Cities in Motion 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bingó.. leesett a proci ventillátorom.. 1 csavar tartotta és az is alig.. 😊

most már tökéletes
😄
Fenrir
Pl poros a ventillátor meg a hûtõborda.

A halál csupán a kezdet...

köszi.
mi miatt melegedhet fel ennyire?
szerintem túlmelgszik valami a gépedben, és lekapcsol.

A wayponttal tudod megszabni, hogy két megálló között milyen útvonalon menjen a busz, ha nem felel meg az amit a gép felajánl.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

mire jók a waypointok?..mert erre még nem jöttem rá...
sziasztok.. nálam a játék fél óra után állandóan lekapcsolja a gépem.. mi ennek az oka?
Simcity legújabb része simán fut gépemen, ami nagyobb rendszerkövetelményt kér..

Vkinek vmi ötlet?
(természetesen eredeti a játékom steamrõl)
Faterx
Ha valaki találkozik 1.15-nél újabb patch-el tegye már közzé!
(Leginkább offline szenvedek vele)
Köszi!
Nekem is rengeteg grafikai problémám volt. Megoldást nekem az jelentette, hogy 4gb memória helyett 6gb ram van + szerintem kell neki a lapozó file. Azóta semmi problem.

szabii98
ilyen nekem is volt a metróval, és csak vissza kellett hozni a járatot az induló depóba, azonnal elindult..egyszerre 3, mert már 3 órás lemaradás volt xD

I met God. She's black

Lehetséges, bár mentés, kilépés, újratöltés után minden jó egy darabig..
olyankor lehet javítják õket. addig nem jönnek ki míg nem 100%-osak

Nektek is van olyan, hogy nem indulnak el egyes járatok? Van elég kocsi a depóban, de némelyik járat egyszerûen nem indul...
Például csúcsidõben egymás után 15 perccel kellene indulnia 2 villamosnak, de egyik sem megy...
BoneDragon
Én már az elsõ küldetésnél elakadtam mikor az iskolát és egy lakóépületet kell összekötni. Ez meg is történt, de a küldetés nem jelzi. Viszont az ui sokkal rondább mint az elsõ részbe, olyan fapados...

Nekem eredeti van, így nem tudok rá felelni.
LeWyTy
Mûködik a multi nem eredetivel is?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valaki multizna?
Üdv!

Nekem alapból tetszik a játék -bár kissé elfogult vagyok.-

Viszont lenne egy kérdésem, Sandbox-ban csak nekem nincs reptér és vasút állomás ? Vagy ez, hogy mûködik nekem kell kiépíteni ? Ha igen akkor ezt, hogy tudom megvalósítani ?

Elõre is köszönöm!
közben megnéztem a bemutató streamet, és abban mondták hogy nem lehet utat upgradelni, csak a megállókat és a depókat úgy hogy rájuk helyezed az újat
ugyanúgy kell levenni a vonalakat ezek szerint mint a CIM 1-ben <#hehe>
Csak tudnám, hogy nekem mitõl nem megy a játék <#falbav>

DE gondolom egy teljes pályát átívelõ metróra kb 4 órát ad a játék 4.00 az én elméletem szerint akkor az 40.0 perc. Sajnos az ilyen idõ felgyorsítós dologba nehéz normálisan integrálni a menetrendes mókákat.

ahol a vonalakat tudsz létrehozni ott tudod õket állítani a "szem" ikonnal hogy melyikek látszódjanak (akár egyesével, vagy akár típusonként)

út upgradet nem próbáltam 😊
nyirog
Kérdés: utat nem tudok upgradelni amolyan simcity-s módon, anélkül h le kéne buldózereznem? ez így nagyon barátságtalan h ha csak egy buszsávot akarok egy normális autós sáv dacára akkor is rombolnom kéne érte, holott az alapterület nem változik. Másik, hogy azt nem tudom kinyomni valahogy, hogy a tömegközlekedési vonalak ne látszódjanak állandóan? baromira idegesítõ h mindenféle szín ragyogja körbe az utakat, így nem látom át a forgalmat annyira, meg zavar ha csak nézelõdni szeretnék 😄.

