3496
13460980771376987028.jpg
  • Prince23
    Nagyjából Risen folytatásként is felfogható , ahogy leírtad a településeket és a témát :)

de jah, most egy korcs keverék lesz az AC. Asszaszin és kalóz téma egyszerre
  • bgabor
    Nekem valahogy az egész témaválasztás nagyon furcsának tűnik. Ez egy assassinos játék. Kinyírandó fontos, nagyhatalmú személyek, nagyvárosok helyett... elhagyatott kalóztanyákon és hajók fedélzetén?
  • Gary
    Ha, 'kor én igazi kalóz vaok! :Ð Nem ma kezdtem!
    Kezeket a magasba, aki tolta a C64-es Pirates!-t! :Ð Hukk!
  • tommygear
  • Prince23
    Szarkazmus jele lemaradt...

tényleg mi a jele sg-n annak? :D
  • Prince23
    És akkor ugye spoiler, ráadásul cutscene
  • MerlinW
    Egy igazi kalóz iszik, nem melegíti a kezében:)
  • Myselor
    az alján van csak már.isszák mint a vizet mitgondoltál.majd tele lesz mi,te kis naiv
  • Gary
    Übergagyi, nincs sör a korsóban wazze! :Ð

De még rum se nem van! WTF játék lesz ez-e? SHIFT+DEL!
  • Myselor
    a concept artok nem ilyenek,nem értem hogy honnan veszed.de mindegy hagyhatnánk?:)
  • MerlinW
    Szebb, nem szebb, a lenti kép egy rajz (concept art), nem ingame. Ezért nem értem a dolgot, de mindegy:)
  • grebber
    A szakáll az nem jó, mert nem használ Tress FX-et
  • Myselor
    akkor mondom úgy nem szebb mint az elődjei,de nekem teljesen mindegy,nekem jónak tűnik:)
  • MerlinW
    Olyan, mint egy festmény. Mégis mi az ami nem szép ezen a képen??
  • grebber
    Pár kép még

Elég hangulatosak tetszenek a helyszínek! Mutassák be és árazzák be a CE-ket és már megy is az előrendelés!!!!
  • Myselor
    nem is azt mondtam hogy szép.hát graf elv ilyen lesz,szépnek nem mondható.de elv cserébe hatalmas open worldot kapunk,és nagyon jó kalózos játékot.tőlem maradhat ilyen,elég már a szép és szar játékokból:)
  • Kongy
    Ha ez ingame kép, akkor elég gagyi..
  • Myselor
    jónak nézki:)
  • MerlinW
    Ebbe most ne menjünk bele, a lényeg, hogy a kíváncsiságon kívül semmi ok a váltásra. Nem nyújt semmivel se többet, viszont valamiben kevesebbet. 8000 forintot nem ér. Max annak éri meg a W8, aki most vesz gépet és nincs jogtiszta W7-e.
  • grebber
    Ha kicsit olvasgatsz net szerte kb mindenki fújjól rá és alig van pár user aki lecseréli a win 7-et rá!
  • k0trapali #153
    Te már csak tudod...
  • Kongy
    100, hogy fut minden rész win8 alatt.
  • MerlinW
    Nem sokan használnak W8-at, de biztos fut rajta.
  • vaakuum
    És a sorozat minden darabja fut win8 alatt? Gondolom valaki csak próbálta már a fanok közül...
  • Myselor
    szerintem ez egy kicsit fura grafika:)
  • grebber
  • Kongy
    brotherhood revelations van duplacsomagban a tobbit ertelemszeruen kulon
  • vaakuum
    Ha a komplett AC sorozatot szeretném megvenni (a 0-tól indulva), minden DLC-vel és kiegészítő részével (póló, bögre, stb nem kellenek, csak a szoftver), akkor azt milyen részekből kell összerakni, illetve meg lehet-e venni ma magyarországon egy csomagban?
  • xido
    nagy kösz,meg is van az új háttérképem :)
  • xido
    szinte biztos..díjaznék egy hajómodellt,de legalább egy Edward szobor mindenképp készülni fog valami pálmafa mellett talapzaton:)
  • Blackmill1216

Íme az új Assassin jelöltünk

• Krisztiam #142
    vajon lesz gyűjtői kiadás?
  • Blackmill1216
    Szerintem se , de hát...ho knows ho knows (:
  • Prince23
    Hm, egy Marc Dacascos féle (félvér) Asszisszint simán bevenne a gyomrom :)

