455
Régitől az újabbakig, körökre osztottaktól a valós idejűekig!
-
#295 már én is szemeztem vele, 6 hét múlva jön a játszható alpha ha jól emlékszem :). Ha bekerül a greenlightba akkor amint le lesz árazva emberi áron megveszem a korai hozzáférést. Planetary annihilationnél sem bántam meg a 15 euró steam summer sale árat :) -
lammaer #294 Igazából sztem nem kell, mert az a jó benne hogyha az AIra hagyod a vezérlést, szépen eljátszogat és nem hülye :)
Azt kell megszokni, hogy ne akarja az ember egyből a játék minden területét irányítani, hanem szép lassan vegye át a játék egyes elemei feletti uralmat.
Meg ugye ott van a magánszektor, amit nem is lehet irányítani, mert maguktól teszik a dolgukat. Csak meg kell szokni hogy néhanapján lelövik őket, meg a bányákat is - de ez itt nem probléma, az egyes ürhajóknak, állomásoknak nincs jelentősége, könnyen pótolhatóak.
Nekem ez volt nehéz, hagyni hogy a gép tegye a dolgát, mindent akartam irányítani. Pedig nem szükséges - pl a naprendszereimet én nem is védem kézzel, ledobok mindenhová egy kis flottát, beállítom hogy védje automatice a rendszert, és teszi a dolgát. A támadást szoktam én vezeti 4-5 flottával :) -
silverchain #293 Kellene egy oktatóvideó, mondjuk egy két órás, hogy mi merre, akkor talán belekezdenének többen. Sajna egyből bedob a mélyvízbe:) -
lammaer #292 Éppen most tologatom bőszen :)
2 éve toltam, akkor volt 1-2 dolog amiért abbahagytam (leginkább pl az hogy a földi egységeket nem lehetett csoportosan kezelni, nehézkes volt a helyőrségek beállítása), most hogy kijött az új tolom megint. -
silverchain #291 Distant Worlds jónak tűnik, összetett, csak nehéz beletanulni kezdőként. Én fel is adtam. -
#290 Valakit érdekel Endless Space alapjáték 1.1.42 (legutolsó verzió) magyarítása? Úgy gondoltam, lassacskán aktualizálom- és az alapjáték szövege már aktualizálva van.
Odaadom annak, aki vállalja, hogy átnézi elírások, kilógások, hasonlók iránt- vagyis teszteli. -
#289 Érdekesnek tűnik, csinálj neki egy SG-s topicot. -
darkling #288 Deep Space Settlement
-
lammaer #287 Hát nemtom, a Pandora vhogy elég laposra sikeredett...
A DW hosszú ideje a listámon van, két kieggel ezelőtt elég aktívan toltam, aztán félretettem egy időre (volt néhány irritáló "feature" benne, amit azóta kikalapáltak), de hamarosan sorra kerül őkegyelme is, ismét. -
warcat #286 Nem olyan rossz a helyzet,mint első pillantásra tűnik,igazából csak az a helyzet,hogy a már meglévő univerzumot bővítgetik,az endless Legend pl ha jól tudom az Endless Space világai közül az egyiken játszódik,annyi ugye a háttérsztori,hogy a bolygó most jön ki egy hosszabb jégkorszakból,és a túlélő civilizációs foszlányok összecsapnak a világ birtokbavételéért.
Kipróbáltam,messze nem gagyi egyébként,csak még nagyon alfa,minimum 8-12 hónap fejlesztés ajánlott neki.Hangulatos,de persze tartok tőle hogy megint összeszerelik mint valami gépek az Endless Space módjára,ami végül olyan sótlan lett.
Más:
Pandora:First Contact is érkezőben Steamre,május 30
Ez lett volna a másik jelöltem vételre,ugyanígy lehet olcsósítani oroszoktól(még) de amikor felbukkant az Universe nem volt nehéz választani.
-
#285 Kaptál egy pluszt! Nem érdekel a DW megvétele, de ilyen információ és lehetőség megosztása simán megérdemli.
A múltkor láttam, hogy az Endless Space kiadója, az Amplitude studios két újabb játékot fejleszt, de nem bírnak szabadulni :))
- Endless Legend, egy fantasy 4x stratégia
- Dungeon of the Endless, roguelike tower defense keverék
Ezek végtelen képzelőerőről tesznek tanúbizonyságot :) -
warcat #284 Megjelent végre a Distant Worlds Steamen,mindent egyben csomagban,
Distant Worlds: Universe néven,nincs nagy hírverés róla ahogy nézem.
Szerencsére jól fogy,már bekerült a Top10-be.
Igazából azért írok,mert nem régiózáras,gondolom tapasztalatlanok ezzel kapcsolatban,így végre beszerezhető olcsón,legálisan!
54.99€ helyet 45.64€ EUban május 30-ig, DE orosz felebarátainknál 870 rubel,
kb 6000 forint,a kereskedő fél hasznát hozzácsapva nekem kb 6700 forintba fájt az egész ami teljesen vállalható.
Korábban csak a Matrix boltjában lehetett egyáltalán megvenni,és IP alapján kaptad a 25-27% Áfát is az arcodba, olyan 80+ dollár(18000-20000Ft)ért tudtad az alapot +3 kieget beszerezni,vacakolós letöltéssel,frissítéssel. -
darkling #283 Flagship
FPS Űrstratégia. -
HunGripen #282 Igen érdekesnek tűnik a leírások alapján.
