PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Röviden leírtam. Ebben semmi olyan dolog nincs ami bárkit is érintene, ez a kiadó - gyártó közti dolog. MS és a Sony garantálja neked hogy random címnél mindenféle random applikáció, keretrendszer modulok, lobby, dlc, ingém cset, képlopás, videó, ACSIK menni fognak, akármit is csinálsz, vagy akármit is csinál a játék. Nem ütköznek össze, nem fog kifagyni a rendszer, nem lesz error stb stb...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
_minden_ zárt* rendszeren így megy. Nem csak a konzolokon, hanem a mobiltelefonoktól a smartgecikig mindenhol. Pécén azért nincs, mert nincs tlajdonosa a platformnak. Vagyik lenne, ha akarna, csak telibetorkonszarja.

*ahol létezik platformholder, akik felel a rendszerért.

Adversus solem ne loquitor

Röviden és tömören: Bohóckodás amivel csak a játékosokat hátráltatják. Ez is ilyen konzolfícsör....
TDC Geronimo
Nem azt nézik sonynál hogy miket javítottak, hanem, hogy nem okoz-e stabilitási gondokat a konzolba vagy a rendszerbe. Sose a patch tartalmát nézik a konzolgyártóknál.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
remélem a patchel nem törlődnek a mentések, mert figyelmeztetett már korábban, hogy az 1.02-vel nem kompatibilisek a korábbi mentések

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Azt jelenti hogy megvannak a zárt rendszer kikötései a gyártók felől. Van egy baromi hosszú lista aminek teljesülnie kell. Júzer akármikor nyomkod akármit ami a rendszert is érinti annak működnie kell a multitaskingon át a videó felvételen át, a party chat indításon át nagyon nagyon sok minden. Csak akkor jön ki, ha ezeken átmegy.

Peccs tartalmához nyilván semmi köze a gyártónak. Alapesetben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.21. 14:32:28

Moby
Viszont én olyan javítást nem látok benne, amik miatt itt megy a rinya (talán csak a videólejátszás).

van, hogy egy bug javitasa ujabbakat szul, adott esetben egeszen komolyakat. konzolon leellenörzik az ilyesmit amennyire lehet. pc-n szinte nicns is submission...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

arsmarci89
Storeon 4ezer forintot nekem is megèrt😊2.főboss után vagyok vmi havas pályán,csak ugye a W3 miatt fèlrekellett tennem😊Mindenkinek ajánlom.Bár egy idő után tènyleg monton,de egy kis szünetet tartva,vagy másik játèk után újra berakva, újból ugyanolyan fasza😄

PSN: Nyuffi89

n000rbi
Ja persze, DC-nél is mindig alaposan átnézték. <#idiota>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Én nem értem, mit kell certifikálni. A Sony majd végignézi, hogy vajon minden bugot javítottak-e? WTF?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
pcre kint a patch. konzolokra kb 1 hét mire átfut certen.

ezert fontos kerdes (baromira leegyszerusitve), hogy bejön-e annyira a harc, hogy leszarj "minden" mast. ez egy tipikus "vagy nagyon bejön vagy egyaltalan nem" jatek. ujsagiroi es user atlag is ezt sugallja meta-n (70 ill. 76).
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.21. 14:13:43

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
én 3-4 pálya után beleuntam ebbe a Shadow Warrior-ba, pedig voltak jó poénok, swordplay is király, csakhát ugyanazt kell csinálni folyamatosan, és a pályatervezés meglehetősen monoton. értem én hogy oldschool... de na.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Hálát adok az égieknek, hogy én erre a stuttercuccra vak vagyok/nemlátom/nincs stb. <#worship>

ha javitjak azt a ket hibat, amivel teleszemeteltem a topikot, azonnal megveszem ujra. ha mar jovoheten, akkor jovoheten. ha egy honap mulva, akkor... akkor.
20 percnel többet nem tudtam vele jatszani, pedig probalkoztam. olyan stilusu jatek a W3, hogy az a kis stutter is tonkreteszi az elmenyem.
par perc es teszek be videot Shadow Warrior worst-case sziturol. jatek kozben ereztem, hogy 30 frem korul mozog, de peldaul a tearing-et nem lattam, pedig vegig benne van a videoban. LESZARTAM, annyira jo. ezzel nem azt mondom, hogy W3 nem jo (be is baszna), csak annal közel 0 a toleranciam.

