The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy gyors kérdés. Pontosan melyik set receptet kapom meg a grófnőtől? Hátha mégis megvan, csak a memóriám sz*r 😄

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Shep
Igen, tegnap meg is csináltam ,tényleg csak elsőre tűnt vészesnek. Viszont ezek a döntések a játékban gyilkosak, sosincs jó/rossz döntés, csak rossz, meg kevésbé rossz, és persze, van ,hogy fogalmad sincs mi a rosszabb 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A legnagyobb félelem harc szerintem nem volt nehéz ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én beálltam az ajtóba, így szemből tudtak csak jönni, simán lekaszaboltam őket, szerintem még a moralom se nagyon ment le.

A gondnok esetén ...
Végül északi szél segített, amikor próbálta feltölteni magát lefagyasztottam, lekaszaboltam a szellemeket előtte és kapott pár nagy pofont. És 3-4 ütés után ugrás, mert az ásója minden sebzés után visszatölti az életét, tehát nem szabad hagyni, hogy megüssön se minket se az előhívott szellemeket. Illetve van főzet, ami növeli a szellemeken a sebzés (ezt harc előtt is meg lehet inni), olaj is illetve olyan, ami 60% moralt visszatölt, ezek is segítenek. Nekem a felgyújtás, kartács nem igazán sebezte, az ölés szinte csak karddal történt.

Ezt a felszerelés dolgot nem értem, beszéltem a grófnővel, meg is kerestem a gyűrűjét ( 😄 ) de nem rémlik, hogy bármit vehettem volna tőle, pedig biztos ilyen irányba tereltem a beszélgetést. Bosszantó, mert nem hiszem, hogy lenne korábbi mentésem, most akkor játszam végig újra az egész witcher 3-mat emiatt? Nemá ... viszont a mérgezett vipera kard legalább megvan.

Miért lenne szar? Egy dark fantasyhoz kiváló. Legfeljebb szomorú de mindenképp jól megírt. Ez a művészet 😊

Akkor vissza töltöm. Kösz.
Van néhány rész a játékban, ami
plusz illetve mínusz pontokat ad azzal kapcsolatban, hogy Ciri életben marad-e vagy se. Ilyen pl. a hógolyózás, elmégy-e vele Skjall sírjához, bemégy-e vele a varázslónőkhöz, amikor beszélni akarnak vele, stb. Ha a végén az érték pozitívra jön ki, akkor életben marad, ha negatívra akkor nem. Persze a játékban ezt a számot nem jelzi sehol, de a háttérben számolja. Azt nem tudom, hogy minden +1/-1-et ér-e, vagy van, ami többet.
Voltan
Hát, GOG galaxy-n refresheltem, most már megmozdulnak, viszont -1 hpjuk van, és nem tudom megölni őket.
Asszem, szegény törp kereskedő fűbe fog harapni 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HeadHunter86
Nem is tudtam, hogy ilyen szar vége is van. Nálam tök jól alakult a vége. Teljesen meg voltam vele elégedve. Még jó, hogy én nem ilyen döntéseket hoztam.

Lehet, hogy valami új bug, ami az 1.11-gyel jött? Itt valaki említett hasonlót. "I'm still suffering from NPCs that are on -1 Health and can't be killed blocking quest progression. PC, No Mods."
A "still" alapján lehet, hogy nem az 1.11 a bűnös.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 17:01:43
Voltan
Az összes ökölharcnál ez van, nem mozdul az ellenfél, és meg sem lehet ütni

Voltan
Olyan volt valakinek, hogy meg kellene verekedni valakivel/valakikkel, de nem mozdulnak, és meg sem lehet ütni őket, és mintha -1 hp-ja lenne?

Kétszer fordult elő:
amikor a kocsmából el kell kergetni a skelligeieket, és meg lehet verekedni a vezérrel, és amikor Zoltannak meg kell szerezni egy gwent kártyát a törptől, és bejön két törp bérgyilkos, na, azokat sem lehet leverni

Meg lehet oldani úgy, hogy nem harcolok velük, de akkor egy npc meghal, azt meg nem akarom...

