455
Régitől az újabbakig, körökre osztottaktól a valós idejűekig!
  • Sunsetjoy
    Én sima run-stopot nyomtam neki. Leállt a futás, kijött a prompt, bebírtam egy run parancsot. És hoppla-hopp, benn voltam a városban :D
  • lammaer
    Smugglers 4et próbáltam, de unalmas repetitív az egész, semmi érdekes nem volt benne, hamar unalomba fulladt.

Próbáltam a Black Market HD-t, de az is kb ilyen - ezekkel sokmindent nem lehet kezdeni, nagyon rövid ideig kötik le az embert sztem.

• lammaer
    És ha vívás közben nyomtál egy ctrl+run-stop-ot, akkor kiderült hogy a kardozós részt basicben írták és frankón ki lehetett listázni :)
  • Sunsetjoy
    Óh, a Pirates! Meg a több tucat oldalnyi CoV leírás, amiben igazán mélybemenő leírás, exploit és tipp szerepelt. Meg a másolásvédelmi kódlap :)
  • Renegade
    az egyszerű, de jópofa spacetraders játékokkal ki, hogy áll? teszem az smugglers. A smugglers 5 egyébként fent van gogon (ráncfelvart smugglers 4)

Kár, hogy ezekre a kaland/rpg dolgokra nincs nagy igény (pirates szerű játékok szökővente jelennek meg) :(
  • silverchain
    Azt én is várom, ha megcsinálják felturbózott grafikával az MOO2-őt és semmi mást, én már tuti vevő leszek rá.
  • nyirog
    Star Lords -ot volt szerencséje valakinek kipróbálni? Vélemény? Benyomás?
  • nyirog
    igen -igen láttam h felkerült netre, tüzetesebben kipróbálni még nem volt szerencsém viszont : majd karácsony tájékán :)
  • nyirog
    MAIA
  • Renegade
    kipróbáltam tegnap, elég letisztult, ki is ütöttem egy riválist, egész jól álltam, azt hittem már csak next turn klikk bajnokság, amikor végtelen egységgel lerohantak, szemét módon jól manőverező seregekkel, buktam pár várost és pont mikor erőt gyűjtöttem a green peace beavatkozott, vitte az elfoglalt városaimat, meg az ellenség területeit, tipikus oszd meg és uralkodj, elég ügyes az AI normal/normalon is. Pofátlanul sok pénze van az AI-nak, szóval azért csal egy kicsit. Orbitra is lehet rakni fegyvereket, imádja is használni az AI.
  • lammaer
    Helyes helyes, sasolam én is mindenfelé, de még nem láttam, akkor benézek a magyar üzletláncba :D
  • Renegade
    na, kicsit sírdogáltam az N virágbolt fórumán, aztán valaki bekérte és pár nap és hopp, nem bevarázsolódott oda :)
  • Renegade
    +1
  • Ninju
    Homeworldből nekem a Cataclysm ami a non plus ultra! Hangulat, story. Még máig tart a szerelem. :D
  • bazsi0811
    Homeworld-öt ugye megvette a gearbox, hamarosan egy éven belül érkezni fog hozzá egy remake, ami a grafika javítását fogja megcélozni. Amúgy a homeworld kettő még ma sem halott játék, mind a mai napig csinálnak hozzá modokat, ilyen például a complex mod, ami még az alapjáték minőségén is túl tesz. Benne van az alapjátékban megszokott összes egység, és még háromszor ennyi egységet beletettek a modba. A legjobb az hogy az embernek nincs az az érzése, hogy sok egység feleslegesen van, mivel szinte mindegyiknek megvan a maga kis egyedi funkciója a modban. Rengeteg új csatahajó található még a modban, amik szinte olyan alapossággal és részletességgel vannak kidolgozva, mintha maguk a homeworld eredeti alkotói készítették volna őket. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • bazsi0811
    Én amikkel mutiztam és multizok is az a sins of a solar empire rebellion, homeworld 2 ennek a complex modával kifejezetten jó a multi
  • Renegade
    most olvastam el, tényleg érdekesnek tűnik, szerettem a SMAC-t, nincs bajom a hexával, Adam meg még a szokottnál is lelkesebben írt, kell ennél több? :)
  • nyirog
    Pandora: first contact vélemények? :) jónak néz ki szerintem
  • Renegade
    Na, a Predestination is már béta állapotban van
  • Titan
    Patch notes
  • nyirog
    rimworld 254b elérhető, de ha a slaxor féle indítóképernyős magát updatelős verzió van meg akkor az mindig kijelzi h melyik a legfrissebb elérhető verzió és patcheli is a játékot. amúgy mi változott a sima első verzió óta, tudja valaki?
  • Lysandus
    Az első küldit megcsináltam a kampányban, nyitok neki egy topikot. Egyébként tényleg szinte teljesen Battle Isle!
  • BladeW
    Húú ezt már nagyon vártam. Battle Isle FTW!
  • Lysandus
    Nocsak, nocsak! Battle Isle??? Meglesem, amint hazaértem. Nekem a B.I. 3 volt a kedvencem, mert vitték tovább a megszerzett tapasztalatokat az egységek.
  • Renegade
    du meglesem, gog-os vélemények sem rosszak, bár biztos sok a pozitív irányban elfogult mert több mint 4csillagon áll, egy próbát megér :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy echte battle isle 2. Emlékszem mennyit ültünk azelőtt hotseat-ben, te jó ég...
  • Renegade
    na közben kijött a Battle World: Kronos, PG, Battle Isle ősök által ihletett játékélményt ígér, mellékesen fent csücsül virágboltban is már egy ideje.

