455
Régitől az újabbakig, körökre osztottaktól a valós idejűekig!
-
Ninju #415 Nem tudom, nekem bejött. Természetesen teljesen más a hangulata mint az egynek, de azért lássuk be már a kettő intrója is teljesen más volt. Az elsőben egy nagy hirig, a kettő már egy sokkal nyomasztóbb kisebb csata. Nálam ez a háború arctalanságáról és a mérhetetlen húsdarálóról szólt. Persze lehet, hogy csak engem kapott el megfelelő hangulatban. :) -
lammaer #414 Öregszem szerintem... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy előfordulok más totyikokban, eddig pl a Star Trek Online-ban fordultam elő, de azt elég hamar "végigjátszottam". WoTtal már csak nagyon héb-hóba játszok, leginkább amikor a fiam meg a szomszédsrác megkér hogy guruljunk pár kört platoonban. Amúgy az accomat is ők használják, sztem jó 1 év részemről kimaradt (múlt hétvégén gurultam párat) - de ahogy elnéztem a játékot meg hébe hóba a topikot is, nincs semmi érdekes, minden olyan mint ezelőtt. Szoktam is mosolyogni amikor vki bedobj hogy a prémesek mindíg nyernek, de csak vállat vonok...
Most leginkáb single player megy, fallout 4 meg assassin creed 4 megyeget. Bár nézelődöm vmi online cucc után, valami jóféle kalózos érdekelne de nemnagyon találtam a piacon semmit (momentán a Black Sails c. sorozat hatása alatt állok, azért is tologatom az AC-t).
-
Renegade #413 amúgy mi van veled?
ezer éve meg egy napja, hogy nem találkoztunk/szívtuk egymás vérét egy közös topikban? gyerekek, család, sörözés? :) -
Renegade #412 most miért, Raven Navy, minden más szar :D -
Renegade #411 hát ja, de ettől még mekkora jó intrókat csinálnak :D
tikkelek a rock zenéktől, de ez az elejétől a végéig mennyire rendben van már? :D -
#410 Főleg, amikor sok-sok km-ről rakétázod az ellenfelet... -
lammaer #409 Egyetértek, ritka érdektelen lett ez az intro.
EVE-vel csak az a gond, hogy ott meg az intronak semmi köze nincs a valódi játékélményhez. Az embert felizgatják hogyhű mekkora action, hú de látványos, mekkora pörgős játékmenet - azt ingame egy űrbeli excel van, meg pici primitív ikonok :)
Tudom hogy benne van grafikailag minden, csak a normál játékmenet marhára nem arról szól. -
Renegade #408 SZERINTEM: ez borzasztó, hol van ez a régi introkhoz, trailerekhez képest? o0
kb az összes WH40K agyonveri, lássuk be, az Armada is erősen adja, de pl az EVE legutolsó trailere is agyonveri...sokszor (igen, tudom, sokaknak nagyon nem adja) és, ez messze nem a legjobb trailerük:
-
Ninju #407 Hamár DoW 3
-
TokraFan #406 Én minden ilyet megveszek mivel a scifi műfaj minden formáját fogyasztom, de csak akkor, ha már kijött és láttam a véleményeket...esetleg ha van virágver., akkor előtte kipróbálom. Sajnos sokszor van, hogy egy programnak nagyobb a füstje mint a lángja...Elővételben, korai hozzáférésben szinte semmit nem veszek már meg.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.05.04. 13:16:04 -
#405 hm, nem tudom, virágboltit próbáltam ki, nem voltak túl nagy elvárásaim, nem egy Nexus-t vártam, de nekem nagyon középszerű. Ami nem feltétlen rossz, csak annyi hogy a szabadidőmet nem erre a játékra fogom áldozni, ha már warhammer akkor inkább WH 40K dawn of war 1-2 és ugye lassan most már a 3 is. -
#404 meg is fogom venni, van aki még esetleg rajtam kívül megveszi esetleg? Biztos jó lehet benne multizni is :) -
TokraFan #403 Stellaris már vehető Steamen! -
BladeW #402 En mar 1 honapja megvettem. Preorderben az elso 2 DLC ingyenes. -
#401 Hát nem az a kimondott Homeworld, az biztos, itt nem kell semmit sem építgetni, csak egy flottát fejleszteni, és az adott küldetésekre kiválasztani, hogy melyik hajókat viszed, én adok neki egy próbát majd.
