40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#56 Hát én biztos nem kaptam kulcsot=/ -
celgene32 #55 O hat az jo lenne, de sajnos nagyon ritkak a kulcsok (500-1000 osztanak ki) es 150-200 dollarert adajak oket az emeberek.
Kicsi az esely. :/ -
#54 Elkezdődött az EU closed beta. Itt meg is oszthatnánk egymással kulcsokat, ha esetleg lesz valakinek felesleges! -
antiqueA #53 Van 2-3 játék, szimulátor, amit komolyan veszek, azok után egy ilyen könnyed kis kártya játék estére jól fog esni. Pont jó ez így, ahogy van :) -
Susarc #52 jó mondjuk ez igaz és "ti" ugye sokkal többen is vagytok..:) -
súter #51 Lehet, de nem is a hardcore réteg a célközönsége hanem az olyan casualé akik pl még sose játszottak ilyen típusú játékkal min pl én. Ezzel simán leül és játszik akárki és 10 perc alatt felfogta a játék működését és kész. Valamint tényleg 10 percnél nem tart tovább egy kör, szóval pörög a játék. -
BladeW #50 Ez a lényeg. Sokan játszák, bármikor találsz ellenfelet, és egy meccs 10 perc. Szerintem arra kell használni amire szánták. -
davee16 #49 Hát nem tom 15 főtől elég szép alkotás, szerintem. Meg a költségvetés se volt nagy, és ahhoz képest nagyon felkapott már most Twitch-en is. Szerintem nagyszerű lett,szórakoztató. -
Susarc #48 nézegettem,de aki valaha játszott már Vampire,MAgic,HKK, stb kártyajátékot az tudja,hogy ez egy bugyuta játék bár kétséget kizáróan gyönyörűen van megalkotva!
ami pedig külön negatívum,hogy kő/papír/olló itt is megvan!! ez elég hülye ötlet volt a blizztől....
-
davee16 #47 Hát igen. :) Már nagyon várom hogy paladinozhassak, nekem az a kedvencem. :D :D -
#46 Blizz ugy latszik ezzel most jol belenyult a lecsoba, elegge nepszeru es kelloen addiktiv is. -
davee16 #45 Ahh mikor jön már az EU béta ... :6 már mindenki ezzel gamel, nagy LoL os meg WoW os streamerek is ... :P Már jó lenne ha jönne. -
Pio #44 boccs, így jobb a link -
Pio #43 Talán az első Hearthstone verseny.
Persze nem kell semmi komolyra gondolni, a 16 legnépszerűbb Heartshtone streamer fog egymással versenyezni egyenes kieséses módon. Hamarosan indul. -
#42 En Crota videoit szoktam nezni. A Twitch-en mennek 1-1,5-2 oras stream-jei, amit aztan kitesz a tube-ra, es en ott nezegetem oket.
A streameket itteni ido szerint hajnali 1-2 korul szokta tolni, szoval azok felejetosek nekem.
TB legtobb dolgat alapbol megnezem, mert szeretem es tisztelem az urget. -
#41 TB-set én nem nézem már, mert olyan nagypapisan játszik... lassan. -
r4pt0r #40 Ha még sokáig nézem TB meg Jesse videóit, és nem kapok beta meghívást, ideges leszek. :D -
#39 Na ez a hamarosan pár hetet jelent... Kár volt kirakni most ezt a hírt... -
#38 Na most volt kint a hír, hogy elkezdik beinvelgetni az EUs játékosokat is hamarosan. -
#37 EU béta valószínűleg heteken belül. -
antiqueA #36 Van sejtés, hogy mikor érkezhet? -
#35 Jó ebben meg MINDEN kártyát tudsz craftolni, szóval fizetni itt sem kell, sőt még megvenni sem. -
#34 OFF:
A jatekot tenyleg meg kell venni egyszer(mondjuk nem veszes, 15 dolcsi), de elvileg utana tobbet nem kell ra kolteni.
Tekintve, hogy a The Scrolls egy Trading Card Game es nem egy Collectible Card Game, mint a Hearthstone, kartyakat nem kell venned, az ingame chat es a forum segitsegevel tudsz adni es venni, ill. cserelni kartyakat.
Van mar egy-ket mod is a jatekhoz, ami a kartyak cserejevel/kereskedelmevel kapcsolatosan probalja meg jobban megkonnyiteni az ember dolgat.
