850
Cities in Motion 2
  • bata78
    cities in motion 2 magyarositás alatt található!
  • bata78
    A magyarosításról a facebook-on,is lehet követni!
  • bata78
    Vannak ilyenek,de az hogy ellopják valakinek az accontját,az undoritó!
    Letöltöttétek már a fájlt,próbáltátok,ha igen mennyire hó?
    Ha valakinek valami meg látása van,javítás szempontjából,az írja meg,és javítom!Ha valakinek ötlete van azt is meg halgatom!
  • Ironman2
    Köszönjük!
  • Faterx
    Szia!
    Gratulálok ha nem magyaros (prejorativ) módon be is fejezed, bocs.
    Az elsőt is elkezdte valaki, de csak annyi "hasznom" volt belőle, hogy a honlapjukon ellopták a steam accountomat. Pedig le sem töltöttem azt az 1-2%-ot. Mondjuk én is hibás voltam, nem vettem komolyan a böngim figyelmeztetését...
    Addig is elvagyok az angollal.

Még egyszer bocsi az előlegezett szkepticizmusomért, de ide kívánkozott.
    Az elkezdett magyarítások néhány százaléka van csak befejezve, a minőségről nem is beszélve, nagy tiszteletem a kivételeknek!
  • bata78
    Sziasztok!
    Elkezdtem a Cities in motion 2 magyarosítását,jelenleg 5% van kész.
    (menük,és a beállítások készen vannak,az editorba is a menü magyar lett).
    Folytatom tovább,és holnap is szeretnék feltölteni egy bővebb fordítást.
    A LETÖLTHETŐ LINK:http://data.hu/get/6436344/strings_hu.xml
    További szép napot mindenkinek!
  • Marki
    Szerencsére épülnek maguktól. Nem az van, mint az első részben, hogy a lakók elkezdik utálni a céget, és hajléktalanná válnak a kilakoltatottak. Lebontasz egy házat, kettő épül helyette. :)

Csak utána még vigyázhatsz arra is, hogy az új utcák is le legyenek fedve.
  • Marki
    Egy nagy problémám van: nem tudom, hol lehet beállítani, hogy a járműveket hány százalékos állapot után javítsák. A kihasznált viszonylatokon nagyon hamar tönkremennek a viszonylatok. Az első résznél ennek megvolt a módja a menüben, de az újban nem találom. Ilyenkor tényleg csak az segít, ha új járműveket veszünk?
  • Austin Bailey
    Ma egész nap az toltam a játékot. A következő pár dolog az, ami tényleg rohadtul ideegsítő.
    1, Keresztutcák: Borzalmasan hoszzúvá tesz a menetidőt, hogy van egy hatalmas város, ahol csak elvétve zöld a lámpa, és 3 méterenként van keresztutca. Amúgy meg a kanyarodó autók még mindig a pirosn hajtanak át
    2, Menetrend: Semi értelmét nem látom sajnos, mivel a pirosnál veszteglés következménye, hogy egyre több jármű kell ugyanarra a vonalra változatlan menetrend mellett, mígnem eljön egy pillanat, amikor meg a depó előtt állnak tizen a járművek. Rádásul a menetrendi számok és menetidők is horrorisztikusak. A vonalaimon a villamosok nagyjából 20 óra alatt mennek végig, a menetrendben peig 2 órás követés van beállítva, ami kb 3 megállónyi távolságot jelent két jármű között. Ebből kifolyólag például semmi értelme beállítani a csúcsidei sűrítést, mert a reggeli sűrítő járat a vonal végére este fél tízkor érkezik meg. Ezen kívül a program még mindig nem tudja, hogy ha valakinek eg szakaszon két jármű is jó, akkor szálljon fel bármelyikre
    3, Depók. Alapveően jó ötlet, én telephelyeket csináltam volna, ahol mondjuk van 8 vágány, és a villamos be tud állni a szabad vágányokra. Ami viszont rohadtul idegesítő, hogy depó nélkül nem lehet vonalat építeni, illetve ezzel összefüggésben a mostmár nemcsak a villamos nem tud tolatni, hanem a metró is elfelejtett. Így vagy mindent tele kell raknidepóval, vagy hurkokat kell építeni mindennek a világon.
    4, Villamos: Ha már a trolinak van vezetéke, akkor a villamosnak miért nincs? Továbbá. A villamos miért csak úton tud menni? Áthidaló megoldásként ugyan el lehet kezdeni a sétálóutcával átszani, hogy avillamos nyomvonalát kicseréljük sétálóutcára, így nincsenek rajta lámpák, illetve így tudunk villamoshidat építeni, de ettől már azt hiszem drágább, mint a metró magasvasút üzemmódban
    Ezen kívül amúgy fasza játék, remélem lesz hozzá sok javítás, meg kicsit felturbózzák az üres látványt, de szerintem sokat fogok vele játszani.
  • Austin Bailey
    azt télleg nem lehet
  • halaszfi
    Én a házakat írtam.
  • Austin Bailey
    dehogy. Lehet utat építeni az építés menüben
  • halaszfi
    Az magának építi. de van map editor is.
  • szabii98
    mekkora izé már, a villamos alig bír elmenni a troli pályája alatt
  • szabii98
    A múltkor utat építettem, és épült pár ház. Hogyan csináljak még többet?:D Vagy hogy kezdjek neki egyáltalán?
  • Austin Bailey
    Most meg elkezdett lefagyni és kilépni. Hozzátarotzik a dolgohoz, hogy tegnap lett újrarakva a gépem, win 7-ttel (xp helyett) és azóta semmi nem működik.
  • Austin Bailey
    basszus, nem enged továbblépni a tutorial 8-as pontjától, ahol a menetrendet kell beállítani, pedig már mindenhogy állítgattam. Ha rámegyeke a next-re, akkor ugyan engedi továbbmenni, de a következő sandboxnál újra a tutorilat kezdi el
  • halaszfi
    Üdv. Ma megvettem a saját példányom, de valahogy az 1 nekem jobban bejött. Ez a depó nem igazán szükséges, de megért 3500Ft-t A multi vajon miért nem elterjedt. Multiznék, de nincs haverom, akit ez a game érdekelne. Aki torrentelte, az vegye meg.