A kampány első 45 perce:
-
TokraFan #400 ?? Akkor számomra felejtős. :-( -
BladeW #399 Max 20, de inkább 5-10 perces skirmish meccsek. +1 Imperial SP kampány.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.04.12. 18:07:28 -
TokraFan #398 Nem tudom eldönteni, hogy Homeworld, vagy inkább Sins Of a Solar Empire típusú lesz-e? -
Borg #397 Csak én akarom ezt azonnal Star Trek-esben? :D
-
#396 -
Ninju #395 Pedig vannak benne! :) -
Renegade #394 na erről teljesen lemaradtam, thx -
TokraFan #393 13:30-tól is látszik mit össze szenved a zoommal. Mondjuk meg lehet szokni, a SoasE-ben is meg lehetett, de az élvezeti értéknek nem tesz túl jót.
Mellesleg a saját hajók lazán átmennek az ellenségen. :-(
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.04.01. 00:09:29 -
TokraFan #392 Jó kis videó ez is. Csak ezt a Sins of Solar-os zoomolást tudnám feledni. -
#391 Kint van már a youtube-os 3 és 4 rész is. Elviekben ma folytatják, bár hogy mire kerül át youtube-ra nem tudom.... -
Renegade #390 áááh, ez nem a szeretetéhes gombák harmadik része, nem is nézem :) -
#389 -
TokraFan #388 Mondasz valamit. :-) -
#387 torentezd le, van belőle gog-os verzió, én is azt próbáltam ki, majd a teljes játékot fogom megvenni, meg a stellarist :). -
TokraFan #386 Igen, pont ez volt a baj vele. Főleg a kis terület, de eleinte a kötelező online jelenléttől is agyf*szt kaptam. Persze szokás szerint az EA volt a hülye és nem a fejlesztő, a sokadik nagynevű csapatot verik szét a dilettáns ökör EA managerek. Vélhetően -bár ebben nem vagyok biztos-, a terület méretkorlátozása is azzal függött össze, hogy alapvetően online játékot akartak SP helyett, ami persze most trend, csak épp nem ennél a játéknál. Na mindegy.
Jöhetne már a Stellaris. Addig is nagyon erősen szemezek az új Master of Orionnal, csak rohadt drága, egyelőre nem érzem, hogy megéri a pénzt. -
#385 Ja igen, kimaradt: ahogy elnéztem a tegnap esti live streamet, az új rollercoaster tycoon world is sokat merített az SC 2013 GUI-jából, nagyjából ugyanaz a megjlenítési és statisztikai rendszer működik benne, mondom én, hogy nagyot alkottak e téren, ennél jobbat már nem igen lehet amúgy se kitalálni, bár sose lehet tudni :). -
#384 OFF: szerintem SC 2013-nak alapvetően 2 baja volt: első hogy kurva kicsi volt a terület, a második pedig hogy nem lehetett bele rajongói tartalmakat rakni, még a sims 3-nak is saját workshop rendszere volt. Minden más téren szerintem jó játék volt, csak a terül nagysága miatt hamar meg lehetett unni, szimuláció terén viszont sokkal precízebb és pontosabb, mint a C:S és nehezebb is. C:S-ben nagyon nem kell törődni a pénzzel sima játékmódban, úgy is jön magától; persze sokan írták már hogy jó lenne ha játék most már nem eye candy DLC-ket kapna (mind megvettem amúgy), hanem rendes a mechanikába belenyúló és kihívást okozó DLC-ket, minden esetre én bizakodó vagyok ezekkel kapcsolatban, egy év alatt azért elég szépen bővült a tartalom, talán az idei évben tényleg a játékmechanikát (szimulációt) fogják jobbra csiszolni :). -
TokraFan #383 OFF
Na igen, a C:S audio szekció nem az igazi, de a játék mondjuk magasan lekörözi a Simcity-t (mondom ezt egykori Simcity rajongóként). Sajnos az új részt teljesen elrontották, be is buktak vele. Már én is áttértem a C:S-re, azt hiszem végleg, de a GUI kérdésben teljesen igazad van. A Skylines betűtípusai konkrétan olvashatatlanok, nem is tudtam vele játszani addig, amíg ki nem jött egy MOD, amivel skálázhatóvá vált a menü. Na, most itt meg a Simcity-ből kéne behúzni a GUI-t a C:S alá. :-)
ON
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.30. 02:26:25 -
#382 DEV DIARY 27 - MUSIC AND SOUNDS
Bárcsak a Cities Skylinesnak (szintén paradox a kiadó) is lett volna dedikált music departman-je, sajnos a hangok borzalmasak benne :( . Főleg egy SimCity 2013 után.
