The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lethoval elvileg igen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha sikerült a mentés importálás, vagy olyan válaszokat adtál az elején, akkor Velen-ben van egy witcher megbízás, takarítsd ki egy öregasszony nagy házát a lidércektől. Na ott van Letho
Hali.

Sakoc sok hete kérdeztem a játék felől mennyire kell első illetve második játék.
Elsőt megnéztem "filmben youtube on"
Másodikat végig vittem Iorveth oldalán
(nem öltem meg Letho-t nekem nagyon szimpi)

Harmadikat tolom 3 hete lassan 48 óra benne van Majdnem minden másodlagos küldit megcsinálok meg meg witchermegbízást stb. Most ott Tartotk Hogy Veleben kell visszamenni Umáért a kis ronda elátkozott "emberért"

Első kérdésem az hogy fogok találkozni még a játék során Lethoval
(nem öltem emg a kettőben)
vagy Iorvettel?

Második kérdésem hogy kb hányadán állhatók a főszálnak?.
Skeligéről Sirit elvitte a maszkos Elf és most Umát kell megkeresni mert lehet közük van egymáshoz
. Szóval kb mennyi van még a Fő storyból?

Harmadik kérdés. Gondolom van itt sok Witcher megszállott. vannak a Vaják Könyvek érdems őket olvasni? Illetve van e még magyarúl olvasható Irodalom ami köthető a Witcher univerzumhoz?
Milyen sorrendben olvassam (és majd játszam újra az egészet) Gondolok olyan hogy előbb könyvet olvassak és utána játék vagy maxoljam ki mindhárom játékot még egyszer(párszor) és utána könyvek?
Bocs a hosszú kommentért.
Utoljára szerkesztette: nasr, 2015.10.20. 10:44:09
molnibalage83
Az álarcos bálnan bőven jól áll az a ruci. Csatában, Novigradban és mondjuk a temetésen "picit" fura...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

MerlinW
Jó nekem az alap, de köszi. Csak ez a kilóg a csöcsöm randa ruha zavaró. Jól sem áll neki, meg nem is odavaló szerintem😊 Yen DLC-s rucija rendben van, meg Ciri-é is.

[merlinw.org]

molnibalage83
Ezek PS munka vagy mi?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

RatBaG
eléggé marcona! <#idiota>
http://imgur.com/a/eUnvx

Per Aspera Ad Inferi.

Shep
A David Attenborough-s poén mekkora már a kiegben. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

molnibalage83
Van olyan MOD, ami ötvözi a DLC-s hajat az eredti rucival, én azt használom. Feltöltsem? A játék 99%-ban teljesen illúzió romboló a ruhája. Mikor pl. rejtőzik Novigradban azzal a ruhával kb. 2 másodperc alatt szúrnák ki és aztán le...

Yennefer DLC és alap ruháját is aszerint fogom váltogatni, ahogy a sztori megköveteli. Csatában az alap, de máshol a szexis rucija a megfelelő. A páncélok között is van olyan, ami inkább ünnepi öltözéknek tűnik, amolyan díszpáncél. Ezzel nagyon jól lehet majd operálni a filmezés során. 😊
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.19. 20:30:03

MerlinW
Áháá, ez elkerülte a figyelmemet. Csak azt láttam, hogy Galaxy-ban egyben van. Köszi😊

[merlinw.org]

genndy
Dehogynem. Játék főmenü - Letölthető tartalom - Beállítások.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Be.
Majd egyszer lesz választható feladat, hogy menj el Shani házába, és megkéri menj vele az Akadémiára, a harmadik feladat után lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=BwasusaTd6A&feature=youtu.be

Csináltam egy kis videót a köpenyről, ilyen.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Igen
Myselor
be lehet
TBTPumpa
De, sőt már a játékban is kikapcsolhatod.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
DLC-ket már nem lehet külön kikapcsolgatni? Nagyon gáz Triss ribancrucija...:/

[merlinw.org]

Na megvolt az első
kívánság. Szereztünk egy jó napot a szellem tesónak. Azt hittem tahó lesz a szellem de meglepően jó arc volt. Nem okozott túl sok problémát az esküvőn + Shanival is megvolt a romantikus jelenet. Most kezdhetek gondolkodni azon hogyan vigyek el egy teljes házat Von Everic -hez...

Az Oxenfurti akadémiára be lehet majd jutni? Csak igen vagy nem el válaszoljatok spoilerben természetesen. 😊

Shanit berakhatták volna 3-ik lehetséges románcpartnernek mert ő képviseli a "normál lány" vonalat. Persze a korszakhoz képest kitűnik, -de nem annyira hogy ne lenne érdekes partner Geraltnak- de pl Yen-hez képest sokkal természetesebb nő.
molnibalage83
Összevágok (magyar felirattal) egy Witcher széria filmet úgy, mintha filmsorozat lenne. Az első része készen van, csak addig nem töltöm fel, ameddig kész nem lesz legalább 4-5, hogy heti feltöltéssel a sorozat jellege is megylegyen. 😊

Saját editálással és talán átemelésekkel a W2-től megpróbálom minél inkább sorozat szerűvé tenni a videó sorozatot és sok olyan ingame beszólást is tartalmaz, amit a pusztác cutscene-vel operáló longplay videók tartalmaznak.

