The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Bármikor felül tudod írni a C/1-2 megnyomásával.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azt már korrigálták,hogy ne a gép döntse el,mikor teszi el/veszi elő a fegyvert,ha ellenfél van a közelben?
molnibalage83
Végre.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nem él és virul, el sem tudna hullani mert a párbeszéd után mikor malaccal kínálnak akkor áll le. A banditák megállnak egy helyben az életüket le lehet venni, de nem lesz belőle semmi. Csak elsőre lehet rajta röhögni, hogy az egyik láb nélkül a másik test nélkül a harmadik meg fej nélkül áll egy helyben, de utána már nagyon gáz.Ha már úgy is jön az új patch hátha rendbe rakja.
Köszönöm a segítséget 😊
Egy gombnyomással kikapcsolható mostantól a teljes HUD. <#eljen>
Rita79
Tedd hozzá: Sajna.... Ha már a menekülés lehetősége megvan adva egy-egy harcból, akkor ezek a kis gimnasztikai alap dolgok sztem hülyeség, hogy tiltva vannak. Idegesítő is rendesen, mert ez egy átgondolatlanság.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

MerlinW
Sosem. Ilyen a játékmechanika.

[merlinw.org]

Rita79
Azt mikor javítják ki végre, hogy amikor "harcol", akkor nem tud ugorni, meg átmászni térdmagasságú falakat? (meg mászni alap falat sem)
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.10.22. 22:08:20

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Itt az 1.11-es patch
cylonflatus
A fool's gold problémádra: Menj be a házakba és vizsgáld meg a malacokat. A banditák nem játszanak semmi szerepet a küldetésben. Hanem a csávó, akinek a malacát sütögetik, ő elhullott? Ha igen akkor csöcs, de legalábbis nem tudom hogy csinálható meg a küldi, mert egy szükség lesz egy kulcsra, amit ő ad oda. Ezt mondjuk a hullájától elveheted, de kell majd más is, amit csak ő tud, hogy hova van elrejtve. De lehet, hogy ha meghalt, akkor megváltozik a küldetés menete, nem tudom. Szóval ne a banditákkal törődj, hanem a paraszttal, akinek megették a malacát. Ha ő sem él nézd át mi van nála, és menj be a házakba és vizsgáld meg a malacokat.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.22. 18:48:52

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

AnuluWork
Aranyos hétvégém volt. A kieg helyett rakhattam újra a rendszert, miután a winyó vezérlője megadta magát.

Utolsó Witcher 3as bespájzolt mentésem amit megtaláltam: augusztus 9 ... 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

cylonflatus
A Sk.m. wanted bug meg van pc-n is sajnos. Lásd korábbi kommentem: #9672

cylonflatus
Nem maradsz le semmiről, nincsenek hosszú távú következményei ha nem csinálod meg. Amúgy nagyon egyszerű, le kell verni a lóról, elég egyszer eltalálni. Próbáld lassítással, ha lovaglás közben nyomva tartod a gombot amivel vágsz, belassul az idő. Amikor közvetlen mögé érsz a lóval nyomd meg a gombot és tartsd nyomva. Lelassul az idő, és úgy manőverezel mellé, finom mozdulatokkal csináld, ne kanyarodjon el nagyon tőle. Ha jobbra emelte vágásra a kardot először, de úgy sikerült mellé keveredned, hogy neked balra van a lovas ne izgulj, oda fog fordulni magától, várd meg! Amikor mellette vagy, és a megfelelő irányba készül csapni engedd fel a gombot. Ez a lovagló harc közbeni lassítást később is tudod használni, ha lóról akarsz harcolni, működik minden sebességnél, vágtánál is. Harcra fel, győzni kell!

De az lesz ha konzolosok is rábólintanak mivel itt hatalmas Tech.probléma volt hónapokig.Mára javították.
Útjába állhatott MGS5 de aztán mégse és még Fallout 4 kiemelt lehet.
Rise of Tomb Raider már nem,mivel csak One-ra adják ki nekünk idén.

Minden tekintetben egy nagyon erős cím lett Witcher 3.Gratulálni is tudok hozzá de sajnos konzolra nem igazán jött össze év közben de a végére sikerült😊
Hello!

Tudna nekem valaki segíteni? Ps4-en játszok a játékkal (CD-s verzió) és valamiért pár DLC nem működik rendesen.
A Skellige legkeresettebbje (Skellige's most wanted) és A bolondok aranya (Fool's Gold).

Problémák:

- Skellige legkeresettebbje: a küldetésnek még az elején a szikla nem jelenik meg és a végén a vérfarkas nem akar meghalni (https://www.youtube.com/watch?v=p-uX1valDnk) és így a küldetés se ér véget.

