850
Cities in Motion 2
-
#490 Nem hinnem hogy eredetiben van csak, patchek hianyoznak neked velemenyem szerint. Toltsd le tedd fel oket. -
#489 Tegyel fel patchet. Abban mar benne lesz tobb kisebb hibat is javitottak bennuk.
1.1.6 Patch: Toltsd le : http://thepiratebay.sx/torrent/8404138/Cities_In_Motion_2_patch_1.1.6_by_kdeldem
1.2.1 Patch: Toltsd le: http://www.https://disk.yandex.com/public/?hash=Zz1c4PWhd6hdbepPENNtPqUSE7287QtBH%2BMVA%2BX%2BXK8%3D
-
bata78 #488 és a rule editor,atz is csak eredetibe van? -
#487 Nekem eredeti van steamen vasaroltam meg.
Szerintem a store nem fog menni torttel.
-
bata78 #486 A verzió meg 1.1.4 -
bata78 #485 Netem van,és a játék meg letöltött reloaded verzió,te melyiket töltöted le? -
#484 Eredeti jatekod van ? Lehet azert nem elerheto a store, es lehetseges hogy regebbi verzioval jatszol amiben meg nincs Rule Editor.
Ha eredeti gammad van viszont aktiv internet kell hogy betoltse a Store-t. Ha eppen nincs net akkor nem tolti be nekem.is irt valami hibat, mert nem volt eppen netem. -
bata78 #483 én nem találom a Ruleset editort keresem de nekem nincs.
Map editor az van,Store is van de azon se jön be semmi,azt írja ki hogy nem sikerült betölteni az elérhető elemeket,ez miért van?
-
#482 Jaah, nem tudtam. Koszonom az infot :D -
#481 Ezt nem kell letölteni, alapból bent van a játékban!
Főmenü -> Tools -> Ruleset editor -
Z33noo #480 Én 1 hete vettem meg az eredetit, és a kampányt onnan folytattam ahol a törtel abbahagytam, minden beavatkozás nélkül, megvannak a mentéseim meg minden frankón müködik, semmit nem kellett elöröl kezdenem. -
#479 Most hogy mondod rakerestem. Es ezt talaltam. Ebben lehet az egy nap hosszat allitani plusz meg sok mast.
www.cimexchange.com/tutorials/article/39-rulesets-personalizing-your-game/
Csak nem tudom hol lehetne letolteni ? Vagy meg nem.elerheto ?
halaszfi : Nekem bizony tul.gyors. -
Szthomas #478 Úgy várom már az új trolit. Király lesz solaris hasonmásokkal nyomulni a városban :D -
halaszfi #477 Gyorsan? Szerintem meg lassan, úgy, hogy maxon pörgetem. -
Szthomas #476 Szerintem az új rule editorral abba is bele lehet nyúlni. Láttam már egy dupla kapacitás rule szettet is... -
#475 Ahogy gondolod :-)
Egyebkent van valami mod az ido lassitasara, mert kegyetlen gyorsan telik az ido ez zavar a leginkabb. Menetrend elkeszitese meg igy nem a legjobb mire elnindulna a delutani.hullam a depobol es eljut az emberikg mar este lesz. -
Szthomas #474 Annyira nem gáz ha esetleg nem tudom átvinni. A multihoz meg úgy is új kellene... -
#473 Nem eletbiztositas, en nem csinaltam de szerintem igy megoldhato a tort jatekban mentett allast atvinni az eredetibe. -
#472 Ha megkeresed hova ment a jatekod most megkeresed kimented a fajlt, es amikor az eredetit felteszed a tortet letorolod akkor oda tedd vissza, ha nem oda telepited (mert kikell valasztanod hogy fuggetlen particiora, vagy oda ahol a Steam.programod van abba a mappaba es ertelemszeruen arra a particiora teszi) akkor megkeresed hova ment es bemasolod a mentett allast. -
Szthomas #471 Na addig is itt van pár kép az egyik új csomópontomról. Új város, sokkal visszafogottabb végállomás kialakításokkal, de minden megoldás a kísérleti városom rendszerein alapul. Két külön villamosvonal közeli megállóval, viszont minimális egymásra hatással forgalom szempontjából.
Ezt gondolom nem fogom tudni átvinni az eredeti játékba, szóval nem viszem túlzásba, de addig is játszom a játékkal. Amúgy rájöttem hogy ez a kedvenc villamosom (kár hogy iszonyat alacsony a kap). -
Szthomas #470 Tényleg nem vészes. A megállókon még gondolkozok, mert nem nagyon szoktam közös megállókat használni (néha még azonos típuson belül sem), de a járművek tuti vétel, főleg a troli :D -
#469 A busz villamos volt osszesen 2.79 EUR
A megallok 0.99 EUR
Nem dragak egyaltalan. -
#468 Hat nekem akarja. Termeszetesen az ut szelere teszem ahogy a tobbit. Buszhoz szeretnem. De nem fogadja el azt megallot, ha vonalat szeretnek hozzarendelni. Esetleg mutatna vki kepet rola.