Hol aktiválhatok DLC kódot a Steamen belül? És néhány kereszteződésben csak én nem tudok villamossínt lerakni?
  • Yag
    Sziasztok!

Lenne kedves valaki feltenni egy másik helyre is azt az apró kieget ?
    Line Statistics Plus 5.7 ...
    majdnem letöltöttem a www.cimexchange.com-ról de nem jött le, másodjára meg már azt írja, hogy a letöltés limitálva ... nem enged.
    A böngészővel viszont nem találok más forrást hozzá.
    Köszi.
  • Yag
    Nem is jártok a valóságtól távol ...
    Ma találtam meg a kézikönyvét, amiben így írnak a gépszükségletről:
    Meglepett engem is ...

-------------------------------------
    Minimum Recommended

Operating system :
    Microsoft Windows
    XP/Vista/7/8 or OSX Snow Leopard 10.6.3
    Processor: 2 GHz Dual core
    System memory: 3 GB
    Hard drive space: 2 GB
    Graphic card: nVIDIA GeForce 8800, 512 MB RAM or
    ATI Radeon HD 3850, 512 MB RAM

Sound Sound card and speakers
    Controller support 3–button mouse and keybtoard

DirectX: 9 or above+

---------------------------------------
    Recommended
    Microsoft Windows 7/8
    or OSX Snow Leopard 10.6.3 or later

Processor: 3 GHz Quad core
    System memory: 4 GB RAM

Hard drive space: 2 GB
    Graphic card:
    nVIDIA GeForce GTX460,1 GB RAM or
    AMD Radeon HD 6850, 1 GB RAM

Sound Sound card and speakers
    Controller support 3–button mouse and keybtoard

DirectX 9 or above+
  • massFx
    bingó.. leesett a proci ventillátorom.. 1 csavar tartotta és az is alig.. :)

most már tökéletes
    :D
  • Fenrir
    Pl poros a ventillátor meg a hűtőborda.
  • massFx
    köszi.
    mi miatt melegedhet fel ennyire?
  • precise
    szerintem túlmelgszik valami a gépedben, és lekapcsol.

A wayponttal tudod megszabni, hogy két megálló között milyen útvonalon menjen a busz, ha nem felel meg az amit a gép felajánl.
  • massFx
    mire jók a waypointok?..mert erre még nem jöttem rá...
  • massFx
    sziasztok.. nálam a játék fél óra után állandóan lekapcsolja a gépem.. mi ennek az oka?
    Simcity legújabb része simán fut gépemen, ami nagyobb rendszerkövetelményt kér..

Vkinek vmi ötlet?
    (természetesen eredeti a játékom steamről)
  • Faterx
    Ha valaki találkozik 1.15-nél újabb patch-el tegye már közzé!
    (Leginkább offline szenvedek vele)
    Köszi!
  • Zewasoft
    Nekem is rengeteg grafikai problémám volt. Megoldást nekem az jelentette, hogy 4gb memória helyett 6gb ram van + szerintem kell neki a lapozó file. Azóta semmi problem.
  • szabii98
    ilyen nekem is volt a metróval, és csak vissza kellett hozni a járatot az induló depóba, azonnal elindult..egyszerre 3, mert már 3 órás lemaradás volt xD
  • Kenike
    Lehetséges, bár mentés, kilépés, újratöltés után minden jó egy darabig..
  • precise
    olyankor lehet javítják őket. addig nem jönnek ki míg nem 100%-osak
  • Kenike
    Nektek is van olyan, hogy nem indulnak el egyes járatok? Van elég kocsi a depóban, de némelyik járat egyszerűen nem indul...
    Például csúcsidőben egymás után 15 perccel kellene indulnia 2 villamosnak, de egyik sem megy...
  • BoneDragon
    Én már az első küldetésnél elakadtam mikor az iskolát és egy lakóépületet kell összekötni. Ez meg is történt, de a küldetés nem jelzi. Viszont az ui sokkal rondább mint az első részbe, olyan fapados...
  • vadani
    Nekem eredeti van, így nem tudok rá felelni.
  • LeWyTy
    Működik a multi nem eredetivel is?
  • vadani
    Valaki multizna?
  • nrgasdasd
    Üdv!

Nekem alapból tetszik a játék -bár kissé elfogult vagyok.-

Viszont lenne egy kérdésem, Sandbox-ban csak nekem nincs reptér és vasút állomás ? Vagy ez, hogy működik nekem kell kiépíteni ? Ha igen akkor ezt, hogy tudom megvalósítani ?

Előre is köszönöm!
  • csokasg
    közben megnéztem a bemutató streamet, és abban mondták hogy nem lehet utat upgradelni, csak a megállókat és a depókat úgy hogy rájuk helyezed az újat
  • Austin Bailey
    ugyanúgy kell levenni a vonalakat ezek szerint mint a CIM 1-ben
    Csak tudnám, hogy nekem mitől nem megy a játék
  • precise
    DE gondolom egy teljes pályát átívelő metróra kb 4 órát ad a játék 4.00 az én elméletem szerint akkor az 40.0 perc. Sajnos az ilyen idő felgyorsítós dologba nehéz normálisan integrálni a menetrendes mókákat.