3496
13460980771376987028.jpg
  • Rayden02
    Ohh már értem!
  • MerlinW
    Port-nak azt nevezik, mikor egy már meglévő konzolos játékból készítenek PC-set. Azon játékok, amelyek egy időben érkeznek, nem portok, hanem szimultán fejlesztések. Persze értelemszerűen a konzolok architektúráját szem előtt tartva.
    Tehát a válasz a kérdésedre, egyiknek sem.
  • kommersz
  • SzirmosSzisza

Ahogy nézem nem kell attól tartani, hogy lesznek benne nagy épületek :(
  • Rayden02
    LOl még PS4-re is megjelenik!
    Na most akkor melyikből készül a pécés port?
  • MerlinW
    Sokan nem olvastátok el a database bejegyzéseket. Minden le van írva bannük:)
  • Gvik
    Haytham-ot még gyerekkorában rabolta el a családjától az akkori templomos fővezér, szóval ő szinte a templomosok közt nevelkedett, nem volt semmiféle pálfordulás, ha az ő nézőpontjából nézzük.
  • MerlinW
    Így van.
  • Gvik
    Ha jól emlékszem Desmond anyai ágon hordozza/hordozta a kulcs gént, szóval az apját nem ültethetik az Animusba (illetve igen, de az eddig megismert családfához nem sok köze lenne). A harmadik részben ugye el is rabolta az Abstergo Desmond apját, és azt hiszem ott is említették, hogy pont ezért nem ültették az ottani gépbe, hanem csak túszként tartották fogva.
  • mike01010101
    Szerintem ez nagyon jó lesz, kicsit lazább a hős mint az elég egyszerű Connor. Bár a videó alapján lehetne ez a 3.rész kalózos DLC-ja is, azért bízok a sok újdonságba. Szomorú (nekem) de ez a 3. játék amit idén tényleg várok. Elég sovány...
  • Myselor
    nem lehetséges új kor új törénet új hős
  • Metontour
    Megoldhatják úgy is ahogy a Liberationban ha jól tudom ott sem volt jelenkori szál meg ugye ott van Desmond faterja.Ő is beülhet simán az Animusba.Mert ugye Desmond csak az PoE buheráció miatt volt fontos meg a génközösség miatt az előbb jöttekkel az animusban kalandozáshoz az meg nem kell.
  • grebber
    Hm várjuk a fincsi kis gyűjtőit!!
  • xido
    Hát ha AC4:Risen lesz,akkor baj nem lehet:)
  • szabii98
    én azért félek ettől a kalózosditól :D
    könnyen elqrhatják :D
  • MerlinW
    Október 29. Az jó:)
  • Kongy
    Nézőpont kérdése, hogy a templomosak vagy az assassinok gonoszak.
  • Myselor
    hát szerintem sokan:) am 1 nem világos hogy kihez fogják kötni ugye desmond már nincs,így nem lehet nem is kéne.hogy az új történet is mi lesz és hogy,kiváncsi vagyok:)
  • Blackmill1216
    Úgy látszik nem csak én pártolom a kalózokat
  • xido
    Én azért szeretném,ha esetleg össze is kötnék a történetet Haytham-ig,akár el is játszanék odáig,hogy Bostonba kell indulni,hogy kerek legyen a mese,megnézném hogy jut el a sötét oldalra:)
  • Myselor
    pontosan,a kalózok sose unalmasak a hejszínek is ,áh tök jó szerintem:)
  • Nos
    Hu ez nekem is szimpatikus. Nagyon jonak tunik. Ezt a kornyezetet nehez lesz olyan laposra csinalni, mint a legutobbit.
  • Myselor
    hát ez a trailer tök jó lett szerinte,hasonlít egy kicsit az AC2 trailerre,és hagulatban is hasonlónak igérkezik,már a karakter most szimpatikusabb,kicsit eziora hasonlít mind a haja,a stílusa ugye a nők xd ez a kalózos dolog nagyon bejön amúgyis,nincs egy jó kalózos game,a város is tetszett,remélem lesznek éjszakai pályák is.hát ez csak jobb lehet az előzőnél.nekem bejött,kiváncsi leszek képekre videókra:)
  • Kongy
    Azt vágom, de 1-et játszottam és rémesen kaotikus.

Na, de jó ez a tréler, annyi kiderül, hogy jön nextgenre is.
  • grebber
    Kiszivárgott trailer!
  • Gary
    Igaz, vezér nélkül, de a Wolfpack pont ilyen játékmód :Ð
  • Gary
    Ilyen checkpoint-os célbaérés (többek más egyéb között) a Brotherhoodban volt, de nem a multi, hanem a single rész gyakorlásában. AC3 vadászós multi nincs, csak a játék készít statisztikát (nem csak) az elejtett állatokról.

