The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ha meg ott vagy, úgy észreveszed a kardot, mert eléggé feltünő. 😊
@mike01010101 Nekem igazából a kiegészítő végére 38-as szintet sikerült elérnem, még 20 XP hiányzott a 39-hez, úgyhogy megöltem egy mérgező arakászt, hogy továbbfejlődjek és felvehessem a 39-es vipera szettet. Sejtettem, hogy 39 felé nem nagyon lehet menni, mivel mindent, de mindent megcsináltam.
Két bajom van a kieggel. Az egyik a szokásos, a bugok. Pontosabban egy konkrét bugra gondolok. Láttam Galaxyn, hogy van valami Ofieri acsi és az alapján kéne lennie mindenféle ofieris lócuccnak, nem csak nyeregnek. Állítólag bugos és a kereskedőnél kéne lennie. Konzolparanccsal elő lehet hívni őket, de megvárom a patchet.
A másik bajom, hogy az ezüst vipera kard könnyen elkerülhető, sőt (kiegészítő végi spoiler)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 09:37:08
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 01:18:00
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.10.18. 21:25:56
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.18. 20:02:17
Nincs esetleg valami "ritka eső mod?"
Ettől függetlenül nagyon jó kiegészítő. Most tartok ott hogy
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.18. 16:18:06
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 15:59:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Illetve itt van egy kis furcsaság, lehet ugye beszélni Vivaldi barátaival, a műszakértő először Roach szinkronhangján szólalna meg, utána meg egy tök másikon.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.10.18. 08:54:01
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Elég sokat kell fizetni neki...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Teljesen egyetértek azzal, amit írtál, profin kidolgozott ez a játék, de mostanában kizárt, hogy belevágjak egy ekkora volumenű játékba, ennek is abba hagytam a második végigjátszását, túl sok időt igényel, és nagyon friss az emlék, az alternatívákat meg már úgyis elolvastam, megnéztem.
Én felkerestem minden kérdőjelet (alapjáték + kieg is), a hárpiás
Ezen a téren is zseniálisat alkottak a CDP-nél, nem véletlen, hogy a mellékküldetések kidolgozásával külön foglalkozott pár emberke. A Witcher 3-at nyugodtan lehet "next-gen" játéknak hívni, mert ilyen alaposan kidolgozni még a legapróbb, a fő cselekményszálhoz semennyire sem kapcsolódó, a mellékesnél is mellékesebb küldetéseket, az már tényleg a precizitás, a maximumra törekvés jele.

Én még csak most kezdtem el a küldetéseket, eddig a kérdőjelekkel vacakoltam, volt köztük olyan, ami nagyon megfogott, egyik azt hiszem őrzött kincs lehetett, egy lerombolt épület tele hárpiával, semmi extra, de a holtesteknél voltak naplók, és leírták benne mi történt, részletesen, hosszan elbeszélve az eseményeket, az ilyenek nagyon tetszenek, ezeket is maximálisan kidolgozták, történetet adtak neki, nem csak oda tették.
Szerintem jobb lett volna, ha a végső összecsapás előttre lövik be a kellő minimum szintet (28-33 mondjuk), vagy a DLC-vel rendelkezőknek megemelték volna a végső csata szintjét, és akkor még a maximális XP-ket is be lehetne gyűjteni.
A kiegészítő
A kiegészítőben eddig még csak a melléküldetéseket csináltam, de nagyon hangulatosak voltak + az új "terület" is jó.
A békakirályfis poén pedig ütött... 😊
És attól ,hogy elvileg az a vége, hogy Geralt, és Yen (már akinél ez a vége) elhúznak pihenni, hát a könyvekben is, miközben épp együtt van Yen-el, azért el-el megy szörnyeket ölni. Úgy kell felfogni, az asszonyka otthon pihenget, főz mos takarít, Geralt meg hogy ne unatkozzon hobbiból bevállalta ezt a kis melót.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.17. 17:48:38