Anno egy teszt inrtó feltöltöttem.

Részek elején a loading screenek rajzolt képernyői és alámondásai is fel lesznek használva. Az into rész zenéje lehet, hogy többször ez lesz, lehet, hogy nem.

bélanéni
Na most lett vége nekem az alapjátéknak.
Egyszerűen MESTERMŰ. 100/100.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Igen, ezt az. Kicsit trükközni kell felrakáskor meg időnként játék közben is, de 90%-ban jól működik és emeli a játék fényét. Az elején a videón mikor követik Yennefert akkor is csuklya köpeny van rajta.

cylonflatus
Vagy erre.
szerk.: amúgy milyen filmre gondolsz?
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.19. 19:40:11

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Szerintem erre gondolt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

molnibalage83
Link pls. Amikor összevágom a filmet jobb lenne, ha Geralt minél több ruhában pompázna.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.19. 16:54:45

Találtam egy jól működő köpeny-csukja módot a nexus-on, nekem nagyon hiányzott, sokkal jobb így a feeling. A képregényben és sok képen is csuklyát visel a witcher.

cylonflatus
Szerintem abszolút nem nehezek, főleg amikor meg vagy már erősödve és jó cuccaid vannak. Egy nálad magasabb szinten lévő, csapatban támadó nekker szerintem sokszor durvább, mint egy-két főellenség. Szóval nehéz szinten inkább a játék első fele a kihívás, míg nem vagy tápos, na akkor egész jókat lehet egy-egy mezei sírbanyával is küzdeni. Vagy 6-7-esként egy 18-as fojtólidérc (vagy mocsola, vagy mizisten), mellette még öt-hat gyengébb kiadásban elég durva. Amikor csoportosan támadnak, szerintem az a legnagyobb kihívás, legalábbis a legnehezebb fokozaton. De aztán már 20 fölött, főleg 25 után már a legtöbb kóbor lény nem ellenfél.

csm
mi okozhatja,hogy a betöltőképernyőn megáll a játék? végigmegy az intro,van egy rövid cutscene is ahol hősünk látható,aztán jön a töltőképernyő,jobb alul a kis kör forog végig,a tippek mennek,azonban a betöltés nem folytatódik. valakinek valami ötlet?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Myselor
én normálon játszom és igazából egyik boss sem volt nehéz kivéve Olgierd von Everlec hogy akkorát csap rád hogy fél vagy háromnegyed hp-d ugrik a többi meg csak keveset sebzett ugye.mindre megvan a taktika és akkor nem nehéz különben sikerültek elsőre az összes boss csak nálam néha eléggé akad a játék így a toad prince-t én önszántamból kezdtem újra 2x mert annyira akadt ott hogy idegesített a bénázásom miatta.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.19. 13:45:26
Normál szinten játszok, szerintem legnehezebb szinten megőrjítettek volna a főellenfelek. Nem volt ez egy könnyű DLC és annyira nem szeretek szenvedni, ha 2-3-nál többször megöl valami, kicsit mindig elmegy a kedvem..

A szinttől függ. Azokra az ellenségekre, amik túl kicsik, azaz szürkék, azokra csak 1 XP-t ad. Zöldeket kell ölni. Maximum 5 szinttel lehetnek kisebbek, mint te.
cylonflatus
Nekem csak egy pontot ad a farkasra. Milyen nehézségi szinten játszol? Én a legmagasabbon. Sőt, tegnap az egyik bazilikuszra egy pontot adott. De nem kérdőjeles helyen őrzött kincset, hanem egy kóbor monszta volt. A kérdőjeles helyen lévő szörnyt ha legyakja az ember, akkor kész vége, viszont az ilyen kóbor (de adott területhez kötött) szörnyek respawnolnak egy idő után, és az ilyen föléledt bazilikuszra adott egy pontot. Onnan nem messze az útonállókért is egy pontokat adott, szerintem minden respawnolt ellenségért egy pontot dob.

Sikerült másodszorra, de azért volt benne kihívás.
molnibalage83
Szíved joga és ez van... W3 sem tökéletes.

molnibalage83
Akkor itt meg szintén irreleváns, hogy mi van rajtad, mert nincs olyan cucc, amivel ez radikálisan változna. A bossharcoknál mindig rá kell jönni, hogy mi az a mozdulatsor, amivel kinyírható az ellen. Ennyi.