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2016.03.29. 18:18:13 -
#381 Annak tényleg tökéletes a GUI-ja :). Amik még nekem tetszenek e téren: SimCity 2013 (hatalmas bravúr, ahogyan megoldották, hogy rengeteg adatot és statisztikát meg tudjanak könnyen és átláthatóan jeleníteni - hagyták a fenébe a grafikont helyette az egész térkép lett a grafikon, tökéletesen átlátható), Universim (ugyan még változik ahogy készül a játék, de már most is baromi jó), Master of Orion új része (látszik, hogy nekik is tetszett az endless space letisztultsága és a Civilization játékok komplex GUI-ja), Civ 5 és Beyond Earth (szerintem magáért beszél, főleg a Beyond Earth diplomácia rendszerének a GUI -a alkot nagyot). -
Lysandus #380 A SotS 2-ből tényleg egy elképesztően jó játékot lehetett volna csinálni. Mondjuk szerintem a harc így is az egyik legjobb benne. Azért játszom vele még most is néha. -
TokraFan #379 SotS 2 jó lett volna, de valóban borzasztó a GUI-ja annak is. Érthetetlen egyébként miért variálnak annyit, amikor számos játékban ott a kiforrott megoldás csak át kéne venni. Ebből a szempontból nálam az Endless Space az etalon, hihetetlen könnyű kezelni, minden azonnal magától értetődik, letisztult, ízléses és még a betűméretekkel sincs gond. Sajnos annak meg a harcrendszere béna ezzel a kő/papír/ollós kártyás marhasággal (talán majd az új részben már másképp lesz). Több játékból kéne egy jót összerakni.
Egyébként SotS 2-ben az tetszett legjobban, hogy minden játéknál random generálta a tech tree-t, így aztán megmaradt a kihívás mert nem lehetett bemagolni pár menet után, hogy mire kell gyúrni a biztos győzelemhez. Ezt pl. szívesen látnám viszont a Stellarisban. -
#378 értelek, hát mondasz valamit ezzel a betűmérettel kapcsolatban :\ Különben más játéknál is hiba, hogy túl kicsire csinálják és még csak a lehetőséget sem adják meg, hogy a vásárló be tudja magának állítani a méretet. Igen, azt tudtam, hogy ők csak kiadók, de pl ez a minden technológia kikutatható már a SotS 2-ben is volt, szóval azért érződik az ötletek átszivárgása, ami persze nem baj, azt leszámítva h a SotS 2 fél készen lett kiadva és temérdek patch után is instabil a játék, az egyik legérdekesebb fajt pedig kivették, mert így könnyebb volt, mint rendbe szedni a mechanikáját. -
TokraFan #377 Új MOO-t még nem próbáltam, de az 500 körös limit miatt sokan anyáznak Steamen is.
Sword of the Stars 2 nem paradox fejlesztés volt, ott csak kiadók voltak. A Stellaris viszont saját Paradox játék, tehát nem ugyanaz. Az apró betűméret viszont klasszikus Paradox fejlesztésű játékok hibája, a fórumukon is sok a panasz, már az Europa Universalis játékoknál is állandó téma volt. Amilyen zseniális a programozó gárda, annyira tré a GUI tervező csapat. EU4-et nem is tudom játszani, annyira picik a betűk egy csomó helyen, és moddolni sem lehet mert fix ablakméretek vannak, tehát lelógnának a szövegek, vagy eltűnnének karakterek. Idősebb korban, vagy nem 100%kos szemmel játszhatatlan. A Stellarisnál azért leszek dühös ha így lesz -márpedig a látottak alapján nem várok jobbat-, mert tudnak a problémáról, tele van vele a Paradox fórum és a Steam fóruma is, ehhez képest magasról tesznek rá, megint 8pixeles egy csomó karakter a 2016-os játékukban. 4k felbontásban konkrétan játszhatatlan lesz, de FHD-ben is csak annak lesz jó, akinek tökéletes a szeme.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.23. 16:36:41 -
#376 Apropó, nekem az alpha-s új Master of Orion is tetszett, bár 500 körnél ahogy elnéztem nem lehet többet nyomni, bízom benne hogy a tartalma még bővülni fog, mert így azért pár újrajátszás után ugyanaz a kimenetel. Ami viszont nagyon tetszik az a letisztult és könnyen átlátható kezelőfelület. Remélem a Stellaris is hasonlóan igényes lesz e téren, Swords of the Stars 2 -nek (szintén paradox) katasztrófa volt....