánajárni magunk nem? Minek bajlódni, ha itt a fórum és azonnal kapok választ, mert ugye aki segít annak nem idő és energia utánanézni, az én ki problémámnak, ami 99% userfail és teleszarni a fórumot, ezáltal más nehogy kitudjon szűrni valami lényeget. Minden 3. comment legyen az enyém, ami természetesen saját magamon kívűl másnak információ érteke nincs, vagy csak mást is félrevezet, saját azonnali hibás következtetésemmel.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

TDC Geronimo
fele kb. Az a főstoryhoz kapcsolódott, de utána megkér hogy keresd fel, mert kéne neki segítened valamiben, ne habozz 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.25. 15:16:46

Moby
Nem
A
Vége???
<#ijedt>
Hátde most kentük el a vadfalkás sneci száját! Akkor ez mi volt? Prológ?

Kongy
Nem hittem volna, hogy a Dragon Age-et ilyen hamar földbetiproja valami 😄 De a W3-nak sikerült, pedig előbbit is imádtam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
Hány éves vagy? Gimiben németet tanultál vagy mi? Aki a mai világban nem tud angolul legalább alapszinten és még játszik is az ássa el magát. Több topikban is nevetséges, hogy néha miket kérdeznek emberek, mert annyit nem ért meg amit a bal felső sarokba kiír neki a játék tutorial alatt, szörnyű. Aztán jönnek a topikba és kérdezik, hogy ez meg az miért van, közben csak be kéne pötyögni google-ba vagy fellapozni egy szótárat... bazz mi lett volna ezekkel az emberekkel 10-15 éve?? Nem volt még google meg fórumok se...

TDC Geronimo
Az még messze nem a vége, sőt még csak most jön a java 😄

Utána lévő résznél a voice acting meg a story az.. <3
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.25. 14:39:17

Moby
Sajnoss nem tudom megvárni, hogy kireszeljék, nem hagyom abba. Ez még így kicsit lógó béllel is felmossa a padlót mindennel, ami az elmúlt években rpg stílusban megjelent.

Moby
Most vagyok benne, végefelé (most indulumk a csodalpáért). Atyaég...

TDC Geronimo
Ja, öröm nézni átvezetőket meg beszélgetéseket. Karaktermodellek meg arcmimika is nagyon jó. Most vagyok ladies of the woods küldinél. Eszméletlen az atmoszférája az erdőnek meg a grafika.

Totti5
Méltassuk még a játékot?

Végre egy RPG ahol minden beszélgetés le van mocapolva, nem pedig 2 vagy több tuskó áll egymással szemben és idétlenül random gesztikulál meg huzogatja a vállát és teszi szét a karjait féle animációkkal darálják a mondandót. W3ban mászkálnak a karakterek, kamera is változó, az egész teljesen természetes mert meg van rendezve ahogy kell. <#eljen>

darkSectorxxx
pm. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Melyik részéhez kell pénz? Mi az, ami az enkóron nincs meg hozzá? Nem előszavas üzletiangolról beszélünk, hanem minimális szövegértésről. 250 órát toltál a bloodborne csapkodásba. Ha ugyanazzal az intenztással 250 órát tolsz angoltanulásba, azzal az alappal, mostanra ott lennél ahol a nagy átlag, ha figyelembe vesszük, hogy mennyi játékból mennyit tanultál volna hozzá.
A probléma persze ott van, hogy ebbe a bullshit magyarázkodásba is többet tettél.

darkSectorxxx
Én pont ez a baj hogy sokat tudok, csak mindegyikből minimálisat. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
"Hogy az istenbe lehet idegen nyelv nélkül manapság létezni?"

Pénz nélkül hogy?

raadasul manapsag mar 2-t kell kotelezöen...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
De az alapokat igen... amire tud mindenki építkezni. A többi már önszorgalom. Aki akar megtanulja, aki nem az átbukdácsol. Valamit nézek, olvasok és nem értem, ott a szótár vagy a fordító. Megtanulom. Munkahelyen kell angolul is írnom dolgokat megrendelésekhez. Nyilván nem vagyok perfekt. Ha valami nem megy, főleg szakmai dolgok, akkor internet-szótár, fordítók. Köv alkalommal már fogom tudni anélkül is.

TDC Geronimo
Jó mondjuk angolul én se az iskolában tanultam meg azt tegyük hozzá.

