Cities in Motion 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KoЯn
Nekem van olyan villamosvonalam, amin éjszakára is kevés a 30 perces követés. Ha felviszem a maximálisra (15 perc), már kész is a káosz.
KoЯn
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
http://www.cimexchange.com/files/file/622-whitewater-valley/
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem tudom azt a rohadt elsõ kampányt megcsinálni!<#falbav>#falbav>
Ilyenkor viszont borul a menetrend; a 15 perces csúcsidõben pl. egymást követik a járatok.
Arra viszont rájöttem, hogy ha a buszvezetõnek nincs megengedve, hogy a maximális utasszámnál több utas szálljon fel (eddig 100%-on játszottam), akkor nem is romlik el olyan hamar egy jármû.
KoЯn
Jelenleg 10 - 15 % van fel töltve,de van sokkal bõvebb magyarosítás is!
Az majd akkor lesz elérhetõ ha legalább eléri a 10 liket,akkor azonnal publikálom!
KoЯn
Az elsõ részben legalább lehetett javítást beállítani. Ráadásul ott nem nyomultak fel az utasok az elsõ jármûre, pláne, ha egymás után jönnek.
Nekem van egy trolijárat, ami nagyon kihasznált, ugye a maximális ülésszám 30, de 60-an férnek el; ilyenkor viszont romlik a mûszaki állapot.
A minimális követési idõ pedig 15 perc, ami néha kevés. Hiába indítok kettõt egyszerre, minden utas az elsõre száll fel, a második pedig követi, szinte üresen.
A depókkal az a gond, hogy nagyon kevés jármû fér bele, és van, amikor a csúcsidõ végén (vagy este) sorban állnak az úton, mert nem férnek be.
Nagyon sok jó dolog van ebben a játékban az elõzõ részhez képest, de sajnos van, amit elszúrtak.
Nekem változó; vannak két depós viszonylataim, és körjáratok is. A két depóssal annyi a gond, hogy a második szinte semmire nem használható. Ha rakok bele tartalék jármûveket, nem érek vele semmit, mert csak a fõ decentrumból indít. Javítani sem lehet a másodiknál. Metrónál viszont hasznos lehet, mert nem mindig lehetséges hurkot építeni.
KoЯn
https://www.facebook.com/Bata78?ref=hl
A facebook-on!
Kb.:10-15%-nál van!
A facebook oldalon Cities In Motion 2 Magyarositása ezt a közösségi oldalt keressétek itt lesz elérhetõ a letöltés!
I met God. She's black
Letöltöttétek már a fájlt,próbáltátok,ha igen mennyire hó?
Ha valakinek valami meg látása van,javítás szempontjából,az írja meg,és javítom!Ha valakinek ötlete van azt is meg halgatom!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gratulálok ha nem magyaros (prejorativ) módon be is fejezed, bocs.
Az elsõt is elkezdte valaki, de csak annyi "hasznom" volt belõle, hogy a honlapjukon ellopták a steam accountomat. Pedig le sem töltöttem azt az 1-2%-ot. Mondjuk én is hibás voltam, nem vettem komolyan a böngim figyelmeztetését...
Addig is elvagyok az angollal.
Még egyszer bocsi az elõlegezett szkepticizmusomért, de ide kívánkozott.
Az elkezdett magyarítások néhány százaléka van csak befejezve, a minõségrõl nem is beszélve, nagy tiszteletem a kivételeknek!
Elkezdtem a Cities in motion 2 magyarosítását,jelenleg 5% van kész.
(menük,és a beállítások készen vannak,az editorba is a menü magyar lett).
Folytatom tovább,és holnap is szeretnék feltölteni egy bõvebb fordítást.
A LETÖLTHETÕ LINK:http://data.hu/get/6436344/strings_hu.xml
További szép napot mindenkinek!
Csak utána még vigyázhatsz arra is, hogy az új utcák is le legyenek fedve.
KoЯn
KoЯn
1, Keresztutcák: Borzalmasan hoszzúvá tesz a menetidõt, hogy van egy hatalmas város, ahol csak elvétve zöld a lámpa, és 3 méterenként van keresztutca. Amúgy meg a kanyarodó autók még mindig a pirosn hajtanak át
2, Menetrend: Semi értelmét nem látom sajnos, mivel a pirosnál veszteglés következménye, hogy egyre több jármû kell ugyanarra a vonalra változatlan menetrend mellett, mígnem eljön egy pillanat, amikor meg a depó elõtt állnak tizen a jármûvek. Rádásul a menetrendi számok és menetidõk is horrorisztikusak. A vonalaimon a villamosok nagyjából 20 óra alatt mennek végig, a menetrendben peig 2 órás követés van beállítva, ami kb 3 megállónyi távolságot jelent két jármû között. Ebbõl kifolyólag például semmi értelme beállítani a csúcsidei sûrítést, mert a reggeli sûrítõ járat a vonal végére este fél tízkor érkezik meg. Ezen kívül a program még mindig nem tudja, hogy ha valakinek eg szakaszon két jármû is jó, akkor szálljon fel bármelyikre
3, Depók. Alapveõen jó ötlet, én telephelyeket csináltam volna, ahol mondjuk van 8 vágány, és a villamos be tud állni a szabad vágányokra. Ami viszont rohadtul idegesítõ, hogy depó nélkül nem lehet vonalat építeni, illetve ezzel összefüggésben a mostmár nemcsak a villamos nem tud tolatni, hanem a metró is elfelejtett. Így vagy mindent tele kell raknidepóval, vagy hurkokat kell építeni mindennek a világon.
4, Villamos: Ha már a trolinak van vezetéke, akkor a villamosnak miért nincs? Továbbá. A villamos miért csak úton tud menni? Áthidaló megoldásként ugyan el lehet kezdeni a sétálóutcával átszani, hogy avillamos nyomvonalát kicseréljük sétálóutcára, így nincsenek rajta lámpák, illetve így tudunk villamoshidat építeni, de ettõl már azt hiszem drágább, mint a metró magasvasút üzemmódban
Ezen kívül amúgy fasza játék, remélem lesz hozzá sok javítás, meg kicsit felturbózzák az üres látványt, de szerintem sokat fogok vele játszani.
I met God. She's black
Hol aktiválhatok DLC kódot a Steamen belül? És néhány keresztezõdésben csak én nem tudok villamossínt lerakni?
Lenne kedves valaki feltenni egy másik helyre is azt az apró kieget ?
Line Statistics Plus 5.7 ...
majdnem letöltöttem a www.cimexchange.com-ról de nem jött le, másodjára meg már azt írja, hogy a letöltés limitálva ... nem enged.
A böngészõvel viszont nem találok más forrást hozzá.
Köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ma találtam meg a kézikönyvét, amiben így írnak a gépszükségletrõl:
Meglepett engem is ...
-------------------------------------
Minimum Recommended
Operating system :
Microsoft Windows
XP/Vista/7/8 or OSX Snow Leopard 10.6.3
Processor: 2 GHz Dual core
System memory: 3 GB
Hard drive space: 2 GB