A shop-bol barmilyen, neked tetszo kartyat amugy sem tudsz venni, a shop kinalataban aktualisan megtalalhato 5-6 kartyat a jatek szemelyre szoloan ajanlja fel mindenkinek megvetelre es ez a kinalat hetente valtozik. -
#33 Ja de ez ingyenes, az meg nem:P Kártyás játékért én nem szívesen fizetnék, maximum néha pár pakli kártyát vennék, de scrollst alapból meg kell venni és aztán még kártyákat is=/ -
#32 Estenkent tovabbra is megnezek par meccset, csak mar nagyon csorog utana a nyalam X_x.
Kis OFF:
Egyebkent nekem meg a Scrolls az, ami tetszett. Amiota megismertem, azota agyalok azon, hogy megvegyem. O is az egyszeru kategoriaba tartozik azzal a kiegeszitessel, hogy ott megis csak van resource management, illetve mindegyik fajta paklihoz van sajat resource es ezeket lehet vegyesen is hasznalni.
Valamint otvoztek a hagyomanyos TCG-t a Heroes of Migh and Magic csataterevel kicsit, tudni illik van mindket jatekos terfelen egy-egy 5x3-as tabla, es oda kerulnek ki a kartyaval idezett lenyek, ahol is lehet veluk mozogni valamint egyeb taktikai dolgokra ad lehetoseget. A tablas harcteret egyebkent ki is hasznaljak a kartyak, szoval jol osszerakott rendszernek tunik nekem. -
Pio #31 Én is elég sok meccset végignéztem twitch-en. Kifejezetten tetszik, hogy ilyen egyszerű a szabályrendszer, így gyors, látványos, intenzív meccseket lehet majd tolni. Elég sok online kártyával játszottam már, a többségük bonyolult, 1-1 lap leírását elolvasni akár fél-egy percbe is beletelik, nem még megérteni, mellé pedig rengeteg/bonyolult alapszabály is van, úgy érzem ilyen téren eléggé hiánypótló lesz a Heartshstone.
Bennem a régi HKK-s időket idézi fel a 90-es évek közepéről, amikor még csak alappakli/hőskorszak/chara-din visszatér voltak. Az is egyszerű volt, mint a faék, mégis akkor játszottam a legélvezetesebb CCG meccseimet.
Persze lehet, hogy csak túl nagy a nosztalgiafaktor, ha jön az EU béta/megjelenés majd meglátom. -
#30 Tudom, néztem párat, nekem is tetszik. Túl bonyolultnak nem is kell lennie, hiszen azért érződik, hogy annyira nem komoly játék, csak legalább balanceolt legyen. -
#29 Azota csomoan streamelik (Twitch-en is pl), jo sok meccset megneztem a hosszu hetvegen.
Resource-management eleg egyszeru lett, de amugy nekem elegge tetszik a kicsike. -
Pio #28 -
#27 Elindult az amerikai béta... -
Scofield #26 Ezt a gamet is jó lenne minél előbb tesztelni :D -
#25 Amúgy csak találtad valahol a klienst nem? Béta még csak USA-ban van ha jól tudom. -
#24 Hát lehet hogy az "open" bétában lesz erre lehetőség, WoWos mountot is adnak érte ha veszel valamit. -
#23 ha elmondanám, meg kéne hogy öljelek
de egyébként a #16 -ra: bétában nincs nyitva a store, nem tudsz venni pénzért kártyát
update: hm, mégis, van egy ilyen string:
GLUE_STORE_DISCLAIMER_DETAILS_2 After the account wipe, you will receive at least one new pack for every pack purchased during the Beta.
-
#22 Te kaptál meghívót?:O -
#21 felpakoltam a klienst, innen tölthető, nyilván acc nékül max a login screening / options screenig tudtok jutni -
#20 Hát alapból elég fair a játék, mindent megszerezhetsz anélkül hogy bármit is vennél, de mindenképp előnyt jelent ha vásárolgatsz. -
Deviome #19 Hhehee... nem kaptam, de jó lenne. Csak a statisztika miatt kérdeztem. Akkor jó, ha reset-ve lesz. Ez így fair. :)
Amúgy adhatnák már a meghívókat. Mert idáig nem sok minden történt. Pedig még ebben az évben ki akarják adni, ha jól olvastam.
Viszont, ha kapok meghívót akkor közlöm veletek. :) -
#18 Kaptál béta meghívót vagy mi? -
#17 Akkor rossz volt az infom :(