Totti5
Hogy az istenbe lehet idegen nyelv nélkül manapság létezni? ha nem angol, akkor német, olasz, francia. Ezek álltalában vannak a játékokban is. Aki 20 éve gémel nehogy már ne... aki 30 év körül van mint pl én, hogy az istenbe nem tanult meg egy nyelvet sem? nem járt suliba?!!!! KÖTELEZŐ tanulni nyelvet és alap hogy tol valaki egy nyelvvizsgát is mellé. Min, egy középfok, ami KÖNNYŰ ha végitanultad rendesen a suliban ahogy kellett. Ráadásul rohadt könnyű dolga van az embereknek mert nézheti az idegen nyelvű filmeket éjjel nappal, mindent megkap az internetről ami ehhez kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.25. 11:20:04

darkSectorxxx
Nekedis pm-be írom legközelebb ha esetleg van még kérdés ezügyben............... Nem játék fordításról volt szó.

Moby
Nem mindenkinek adatik meg a tanulás, de azért Imi fordítja nektek a játékokat, meg a filmeket, aki rosszabbul él, mint a fórum nagyrésze. Ezek a lustaságra adott nyomorék magyarázatokon órákat tudok röhögni.
Aki nem tud angolul keressen más hobbit, ez ugyanis nem neki való.

latod es csak nem birod megallni. kibaszott szófosó vagy.
komment tartalma meg felesleges magyarazkodas. az mindig konnyu.
en se tudok perfektul, messze nem.
es mostmar tenyleg ne valaszolj!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Ezerszer el lett magyarázva, hogy aki tud, van róla papírja netán, könnyen beszél.
Megtanulni vagy használat közben, de akkor nem tökéletesen, vagy elmész tanulni ami nem mindenkinek adatik meg.

Másrészt meg nem külföldön vagyok, ott még esetleg azt mondom elfogadom, itt nekem ne durrogjon senki.

Magyarországon és vagy magyar fórumon.
Ha perfekt tuddnék angolul nem ide regisztrálok be.

igen, tanulj meg angolul!
NEM kell valasz.

darkSectorxxx
Ja az még a már itten tartunk még tetszik sok helyen, hogy amikor segítség kell, akkor mindenki vicces, hogy tanulj meg angolul, vagy ott a google, vagy találd ki, utalásokból.

Mikor meg télleg semmi nem történik és éppen megszólni kell az embert akkor hirtelen még az is akit amúgy életembe nem láttam piszok részletesen le tudja írni amit akar. És nem angolul.

darkSectorxxx
Télleg nem vitaképpen.
Nem értem a probléma okát.
Egyeltalán nem tűri senki, hiszen szóvá lett téve (hiszen ha nem tennék szóvá nem lenne ennyi felesleges kérdezz-felelek, pont a nem tűrésből jönnek a témát érintő kérdések-vélemények után a télleg felesleges dolgok), semmi baj, haragszik a fene.
/// most is ezt történik csak ilyenkor senki nem veszi észre, 1 hónap múlva csak annyit hallok vissza hogy dark megint irogat spammel, akkor meg ugye mit mondjon az ember? A rosszat könnyebb elhinni.

Másrészt megint nem értem, amit megjegyzek mit kell úgy érteni mindenkinek mint egy parancsot vagy lecseszést?
Leírtam a véleményem, úgyse történik semmi, nem is akarom, nem is hat meg a dolog, csak írtam egy véleményt.
Most úgy tesztek mintha nekem soha senki nem szólna egy szót se.
Annak ellenére, hogy nem utasítottam most senkit, éés nem bunkóztam, és nem személyekről beszéltem.
Csak egy megjegyzés volt ennyi.

Semilyen spammelés nem megy, sem nyafogás, sem sértegetés a részemről.

Ha bármit kérdeztem az okkal volt, ps4 témában, vagy ahoz kapcsolódóan, a nyafogás az a játékokról alkotott véleményem volt, mésnak beszólni meg nem szoktam, régen még igen, most már annyit sem még ha engem csesztetnek akkor sem.

Érted mire gonddolok, mikor nektek az én kérdéseim, videók-képek spamelésnek tünnek, addig nekem pl ez a sok kép videó, meg mit hol találok a witcher-ben ugyanolyan szinten van, de nem érdekel, nem akarom hogy változzon a dolog, hiszen mindenki azt tesz amit engednek neki és szabad.
Én csak megjegyeztem valamit.

Amúgy bármit mondok megfigyeltem ez van, mintha az én szavamra mindenki halgatna, ha mondok egy játékról véleményt, mindjárt úgy tesznek mintha meg kellene védeni, mert én felérek egy közönségszavazással.
Nem, és az hogy én másképpen látok valamit nem azt jelenti hogy az nem valós, vagy nem igaz, csak különbözik más véleményétől.
Aztán nekem csak ez nem szokott tetszeni, hogy sokan azt teszik szenté és sérthetetlenné amit éppen akkor ők hisznek vagy gondolnak, aami más vélemény, automatice baromság, meg spam.

