Űrstratégiák

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Tényleg jó volt az MOO2, de azért elég komoly balansz problémái voltak neki. Ettõl függetlenül a mûfaj egyik királynõje.

Amivel még toltam és nem volt rossz a Galactic Civilizations.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Nálam az örök kedvenc a Master of Orion 2 volt és marad - az egyik elsõ játék volt, amit eredetiben megvettem, még mindig itt figyel a polcon, még mindig elõ-elõszedem és építek benne egy birodalmat.

Emellett az Ascendancy-t szerettem még nagyon abból nem túl rég jelent meg iOS változat, ha valaki hozzáfér.

És persze a nagy klasszikus Star Control, és az Imperium Galactica sorozat elõdje a Reunion, még az Amigás idõkbõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
Sziasztok, mostanában olvasgattam h megint meg fog jelenni pár jónak ígérkezõ és pár nem éppen embert felcsigázó alkotás a témában, mivel ilyen topikot nem talált a keresõ így gondoltam csinálok egyet ahol vegyítve lehetne beszélni ezen játékok élményeirõl, illetve a még meg nem jelent alkotásokra való figyelemmel h ki mit vár esetleg tõle. Bízom benne azért vannak páran akiket érdekel a téma és hajlanódak is beszélgetni róla esetleg másokkal 😊. Horizon jónak tûnik de azért ott az a \"DE\", remélhetõleg nem a legends of pegasus sorsára fog jutni. StarDrive nem egy rossz alkotás, nekem szimpi volt igaz, csak 2 óra játékra volt idõm, de tetszett annyira mint az endless space, az pedig számomra külön kuriózum volt h egyetlen (!) ember csinálta. Kicsit fura, mert kis korom óta stratégiákon nevelkedtem, minden fajtát szívesen kipróbáltam kivéve a heros sorozatot, a fantasy nem annyira az én világom - és egyenlõre még a z Imperium Galactica is kimaradt az életembõl, pedig itt csücsül a gépemen és már annyiszor rá akartam venni magam a játékra <#hamm>.

← ElőzőOldal 10 / 10