Űrstratégiák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Én sima run-stopot nyomtam neki. Leállt a futás, kijött a prompt, bebírtam egy run parancsot. És hoppla-hopp, benn voltam a városban 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Smugglers 4et próbáltam, de unalmas repetitív az egész, semmi érdekes nem volt benne, hamar unalomba fulladt.

Próbáltam a Black Market HD-t, de az is kb ilyen - ezekkel sokmindent nem lehet kezdeni, nagyon rövid ideig kötik le az embert sztem.

És ha vívás közben nyomtál egy ctrl+run-stop-ot, akkor kiderült hogy a kardozós részt basicben írták és frankón ki lehetett listázni 😊

Sunsetjoy
Óh, a Pirates! Meg a több tucat oldalnyi CoV leírás, amiben igazán mélybemenõ leírás, exploit és tipp szerepelt. Meg a másolásvédelmi kódlap 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

az egyszerû, de jópofa spacetraders játékokkal ki, hogy áll? teszem az smugglers. A smugglers 5 egyébként fent van gogon (ráncfelvart smugglers 4)

Kár, hogy ezekre a kaland/rpg dolgokra nincs nagy igény (pirates szerû játékok szökõvente jelennek meg) 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azt én is várom, ha megcsinálják felturbózott grafikával az MOO2-õt és semmi mást, én már tuti vevõ leszek rá.
nyirog
Star Lords -ot volt szerencséje valakinek kipróbálni? Vélemény? Benyomás?

nyirog
igen -igen láttam h felkerült netre, tüzetesebben kipróbálni még nem volt szerencsém viszont : majd karácsony tájékán 😊

nyirog
kipróbáltam tegnap, elég letisztult, ki is ütöttem egy riválist, egész jól álltam, azt hittem már csak next turn klikk bajnokság, amikor végtelen egységgel lerohantak, szemét módon jól manõverezõ seregekkel, buktam pár várost és pont mikor erõt gyûjtöttem a green peace beavatkozott, vitte az elfoglalt városaimat, meg az ellenség területeit, tipikus oszd meg és uralkodj, elég ügyes az AI normal/normalon is. Pofátlanul sok pénze van az AI-nak, szóval azért csal egy kicsit. Orbitra is lehet rakni fegyvereket, imádja is használni az AI.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Helyes helyes, sasolam én is mindenfelé, de még nem láttam, akkor benézek a magyar üzletláncba 😄

na, kicsit sírdogáltam az N virágbolt fórumán, aztán valaki bekérte és pár nap és hopp, nem bevarázsolódott oda 😊

+1

Homeworldbõl nekem a Cataclysm ami a non plus ultra! Hangulat, story. Még máig tart a szerelem. 😄
Homeworld-öt ugye megvette a gearbox, hamarosan egy éven belül érkezni fog hozzá egy remake, ami a grafika javítását fogja megcélozni. Amúgy a homeworld kettõ még ma sem halott játék, mind a mai napig csinálnak hozzá modokat, ilyen például a complex mod, ami még az alapjáték minõségén is túl tesz. Benne van az alapjátékban megszokott összes egység, és még háromszor ennyi egységet beletettek a modba. A legjobb az hogy az embernek nincs az az érzése, hogy sok egység feleslegesen van, mivel szinte mindegyiknek megvan a maga kis egyedi funkciója a modban. Rengeteg új csatahajó található még a modban, amik szinte olyan alapossággal és részletességgel vannak kidolgozva, mintha maguk a homeworld eredeti alkotói készítették volna õket. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Én amikkel mutiztam és multizok is az a sins of a solar empire rebellion, homeworld 2 ennek a complex modával kifejezetten jó a multi

most olvastam el, tényleg érdekesnek tûnik, szerettem a SMAC-t, nincs bajom a hexával, Adam meg még a szokottnál is lelkesebben írt, kell ennél több? 😊

nyirog
Pandora: first contact vélemények? 😊 jónak néz ki szerintem

Na, a Predestination is már béta állapotban van

Titan
nyirog
rimworld 254b elérhetõ, de ha a slaxor féle indítóképernyõs magát updatelõs verzió van meg akkor az mindig kijelzi h melyik a legfrissebb elérhetõ verzió és patcheli is a játékot. amúgy mi változott a sima elsõ verzió óta, tudja valaki?

Az elsõ küldit megcsináltam a kampányban, nyitok neki egy topikot. Egyébként tényleg szinte teljesen Battle Isle!
Húú ezt már nagyon vártam. Battle Isle FTW!
Nocsak, nocsak! Battle Isle??? Meglesem, amint hazaértem. Nekem a B.I. 3 volt a kedvencem, mert vitték tovább a megszerzett tapasztalatokat az egységek.
du meglesem, gog-os vélemények sem rosszak, bár biztos sok a pozitív irányban elfogult mert több mint 4csillagon áll, egy próbát megér 😊

Sir Quno Jedi
Amúgy echte battle isle 2. Emlékszem mennyit ültünk azelõtt hotseat-ben, te jó ég...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

na közben kijött a Battle World: Kronos, PG, Battle Isle õsök által ihletett játékélményt ígér, mellékesen fent csücsül virágboltban is már egy ideje.

spacesector cikk

nyirog
Edge.of.Space.Early.Access.v0.2.25e-iND.zip - kalózöbölben, valakinek valami véleménye a játékról? néztem róla egy 5 perces kis videót amit áttekertem eddig annyit szûrtem le h sci-fi-be ágyazott terraria, minecraft hibrid

Jó, akkor mostantól mindenki csak release állapotban lévõ játékokról írjon ide. 😉