LeWyTy
Ez az út textúrás fa Bug valami fantasztikus így alt+tab után<#buck>
(Hogy a francba csinál nagyobb felbontású PrintScreen-t mint amin játszom?)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
A villamos simán megy felsõ vezeték nélkül, de az áramszedõ kint van<#banplz>

Nem megy nekem a játék :S A 350 megásat meg nem tudom hogy kell telepíteni. Iso-k vannak benne, de az ultra iso nem látja.

nem, de a 3-as metró menetideje is 40 perc körül van

Szerintem el kell mozdítani a tizedes vesszõt. Tehát ha a játék azt írja, hogy 5.15 tehát 5 óra 15 perc akkor az 51.5 azaz 51 és fél perc. így teljesen reális.

Gyorsban megnéztem hogy pest é-d irányban kb 20-30 km és nem rémlik, hogy volna olyan busz ami átszállás nélkül megy végig. Igaz csak pár hónapot laktam pesten. Viszont Londonban amelyik buszt vezetem az kb 22 km útvonalat tesz meg egy irányba és az 1óra 10 perc.

Szóval ez alapján ha a tizedes vesszõt elmozdítjuk akkor akár reál is lehet.

(vagy hülye vagyok)

továbbra sem megy. ugyanaz a hibaüzenet

szabii98
21 km-es pályán a villamos 5 óra alatt ért végig.(játékbeli óra ofkorz)
az normális? addigra megõszülnek az emberek 😞

I met God. She's black

egyébként egy pár helyen nagyon lehúzták a játékot

nyirog
jaja, semmi gixer nincs vele, orosz a telepítõje de felmegy rá simán és marad ugyanúgy nagol a játék. Annyi van h mivel még nem volt idõm tüzetesebben átnézni nem tudom h tényleg benne vannak e a modern jármûvek, majd ma este már talán lesz idõm és hangulatom elmütyürködni vele.

Fel kell hogy legyen telepítve a steam,anélkül nem indul el,de a játék mégsem fogja elinditani a steamot,csak a rendszerfájlok miatt kell neki az!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én is ezt szedtem le, és a következõ hibaüzenetet kapom:

"Steam initialization falied. Make sure Steam client is running."

Ezzel most mit kéne csinálni?

A dlc simán rátelepül a crackelt alapra,nem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LeWyTy
<#worship>

szabii98
Tud egyébként a metró menni a villamos sínén? és fordítva?😄

I met God. She's black

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van 😊

I met God. She's black

Faterx
Jött már valakinek (elõrendelés) átvételi értesítés a CDG-ból?
Van már a játékhoz crack? Kipróbálnám, mielött megveszem...

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

nyirog
alap játék: http://kat.ph/cities-in-motion-2-reloaded-t7276115.html
DLC: http://kat.ph/cities-in-motion-2-the-modern-days-repack-multi5-dr-alex-t7276575.html

És Vadaninak. Igen friss a driver. A legújabb van fent. Újra rakom a rendszert, lassan 3 éves már 😊 Hátha jobb lesz... 😊

linkeld be légyszi

nyirog
ugyanazt használom, lecrackeltem és ráraktam a DLC-t, nekem így simán megy

leszedtem a reloaded tört verziót de nem megy :S Van valakinek ötlete?