Aztan mutatok en is egyet, rosszul csinalhatom, hiszen az alapmegallobol mar letettem egy parat. -
Szthomas #467 Ben92: mennyibe fájtak a kiegészítők úgy zusammen? Ha jól tudom te csak a hajót hagytad ki. -
Szthomas #466 Ez logikus. Amúgy én is ott fogom venni. 3490 Ft az általam látott legjobb ár a játékért. -
halaszfi #465 Mer az ùt szélén kell lennie a villamosnak, a busszal egy sávban. -
halaszfi #464 Pedig nekem jó. Közvetlen átszálláshoz kítűnő. Én Cd Galaxisban megkaptam a kódot a megjelenés után. -
Szthomas #463 Szerintem Ben a közös megállókra gondolt. Mármint úgy voltak beharangozva, hogy azok jók buszokhoz és villamosokhoz is egyszerre. Amúgy érdekelnek az ilyen jellegű kérdések, mert amikor megveszem a játékot valószínűleg az összes plusz kiegészítőt megveszem, kivéve a hajót... -
precise #462 Jók a megállók, én előrendelő vagyok ezért ingyen kaptam őket. Nem mindegy milyen megállót raksz le, pl a villamosé nem jó buszhoz. -
#461 Hat hogyne. Nekem sokkal jobban tetszik mint az egy szerintem a szavatossaga is nagyobb. Bar olvastam forumokat es van kinek nem jott be a 2.resz igy inkabb az elsot nyustolik. Izlesek pofonok, van ami ebben jo van ami abban.
Mas:
Vki megvette, megallokat store-ban ? Teljesen rossz es bugos mindketto. Leteszem, es mikor egy vonalak kotnek ra nem csinalja azt irja hogy Line not connected Track valami ilyesmi. Egyszeruen sehogy sem sikerul megcsinalni, ezert gondolom hogy bugosak, remelem javitva lesz. -
halaszfi #460 Ok. Priviben beszéljük meg. -
Szthomas #459 Remélem a jövő héten is él majd a lelkesedés bennetek. Kedden veszem meg a játékot, onnantól kezdve én is szívesen csatlakozom... -
#458 Ahh ma, nem erek ra sajnos. Holnap vagy pentek estefele viszont jo OK lenne. -
halaszfi #457 Esetleg holnap 8-tól 9-ig? Dobj egy nevet, csinálok majd szerót. Én halaszfi vagyok. -
Szthomas #456 Legkésőbb jövőhéten beszerzem, ha addig kitart a lelkesedésed én benne vagyok! -
#455 Valakivel egyszer szivesen tolnek egy multis mokat ? :D -
halaszfi #454 Nézzétek meg a gépem, de nekem sem fagy. De laggol iszonyat, de ha építkezek, ott a Pause. ;D -
Szthomas #453 Nekem fagyás ezidáig egyáltalán nem volt, pedig nyüstölöm a játékot rendesen. Lövésem sincs min múlik konkrétan. Pillanatnyi belassulás viszont már jelentkezett párszor. -
#452 Nekem pl sokkal gyengebb gepem van es mindossza 2GB Ram van a gepben, es fut minden baj nelkul mondjuk eddig a jatekban ketszer fagyott ki, az viszont eleg idegesito hogy mar epitettem 2 uj vonalat nem mentettem erre pont kifagy a jatek, aztan kezdodhet mimden elolrol. -
#451 Akinek nincs futtatási gondja, az ugorja át a postot!
Na kérem egy kis On:
Cim1 óta babrálok vele, amivel még gyengébb gépen sem volt gondom a futtatással/grafikával. Aztán jött a '2, Fatal Error, rossz mem. címzés, stb.
Sovány vígasz, hogy a Paradox fórumán -komoly erőművekkel is- panaszkodnak a userek. Nem untatlak tovább benneteket, inkább leírom nekem hogy sikerült ideiglenesen megoldani (amíg nem patchelik ígéretük szerint). Nyilvánvalóan memory leakről van szó többek között...
Itt a konfig(ocskám), amin mellesleg 12**, 13**-ban szépen futnak a még a mai játékok is:
ASRock H61M-S, i3 2100 3.10GHz
NV Asus GT440 GDDDR5 1GB
Mem 8GB, Win7 64bit
És ahogy futtatom offline (orig. dobozos Steam-es):
1, Biosban Hyper Threading: off!
2, NV vezérlőpultban testreszabás: cim2.exe
3, Abban energia: max. teljesítmény, Összefűzött optimalizálás: Be, Tehát nem automatikus!
4, A hálózat offline van, parancsikonnal indítom, utána Steam: offline mód!
Így nálam very fast-on is tud akár órákon át futni fagyi nélkül.
Sok sikert, kérem a jegyeket! ööö visszajelzéseket!