The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs esetleg valami "ritka eső mod?"
Ettől függetlenül nagyon jó kiegészítő. Most tartok ott hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.18. 16:18:06
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 15:59:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Illetve itt van egy kis furcsaság, lehet ugye beszélni Vivaldi barátaival, a műszakértő először Roach szinkronhangján szólalna meg, utána meg egy tök másikon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.10.18. 08:54:01
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Elég sokat kell fizetni neki...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Teljesen egyetértek azzal, amit írtál, profin kidolgozott ez a játék, de mostanában kizárt, hogy belevágjak egy ekkora volumenű játékba, ennek is abba hagytam a második végigjátszását, túl sok időt igényel, és nagyon friss az emlék, az alternatívákat meg már úgyis elolvastam, megnéztem.
Én felkerestem minden kérdőjelet (alapjáték + kieg is), a hárpiás
Ezen a téren is zseniálisat alkottak a CDP-nél, nem véletlen, hogy a mellékküldetések kidolgozásával külön foglalkozott pár emberke. A Witcher 3-at nyugodtan lehet "next-gen" játéknak hívni, mert ilyen alaposan kidolgozni még a legapróbb, a fő cselekményszálhoz semennyire sem kapcsolódó, a mellékesnél is mellékesebb küldetéseket, az már tényleg a precizitás, a maximumra törekvés jele.

Én még csak most kezdtem el a küldetéseket, eddig a kérdőjelekkel vacakoltam, volt köztük olyan, ami nagyon megfogott, egyik azt hiszem őrzött kincs lehetett, egy lerombolt épület tele hárpiával, semmi extra, de a holtesteknél voltak naplók, és leírták benne mi történt, részletesen, hosszan elbeszélve az eseményeket, az ilyenek nagyon tetszenek, ezeket is maximálisan kidolgozták, történetet adtak neki, nem csak oda tették.
Szerintem jobb lett volna, ha a végső összecsapás előttre lövik be a kellő minimum szintet (28-33 mondjuk), vagy a DLC-vel rendelkezőknek megemelték volna a végső csata szintjét, és akkor még a maximális XP-ket is be lehetne gyűjteni.
A kiegészítő
A kiegészítőben eddig még csak a melléküldetéseket csináltam, de nagyon hangulatosak voltak + az új "terület" is jó.
A békakirályfis poén pedig ütött... 😊
És attól ,hogy elvileg az a vége, hogy Geralt, és Yen (már akinél ez a vége) elhúznak pihenni, hát a könyvekben is, miközben épp együtt van Yen-el, azért el-el megy szörnyeket ölni. Úgy kell felfogni, az asszonyka otthon pihenget, főz mos takarít, Geralt meg hogy ne unatkozzon hobbiból bevállalta ezt a kis melót.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.17. 17:48:38
Ez nem tudom, szándékos utalás volt-e <#idiota>#idiota> (Pulp Fiction), de nekem úgy tűnt.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.16. 23:22:15
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pedig a középső nagyon csini. Szeretem ha egy fehérnépen van mit fogni, az a fejére húzott méhkas meg már csak hab a tortán. 😊 Szeretem a rejtélyes nőket... 😊
Ugyan is én hiába Trisst akartam se ő sem Yen nem maradt mellettem a játék végére. Pedig csak Trissre koncentraltam..Yent meg lesz*rtam. 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nekem még nem akar semmit Shani, egész egyszerűen úgy kell válaszolgatni hogy ne flörtölgess vele, ne legyen románc, stb. Elég ha te tudod hogy kihez hűséges Geralt és úgy válaszolsz, ezért vannak a lehetőségek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De hát...nem öregedő...100 éves emberekről van szó.