Nem volt annyira durva, ha az ember rájött a titkára. Amúgy tényleg jók voltak a boss harcok. Azt kaptuk, amit ígértek. Azaz változatos és egyedi bossok, amik nagyobb kihívást jelentenek, mint az alapjáték bossai. Valóban nagyon erős pontja a kiegészítőnek a bossok.
És ha pont optikai tuning miatt akarom? 😄 Különben is. Most itt nem az a lényeg, hogy mennyi sebzést ad, vagy hogy néz ki, hanem az, hogy játékmechanikailag hülye megoldás az ahogy megszerezhető, vagy nem szerezhető meg.
Aha, hát...ö....a kiegészítőben az utolsó boss harc, 38-as szinten legjobb felszereléssel is rohadt nehéz volt, egy ütéssel leverte szinte a hp 90%-át, gyorsan mozgott, stb. Ja tök könnyű.
Myselor
én level 40 lettem a végére pont 😄
molnibalage83
Teljesen mindegy. A felszereléseknek csak optika tuning szerepe van. Legalábis 1.08 alatt 3. nehézségi szinten ezt jelentette. Teljesen mindegy, hogy mit viseltem. Ha a skilleddel passzolt a vért, akkor nehézségről nem lehet beszélni a játékban.

Nem az a baj, hogy trükkös, hanem az, hogy csak
az egyik befejezésnél lehet megszerezni. Szóval vagy azt a befejezést választod, vagy csókolom full szett. Tulajdonképpen rákényszerítenek az egyik befejezésre, ha a teljes szettet akarod.
Szerintem nem baj, hogy a Vipera ezüstkard "picit" trükkös.
De ha meg ott vagy, úgy észreveszed a kardot, mert eléggé feltünő. 😊
Tényleg? Ott nem tűnt fel. 😄

@mike01010101 Nekem igazából a kiegészítő végére 38-as szintet sikerült elérnem, még 20 XP hiányzott a 39-hez, úgyhogy megöltem egy mérgező arakászt, hogy továbbfejlődjek és felvehessem a 39-es vipera szettet. Sejtettem, hogy 39 felé nem nagyon lehet menni, mivel mindent, de mindent megcsináltam.

Két bajom van a kieggel. Az egyik a szokásos, a bugok. Pontosabban egy konkrét bugra gondolok. Láttam Galaxyn, hogy van valami Ofieri acsi és az alapján kéne lennie mindenféle ofieris lócuccnak, nem csak nyeregnek. Állítólag bugos és a kereskedőnél kéne lennie. Konzolparanccsal elő lehet hívni őket, de megvárom a patchet.
A másik bajom, hogy az ezüst vipera kard könnyen elkerülhető, sőt (kiegészítő végi spoiler)
ha úgy döntesz, hogy nem segítesz Olgierdnek, akkor meg se lehet szerezni, mivel a tükrös helyen van valahol elrejtve. Kvázi csak akkor szedhető össze a teljes szett, ha az egyik befejezést választod.
Ez így hülyeség.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 09:37:08

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Vérrel verítékkel sikerült 40-es szintre lépnem, de a végére a teljes farkaspopulációt kiírtottam a szintlépéshez, 2-3 pontot ad egy farkasért.

cylonflatus
Most viszont tényleg pipa vagyok, sikerült belefutnom a Skellige Most Wanted-es bugba. Kinyírom a farkasembert, összeesik, de aztán nem purcan meg teljesen, hanem föláll és dülöngél. Az életereje nullán van, hiába csapkodom, bombázom, szórom jelekkel semmi. Kicsit utána néztem, elég durva előélete van, az 1.7-nél már(még?) benne volt. Most meg az 1.10-nél járunk. Semmi nem segít, mindegy honnan tölti vissza az ember. Az érdekes az, hogy az első végigjátszásnál nálam nem jelentkezett, 1.8-on volt amikor befejeztem. Viszont arra nem emlékszem, hogy milyen verziószám alatt csináltam meg azt a küldit.

cylonflatus
Már az alapjátékban, a kieg előtt sőt, a New Game+ patch előtt is benne volt nem egy 46-os cucc.

Jah, amúgy nagyon tetszett a kiegészítő. Szuper sztori, nagyszerű karaktere, változatos küldetések. Így kell ezt csinálni. <#eljen>
Ti hányas szintűek lettetek a kiegészítő végére? Csak azért kérdezem, mert sikerült olyan fegyver tervrajzot találnom, ami 46-os kardhoz van és 39-en fejeztem. Vagy már most olyan szintű tervrajzokat lehet találni, amikkel al következő kiegészítőhöz való kardokat lehet majd csinálni, vagy valamit nagyon rosszul csináltam, hogy nem sikerült 46-ot elérnem. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.19. 01:18:00
bélanéni
Egy olyan CDPR RPG-t el tudnék képzelni, ami
abban vagy hasonló világban játszódik, ahol azok a magas kőoszlopok vannak, zöld és vöröses növényzet és mindenfelé gázfelhők.
Irtózatosan hangulatos ez a hely. Így kb. 80 óra után azt mondom így kell játékot készíteni. Ha azt mondom, 10/10, eléggé keveset mondtam. Minden elismerésem a CDPR-nek. Úgy érzem, max néhány óra lehet vissza, ezt még ma lenyomom <#idiota>
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.10.18. 21:25:56

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Én is pont így jártam vele.
cylonflatus
Köszi, meglett azóta. Az zavart meg, hogy először a a barlangot találtam meg, kiiktattam az elementált, és nem tudtam milyen könyvre céloz. Visszamentem a várba és meglett a könyv.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.18. 20:02:17