3496
-
#333 nekem is megveheted -
#332 Egy szóval sem mondtam, hogy SZAR lesz a játék, mert nyilván nem lesz szar, ahogy a CoD sem az évről évre, minden évben annak is végigjátszom a Single-részét, és esetleg multizok is, és tartják a színvonalat. Ezért mondtam, hogy CoD-feelingje kezd lenni a játéknak, minimális változtatásokkal... ami nem feltétlen rossz, de a tény az tény. -
simonl #331 Jóember,túlzás nélkül állíthatom, hogy a játéktörténelem egyik legjobb alkotásáról beszélsz.
Nem megyek bele jobban, mert van fontosabb dolgom is, de fikázd csak mert most ez a menő, mindent fikázni.
A COd -ban, hogy "nincs új engine"
A Crysis -ban, hogy nem hajlik a fű a szélben és nem csillog a déli napfényben...
Tudod mit, megveszem neked a játékot megjelenéskor, játszd végig és a végén férfiasan mond meg, hogy élvezted e minden percét.
-
#330 -
#329 Bullshit.. az ne zavarjon, hogy minden AC rész annyi pluszt hozott eddig, mint az összes COD együttvéve. A történetről nem is beszélve.
Én azt mondom, hogy ne játszatok vele. Én 0day szaladok érte a boltba az 100%. -
#328 :DD KB erről van szó. Bemutattak egy látványosabb jelenetet, de a graf semmit, de semmit nem változott, ahhoz képest, hogy nextgenre is jön... Nagyon de nagyon CoD feelingje kezd lenni az AC szériának. -
#327 Sokat akarsz egy kalóz DLC-től :) -
xido #326 Díjaznám,ha a susnyás nem csak dísz lenne,hanem aprítható is :)
Ha keresnek,igenis vágják le a bozótot :) -
#325 Na asszem ehhez is kell majd egy kis pc upgrade :( -
#324 na ez már valami,mostmár tetszik,várom:) -
#323 várós , elő is van rendelve :D -
#322 E3 Official Gameplay Demo - Assassin's Creed 4 Black Flag
Áj de kegyetlen jó és hangulatos. -
#321 de igen én nézem :) -
xido #320 -
xido #319 na..gyerekek..senki se E3-azik? :) -
#318 Értem -
xido #317 Nézz be oda,általában kellene lennie info oldalnak is a rendelés környékén,hogy hova és mennyiért szállítanak. -
#316 És magyarba lehet rendelni mennyi a szállítás stb? Mert ha lehet is tuti kb a game árával egyenlő :D
Nem értem a barna dobozoshoz miért nincs fémtok :( -
Blackmill44 #315 + Minden trailer végén ott van a Black chest edition és afölött pirosan aláhúzva "Exclusively Available on Uplay PRE-ORDER Now" -
xido #314 Srácok..el lett mondva mindenhol,hogy Ubishop exkluziv a Black chest edition... -
ratgab #313 Kezd egyre jobban felcsigázni ez a játék! AC + kalózok = -
#312 A zászló vajh mekkora lehet? -
#311 Nem hogy itthon de a külföldi nagyobb helyeken pl zavvi, game ott sem látom ezt érdekes. -
#310 Naná, hogy ezt a Black Chest editiont pl. itthon nem lehet majd kapni PCre, pontosabban én sehol sem láttam ... :( -
Reg5 #309 Meg kell hagyni ez nagyon jó videó. Kezdek bizakodni. -
Blackmill44 #308 -
#307 nemrossz csak ez a naplemente hangulat hányás,de majd még meglátjuk:) -
xido #306 hangulatos:) -
pcgammer #305 -
#304 Nyár végére 100%, hogy kiderül magyar felirattal jön-e vagy sem!
Nagy a dilemma ,hogy várjak a CE-vel vagy tanulnak a hibából és jóval kevesebb CE jön így nem lesz féláras cucc pár hónappal később. -
#303 Mert akkor előrendelem a CEt. :) -
xido #302 eddig sajnos zéró..a 3.nál már bőven az előrendeléskor ott virított,hogy feliratos.. -
#301 Mennyi az esélye, hogy magyar nyelvű lesz? -
#300 Azért ez már kezd szánalmas lenne.Lassan a már azt is meg kell venni hogy a beállításokat állítgathassuk! -
xido #299 http://cdgalaxis.hu/PC/20683/assassins-creed-4-pre-order-elovetel-terkep-kod.html -
#298 De, majd előrendeled valahonnan, ha megjelenik. -
#297 amúgy valaki előrendelte már a Buccaneer Edition-t? :) -
#296 akkor én ahhoz nem tudok hozzájutni mi? :D -
#295 Mivel csak október végén jelenik meg. Black Chest egyébként az AC4 gyűjtői kiadása lesz. Konkrétan egy kincsesláda, tehát a digitális áruházban nem fogod megtalálni:) -
#294 uplay-en fent van már a Black Chest? mert én nem találom..