- A bolondok aranya: az első párbeszéd után a banditák megállnak egy helyben és nem csinálnak semmit még ha meg is ölöm őket akkor se lesz semmi, szinte ugyan az mint a vérfarkasnál csak a legelején.

- Emellett a letöltések között a Skelligei páncél képe nem jelenik meg és van, hogy a képek nem jó helyen vannak (pl: német nyelvi DLC kép a Bolondok aranya felirat mellett) Nem tudom lényeges-e, de leírtam hátha árulkodik a hibáról.

A Ps- már teljesen visszaállítottam (full initalise), újra raktam a játékot, több szőr letöltöttem újra, de semmi javulás. Én sajnos nem találtam meg rá a megoldást illetve hogy írnának -e róla valahol.
Ha valaki tudja mi a gond, hol írják a megoldást vagy hogy lehet helyre hozni kérem segítsen.
Előre is hálásan köszönöm.
Elengettem, de ettől még elkerültem.
Igen pont mert azt a küldit fel se vettem, az udvarház meg nem esik útba. Így simán elkerülhető.
Utólag persze visszabóklásztam megnézni milyen az a küldetés.
cylonflatus
Szerintem úgy lehet csak elkerülni, hogy elkerülöd az egész Reardon udvarházas mellékküldetést. Bele van írva a küldetés sztorijába - feltéve ha elengedted a második részben.

Én is importáltam anno, még is simàn elkerültem Lethot 😊
cylonflatus
Akkor nem sikerült importálni a save fájlt, mert ha a 2.-ben életben hagyta Letot, akkor ott kell lennie, nem tudja elkerülni. Vagy bug, de ilyenről nem hallottam.

Myselor
beteg <#idiota><#gonosz1>
A Witcher 3 mindent ver.

Nincs valahol leírva a kieg végi találóskérdés a neten? 😄 nem találom és barátnőmnek felakarom tenni poénból 😊
Köszi, így már értem.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

genndy
Egyébként nem kötelező a csere, ha jók a lapjaid akkor maradjanak, ne cserélj.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ha jól mondom..akkor alapból 22 lapot kell beválogatnod az egyre hízó paklidból a játékhoz....érdemes a legjobbakat,de annak is lesz legalja...játékban ebből randomizál 10et...amiből kettőt rögtön le is cserélhesz a maradék 12ből random másikra...én mindig a legbénábbakat dobom vissza...
SzirmosSzisza
2 lapot kicserélhetsz (eldobja és húz újat a pakli tetejéről)

szerk.: nem eldobja, hanem eltűnik inkább a helyes szó
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.10.20. 23:02:33

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Egy dologra nem jövök rá a kártyánál. Mikor a játék elején azt mondja "Válassz egy lapot az újrahúzáshoz (0/2)" az mi? Ilyenkor cserél valamit, de nem tudok rájönni, hogy mit és mi az értelme. Eddig nem sokat nyertem, gyenge a paklim.

HeadHunter86
Végére értem a játéknak. 110 óra volt a kieggel együtt. Annyira szép kerek az egész. Esküszöm kicsit meghatódtam a végén. Felelevenedtek a játék elejei történések (ami nekem már 4 hónapja volt), aki kijátszotta érteni fogja. Ilyen gigászi single játékkal életemben nem játszottam. Minden tiszteletem a lengyeleké. Na meg azé a magyar programozó srácé aki részt vett benne. 😊
Így kell játékot csinálni. Jöhet a következő kiegészítő.

Ha nem lesz az év játéka akkor nagyon félre van csúszva a játékipar...

Van egyébként már mod rá, hogy nehezebb legyen a "loot"olás? Tehát kevesebb mindenből, drágábbak a dolgok, a kereskedők nagy árréssel dolgoznak, ilyesmik?
Az a ,,sárkány" nagyon jó, trükkös lap. Jól alkalmazva nagyon tréfás. Az egyik vezérlap meg a legerősebb ostrom egységeket tudja kinyírni, az vicces tud lenni.
TopGun
Sziasztok! En nagyon kezdo vagyok meg a jatekban, 1-es szintu vagyok.az a kerdesem, ha elrontok egy kuldetest annak lehetnek karos kovetkezmenyei? Pl. a kereskedos kuldetest, az istennek sem tudom megcsinalni, amikor a hazug menekulo kereskedot kell elkapni lohatrol. Vagy meglog es buktam, vagy utolerem es sehogysem tudom elkapni 😞 akkor meg azert buktam 😞 Ha hagyom az egeszet a fenebe ez kesobb nem uthet vissza valahogy?
Utoljára szerkesztette: TopGun, 2015.10.20. 20:59:28

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hát igen, de fene tudja melyik kereskedő, vagy kovács maradt ki akivel nem játszottam.
SzirmosSzisza
Az mondjuk mák. Nekem ellenfélnél mindig volt eddig olyan zöld megsemmisítő vagy "sárkány" ami gyalogság közül öl. Időjárás lapokat szerencsére ritkán játszanak ki.

