455
Régitől az újabbakig, körökre osztottaktól a valós idejűekig!
-
#214 amúgy nekem a régi módi tycoon játékstílust idézi, nagyon tetszik :) -
#213 tényleg csak annyi építési lehetőség van benne mint amennyit a játék elején felkínál, plusz a hydrophonia és a kárpit? jó persze alfa verzió, így is kurva jó, csak reméltem h tudok olyat építeni én is mint a kickstarteres videóban :D -
#212 Bezony! Ma egész nap ezt tolom..:D Már a 3. kolóniámat csinálom..az elsőt lerohanták a kalózok, a 2. az első 10 percben elégett(villám)! :DD -
#211 ez a rimworld kurva jó, torrenten lehet kutakodni az alpha után. -
Renegade #210 a taiser oroszanyácska-szovjetúnió hangulata elég vicces :) -
#209 ezt én is kiszúrtam most így este, nem semmi, jól is néz ki, letisztult, nagyon ígéretes. KS-en a pénz pedig jelen ütem szerint pár na múlva összegyűlik rá :) -
Renegade #208 Na, egy újabb túl szép, hogy igaz legyen játék:
Pirates-Elite-XCom-Space Rpg, ahol van crew management, multi coop
cikk
kick -
BladeW #207 Hajó "szarrá designolásban" valami nagyon nem tetszett nekem, ezért nálam sem volt hosszú életű a játék. Ha viszont a 3. részt is akkora elánnal csinálják, mint Fallen Enchantress-t akkor egy egész jó játék kerekedhet ki belőle (és persze full bugos, de remélem tanultak az Elemental leckéjéből). -
Renegade #206 jelen, én sem értettem a hypeot, aranyos volt, jópofa, meg jópár fura megoldás
mert ok, mindenfélét rá lehetett tenni a hajókra, meg lehetett remekül minmaxolni a fegyvereket, de pl az agyonistenített campány az úgy nézett ki, hogy leütötted az adott scenariot, elfejlődtél x szintre, majd a kettes scenarionál megint 0-ról kezdted. Lehet ez direkt volt így, és csak én nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy hopp 0-s fejlettség már megint, x óra játék után o0 -
lammaer #205 Amúgy vajon csak nekem nem volt olyan nagy durranás a galciv előző két része?
Mindenfelé orrba-szájba olvasom hogy az az etalon, és emlékeim egy igencsak felületes/elnagyolt játékról vannak. Ha jól rémlik ez volt az a 4X játék, ahol a hajó alakját szarrá lehetett designolni (jajj, de nézzen ki csecsén) de a hajó paraméterei kimerültek egy mozgáspont/hp/támadóérték számban.... (na, talán volt még defense, de nem biztos). -
#204 Ha odajutok, talán le is fordítjuk, mint az első kettőt :D -
#203 csak nem lesz benne sztori mód? o.O -
BladeW #202 Galactic Civilization III Announced -
Renegade #201 na, ide is:
a Horizon közben huncut módon béta lett, a Spacesectorosok még ki is sorsolnak 5 kulcsot :) -
lammaer #200 Ja most nézem te is linkelted a spacesectort.... -
lammaer #199 Áh, erre már nem tudnak rávenni.... DW alá már nem megyek UI tekintetében...
Spacesector előzetes...
Nahát, már akkor eldöntöttem hogy erre nem fognak tudni rávenni :D (első comment ott :)) -
Renegade #198 közben fű alatt megjelent egy minimalista 4x, a Solar War
preview
honlap
khmmm, trailer
-
lammaer #197 Hát, sztem az amigás zene verte oda a c64est (ami persze nem nagy sztori, hiszen a SID chip meg az amiga zenechipje közt ég és föld ugye).
Plusz az amigásban tetszettek a kis animációk (pl amikor harc közben cikáznak a lézerek a lövészárokban és az egyik leviszi egy harcos fejét), amik 64en hiányoztak.
Persze ha úgy nézzük hogy a géphez képest a c64 konverzió többet hozott ki a masinából, az igaz. -
#196 A C64 változat zenéje sokkal, a játékmenet hangulata pedig egy kicsit jobb volt. Az Amigás konverzió a lehetőségeihez és a kortársakhoz képest gyengécske. -
Renegade #195 Így utólag visszagondolva nekem ez a játék lehetett az ami meghatározta a scifi rajongásomat (azon belül is a hősies/borongos katona scifi irányt), amire utána remekül ráerősített a Reunion hangulata, Boros & Szikszai képi világa.
