16781
-
Rony94 #1398 Erről jut eszembe, remélem visszaköszönnek majd az első rész zenéinek stílusjegyei, mert a második rész zenéi jók meg minden, de hiányzott belőlük az a plusz.
Ennél például mindig libabőrös leszek. GYÖNYÖRŰ!!!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.04.28. 13:34:00 -
Online az egy kicsit más tészta szerintem. Korábban is voltak olyan játékok ahol nem volt töltés, főleg a csőjátékok, mint pl konzolon az Uncharted, vagy az új Tomb Raider. Utóbbiban ne mvagyok biztos, de úgy rémlik, hogy nem volt benne loading. Fejlődik a technológia és már nagyobb méretekben képes a háttérben töltögetni.
@Bardocz: csak a loading screen zenéje miatt bocsájtottam meg a hosszú töltést. 0:50től főleg.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.04.28. 09:45:55 -
Látom még nem próbáltad ki online :D
Amúgy én nehezen tudom ezt elképzelni, kíváncsi vagyok rá. -
Én így látatlanban örülök neki. Nem szerettem sose, amikor ilyesmi játékokban várni kell, hogy bemenjek egy házba pl. Ha jól emlékszem az első részben tudtak nagyon nagy tötlési idők lenni, de javították egy patchel. -
gta5ben se nagyon van loading. -
Negritis #1393 láttam én már karón varjút,de kiváncsian várom
az a baj ezzel hogy nem kevés fps drop forrása lehet, nameg ezért is kell alá paks2 hogy fusson
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.04.27. 23:40:22 -
NiGhTM4R3 #1392 Mit szóltok, hogy nem lesz töltés a játékban? logikusan azt gondolnám, hogy ezt a hardverigény szenvedi meg
http://hu.ign.com/the-witcher-3/2821/news/nem-lesz-toltes-jatek-kozben-a-witcher-3-ban -
750ti csak 43k körül van, szóval ja, elég jó vétel volt :) -
Az nagyon baráti ezért. -
nxs #1389 proci/vga/lap/ram volt 57k :) igen tudom olcsón vettem. -
Ja hogy a proci meg vga együtt 60k. Az azért más :) -
nxs #1387 bardocz : [email protected]/4gb/750ti 2gb Én jobban meglepődtem mint te,a 30fps-t céloztam meg,a mem ami határt szab (úgy meg nem lehet játszani,hogy megvan a 30fps de minden 4. kereszteződésnél elfogyott a ram és tölt)
drop : 2500k kihajtja a gtx980-at,a 960 w3 logoval jön...persze benne van a pakliban,hogy ez csak jó reklám volt és eladták még a jövő évi termést is vele. -
Engem érdekelne mi az a 60k-s gép, amin gta v így fut. -
Erre nagyon kevés esélyt látok. Azt kell, hogy mondjam, ez a játék egyszerűen túl nagy és túl komplex ahhoz, hogy egy gyengébb hardveren élvezhetően működjön. Mindig van arra lehetőség, hogy itt-ott egy icipicit csiszoljunk a teljesítményen, és ezt meg is fogjuk tenni, de a játék minőségét nem akarjuk csorbítani.wicherfacebook oldalról idézve -
nxs #1384 Ahogy nézem nem lesznek FPS gondok,ugyan az az engine hajtja ezt is mint a második részt csak felturbózva (azért a pop up problémát megoldhatták volna)
Ha az én 60k hufos gépemen a GTA V high/very high beállításokkal 50fps-t produkál nem hiszem,hogy a 2500k (még viccnek is rossz minimumnak feltüntetni ezt a procit) egy gtx960 társaságában problémákba ütközne.
Nagyon remélem,hogy megtartják a második rész dark fantasys,story orientált stílusát és nem egy far cry 4 csináld a semmit aminek semmi értelme open world gyüjtögetős divatszart csináltak belőle. (elnézést az FC fanoktól,nem az én izlésem) -
Rony94 #1383 Akkor a nehezén túl vagy! ;) -
Negritis #1382 behalt a gépem anno amin XP volt aztán win7el már nem ment :D
viszont nekem azt adtak eredetiben a másik vashoz mire lett GoG azóta még nem kezdtem neki :D
amúgy meglesz majd de előbb most már végigszenvedem a Dark Souls-t annak is vagy 3adjára futottam neki és végre túljutottam O&S-n :D -
Rony94 #1381 Még nem volt meg az első rész? :O
Addig el nem kezdheted a harmadik részt míg ki nem játszottad az egyet! És most mars kockulni! :< -
Negritis #1380 én dark souls + melóval múlatom az időt :D
de jövő héten nekem is jön a witcher :D
első körben az 1 amit még nem toltam végig aztán a 2 ha fent lesz az asztali gépem is pesten :D -
Rony94 #1379 Hallod, én már alig tudok várni. Most is csak azzal tudom csillapítani magam hogy épp játszom kifele újra a Witcher 2-t, de már lassan ezzel is végzek. :( -
ratgab #1378 3 hét és megtudod....:-P -
Engem nem a "történeti" része érdekelne, hanem a vele való harc. Hogyan van megvalósítva, milyenek a képességei satöbbi. Mert mindenhol csak only Geralt play van. Már most csömöröm van.