Van tipp?

lwb
Engem 33-as szinten rendesen megszorongatott a teleportálós fickó a végén... Lehet, hogy valamit nem jól csináltam. Normálon.

molnibalage83
Hát ez furcsa. Nekem első gond nélkül a legszabb befejezés jött és megkaptam Triss-t is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Üdv
Sikerült végigvinnem szigorúan csak a mian storyt és minden mellékküldesést ami fontos.. Sok Wticher megbízás. Semmi kértyázás és kincsvadészat azt majd kövi végigjátszásra hagyom.
55-60 óra lehet asszem.. Nem fedeztem fel minden kérdőjelet. Csak A kezdőhelyen.
Most az jön hogy elolvasom az összes könyvet Vaják1-5. –ig aztán ismét Witcher 1,2,3 Meg kieg

Ez kb Tavaszig életben tart xd akkor meg majd jöhet a kieg. Ezzel nem kapkodok az 15 óra ide vagy oda.
Ja és lehet oltanni de én easy be játszottam. Engem csak a story érdekel a sandbox meg a kardozás kevésbé.
Sajnálltam hogy Iorvet és a A Scoiatel kimaradt. Birtam Iorvethet.
BTW. Annyira megfogott a hangulat igy a 2 és a 3 végigtolása után hogy sztem hónapokig a hatása alatt leszek.
Könyvek jönnek kövi hónapban addig witcher 1 ezerrel.

Felvettem az utolsó 40 perceet akit érdekel a végem megnézheti.
Ciri meghalt/eltünt(annyira nem volt szimpi, Radovid Djikstra meghalt, Triss-t Választttam de vele kapcsolatban nem volt lezátás nem tudoom miért.

Andrzej Sapkowski és CDProjectRED RESPECT.
Hát akkor töltsd vissza, ha eléred a megfelelő szintet szerintem megéri.
Nem beszélve arról, hogy a következő dlc-ben is használhatod majd tovább.
De máshogy nem fogsz tudni hozzájutni.
molnibalage83
Ujjgyakorlat volt 3. nehézségi szinten tolva is. Már korábban kijelentettem, hogy 3. szinten sem volt gyakorlatilag semmi kihívás a játékba egy boss fightot leszámítva, ahol figyelni kellett. Ahogy már írtam, csak a teljesen mesterséges lvl diff. check miatt nem tudtam több monsztát leverni. Pár szinttel később ugyanabban cuccban laposra vertem őket...

Pont azért nem farmoltam ki mindent, mert semmi értelme nem volt, akartam hagyni sok ismereteln helyet egy későbbi végigjátszásra is.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.26. 10:06:43

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ez nem túl jó hír,mert ott csak egy emberrel beszéltem aki a tippet adott a festményről és leültem a kis padra,hogy kezdődhet az aukció. Azóta meg kb. 1-órát játszottam 😞(
lwb
29-en azért nem lehetett egyszerű a vége ...

molnibalage83
Én alig voltam 29. szintű, mert nem "farmoltam" ki minden helyet.

lwb
Az első ps4-es végigjátszásomnál nálam is 35 lett a vége. Kb úgy lőtték be a játékot, hogy 34-35-re elérjen azért mindenki a végére.

Nálam is valószínűleg ez volt a gond. Először főleg a mellékküldetésekre mentem, ahogy a legtöbb RPG-ben szoktam. Velenben is megcsináltam mindent, ami nekem való szintű volt, mielőtt áttettem a lábam Skelligébe és sok főküldi már szürke volt. Mondjuk abból a szempontból "nem gond", hogy az alapjáték végére így is 35-ös szintű lettem, ami több, mint ideális szint az első kiegészítőhöz, ami talán 32-es szinten kezdődik.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 09:19:19
EvolutiON! Köszi a tippet.
Közben találtam három Akarászt, két 37 és egy 38-as szintűt.
Most ezeket farmolom, mert aránylag tisztességes pontot adnak.
Én kíváncsi vagyok milyen az új cucc.
lwb! Igazad van, második végigjátszásra én is így fogom csinálni, de elsőre nem figyeltem oda erre.
dubel! A válaszom: igen, a páncélt csak ott lehet.
A tervrajzot az aukción vetted a Grófnőtől?
lwb
Ez tök érdekes, mert én 40-es szintű vagyok és még egy rakás mellékküldetés és kérdőjel hátravan. Skelligén a többsége, de egy-kettőt Velenben is kihagytam. Nem farmoltam, inkább figyeltem arra, hogy a főküldetéseket soha ne hagyjam feketére váltani. Az alapban és a kiegben is, inkább hagytam a mellékküldetéseket és visszatértem a főszálhoz, mert ott ha stimmel a szinted ontja az xp-ket, egy mellékküldetés meg jóval kevesebbet ad.

