3496
-
#373 Azt fogod kapni, amit lent a videón látsz. A generációváltás csak a konzoltulajokat érinti. A köv.gen. konzolokon most már PC minőségű lesz, nem kell butítani (=gyorsabb és egyszerűbb lesz portolni mindkét irányba). -
#372 Arról van valami info, hogy PC-n a jelenlegi genből kapunk egy portot vagy PC-n is a nextgen verzió jön a vihar szimuláció nélkül? -
xido #371 omnomnomnom:)
-
#370 AC a valóságban :)
-
mike01010101 #369 Szerintem összekeveri valamivel. -
#368 Én anno sikeresen megvettem az AC3 Collectorst (fél áron), a szoborral. A szobor zseniális, de sajnos belekerültem az ATI problémába, miszerint bizonyos részek rohadt lassúak voltak, függetlenül attól, hogy mennyi dolog történt a monitoron (Manhattan probléma)
De mivel nagy kalóz fan vagyok, olyannyira, hogy anno a Pirates!-et játszottam C-64-en, és a Pirates Gold, meg még a Pirates of the Caribbian is megvolt - nem a film alapján, előtte. Szóval nekem ez kell. Félek, hogy ez is el lesz baltázva optimalizálás szempontjából, de akkor is megveszem! Ez nekem kell! -
xido #367 -
#366 "egy szigorúan kötött világú lineáris játékot (amilyen az AC széria)"
Te mivel játszottál eddig?:) -
xido #365 nem gond,én is beleszaladtam ebbe,aztán voltam olyan vakmerő :) -
bgabor #364 Ezer bocsánat. Meglátom azokat a süketeknek készült kiejtésű, huszonhárombetűs német szavakat, és már menekülök, el se indítom a videót. -
xido #363 ahogy kinéz ez,víz feletti és alatti gyűjtögetés belekerült,főküldetés mellett megállhatsz bárhol,mehetsz bármerre:) -
xido #362 öö..ez angol,csak német feliratozású:) -
bgabor #361 Nem rossz, nem rossz, de...
- szerintem kevés olyan tája van a világnak, ami inkompatibilisebb az AC széria történetével, mint a karibi térség
- el nem tudom képzelni, hogy egy szigorúan kötött világú lineáris játékot(amilyen az AC széria) hogyan fognak összehozni a hajózás szabadságának érzésével, hogy akkor és oda mész, ahová csak akarsz.
Lehetnének ezek a bemutató videók angol nyelven. Német? Höhö, jóhogynem már románul adják közre. -
xido #360 viszont ott a 2.célpont azért futott a hajóra,mert látta,hogy az 1.célpontot megöltem?:)..mert akkor jó lenne,ha előbb a hajósat elkapni,aztán emezt..vagy csendesebben,mérgezett bökővel:)
de jó lenne,ha tényleg szabadságot adnának,hogy azzal és úgy,ahogy akarod,nem kellene hülye 100%-ok miatt korlátok közé terelni minket:) -
xido #359 Nekem még mindig okoz optmizmust...Az elején ez a postagalambos megbízás már jó jel,és hát Connorhoz képest fényévekkel jobban csípem már a kalózbácsit..közelebb áll Ezio hangulatához,mint a rasszmentő indián:)
Na és nem utolsó sorban a színpompás világ:) -
#358 Hát nem tudom, én az AC3-at látom benne. Én ezt a részt már nem fogom megvenni. -
#357 Hát ahogy látom ebbe is bele lehet majd tolni sok 10 órát ekkora világgal és felfedezni valóval, kérdés, hogy a játék mennyi ideig tudja majd fenntartani az érdeklődést a kalandozás iránt. -
#356 Félelmetes mennyire jó lesz! -
IceBlair #355 -
cRusa1deR #354 Egy újabb trailer:
A Pirate's Life on the High Seas | Assassin's Creed 4 Black Flag [ANZ]
http://www.youtube.com/watch?v=eRmTigI7OKM&src_vid=kaRoCnxuDLw&feature=iv&annotation_id=channel%3A51e1becb-0-2c18-9c4a-14dae9d24d5a -
#353 Na ez egy szimpatikus húzás a Ubisoft-tól. -
#352 azta mekkora jó lesz nagyon, várom már.. már előrendelve.. :D -
Gary #351 "Heten a halott ládáján -
Yo-ho-ho, meg egy üveg rum!" -
xido #350 hű de elrepült ez a 7 perc :D -
#349 nagyon jólnézki,mármint nem a grafra gondolok de az is elég nekem:)
hanem maga a játék na itt már van hangulat,nem úgy mint az elején,azért van különbség.ez már télleg klasz kalózos téma:) -
#348 Azta kegyetlen egyre jobban várom. -
#347 Assassin's Creed IV Black Flag Open World Demo Gameplay -
bendáj17 #346 Pompás hírek, lehet beszerzem mindkettőt. -
Csokis #345 Magyar felirattal jelenik meg a játék! -
xido #344 egyébként érdekes...az imdb szerint szerepel benne Vidic...ami fura,hogy az Abstrgo laborban az 1 és 2.részben egy 40ben született manus adja a hangját neki..most meg egy 84es fiatal srác..
Miféle elő-jövő szál lesz ebben vajon? :) -
xido #343 miért csak most fedezem fel a multi-demó videót?:)
-
#342 Az ukránok fogják portolni a PC-s kiadást.
Ki mit tud ez ügyben a Ubisoft Kiev-ről? -
#341 Wikipedia jól el van dugva a neten, én sem szoktam megtalálni:) -
#340 XDDD ez komoly? AC2, AC Brotherhood, AC Revelations, AC3, AC Black Flag -
RYO21 #339 Végigjátszottam az első részt. Ezután melyik jön? Mert annyi rész van már h nemtudom melyik a folytatás. xD -
#338 Az nem baj, mert végülis van hozzá alapból KINECT.. :D Az muszáj. -
#337 Na meg 100 dollárral drágább mint ps4 -
#336 hát egyik konzol sem különb külsőre,a boxhoz legalább passzol a controller is:) -
#335 :DD Xbox One-t úgyvélem nem véletlen fikázzák, de ez már más téma :D A sok dagadt pattanásos 12 éves amerikai kockagyerek vinni fogja, mint a cukrot, hiába fikázza bárki is a Microsoft vadiúj VHS lejátszóját :D -
#334 Xbox One és a CoD fikázás már világszinvonalú lett.
De szerencsére nem érint ez senkit főleg nem a fejlesztőket!
Számunkra baszott jó lesz.
Egyetlen negatívum hogy a Buccaneer Edition-hoz nem adnak steelbookot :(