The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem tudom, szándékos utalás volt-e <#idiota>#idiota> (Pulp Fiction), de nekem úgy tűnt.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.10.16. 23:22:15
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pedig a középső nagyon csini. Szeretem ha egy fehérnépen van mit fogni, az a fejére húzott méhkas meg már csak hab a tortán. 😊 Szeretem a rejtélyes nőket... 😊
Ugyan is én hiába Trisst akartam se ő sem Yen nem maradt mellettem a játék végére. Pedig csak Trissre koncentraltam..Yent meg lesz*rtam. 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nekem még nem akar semmit Shani, egész egyszerűen úgy kell válaszolgatni hogy ne flörtölgess vele, ne legyen románc, stb. Elég ha te tudod hogy kihez hűséges Geralt és úgy válaszolsz, ezért vannak a lehetőségek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De hát...nem öregedő...100 éves emberekről van szó.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
39. szint. Ám találtam olyan kard ábrát , ami 45. szint után érhető el! Kicsit durva. De hát gondolom kell valami a második kiegészítőre is.
Most 201 óránál tartok a játékban egyébként.
Nagyon kíváncsi lennék a következő kiegészítőre. Kár, hogy sokat kell rá várni, kissé türelmetlen vagyok 😊
És van még itt kérdéses dolog. Velen-ben a Nilfgaardi tábor közelében van egy épület, ahova nem lehet belépni. House of Respite vagy mi angolul. Oda hogy lehet bejutni? Vagy csak úgy ott van?
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.16. 19:19:57
Észrevettem még egy-két apróságot. Pl a tej az 1.8-ig 30mp-et, most már csak 10-ig tölti az életerőt. Ez lehet, hogy szándékos, de sajnálom, mert az elején, amikor még gyenge a karakter mindig örültem egy kancsónak. Az viszont már lehet, hogy nem, hogy az alkímia menüben a hatékonyabb ördögi pöffeteg bombának ugyanazok az értékei, mint a magasabb szintű verziójának. Azt hiszem még a méhkasnál van ugyanez, csak azt a hatékonyabb verzió fejlesztése után kartácsnak hívja.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.10.16. 15:31:37
Amúgy pont a legjobbat hagyták ki a cikkből: azt is megkérdezi, hogy szoktunk-e illetéktelenül behatolni a házakba, és onnan elemelni ezt-azt. A videóban 2:56-nál kezdődik ez a rész.
Szerk.:
Keszeg csak azért volt ott, mert túlsúlyt cipeltem, és így gyorsabb volt feljutni. Szóval csak a véletlennek köszönhető, hogy ott van, de legalább jókor, jó helyen. 😄
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.10.16. 13:07:02
Igen S1M0N látom, minden elismerésem, egy kész művész veszett el benned, és Keszeget is nagyon ügyesen használtad fel.
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.16. 13:04:03
Képek:
(Paint level 2000 <#mf1>#mf1>)
Szerk.:
MertHogy Na, látom sokáig szórakoztam a Painttel... 😄
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.10.16. 12:56:00
Viszont, az érdekel engem még, hogy jöjjön a kártya pakli másik fele, a második kiegészítőhöz.
Gelencsér Peti titkos ládája meg találva (azért annyira nem zsíros kis cucc van benne Petikén, mint ahogy te azt mondtad).
Egy kis segítség:
Majd jövőre kiderül mi lesz ez pontosan.
Ezen a képen a Blood and Wine felirat felett látható tornyos templom épületek, ha ráfogjuk hasonlít a videóban látható városra. De azért ez spekuláció , nem kell készpénznek venni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
DantesHUN:
A trailer végén pont ez látható, gondolom nem véletlenül:
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.16. 10:55:48
Egyszer Brokolion-be kellene eljutni. A könyvek alapján az is érdekes hely...
Miből gondolod hogy a trailer ott játszódik?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.16. 10:47:50
A witcher világ teljes térképe:
Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.10.16. 10:39:14
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!