És télleg itt zárom részemről ezt, mert télleg iszonyat feleslegesnek tartom hogy erről 10 komment szól, miért nem lehet simán csak tudomásul venni és mindenféle sértegetés meg gunyos megjegyzés mellett ebből többet kihozni mint ami?

Szándékosan írtam allul mindent nagybetűvel, ezek nem tények amiket írok, nem kell megrémülni mindjárt.

Tatyla
Mi is tűrjük mikor szét spammeled a topikot,legyen inkább egy adott játékról sok szó mint nyafogás, hisztizés meg egymás csesztetése....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kongy
Az még hagyján, az a durva, hogy bármelyik side quest oda-vissza körbehugyozza az utóbbi évek AC-kampányait együttvéve 😄 Érdekel egyszerűen a side quest története is, úgy van megcsinálva!

Bárós questline is hatalmas! Egy szomorú történetet mesél el, ami a valóságban is megtörténhet (persze leszámítva a mágiát). Nagyon tetszett, látszik, hogy egy könyv az alapja az egész világnak. Ja, és amikor vége van a fő szálnak csináljátok meg a bárós side questet, úgy lesz kerek egész a sztori!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.25. 00:15:26

TDC Geronimo
Keira questchainhez gondolom még nem volt szerencséd? Na utána várlak vissza 😄

Oda vissza veri szinte bármelyik rpg main storyját minőségben. És igen, opcionális sidequest chain ami kb 3-4 órás.

Moby
Most csináltam meg a farkasemberes sidequestet.Sidequest...az meg a faszom az LOL Ráadásul volt rá korábban utalás a másik vadász kapcsán. Megint miféle dolgok ezek egy ekkora játékban? Megőrültek ezek, vagy miazisten??? Ha épp nem lóg a bele teknóban, nem akar megpusztulni a frém, és nem ragad be valami fasság, akkor hegesztőszemüveg kell olyan ragyogó gyémánt ez a játék.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.24. 23:30:59

TDC Geronimo
😄D

Kongy
Eljutottam Novigrad-ba. Elég nagy város, és ami a legdurvább, hogy töltőképernyő nélkül tudsz odalovagolni a velenből... Eszméletlen ez nekem még mindig. Eszembe jutott az első rész, amiben Vizimában a negyedek között is töltőképernyő volt, és nem tudtál visszamenni a szabadba, ha egyszer bekerültél a városba. Na itt ez totál nem így van. Akármikor arra mész, amerre akarsz, ráadásul töltőképernyő nélkül, ha nem gyorsutazol. Igen, nekem ez a nextgen, nem pedig a minél részletesebb textúrák, hogyha amúgy egy csőjátékról van szó, ami 5 éve is gáz volt már (Order...khm khm)

TDC Geronimo

darkSectorxxx
Pontosan, akkor miért irogatunk egymásnak? 😊

Moby
Tudod... a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra 😊

darkSectorxxx
Mindenkinek más az érdekes, nekem nem para nem kell abbahagyni, nem utasítás volt csak vélemény.
Attól független hogy van egy véleményem , leszarom hogy éppen ki hol mit ír, szóval én ettől még nyugodtan alszom esténként.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 22:22:22

Moby
Én meg ezt a mindenkori aktuális AAA játéknál fellépő "írni_én_sem_tudok_miről_de_szívesen_olvasnék_másról" nyifogást. Nincs semmilyen barrier a topikon. Fel lehet dobni más témát, de amíg adott a téma ami a topikot érdekli, és ps4 related, addig ezvaneztkellszeretni. Lehet nyitni w3 topikot, és akkor ez elnémul. Ha ez kell ez lesz. Ez volt BB-nál is.

darkSectorxxx
Tévedés a BB-nek volt topik.
Ennyire nem volt mindenhol téma. 😊

Witcher legalább 4-ben megy folyamat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 21:53:16

Totti5
Vannak, voltak😊 de nem sok. 1-2 részben volt pár jó darab storys mellékes. Revelations meg a Brotherhood-ban biztos.

TDC Geronimo
Nemrég BB volt. Most ez van. Majd jövő hónapban E3 meg batman lesz :p

darkSectorxxx
😄 Akkor én adok kölcsön lóvét csak vedd meg és legalább te játsz batman-t mert én már nem bírom hogy mindenhol witcher a téma, mindenhol videók meg képek, full megőrülök komolyan.

TDC Geronimo
Hát amilyen minőségűek az ember tényleg jobb, ha elkerüli. Azt a játékot kb 5* annyian csinálják, mint a witchert pl és mégse képesek megújulásra vagy ilyen téren előrelépésre

vannak mellekkuldik AC-ben? 😄 olyan ami nem gyujtogetes.