Dzsini
Akkor nem nyitod meg a böngészõt / nem nézel olyan oldalakat, ahol belefutsz a hírekbe. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha áthordod nekem USBn a játékokat amik érdekelnek, akkor rendben 😊

Meg hát a munkahelyit elég nehéz "lemondanom" 😛

Dzsini
Mondd le az internetelõfizetésedet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jaja, mostanában vhogy minden csak alfa meg béta meg preorder. Nekem jobban tetszett az, hogy csak akkor hallottam vmirõl ha az már többé kevésbé kész volt... 😊

nyirog
köszönöm a tippet, nagyon tetszett (spacebase), jó volt vele elpötyögni. kamera forgatást én is hiányoltam, vagy legalább azt h ha a sarkak fölé viszem az egeret akkor áttetszõ legyen a felület. Demónak jó volt, várom alásan a megjelenését 😊

Esetleg valaki nem tudna ajánlani valami hasonló típusú építgetõs, tycoon szerû játékot ami ilyen spacebase df9, vagy rimworld szerû? lehetõleg már ne béta fázisban legyen. az se baj ha régi 😊

Titan
A prison architect alfa 14-et megtalálod a "kalózöbölben" és az rendesen megy... A spacebase hasonlít egy kicsit a rimword-höz, annyi különbséggel, hogy itt egy ûrállomást kell építeni és menedzselni...hiányolom belõle a kameraforgatást, de 3D-s építgetõs, vicces dumák, történetek kerekednek, de sajna ez sincs kiforrva még 20 júróé\' , de ígéretes...

nyirog
milyen az a spacebase df 9, csak pár mondatban foglald már össze légyszíves és mondj már róla valamit 😊

nyirog
lerántottam torrenten valamilyen verziót prison architectbõl, de eléggé bugos volt még, tetszett az is, csak az játszhatatlan volt, de demonstrációra jó volt, steamen be is jelöltem magamnak, ahogy most a rimworld-öt is. Igazából ez a felülnézetes FTL-es stílus nekem nagyon tetszik, szerintem ezen (rimworld) nem is kell túlzottan polírozni a kinézeten. Változatosabb, generatív pályák és tereptárgyak kellenek, meg különbözõ karakter grafikák aztán csókolom - többi erõforrás mehet a játéktartalom bõvítésére, mert meglepõ módon én teljesen rendben találtam a játékmechanikát egy alfához képest, buggal se találkoztam. Elég sok tartalmat el tudok bele képzelni, tervezem h írok is párat a játék hivatalos fórumába, mert szerintem hatalmas potenciál van benne, mivel indie játék ezért bízom benne h figyelnek is a rajongóikra. Nem úgy mint a SimCity-nél...

A prison architect nem éppen tower defence stílus. Szemeztem már én is vele, de még várok picit mielõtt megnézem.
ne már? tényleg jó?

mármint ok, hogy korrekt sztori lesz hozzá rittyentve, de nem csak egy szofisztikált tower defence?

meg az is fura, hogy a spacesector nagyon nyomatja az alpha diary-kat

Titan
Még aknát is lehet majd, de aztán ki is fújt...sajna...jó lesz ez jó pár hónap múlva...addig a Spacebase DF-9 is jópofa...

nyirog
amúgy nekem a régi módi tycoon játékstílust idézi, nagyon tetszik 😊

nyirog
tényleg csak annyi építési lehetõség van benne mint amennyit a játék elején felkínál, plusz a hydrophonia és a kárpit? jó persze alfa verzió, így is kurva jó, csak reméltem h tudok olyat építeni én is mint a kickstarteres videóban 😄

Titan
Bezony! Ma egész nap ezt tolom..😄 Már a 3. kolóniámat csinálom..az elsõt lerohanták a kalózok, a 2. az elsõ 10 percben elégett(villám)! 😄D

nyirog
ez a rimworld kurva jó, torrenten lehet kutakodni az alpha után.

a taiser oroszanyácska-szovjetúnió hangulata elég vicces 😊

nyirog
ezt én is kiszúrtam most így este, nem semmi, jól is néz ki, letisztult, nagyon ígéretes. KS-en a pénz pedig jelen ütem szerint pár na múlva összegyûlik rá 😊

Na, egy újabb túl szép, hogy igaz legyen játék:

Pirates-Elite-XCom-Space Rpg, ahol van crew management, multi coop

cikk

kick

Hajó "szarrá designolásban" valami nagyon nem tetszett nekem, ezért nálam sem volt hosszú életû a játék. Ha viszont a 3. részt is akkora elánnal csinálják, mint Fallen Enchantress-t akkor egy egész jó játék kerekedhet ki belõle (és persze full bugos, de remélem tanultak az Elemental leckéjébõl).
jelen, én sem értettem a hypeot, aranyos volt, jópofa, meg jópár fura megoldás

mert ok, mindenfélét rá lehetett tenni a hajókra, meg lehetett remekül minmaxolni a fegyvereket, de pl az agyonistenített campány az úgy nézett ki, hogy leütötted az adott scenariot, elfejlõdtél x szintre, majd a kettes scenarionál megint 0-ról kezdted. Lehet ez direkt volt így, és csak én nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy hopp 0-s fejlettség már megint, x óra játék után o0

Amúgy vajon csak nekem nem volt olyan nagy durranás a galciv elõzõ két része?

Mindenfelé orrba-szájba olvasom hogy az az etalon, és emlékeim egy igencsak felületes/elnagyolt játékról vannak. Ha jól rémlik ez volt az a 4X játék, ahol a hajó alakját szarrá lehetett designolni (jajj, de nézzen ki csecsén) de a hajó paraméterei kimerültek egy mozgáspont/hp/támadóérték számban.... (na, talán volt még defense, de nem biztos).