The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ettől még kíváncsi vagyok a többi jó befejezésre is, remélem a 2. végigjátszásnál ügyesebb leszek.
Utoljára szerkesztette: Saaba, 2015.10.28. 08:59:52
Háromféle befejezés van, a jónál Ciri Geralt-al marad a többit meg tudod.
Köszönöm szépen a válaszodat. 😊
Én is befejeztem az alap sztorit, 227 órával a hátam mögött. Én nem játszottam a W1 & W2-vel, de már tervbe vettem a kiegészítő végigjátszása után, hogy elkezdem az első részt. Már megvettem a W1-et, ráéreztem a harcrendszerére, úgy hogy már várom a Geralt történetének az első fejezetét. A lengyel Srácok munkájához már nem tudok újat hozzáfűzni, mert előttem már sokan leírták, hogy milyen nagyszerű munkát tettek le az asztalra. A játékosokhoz való hozzáállásuk példaértékű! Nagyon jó olvasni azokat a kommenteket, ahol is, a játékkal játszó emberek mindenképpen szeretnék támogatni a CDPR munkatársait, mert Ők igazán megérdemlik. Én is velük érzek együtt!
Most, hogy vége a W3-nak, észrevettem különböző videóportálokon, hogy bizony egy-két küldetés kimaradt nálam. Mondjuk ezeket az újrajátszásnál majd pótolom. Most viszont lenne egy kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz. Amikor van időtök, kedvetek, légy szíves válaszoljatok. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Utoljára szerkesztette: Saaba, 2015.10.28. 07:39:36
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.27. 23:11:13
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A beszélgetés alatt van egy olyan opció ami mellett ott az erszény, mint a kereskedőknél.
Ha ezt választod akkor automatikusan feljön a bolt ablak és meg lehet vásárolni az egész páncélzatot.
Utoljára szerkesztette: krisztajo, 2015.10.27. 09:58:05
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A gondnok esetén ...
Ezt a felszerelés dolgot nem értem, beszéltem a grófnővel, meg is kerestem a gyűrűjét ( 😄 ) de nem rémlik, hogy bármit vehettem volna tőle, pedig biztos ilyen irányba tereltem a beszélgetést. Bosszantó, mert nem hiszem, hogy lenne korábbi mentésem, most akkor játszam végig újra az egész witcher 3-mat emiatt? Nemá ... viszont a mérgezett vipera kard legalább megvan.
Asszem, szegény törp kereskedő fűbe fog harapni 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A "still" alapján lehet, hogy nem az 1.11 a bűnös.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 17:01:43
Kétszer fordult elő:
Meg lehet oldani úgy, hogy nem harcolok velük, de akkor egy npc meghal, azt meg nem akarom...
Van tipp?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sikerült végigvinnem szigorúan csak a mian storyt és minden mellékküldesést ami fontos.. Sok Wticher megbízás. Semmi kértyázás és kincsvadészat azt majd kövi végigjátszásra hagyom.
55-60 óra lehet asszem.. Nem fedeztem fel minden kérdőjelet. Csak A kezdőhelyen.
Most az jön hogy elolvasom az összes könyvet Vaják1-5. –ig aztán ismét Witcher 1,2,3 Meg kieg
Ez kb Tavaszig életben tart xd akkor meg majd jöhet a kieg. Ezzel nem kapkodok az 15 óra ide vagy oda.
Ja és lehet oltanni de én easy be játszottam. Engem csak a story érdekel a sandbox meg a kardozás kevésbé.
Sajnálltam hogy Iorvet és a A Scoiatel kimaradt. Birtam Iorvethet.
BTW. Annyira megfogott a hangulat igy a 2 és a 3 végigtolása után hogy sztem hónapokig a hatása alatt leszek.
Könyvek jönnek kövi hónapban addig witcher 1 ezerrel.
Felvettem az utolsó 40 perceet akit érdekel a végem megnézheti.
Andrzej Sapkowski és CDProjectRED RESPECT.
Nem beszélve arról, hogy a következő dlc-ben is használhatod majd tovább.
De máshogy nem fogsz tudni hozzájutni.
Pont azért nem farmoltam ki mindent, mert semmi értelme nem volt, akartam hagyni sok ismereteln helyet egy későbbi végigjátszásra is.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.26. 10:06:43
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 09:19:19
Közben találtam három Akarászt, két 37 és egy 38-as szintűt.
Most ezeket farmolom, mert aránylag tisztességes pontot adnak.
Én kíváncsi vagyok milyen az új cucc.
lwb! Igazad van, második végigjátszásra én is így fogom csinálni, de elsőre nem figyeltem oda erre.
dubel! A válaszom: igen, a páncélt csak ott lehet.
Más ötlet?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Azért írtam, hogy hátha valaki tudja, vagy talált valami jó módot rá.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De miután csak gyengébb ellenfelek vannak nem tudom, hogy lehetne a kétezer pontot összeszedni, amikor mindenért csak néhányat ad.
A 3. kívánságban még lesznek azért harcok, ott bejön némi xp. De én pl. 37-es szinten fejeztem be az egész DLC-t, szóval nem tudom.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.