850
Cities in Motion 2
-
bata78 #169 cities in motion 2 magyarositás alatt található! -
bata78 #168 A magyarosításról a facebook-on,is lehet követni! -
bata78 #167 Vannak ilyenek,de az hogy ellopják valakinek az accontját,az undoritó!
Letöltöttétek már a fájlt,próbáltátok,ha igen mennyire hó?
Ha valakinek valami meg látása van,javítás szempontjából,az írja meg,és javítom!Ha valakinek ötlete van azt is meg halgatom! -
Ironman2 #166 Köszönjük! -
#165 Szia!
Gratulálok ha nem magyaros (prejorativ) módon be is fejezed, bocs.
Az elsőt is elkezdte valaki, de csak annyi "hasznom" volt belőle, hogy a honlapjukon ellopták a steam accountomat. Pedig le sem töltöttem azt az 1-2%-ot. Mondjuk én is hibás voltam, nem vettem komolyan a böngim figyelmeztetését...
Addig is elvagyok az angollal.
Még egyszer bocsi az előlegezett szkepticizmusomért, de ide kívánkozott.
Az elkezdett magyarítások néhány százaléka van csak befejezve, a minőségről nem is beszélve, nagy tiszteletem a kivételeknek!
-
bata78 #164 Sziasztok!
Elkezdtem a Cities in motion 2 magyarosítását,jelenleg 5% van kész.
(menük,és a beállítások készen vannak,az editorba is a menü magyar lett).
Folytatom tovább,és holnap is szeretnék feltölteni egy bővebb fordítást.
A LETÖLTHETŐ LINK:http://data.hu/get/6436344/strings_hu.xml
További szép napot mindenkinek! -
#163 Szerencsére épülnek maguktól. Nem az van, mint az első részben, hogy a lakók elkezdik utálni a céget, és hajléktalanná válnak a kilakoltatottak. Lebontasz egy házat, kettő épül helyette. :)
Csak utána még vigyázhatsz arra is, hogy az új utcák is le legyenek fedve. -
#162 Egy nagy problémám van: nem tudom, hol lehet beállítani, hogy a járműveket hány százalékos állapot után javítsák. A kihasznált viszonylatokon nagyon hamar tönkremennek a viszonylatok. Az első résznél ennek megvolt a módja a menüben, de az újban nem találom. Ilyenkor tényleg csak az segít, ha új járműveket veszünk? -
Austin Bailey #161 Ma egész nap az toltam a játékot. A következő pár dolog az, ami tényleg rohadtul ideegsítő.
1, Keresztutcák: Borzalmasan hoszzúvá tesz a menetidőt, hogy van egy hatalmas város, ahol csak elvétve zöld a lámpa, és 3 méterenként van keresztutca. Amúgy meg a kanyarodó autók még mindig a pirosn hajtanak át
2, Menetrend: Semi értelmét nem látom sajnos, mivel a pirosnál veszteglés következménye, hogy egyre több jármű kell ugyanarra a vonalra változatlan menetrend mellett, mígnem eljön egy pillanat, amikor meg a depó előtt állnak tizen a járművek. Rádásul a menetrendi számok és menetidők is horrorisztikusak. A vonalaimon a villamosok nagyjából 20 óra alatt mennek végig, a menetrendben peig 2 órás követés van beállítva, ami kb 3 megállónyi távolságot jelent két jármű között. Ebből kifolyólag például semmi értelme beállítani a csúcsidei sűrítést, mert a reggeli sűrítő járat a vonal végére este fél tízkor érkezik meg. Ezen kívül a program még mindig nem tudja, hogy ha valakinek eg szakaszon két jármű is jó, akkor szálljon fel bármelyikre
3, Depók. Alapveően jó ötlet, én telephelyeket csináltam volna, ahol mondjuk van 8 vágány, és a villamos be tud állni a szabad vágányokra. Ami viszont rohadtul idegesítő, hogy depó nélkül nem lehet vonalat építeni, illetve ezzel összefüggésben a mostmár nemcsak a villamos nem tud tolatni, hanem a metró is elfelejtett. Így vagy mindent tele kell raknidepóval, vagy hurkokat kell építeni mindennek a világon.
4, Villamos: Ha már a trolinak van vezetéke, akkor a villamosnak miért nincs? Továbbá. A villamos miért csak úton tud menni? Áthidaló megoldásként ugyan el lehet kezdeni a sétálóutcával átszani, hogy avillamos nyomvonalát kicseréljük sétálóutcára, így nincsenek rajta lámpák, illetve így tudunk villamoshidat építeni, de ettől már azt hiszem drágább, mint a metró magasvasút üzemmódban
Ezen kívül amúgy fasza játék, remélem lesz hozzá sok javítás, meg kicsit felturbózzák az üres látványt, de szerintem sokat fogok vele játszani. -
Austin Bailey #160 azt télleg nem lehet -
halaszfi #159 Én a házakat írtam. -
Austin Bailey #158 dehogy. Lehet utat építeni az építés menüben -
halaszfi #157 Az magának építi. de van map editor is. -
#156 mekkora izé már, a villamos alig bír elmenni a troli pályája alatt -
#155 A múltkor utat építettem, és épült pár ház. Hogyan csináljak még többet?:D Vagy hogy kezdjek neki egyáltalán? -
Austin Bailey #154 Most meg elkezdett lefagyni és kilépni. Hozzátarotzik a dolgohoz, hogy tegnap lett újrarakva a gépem, win 7-ttel (xp helyett) és azóta semmi nem működik. -
Austin Bailey #153 basszus, nem enged továbblépni a tutorial 8-as pontjától, ahol a menetrendet kell beállítani, pedig már mindenhogy állítgattam. Ha rámegyeke a next-re, akkor ugyan engedi továbbmenni, de a következő sandboxnál újra a tutorilat kezdi el -
halaszfi #152 Üdv. Ma megvettem a saját példányom, de valahogy az 1 nekem jobban bejött. Ez a depó nem igazán szükséges, de megért 3500Ft-t A multi vajon miért nem elterjedt. Multiznék, de nincs haverom, akit ez a game érdekelne. Aki torrentelte, az vegye meg.