Moby
Nem én borítékoltam be a vicseremet 1 nap hiszti után, ugyebár... <#banplz>

darkSectorxxx
Ez szép odaszúrás volt. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Tetszenek a képek. Jó az art. Nagy baj nem lehet vele.

Moby
>nalad sose tudni

Bekaphatod bátran. Tényleg! <#mf1>

probat mindenkepp! nem garantalom a sikert (nalad sose tudni), de megerdemli a bizalmat.
kis kiegeszites: kell neki idö. elsö 1-2 palya meg olyan... semmilyen, s nem erzed meg hogyan is mukodik az egesz. utana jo esellyel elkap.

Moby
Nyugi, ez lesz a következő w3 után 😄

Moby
Baze Gero én nem értelek. Egyfelől valóságos, vagy azt szimuláló dolgokat vársz el, másfelől azon hisztizel, hogy a dolgok elhasználódnak. Én azt értem, hogy vannak olyan játékstílusok, ahol ez nem fér bele, mer megtörtné a hentelgést, de ez nagyon az a típus. Mégha ad is erre bizonyos fokig lehetőséget.

Shadow Warrior PS4

+ total organikus, atom fun, odabaszos, megunhatatlan gun- & swordplay
+ fejleszthetö fegyverek, skillek, ... amik mind hasznosak, nincsenek felesleges fegyok, mozdulatok
+ varazslatok, kard-mozdulatok bevitelenek megkonnyitese a touchpad-el
+ pörgös, 90es evek stilusu maszkalos (de NEM frusztralo, barmit is mondanak a tesztek... a barmok) gameplay, kis Bioshock beutessel
+ humor
+ MEGLEPÖEN jo tortenet
+ valtozatos palyak
+ hosszu (12-13 ora volt!)
+ art, SZINEK, ...
+ zene

+/- repetitiv progess: ladak nyitogatasa, nehany szobankent ellenfelek, seal-ek feltörese, ... DE megse erzem komoly hibaknak ezeket, mert baromi szorakoztato az egesz, siman nyomnam meg vagy 10 orat. nincs felesleges szarakodas, csak pure gameplay

- nehany tul hosszura nyujtott palya (alapbol 40-60 perc / level)
- talan kicsit keves fele ellenfel
- performansz: nehany ellenfel (3-5) eseten 50-60 fps kozott lehet, minimalis keptoressel, DE olyan intenziv az akcio es a folyamatos mozgas, effektek millioi, hogy nem latni / erezni ezt a szintu lassulast. mikor mar 2-3 nagyobb fele szorny is van a palyan, akik folyamatosan varazsolnak + 10-20 kicsi + robbanasok + kardcsapkodas + raketavetö + ... na akkor benez 30-40 koze is, de valamiert ez se zavart. erthetetlen... engem a rinya-kiralyt... igazabol nem tudok elkepzelni olyan motort, ami ilyen helyzetben ne rogyna terdre. figyelembe veve, hogy pc-n csucs-kartyakon is hasonloan teljesithet, azt kell mondjam tiszteletre melto, amit kihoztak belöle ps4-en. barangolas kozben, nyugiban, 1-2 ellenfel mellett tartja a 60-at konnyeden.

rohadtul "under the radar" jatek, csunya & egyszeru boritoval, ami raadasul csokkentett aron jelent meg. azt gondolna az ember, hogy egy moslek, ZS cuccrol van szo, de rohadtul nem ez a helyzet, az en szememben ez egy kikurt jo AAA cim. siman a TOP3 PS4 listamon. ha tavaly nyomtam volna, ev vegi listamra is felkerult volna, elökelö poziciot elfoglalva. Wolfenstein-t imadom a fasza gunplay miatt, de sehol sincs ehhez kepest.
kökemeny 7.5/10. hidden gem.<#nezze> magara vessen, aki leirja / nem probalja ki jelen arcedula mellett (mar most tizenegynehany font-ert megy zavvi-n, de lesz meg 10-ert is)

(többet nem irok rola, becsszo! 😊)

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.21. 13:05:54

TDC Geronimo
Najó akkor nem az, még ilyet!