Meg kell venni minden kereskedőtől minden lapot, valamint játszani kell a különböző NPC-kel (kereskedőkkel, kovácsokkal, stb.) ameddig adnak lapot. Amikor már csak pénzt, esetleg nyersanyagot ad egy-egy ellenfél, akkor az azt jelenti, hogy a random NPC-ktől megnyertél minden lapot.
Ha mentést importálsz, akkor nincs mentés szimuláció. Rá se kérdez, mivel importálsz. A szimuláció azoknak van, akiknek nincs mentése.
Északkal. Megcsináltam már minden gwent küldetést, kivéve a gyűjtsd össze mind-et. Nem is értem hogy lehet mindent össegyűjteni? Játszok mindenkivel akivel lehet, de így se lett meg mind.

Kijátszottam kém kártyákat, trombitát, meg ilyesmit, így sok lapom volt.
cylonflatus
Az szép. Melyik frakcióval?

cylonflatus
Szerintem nem a Witcher 2 mentés szimulációval indítottad az elején. Amikor új játékot indítasz, akkor a nehézség beállítása után van egy ilyen választási lehetőség, hogy W2 mentés szimuláció- igen/nem. Vagy akkor a nem-re kattintottál, vagy ha igen, akkor a prológus után Vizimában, mielőtt bemennél Emhyrhez, a borotválás közben azt a választ adtad, hogy Letho meghalt. Ez száz százalék, hogy az előző kettő közül játszik valamelyik, máskülönben ott lett volna, úgy van a küldetés megcsinálva, hogy nem tudod véletlenül se elkerülni Lethot. Hiába mész sajnos vissza. Viszont később találkozol még vele, ha a küldetés végén elküldted Kaer Morhenbe.

Ma kiraktam 201 pontot, eddigi rekord.
genndy
Minden ellenségre rádob +30 szintet. A többiek majd megmondják mennyivel nehezebb, én még nem vágtam bele.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
120 körül volt a maximum. Bár általában ha nyerek úgyis nem rakok le már mindent.

Hány pontot raktatok ki eddig gwent-ben maximum?
New Game+ot próbálta valaki? Mennyivel nehezebb az alapnál?
Meg az is fontos, hogy a könyvekben később Geraltnak Ciri nevelés, védelme lesz a fontos, lényegében a witcherséggel fel is hagy. A novellás kötetekben vannak fejezetek, meg talán a nyolcadik kötet (erről nem igazán tudok semmit) szól a witcher szakmáról.
Igen. A játékban tele van folyamatosan a rengeteg loot miatt, de a könyvek alapján a witcherek nem túl nagy lábon élnek, mivel keveset kapnak egy szörnyért, ugyanis nem nagyon van pénzük a parasztoknak, hogy megfizessék őket. Meg nincs is minden négyzetméteren valamilyen szörny, mint a játékokban.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.20. 17:56:42
Köszi

SzirmosSzisza
Én csak az első könyvet olvastam, de ott sose volt pénze és panaszkodott, hogy alig lehet már állást találni.

Vannak bizonyos játékosok ,akiket ha legyőzöl, kapsz jó kártyákat, illetve lehet venni a kocsmárosoknál, kereskedőknél. illetve kártyázz mindenkivel akivel lehet, akkor nyersz egy darab kártyát.

http://hu.ign.com/the-witcher-3/3818/feature/frissitve-the-witcher-3-gwynt-utmutato
Végignyomtam a játékot, semmi nem maradt csak a kártya, azzal eddig nem foglalkoztam és játék közben minden kapott, talált kártyalapot hülye fejjel eladtam. Nincs valami jó leírás (magyarul) hogy hol lehet erős lapokat venni? A másik, mikor elkezdődik a parti és ki kell választani két lapot újrahúzáshoz vagy mihez az mire jó? Ha jól értem akkor a 22 lapomból a program véletlenszerűen ad tízet a játék elején? Ezt nem tudom befolyásolni?

Nem vagyok nő, nem tudom megítélni, de Geralt jól néz ki? Nos hát...a forradásos fejével? Illetve a könyvekben sem úgy írnak róla mintha jóképű lenne, de mindenesetre karakteres.

Azonban tuti nem gazdag. Ez max a játékban van így, de regényekben körülbelül ami pénzt kap egy szörny megölésért, azt majdnem el is kell költenie a gyógyításra, főzeteihez való alapanyagokra, egyéb költségekre.

Aztán állandóan vándorol, soha nem marad egy helyben. A stílusa eléggé mogorva. Nem tud se udvarolni, se bókokat mondani. De lehet épp ezt szeretik benne.