semmi baj nincs a Vitézyvel. A referenciája pedig az, hogy érdekli a dolog, és nem csak egy újabb vezetõ egy dinoszaurusz vállalatnál. Én nem tudom, hogy te mennyire figyelsz ilyenekre, de ami hírek mostanában jönnek, azok igencsak kedvezõen elõremutatók, leszámítva amikor a kormány belepofátlankodik a szisztémába. (elõvárosi járatok elvétele stb)Lehet, hogy a Vitézyben van egy adag karriervágy, de legalább nem úgy képzeli el a dolgot, hogy semmittevéssel is lehet karriert csinálni. Abuszok színérõl meg a következõt gondolom
1, senki nem mondta, hogy errõl meg kell kérdezni a lakosságot, fõleg mivel Magyarországon mindig mindenki azt akarja, hogy ne változzon semmi
2, Azt mondta, hogy azért ezt a színt választotta, mert vidámabb árnyalat. Vagyis ezen a ponton sem szarja le az utasok morálját.
Egyébként egy csomó olyan apró változtatás van minden téren, ami az mutatja, hogy itt valami jó készül. Például május 1-tõl lehet kerékpárt szállítani HÉV pótló buszokon, amin az elmúlt 100 éven nem lehetett, megpróbálják bevinni a 2 déli hévet az Astoriáig, az éjszakai buszok megvárják egymást, ami pár évvel ezelõttig egyszerûen nem létezett, eleve az éjszakai hálózat sokkal sûrûbb mint volt, amit még a VEKE csinált meg ilyenre. Egész éjjel jár a 4-6-os. Elindították a hajót, amit bérlettel is használhatsz, és legalább 50 éve volt téma, nyárra megjön a bérelhetõ kerékpár, illetve nemsokára jön a központi utastájékoztató rendszer, meg az elektronikus jegyet is elkezdték már elõkészíteni. Ehhez képest a Demszky 20 éve alatt kizárólag csak járatok szûntek meg, meg ráerõszakolta a városra a súlyosan városkárosító 4-es metrót. Egyébként már az is a Vitézyék érdeme még a vekés idõszakból, hogy a 41-es villamos elmegy a Batthányi térre, vagy hogy a Volánok is számot kaptak (bár ez nem mindenhol sült el jól), és egyesített bérlettel utazhatsz a vonaton és a volánon is. A közvetlen lakókörnyezetemben is javult a tömegközlekedés, ami elõtte 20 évig egy rosszul beállított lámpa miatt a dugóban vesztegelt, a busz és a 12 perces menetidõ gyakran 40-50 perc volt. Azóta buszsávot is kaptunk, meg gyorsjáratot is. De például szintén ennek a gárdának az érdeme a 5-233E és 239-es busz, ami mindhárom hiánypótló, és rengeteg könnyebbséget jelent például nekem is, meg az is, hogy a Márc. 15 téri buszvégállomást megszüntették, és elsõ lépésben áttették az Urániához (késõbb a Blahához kerül) így nem kell 10 percet gyalogolni a metróig. Ott van még a budai fonódó, amirõl alig várom, hogy elkészüljön, mert az is legalább napi 10-15 percet jelentene nekem. 20 év után végre elkezdõdött az 1-es villamos hosszabbítása, pont ma láttam, hogy elkezdték takarítani a nyomvonalat. Ahhoz képest, ami az elmúlt 30 évben ment ebben a városban a tömegközlekedéssel, ez a mostani helyzet egyszerûen egy csoda. Egyébként én a TFL-rõl azt gondolom, hogy egy szar, és szerintem ha nem lennénk így megszorulva a buszokkal, akkor nem is kellett volna bevezetni a dolgot. Én kifejezetten elégedett vagyok a Vitézyvel még akkor is, ha kifejezetten tudom, hogy nem feltétlenül a tömegközlekedési rajongása miatt volt a Vekében. (egyébként a Vekéék a Vitézy nélkül hihetetlenül besavanyodtak, meg én nem nagyon szeretem a Dorner Lajost sem)

Nem is mondtam, hogy jobb lennék. Most nem mennék bele, a BKK minõsítésébe, bár kicist zavar, hogy az emberek megkérdezése nélkül színezi át a buszokat a neki tetszõre. Ez kb olyan mintha Londonban leváltanák a TFL vezért az új meg átszínezné a buszokat mondjuk citromsárgára úgy, hogy errõl kb senkivel nem egyeztet. Ja meg az is zavaró, hogy olyan embert neveznek ki egy ilyen fontos posztra akinek semmilyen referenciája nincs hasonló munkakörben. Londonban buszvezetõ nem lehetsz minimum egyéves buszvezetõ leigazolható referencia nélkül... De az összes általam ismert buszgarázs manager illetve mindenféle iBus controller de igazából mindenki buszvezetõként kezdte. Pl az egyik nagy TFL vezetõ nemrég valami nosztalgia buszt vezetett valami évfordulón...

Szóval van baj rendesen.

Félre értesz, normál vasúti motorvonatról beszélek mint a FLIRT, vagy a Desiro, Talent, ezeken sokkal kisebb az ajtó szám és nagyobb sebességûek, egyszóval valójában vasút a HÉV-nek is nálunk külterületen hasonló sebességgel kellene közlekednie. Itt is ha egyszer lesz vasúti pályaudvar, eldönthetnénk, hogy metrórendszerbe kötünk be egy kisvárost, vagy egy pályaudvarhoz.
valószínûleg azért nincs benne, mert ilyen jármû nem létezik. Máshonnan nézve meg mégiscsak benne van, amennyiben tudsz talajszintre metrót építeni.

nagyon nem valószínû, hogy a BKK-nál jobb lennél. Mellesleg minek is fikázni, amikor egy 60 éve kialakított rendszert örökölt meg 2 éve?

szabii98
nekem bejön a játék, csak eddig fura dolgokat építettem XD

I met God. She's black