Moby
Idegesítő baromság, hogy több mindent figyelni kell? Mi kellene? 3 cseresznye a bal felső sarokba, ha elfogy game over?

TDC Geronimo
Alap elem? Inkább idegesítő baromság. Az nem godmode, hogy nem kell óránként cuccomat javítgatnom.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.21. 12:57:11

Moby
Minek kell? Kelleni nem kell, de eléggé rpg alapelem 😊 Minek kell a mérgezés? Mér nem lehet mindent korlátlan ideig, korlátlanul használni?
Hámer godmódba kapcsolnál 1 óra játék után, és dögunalom lenne.

Nadeviszotn 5 percenként olyan ftw élményeim vannak olyan helyszíneken, hogy a hajam kettéáll. Elképesztő ez a játék, meg amit belepakoltak gameplayben.

darkSectorxxx
Bocs ha rossznéven veszed, javítalak picit ha megengeded.

Konzolon jó szórakozás, a picsogás arról megy ami technikai gond, és JOGOS, ha nem lenne az csak én említeném meg egyedül....
Kamera-irányítás-cuccok felszedése.
Ezek az alapvető dolgok, ezekkel baj van, ezek magát a szórakozást csorbítják, ezért van picsogás.

Attól hogy megjelenik valami konzolra nem azt jelenti hogy nem csesznek el valamit a fejklesztők.
Írták mátr hogy az előző részekben rendben volt a kezelés, én is így emlékeztem.
Most mi a gond?

PC-n meg biztos sokan élvezik és nem sírnak, csak azért van 250 hsz naponta egyébb bugokról, meg kevés fps, meg ugyanúgy irányítás stb. te is jelen vagy, nem tudom miért csinálsz most úgy mintha ott fenéákig tejfel lenne minden.

Miért görcsölsz rajta, had írja le mindenki az észrevételét, topikba vágó téma, nem szabad ez miatt felkapni a vizet, nem bántanak senkit vele.

Fejlesztők meg ha látják csak segítség nekik, hogy mik a visszajelzések, mert ők sem voltak angyalok ahogy itt sorra derülnek ki a dolgok.

Ne értsd félre, nem kioktatni akarlak, vagy beszólni, csak mondom hogy hagyni kell a fenébe, még ha alaptalan dolgok lennének azt mondom fejezzék be, de nem, vagy nem mind az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.21. 12:54:32

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Én csak azt nem tudom minek kell durability rendszer. Okádni tudnék tőle, főleg hogy itt armorokra is rábaszták. Gratulálok.

TDC Geronimo
no shit?

Kongy
Tényleg szépen kidolgozottak, még a dialógusok is a helyén vannak, nemcsak egy feliratot kapunk, hanem konkrét karaktereket, meg sztorit. És ilyenkor belegondolok, hogy mennyi idő lehetett ezt leszinkronizálni...

Moby
Én tolom remoteplay-el 😊
Kikúrtjók a mellékküldik! Még egyetlen unalmas, vagy alibi hülyeséggel nem találkoztam. Példaértékű<#eljen>

A történet nem annyira (keresd meg Cirit), de a világ beszippantott. Rég tetszett ennyire játék, de tényleg. A Dragon Ázs ehhez képest nálam sehol sincs, azt 54 óra játék után hagytam félbe.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Én még nem kraftoltam, a mellékküldetésekkel szöszölök. Nekem a képi világa nagyon tetszik. Az irányítást erősen szokni kell, a Bloodborne után valósággal botrányos, de a Witcher-játékokban sosem ez volt az erős oldal. A világ és a történet már most rabul ejtő, alig várom, hogy folytathassam. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

A játék valóban elképesztően jó. Alig várom, hogy menjek haza, és tolhassam. Reggel 10 perc kedvéért bekapcsoltam. 😊 A karakterfejlesztés szerint kicsit túl van bonyolítva amúgy. Meg az is, hogy van egy fejszéd, azt szét tudod szedni acélra és botra, majd azt tovább szétszedni vasércre és fára. Ez nekem elég hardcore már.