-
NiGhTM4R3 #1376 legyen igazad!
-
Negritis #1375 de úgyis lesz benne, én is meglennék nélküle nem ezt mondom
hanem hogy 2015ben és egy ilyen műfajban sajnos nem optimalizálnak irányítást külön PC-re
ha maga a játék optimalizálva lesz akkor bőven belefér hogy kontrollerrel tökéletes az irányítás -
Madi92 #1374 Nem mintha hiányozna. -
ratgab #1373 Úgy hallottam az erősen lineáris, másrészt szerintem meglehetősen spoileres volna. Gondolom arra keményen vonatkozik még az embargó. -
Negritis #1372 akkor kb nem lehet QTE-t beletenni mert az kapásból igényli a kontrollert még ha billen is megoldható -
Madi92 #1371 Örülök, de vannak olyanok is mint én, aki meghallja ezt a szót és olyan undor fog el... Szóval ne. Pc az bill+egér. Tessék arra optimalizálni. -
Bezzeg Ciri-s videó még mindig nincs.
-
Negritis #1369 2015ben egy akció rpg esetében ez ne legyen már komoly baj
150ezres gép - 15ezres játék és 4-5ezerért van olyan kontroller ami kb 99%os DS3 koppintás az pedig kb mindenre jó
nyílván az embernek azért van pc-je mert egér+bill
de azért egy akció rpg esetében ahol simán vannak QTE-k jobb a kontroller
nyílván az SC LotV-t nem akarom kontrollerrel tolni vagy a Pillars of Eternity-t de a Witchereknél belefér
már a 2tis azzal vittem végig anno -
de most mi az, hogy van egy yt chanelja és hetekkel előbb játszhat? -
The Witcher Magyarország
30 perce ·
The Witcher 3: Wild Hunt -- szekérnyi videó
Több olyan videó is felkerült az internetre, amik hossza igen jelentős, ezek okán remekül lehet analizálni a játékmenetet, ám rettentően spoileresek is. Az alant lévő videók mindegyikében találni spoilert, így azok megtekintését csak óvatosan ajánlom. Azt külön kiemelném, hogy egyiken sem a végleges verzió látható, így a boltokba kerülő build nem egyezik meg a videókon látottakkal!
azért már korei verzio is nagyon szépen fut állítólag egy baj van a játékkal az hogy erősen kontrollere van szabva -
ratgab #1366 2. videót nézem. Tudom, hogy ez ultra beállítás, de nekem elsőnek az tűnik fel igazán, hogy mennyire gördülékeny a mozgás. Semmi darabosság, semmi műviesség, hanem teljesen sima és természetesnek ható animációkkal mozog Geralt.
Update: Ha ezt tudják úgy optimalizálni, hogy megmozduljon gyengébb gépeken is megemelem a kalapom!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.27. 18:30:19 -
hát igen azt hiszem én is hagyom a videókat,a hogy nézem most lehet publikálni a videókat mert sora jönnek ki újak -
Aki YouTube-ot a látvány miatt nézd az rossz helyen jár. -
Riherongy **ar ez a jutub. Jelzi hogy 1080p ,de olyan a kép hogy hányok.
Miért erőltetik ezt a fost nem értem. Akkor tegyék fel 1GB-os verzióba felhőbe hogy lássam is hogy néz ki ,mert kb soha nem fogom ha a jutubon múlik. -
Negritis #1362 én se nézek már videót róla, 3 hetet kell még várni :D -
A legalsóba belenéztem, azthittem Skellig Island nem lesz egy nagy hely (ott mászkál abban a videóban), de csak a fő sziget akkora mint a Skyrim egész térképe.
-
Rony94 #1360 Én nem, de nem is fogom megnézni őket. Esetleg az Angry Joe videót megnézem amint kijátszottam a játékot. :) -
ezeket láttátok?