Reunionban majdnem megsirattam a kis gülüszemű szimpi fajt, aztán az ő nevükben ütöttem végig a naprendszereket :D -
lammaer #194 Akkoriban sokat toltam, de manapság sztem már kevés lenne a tartalom és a komplexitás... -
lammaer #193 Néha túlzásba esnek az emberek a retróval :D -
#192 Egy Istenkirály játék még anno C64-re:
Az Amiga-s verzió sajnos már kimaradt az életemből:
-
#191 Ranezel a kepekre es egybol rajossz, hogy miert. -
Renegade #190 Timothy Zahn (SW könyvek) 4X játékot tervez, bár a spacesector is írt róla, még is alig csorog a pénz, ez azért meglepő
kickstarter -
#189 Ezt én is így érzem :) -
Renegade #188 naná, hogy jöhet, nálam a legtökéletesebb hangulatot, amit egyjáték adhat, azt a homeworld cataclysm hozta. :) -
#187 És ehhez mit szóltok?
http://www.sg.hu/cikkek/99537/a_gearbox_penzeli_a_kovetkezo_homeworld_jatekot -
#186 Nem volt idom\kedvem kutatni az informaciok utan es azt hiszem most mar megvarom a megjelenest :) Persze, ha belefutok a youtube-on egy jo kis Horizon videoba, azert megnezem... -
Renegade #185 Horizonról már elég sok info van az alpha miatt
ugye a sztori az emberi fajjal lesz, első kapcsolatfelvétel, jönnek a küldik, egyre több faj, még több küldi, faszásan kitalált fejlesztési rendszer, én nagyon várom :) -
#184 Hat azt igertek, hogy az lesz, de hogy mennyire azt nem tudjuk... en egy Homeworld, Nexus szeru jatekot varok, de hogy a Horizon mennyire lesz az, passz... -
lammaer #183 Nem, játékokat utoljára akkor teszteltem (munkaidőn kívül) amikor a magyar lokalizációját csináltuk vmi stratégiai játéknak, illetve amikor mellékállásban cikkíró voltam a pcgames/cdgames magazinban (plusz vendégszereplőként 1x-1x előfordultam a chipben meg a pcguruban).
Kőkemény ipari munka, bár az még mindíg megmelengeti a szívemet amikor a doktor Houseban látom hogy a csapat a General Electric CT gép szoftverét bámulja keresve a tumort.. ugyanis azt mi csináltuk egy jódarabig :) -
Renegade #182 "QA lead vagyok munkaidőben, nekem FIZETNEK ha tesztelek"
akkor most képzeld el, hogy sörözünk...nagy vagyok és erős...bántalak :)
na jó nem, gondolom nem játékokat tesztelsz, csak írod a csúnya SLA-kat, ilyesmi, ha mégis akkor, nos...sörözünk :) -
lammaer #181 Félkész cuccot sohase veszek meg és alfával sohasem játszom.
Készből is - a multiplayer lövöldéken kívül ahol muszáj megvenni - csak azokat veszem meg utólag akciósan, amikkel sokat toltam (ilyen pl most a Don't starve).
Az előbbit meg tudom ideologizálni (QA lead vagyok munkaidőben, nekem FIZETNEK ha tesztelek), utóbbi inkább lelkiismeret csitító :D -
#180 köszi :D -
Renegade #179 semmi se nincs (vagy nem tudok róla) :(
nálam megy a tipródás, hogy megvegyem-e az SD-t (fél-egy év mire belekerül minden amit szeretnék)
vagy a Horizon-t (szét játszam magam az alfával mire kijön a rendes)
egyébként Ninjut lehet piszkálni, hogy milyen most az SD, ő megvette :D -
lammaer #178 Fitotékában nincs? :) -
Renegade #177 Horizon az az lesz (mármint sztori alapu Humán meg sandbox is egyben) -
Renegade #176 melyik? :D
Star Drive?
1.13H meg G (olvasd végig) -
#175 lemaradtam nem is figyeltem h jött hozzá, mit tartalmaz?