Az alaptörténet szerint egy majdnem kihalt faj példánya vagy, aki úgy dönt, hogy folytatja népe küldetését és megpróbálja megmenteni az összes ismert fajt és egy Szövetségbe tömöríteni őket.
Ezt több féle képpen teheted meg, mely szükséges is lesz, hisz bizonyos fajok másképp viselkednek, mint a többiek.
Lophatsz fejlesztéseket, amit kevésbé fejlett fajnak adhatsz, dimplomáciával tanácsolhatod, hogy háborút indítsanak egy másik nép ellen stb. Mindezzel meg kell próbálnod elérni, hogy olyan vezetőket válasszanak a fajok, akik támogatják a Szövetséget. Vagy félrevezetheted őket, majd meggyengülten a Szövetség már egyszerűen le tudja rohanni őket.
Szóval, hatalmas hangsúly van a manipuláción és a tárgyalásokon.
A megvalósítás nem tudom milyen, de nekem megér egy próbát. -
lammaer #281 Totalbiscuit csinált róla reviewt
Bár igen meg volt elégedve, egyértelműen nem 4x a szó klasszikus értelmében. Inkább vmi akció stratégia, ahol a játékos próbálja meg manipulálni a többi "birodalmat". -
warcat #280 Pedig jó,Arcen játék,nem tucatszart gyártanak.
Ráadásul olcsón beszerezhető, 5.4 euró körül vettem(3 tf2 kulcs) -
#279 Hát engem nem győzött meg a videó alapján :(
-
lammaer #278 Jött ki most valami új ígéretes 4x cucc.
Last Federation
Valaki hallott már róla vmit? -
lammaer #277 Hát, amennyire követtem a Stardrive eseményeit, a csávó elég keményen szemenköpte a kickstarteres backereket, mert egy félkész játékott hagyott maga után amikor belekezdett ebbe a második részbe. -
#276 -
#275 -
#274 http://www.rlslog.net/starpoint-gemini-2-v0-7000-beta-cracked-3dm/ -
Lysandus #273 Vetek rá egy pillantást... -
#272 Ha valakit érdekel, kiadták a Horizon-t.
http://sg.hu/listazas.php3?id=1363972791 -
#271 -
Ninju #270 -
Cef #269 Open Imperium Galactica
Ha valakinek kedve támadna kicsit nosztalgiázni, egy srác megcsinálta az Imperium Galactica Java átiratát, az IG cím jelenlegi tulajdonosának a beleegyezésével. 1-2 dologban módosított rajta az alapjátékhoz képest, de amúgy 99%-ban ugyan az. Ami a legfontosabb, tökéletesen fut XP-n és Win7-en.
Ingyen letölthető. -
lammaer #268 Az viszont már úgy kész volt. Nézd meg a mostani WOTot, ugyanaz mint két éve :)
Ráadásul ott ők fizettek azért hogy játszunk (napi 200 gold ugye) :) -
Ninju #267 Pedig tök úgy emlékszem WoT-oztál anno már Open bétában is. :D -
lammaer #266 akkor egyelőre még felejtős, félkész/alfa játékkal ingyé' se játszom :) -
#265 hát amit néztem videót youtube-on róla az alapján azt mondanám igen, így nem is baj h nincs még fenn neten, eredetiben azért borsos az ára, 30 eu kb, de gondolom abba a jövőbeni alapjáték is beletartozik. Amúgy nekem egy 3D-s rimworld-nek tűnik így elsőre, nem tudom melyik lesz jobb, de prison architecht nagyon meghozta a kedvem az ilyen típusú játékokhoz ezért én rimworld-re szavazok :) -
lammaer #264 Ez is félkész még? -
#263 ez a maia tutkónak tűnik, vélemény? esetleg virágbolti elérhetőség? -
#262 Ezt találtam miközben a Kickstarteren böngésztem, elsőre jónak tűnik. -
lammaer #261 Ja, megjelent release logon is, mondom adok neki egy esélyt, aztán megláttam a második képet, és egyből visszajött minden emlék, hogy miért is hagytam abba 2 óra után. A harc hihetetlenül unalmas. -
Renegade #260 kalózöbölben már fent van a Smugglers 5, a harc továbbra is olyan, amilyennek Lammaer leírta, viszont kiegészült saját űrálomásokkal, sőt saját birodalommal is. A becsületesek meg kemény 5 dodóért hozzájuthatnak gog-on. -
Renegade #259 hát ja, vagy marha idegesítő, túl hamar lett destroyerem (foglaltam), aztán most csak nézek, hogy mindenki elkeni a számat, azért a flotta harcra kiváncsi leszek :) -
Renegade #258 off
COV..C-64...pirates, áh kb mindent vitt, jó volt a gold is, jó volt a táncolós remake is. Egyetlen baja volt, hogy mindíg csak egy hajó harcolt. Ami jobb volt nála az a Sea Legends (ugyanolyan kardozós/foglalós, de már volt flotta), messze az age of pirates-ek előtt. Támogatta a GUS-t, imádtam :)
1996..Ocean csinálta :)
-
lammaer #257 Nekem főleg a harc volt ritka unalmas... -
Renegade #256 hát repetatívnak repetatív, szó se róla, én viszont most remekül elbohóckodom vele. :)
ritkán sikerül 80 mb-ba belerakni moo2/ftl szintű grafikát, kereskedést, mindenféle küdit, hajó foglalást, legénység toborzást, hajó/felszerelés vásárlást, egy olyan világban, ahol ütik egymást a frakciók.
majd ránézek a black marketre is