Hol aktiválhatok DLC kódot a Steamen belül? És néhány kereszteződésben csak én nem tudok villamossínt lerakni? -
Yag #151 Sziasztok!
Lenne kedves valaki feltenni egy másik helyre is azt az apró kieget ?
Line Statistics Plus 5.7 ...
majdnem letöltöttem a www.cimexchange.com-ról de nem jött le, másodjára meg már azt írja, hogy a letöltés limitálva ... nem enged.
A böngészővel viszont nem találok más forrást hozzá.
Köszi. -
Yag #150 Nem is jártok a valóságtól távol ...
Ma találtam meg a kézikönyvét, amiben így írnak a gépszükségletről:
Meglepett engem is ...
-------------------------------------
Minimum Recommended
Operating system :
Microsoft Windows
XP/Vista/7/8 or OSX Snow Leopard 10.6.3
Processor: 2 GHz Dual core
System memory: 3 GB
Hard drive space: 2 GB
Graphic card: nVIDIA GeForce 8800, 512 MB RAM or
ATI Radeon HD 3850, 512 MB RAM
Sound Sound card and speakers
Controller support 3–button mouse and keybtoard
DirectX: 9 or above+
---------------------------------------
Recommended
Microsoft Windows 7/8
or OSX Snow Leopard 10.6.3 or later
Processor: 3 GHz Quad core
System memory: 4 GB RAM
Hard drive space: 2 GB
Graphic card:
nVIDIA GeForce GTX460,1 GB RAM or
AMD Radeon HD 6850, 1 GB RAM
Sound Sound card and speakers
Controller support 3–button mouse and keybtoard
DirectX 9 or above+ -
massFx #149 bingó.. leesett a proci ventillátorom.. 1 csavar tartotta és az is alig.. :)
most már tökéletes
:D -
#148 Pl poros a ventillátor meg a hűtőborda. -
massFx #147 köszi.
mi miatt melegedhet fel ennyire?
-
precise #146 szerintem túlmelgszik valami a gépedben, és lekapcsol.
A wayponttal tudod megszabni, hogy két megálló között milyen útvonalon menjen a busz, ha nem felel meg az amit a gép felajánl. -
massFx #145 mire jók a waypointok?..mert erre még nem jöttem rá... -
massFx #144 sziasztok.. nálam a játék fél óra után állandóan lekapcsolja a gépem.. mi ennek az oka?
Simcity legújabb része simán fut gépemen, ami nagyobb rendszerkövetelményt kér..
Vkinek vmi ötlet?
(természetesen eredeti a játékom steamről) -
#143 Ha valaki találkozik 1.15-nél újabb patch-el tegye már közzé!
(Leginkább offline szenvedek vele)
Köszi! -
Zewasoft #142 Nekem is rengeteg grafikai problémám volt. Megoldást nekem az jelentette, hogy 4gb memória helyett 6gb ram van + szerintem kell neki a lapozó file. Azóta semmi problem. -
#141 ilyen nekem is volt a metróval, és csak vissza kellett hozni a járatot az induló depóba, azonnal elindult..egyszerre 3, mert már 3 órás lemaradás volt xD -
Kenike #140 Lehetséges, bár mentés, kilépés, újratöltés után minden jó egy darabig.. -
precise #139 olyankor lehet javítják őket. addig nem jönnek ki míg nem 100%-osak -
Kenike #138 Nektek is van olyan, hogy nem indulnak el egyes járatok? Van elég kocsi a depóban, de némelyik járat egyszerűen nem indul...
Például csúcsidőben egymás után 15 perccel kellene indulnia 2 villamosnak, de egyik sem megy... -
#137 Én már az első küldetésnél elakadtam mikor az iskolát és egy lakóépületet kell összekötni. Ez meg is történt, de a küldetés nem jelzi. Viszont az ui sokkal rondább mint az első részbe, olyan fapados... -
vadani #136 Nekem eredeti van, így nem tudok rá felelni. -
#135 Működik a multi nem eredetivel is? -
vadani #134 Valaki multizna? -
nrgasdasd #133 Üdv!
Nekem alapból tetszik a játék -bár kissé elfogult vagyok.-
Viszont lenne egy kérdésem, Sandbox-ban csak nekem nincs reptér és vasút állomás ? Vagy ez, hogy működik nekem kell kiépíteni ? Ha igen akkor ezt, hogy tudom megvalósítani ?
Előre is köszönöm! -
csokasg #132 közben megnéztem a bemutató streamet, és abban mondták hogy nem lehet utat upgradelni, csak a megállókat és a depókat úgy hogy rájuk helyezed az újat -
Austin Bailey #131 ugyanúgy kell levenni a vonalakat ezek szerint mint a CIM 1-ben
Csak tudnám, hogy nekem mitől nem megy a játék -
precise #130 DE gondolom egy teljes pályát átívelő metróra kb 4 órát ad a játék 4.00 az én elméletem szerint akkor az 40.0 perc. Sajnos az ilyen idő felgyorsítós dologba nehéz normálisan integrálni a menetrendes mókákat.