Ha nincs más, akkor farmolj zöld színű (nálad maximum 5 szinttel kisebb) mobokat. Nekem is csak a kiegészítő legvégére, az utolsó főküldi teljesítése után sikerült elértem a 39-es szintet. Annyi baj legyen különben. Majd a következő kiegészítőben használom a 39-es vipera felszerelést. 😊
Ahogy írtam is, ezeken már túl vagyok, már mindent felfedeztem, minden mellékküldit megcsináltam.
Más ötlet?
genndy
Kérdőjeleket fedezd fel, szörnyfészkek, elhagyott falvak fix XP-t adnak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nyilván, de mint írtam a végjátékra már az új cuccokat szeretném használni.
Azért írtam, hogy hátha valaki tudja, vagy talált valami jó módot rá.
Hát nem mondom tutira, de onnan a végéig egy szint lépés még összejön.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát nem sok, csak egy, 39 kell a szerkónak.
De miután csak gyengébb ellenfelek vannak nem tudom, hogy lehetne a kétezer pontot összeszedni, amikor mindenért csak néhányat ad.
És hányas szint kellene?
A 3. kívánságban még lesznek azért harcok, ott bejön némi xp. De én pl. 37-es szinten fejeztem be az egész DLC-t, szóval nem tudom.

Sziasztok! Adjatok tanácsot.
Már voltam az aukción és most megyek Shani-hoz.
Innen még mennyi van vissza a játékból?
Azért kérdezem, mert megvettem a grófnőtől a tervrajzokat.
Viszont még csak 38-as szintű vagyok.
Mivel lehetne fejlődni, vannak valahol magasabb szintű szörnyek, vagy valami más lehetőség?
A legtöbb helyen csak 33-34-es szintűekbe botlok, viszont azért már szinte nem kapok semmit.
De a kieget nagyon szeretném az új szerkóban befejezni.

A mellékküldiket azt hiszem már mind végigcsináltam és mindent felfedeztem.
Mit javasoltok?
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2015.10.26. 00:17:44
Duplán a kiegészítőt is
Voltan
Igen, 318 iszonyú soknak tűnik.
Te végigvitted már?

Az 318 óra lenne. Lehet, hogy a játék nem pontosan mér

Én 215-nél tartok, és a steam mérte.
Shep
Az nem tudom mit számol, mert nekem pl közelében sincsen a tényleges játékidőnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fura dolgokat ír ott, az tény. Valahogy a Galaxy adatai egyáltalán nem egyeznek a játékban levő statisztikákkal. Szóval valami nem jól számol. BTW nekem is valami hatalmas számot írt a végére, már nem tudom, hogy mennyit, de esélytelen, hogy ennyit játszottam.
Voltan
Jézusom, most nézem, a karakter statisztika képernyőn, hogy 13 napot 6 órát és 24 percet töltöttem eddig játékkal.

Basszus, remélem ez nem pontos, még végig se vittem. Jézus <#idiota>

Shep
Kösz a tippeket.

Védd ki az ütéseit, akkor megtántorodik és ráverhetsz egyet-kettőt. Mikor a kardal már nagyot akar ütni (ilyen vörös aurája lesz a kardnak) azt is lehet védeni csak nehezebb az ütemet eltalálni. Viszont akkor meg beszédül és még jobban lehet csapkodni.
Ja és arra vigyázz hogy egyszerre csak egyel harcolj, tehát ne üsd meg a többit amelyik tétlenül álldogál, mert akkor az is neked támad egyből.