spacesector cikk
  • nyirog
    Edge.of.Space.Early.Access.v0.2.25e-iND.zip - kalózöbölben, valakinek valami véleménye a játékról? néztem róla egy 5 perces kis videót amit áttekertem eddig annyit szűrtem le h sci-fi-be ágyazott terraria, minecraft hibrid
  • lammaer
    Jó, akkor mostantól mindenki csak release állapotban lévő játékokról írjon ide. ;)
  • Dzsini
    Akkor nem nyitod meg a böngészőt / nem nézel olyan oldalakat, ahol belefutsz a hírekbe. :)
  • lammaer
    Ha áthordod nekem USBn a játékokat amik érdekelnek, akkor rendben :)

Meg hát a munkahelyit elég nehéz "lemondanom" :P
  • Dzsini
    Mondd le az internetelőfizetésedet.
  • lammaer
    Jaja, mostanában vhogy minden csak alfa meg béta meg preorder. Nekem jobban tetszett az, hogy csak akkor hallottam vmiről ha az már többé kevésbé kész volt... :)
  • nyirog
    köszönöm a tippet, nagyon tetszett (spacebase), jó volt vele elpötyögni. kamera forgatást én is hiányoltam, vagy legalább azt h ha a sarkak fölé viszem az egeret akkor áttetsző legyen a felület. Demónak jó volt, várom alásan a megjelenését :)

Esetleg valaki nem tudna ajánlani valami hasonló típusú építgetős, tycoon szerű játékot ami ilyen spacebase df9, vagy rimworld szerű? lehetőleg már ne béta fázisban legyen. az se baj ha régi :)
  • Titan
    A prison architect alfa 14-et megtalálod a "kalózöbölben" és az rendesen megy... A spacebase hasonlít egy kicsit a rimword-höz, annyi különbséggel, hogy itt egy űrállomást kell építeni és menedzselni...hiányolom belőle a kameraforgatást, de 3D-s építgetős, vicces dumák, történetek kerekednek, de sajna ez sincs kiforrva még 20 júróé\' , de ígéretes...

• nyirog
    milyen az a spacebase df 9, csak pár mondatban foglald már össze légyszíves és mondj már róla valamit :)
  • nyirog
    lerántottam torrenten valamilyen verziót prison architectből, de eléggé bugos volt még, tetszett az is, csak az játszhatatlan volt, de demonstrációra jó volt, steamen be is jelöltem magamnak, ahogy most a rimworld-öt is. Igazából ez a felülnézetes FTL-es stílus nekem nagyon tetszik, szerintem ezen (rimworld) nem is kell túlzottan polírozni a kinézeten. Változatosabb, generatív pályák és tereptárgyak kellenek, meg különböző karakter grafikák aztán csókolom - többi erőforrás mehet a játéktartalom bővítésére, mert meglepő módon én teljesen rendben találtam a játékmechanikát egy alfához képest, buggal se találkoztam. Elég sok tartalmat el tudok bele képzelni, tervezem h írok is párat a játék hivatalos fórumába, mert szerintem hatalmas potenciál van benne, mivel indie játék ezért bízom benne h figyelnek is a rajongóikra. Nem úgy mint a SimCity-nél...
  • Ninju
    A prison architect nem éppen tower defence stílus. Szemeztem már én is vele, de még várok picit mielőtt megnézem.
  • Renegade
    ne már? tényleg jó?

mármint ok, hogy korrekt sztori lesz hozzá rittyentve, de nem csak egy szofisztikált tower defence?

meg az is fura, hogy a spacesector nagyon nyomatja az alpha diary-kat
  • Titan
    Még aknát is lehet majd, de aztán ki is fújt...sajna...jó lesz ez jó pár hónap múlva...addig a Spacebase DF-9 is jópofa...