Néha tényleg az az érzésem, hogy szándékosan teteted magad hülyének!

Azaz, ha valamit megveszel, az azt jelenti, hogy kussolj és ne alkoss véleményt róla, és ne lehessenek elvárásaid azzal kapcsolatban, hogy az adott cég milyen stílusban kommunikál?

Amiga
Valójában tényleg fárasztó a fórumon a sírást olvasni. Mondjuk távol vagyok most a PS-től, úgyhogy belefér, legalább nem spoilerezik senki. De reggel is egy jó órácskát eltöltöttem vele és nagyon élveztem. Csodálatos játék.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hibátlan játékot sosem fognak az asztalra tenni. Majd javítgatják,ennyi.
De tényleg nevetséges hogy a játék topikjában ahol a többség pc-s önfeledten dumálnak a játékról,mert hatalmas élmény. Egy konzolos topikban meg ahol mindig hangoztatják hogy a konzol a problémamentes szórakozás,na ott csak a picsogás és a hiszti megy.😊

A pirosakat már leírtam,de most utoljára: HG választás volt a Pcars topikban és a moditopikba leadtam a szavazatom + le mertem írni a véleményem. Erre paff. Leszarom.😊
Totti5
Nem kötelező megvenni.

Az utolsó két mondatod akkor lenne jogos, ha a játék ingyen lenne. Onnantól, hogy fizetős, felelősségük van a játékosok irányába.

Azokat a szép piros medálokat a neved mellett te készíted a szabadidődben, vagy a barátnőd? :-D Mert egyre több van!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.21. 10:41:48

Moby
A játék csodás, ezek a majmok meg fasságokat beszélnek feszt. A kettő nem választható le egymásról, csak úgy, ha nem olvasok tőlük sohatöbbé egy szót sem. De azért jó volna egy olyan ideális világ, ahol azok, akik képesek jót csinálni, képes normálisan viselkedni is. Nekem volna erre igényem.

Tényleg mókás,hogy a pc-sek akiket a legdurvábban érintett a downgrafe önfeledten tolják és a játékélményekről beszélnek a topikjában. Itt a konzoltopikban meg semmi más nincs csak a picsogás...:-D
Totti5
Elkúrták. PR szinten minden egyes olyan dologba belebuktak amiknél kétpofával nevették ki a többi kiadót és szúrkálódtak. Mondjuk nekem ebben nincs semmi újdonság, attól hogy tolták a fanszervízt és ők voltak az istenek a fúrumokon akik méltók arra hogy köpködnek másokra egy percig sem hittem el hisz a DLC ügyük az elejétől kezdve bűzlött. Ezt csak az nem látta aki nem akarta. Hát ez van. Szabályok mindenkire egyformán érvényesek. Legközelebb nem teszik ezt és nem fog senki elolvadni tőlük amikor kinyitják a szájukat. Mondjuk nekem mindegy hogy milyen emberek, nem ismerem egyiket sem. Csak a játék érdekel amivel játszhatok. Ha az jó akkor a többi nem számít. Már pedig jó.

Moby
Bebaszott fritzlandban is a front?<#banplz>

nekem meg POLENallergie-m van.😊 na jo, nem. jo arcok.

Moby
Áh...hazugság az egész az utolsó betűig. Ők ezt nem éltêk meg downgradenek, de azért mégiscsak azzal a motorral mutogatták. Ami nem volt megfelelő. Amit akkor még nem tudtak. 2014 közepén.
LOLMPFHSAAFDFSSAS
Hazug gyökerek. Ez a kamu rácsodálkozás olyan szinten irritáló és arogáns, hogy szívesen szájbaverdesném ezt a büdösparasztot.

n000rbi
>Sutyerga polákok

Yes, they should POLISH the game a bit more.
LOL

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."