De ezt már ellőtték egyszer, nem hiszem hogy ismét ellövik a poént.
  • Prince23
    Még az AC 3-hoz lehet jön egy expanzió, amiben a francia forradalom lesz a téma :D Egy olyan rész mint az AC 2-höz a Brotherhhod, vagy Revelations.
  • Blackmill1216
    Mondjuk ez így még passzolni is , hogy most először jön egy kalózos rész utána meg jöhetne egy sokaknak várva várt Japán Assassin's creed.
    PL: Tegyük fel egy mellékküldetés vagy egy DLC során jut el edward Japánba
    ahol "megkóstol" egy vad cseresznyét ( Ahog az öreg haytham-et ismerem... ) és így kifolyólag lesz belőle egy félig angol félig japán assassin.

Mindenesetre nekem ez lenne az elképzelésem.
  • Prince23
    Amúgy nemrég szerettem bele a Risen 2 kalózos témájába, és mire végigjátszottam a játékot, az merült fel bennem, hogy DE JÓ LENNE megint egy kalózos / vagy RPG játék. Erre tessék...

Engem egyedül az böki a csőrömet, hogy Connorhoz lesz köze, meg megint amerikai térségben játszódik a Black Flag. na meg megint hajókázás, tengeri csata / fosztogatás ezerrel. Ez a Connor gyerek valami szégyentelenül rossz karakterre sikerült. Ezio eddig a favorit nálam.

Nem tudom hogy vagytok vele, de az AC 3-ban kb. az ötödik hajókázást nagyon untam már. Szép, látványos meg minden, de ez nem a küldetés fő részét képezi számomra. Számomra nem ettől AC az AC. Hidegen hagy a hajós csata is.
  • Blackmill1216
    Egészen jónak hangzik
  • Pluskast
    Szép - szép de így olvasva azért egy kicsit félek tőle. Mindenesetre inkább jó lenne már egy olyan rész ami a középkori Japánban játszódik.
  • TDC Geronimo
    only short gameplay was shown
    -new team
    -development began in the summer of 2011
    -written by the scriptwriter of Revelations
    -no campaign co-op
    -player will be an employee of Abstergo Entertainment, a subsidiary of Abstergo Industries
    -no Desmond, but other characters will return
    -something similar to the brotherhood of assassins will be back
    -setting includes Cuba, Bahamas, Nassau and south Florida
    -game includes jungles, temples, Mayan ruins, underwater ship wrecks and more
    -a lot of work is put in improving stealth
    -ocean combat and exploration center of the game
    -Player can use a spyclass to spot ships with an overlay explaining weapons, treasure etc
    -swimming and underwater combat is in
    -hunting whales is possible
    -no carefully crafted subtext or political intrigue
    -Templars will be back
    -enemy will be a collective of rival pirates
    -certain islands will be difficult to access at the beginning of the game
    -more tall buildings than in AC3

- Kenway is a member of the assassins, but holds most allegence to himself.
    - He's fighting a band of rival pirates.
    - Giving "the HBO treatment" to pirates.
    - No Desmond Miles. You control an employee of Abstergo Entertainment, a subsidary of Aspergo. They're researching the life of Edward Kenway to make...a video game.
    - Big focus on Kenway's ship. Can upgrade/customise.
    - Spyglass to spot ships and distant islands.
    - Open world ship exploration. Metroidvania style world design that requires ship upgrades to better access certain areas.
    - Calling it "true open world" and "systemic gameplay". Don't want players to be burdened with loading screens and an abundance of cutscenes as they explore the world.
    - Blackbeard, Charles Vane, Calico Jack, Anne Bonny, and Ben Hornigold make an appearance.
    - Bartholomew Roberts' assualt on 42 Portuguese ships, and the Spanish Armada wreck, to be shown.
    - Open ended assassinations to return.
    - Random events in the game world. Example: accidentally stumbling upon an giant enemy ship, then luring that ship into a tropical storm. Boarding the weakened ship to conquer.
    - Underwater swimming confirmed.
    - Whale hunting
    - Cuba, Nassau, tip of Florida, and The Bahamas. Jungles, temples, villaiges, Mayan ruins, underwater shipwrecks, etc.

Eight studios are working on Assassin's Creed 4: Black Flag, publisher Ubisoft has announced.

"It's not console-specific at this time. We're building on PC right now, but we do have it running on all platforms."

Ami viszont nem tetszik, hogy a main missionok 40%a tengeren lesz :(