Mind a két részben van barát- és világranglista, sőt, az AC3 játék közben jelzi is, hogy hanyadik helyen állsz a baráti versenyben és %-os tájékoztatást ad a világranglistás helyezésedről.

Persze, ehhez eredeti játék kell!

Vadon és tanyavilág sincs a multiban, fák viszont vannak, majd mindegyik pályán. Igaz, olyan összefüggő közlekedés nincs, mint a single-ben, de tetőkről rájuk lehet ugrani és föntről meglepni az áldozatot. Sőt, a multis DLC új pályái között pálmákon is lehet ugrálni. :Ð
  • Kongy
    sajnos ez eddig fel sem merült, vagy ha már multi, akkor lehetne coop, pl úgy, hogy tegyük fel vmi assassinvezér irányít minket, és egy másik assassinnal kell összedolgozni, és úgy kinyírni célpontokat v vmi hasonló..
  • xido
    én értem,hogy az "assassinoláson" van a hangsúly a multiban is ugye,de olyan nehéz lenne belerakniuk egy kis freerun kihívást is?.checkpointos érj célba dolgot,vagy a 3.kapcsán ne adj isten vadász kihívásokat..egyáltalán a 3 multiban van tanyavilág meg vadonpálya?..és ha nincs,miért nincs?..faágakon levadászni a másikat nem lett volna rossz
  • MerlinW
    A legutóbbi Most Wanted nem lett olyan rossz.
  • Kongy
    Nekem megvan eredetiben mindegyik rész, így mindegyik multijával játszottam. A véleményem az, hogy a Brotherhood-ban még volt ötlet a multihoz, értem én ezalatt a karaktereket, helyszíneket, de a Revelations-ben már fogyatkozni kezdtek az ötletek, kb semmi lényegibb újítás nem történt, a III-ban meg szintén kisebb újítások voltak, pl a meccs végén az az összegző bejátszás meg ilyenek, de ezek lényegében nem dobnak az amúgy BH óta ugyanolyan multin, és míg a BH multi pályái közül rengeteget fel tudok idézni, addig a Rev és a III pályái közül nincs egy emlékezetes sem... :/
  • Kongy
    Azt nem tudom hogy csináltad, nálam nem megy 20 fölé, pedig annyival nincs jobb géped..
  • a.carkey
    Fifa, NHL, Madden, F1, stb.
  • Blackmill1216
    Ezek szerint szinte biztos , hogy a karibb tenger térségében fog játszódni a IV rész ?
  • bgabor
    Hát az NFS sorozatot konkrétan tönretette az évenkénti megjelenés, a mostani részeket feltenni se érdemes már, annyira szarok. COD-nál egy picit jobb a helyzet, de a Modern Warfare 2,3 al az is kezd már durva mélyrepülésbe átmenni.
  • Nos
    Nalam a masodik resz az egyertelmu favorit. A 3at pedig eleg gyorsan meguntam. Az sem tetszett, hogy ebben a korban mar nehez elkepzelni, hogy ugy lehet tomegyilkolni, ahogy azt megtehetjuk. Semmi kovetkezmenye a gyilkolaszasnak. De azert en a 4ben latok fantaziat. Valami hajos/kalozos/karib terep egeszen uj levegot pumpalhatna a sorozatba, es egy ilyen kozegben azt is konnyebb elhinni, hogy gyilkolaszhatunk.
  • szabii98
    egy karib-térség jó lenne. más nem is igazán lehet, vagy csak elképzelni nem tudom :D
  • Scany01
    jó tényleg a 2 meg a bh jó volt de attól játszhatók a többi részek is

ui:igaz már kezdet a revnél a történet elhalni de akkor meg azt unátok meg
  • Scany01
    óhh most jöttök az unalmas egymás utáni részekkel nem csak 1 játék van ilyen ott az nfs is a cod mé abba tesznek újításokat majd nem ugyan azok a részek (jó a grafót újítják meg tényleg 1-2 apróságokat tesznek bele)de már unalmasak azok is: nem?

ui:ne sírjatok már örűjetek hogy bírtok játszani valamivel
  • ratgab
    Valahogy nekem a multi is a Brotherhoodban volt a legjobb. Ezzel szemben még a harmadik rész multijával is többet toltam, mint a Revelations-ével. Pedig már azzal se játszottam sokat.

Ellentétben Brotherhooddal, amivel 60 órányi játékidőt töltöttem.