Na sikerült befejezni a DLC-t. Az alap játékot csak 3. nehézségi szinten vittem végig, a DLC-re gondoltam felrakom még egyel, a legnehezebbre. Hát kezdetben a mezőn szaladgáló 5 darab Nekker is 20 perces szenvedés volt, miközben meghaltam vagy hatszor... A végére azért már sikerült belejönni, de itt aztán tényleg minden csata külön kihívás, ahova kell a nekikészülés, olajok felrakása, megfelelő italok kiválasztása. De végül is igy volt jó, ma már bánom hogy az nem így vittem.
Lehet hogy szentségtörés amit mondani fogok, de nekem ez a DLC történet simán űbereli a 3. részt. Kicsit az első részre emlékeztetett. Nem valami "világmegváltás" , hanem egy igazi Witcher történet. Hozzáteszem nekem a könyvekben is jobban tetszett a két novellás kötet, mint az egybefüggő "nagy történetet" elmondó többi.
Telitalálat karakterek, akár a Tükör Mestert nézem, akár Olgierd-et. A három kívánság is teljesen jól működik, változatosak, míg az egyikben inkább harcolni kell (a virág visszahozósban), addig a másikban van egy csomó érdekes, vicces jelenet és párbeszéd (esküvő). Ja hát Olgierd testvére is mekkora karakter volt már szellemként!
Ez a játék nekem eddig is 10/10 volt (mondjuk az előző részei is), ezzel a DLC-vel meg ha lenne értelme lehetne 11/10 <#vigyor4>

Az, kicsit trükkös lesz. Vagy tükrös. De rá lehet jönni azért, jópofa dolog.
Pajzsot mondj magadra fecske készenlétben, villám főzet, ugrás -ugrás-ugrás-ütés-ügrás-ugrás-ugrás.
Igen.

Ott tartok hogy
Nem hagytam O Dimm-nek hogy elvigye EVerec-et. Adott egy találós kérdést és most meg kell találni, hogy mit mondtott. Ez már a küldetés vége?
cylonflatus
Tegnap elkezdtem a kieget. Amikor ez az Ogried csávó megfordult, hangosan felröhögtem. Egy az egyben David Beckham. Kifele menet meg megállít az Ogried egyik macája, hogy menjek az eltűnt haverja után, akit Kluivertnek hívnak... Ez most direkt van tele ennyi focira utaló dologgal?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Shep
Iris legnagyobb félelménél mi a trükk, elkezdődik a harc, kapásból lerohan és 2 ütéstől megfeküdtem.

Nesuten
igen csak xbox controller -en nem van nagyon ctrl gomb és egyéb ... de kösz a fejtágítást ...
modjuk 150 óra billentyűzettel való kalandozás után ,nem volt túl egyszerű ,e mellett
cyborg command unit pad -vel játszom és patkánnyal - R.A.T. 7

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nem hiszem, hogy a páncélzat sokat számítana. Ha nincs kifejlesztve, akkor kár, de nagyon hasznos a queen-t kifeleszteni, tesz köréd egy áthatolhatatlan pajzsot, amire ráadásul ha rácsap az ellenfél, valamennyivel tölti az életerődet. Amúgy nyilván, ugrálni bambákat neki, felgyújtani, kiváló fecske+villámfőzet.
Uh, ez a gondnok elég ütős ... már videónézésre fanyalodtam a sokadik wipe után 😊 De igazából sok okosságot nem láttam, ugrálni, menekülni aztán laza 10 perc után talán megölöd. Le kéne már cserélni a light armort legalább egy mediumra 😊 Kicsit bosszantó a játékban, hogy az autómentések a bossnál mindig úgy vannak, hogy már benne a harcban, így ha az ember próbálgatna taktikát (más olaj, bomb stb) marhára résen kell lennie, hogy még ne kapjon pofont mielőtt bevált a tárgyakhoz. Nem lenne rossz a töltésnél egy olyan állapot, hogy betöltve, vár egy gombnyomásra az induláshoz - és ott lehetne előtte még az inventory stb-hez hozzáférni.
Ja meg esetleg néhány wipe után bekerülhetne a bestáriumba a boss, mert utólag már köszi a tanácsokat ... esetleg előtte megnézném mit javasol hozzá a gáma.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2015.10.25. 12:15:41