The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az baj leírtátok a lényeget. De így van, sok féle páncél van, ezek igenis különbözőek. Az más kérdés, hogy mennyire számít hogy melyiket viseljük, de a kinézetükben nagyon sok különbség van, aki az ellenkezőjét állítja, az vegyen szemüveget.

Nincs elég harci mozdulat...hát milyen kéne még? Egyébként szerintem azért van egy pár, levágja a fejet, ketté hasítja, levágja a karját, kibelezi...mi kéne még?
sztem az általad kifogásolt dolgokra lesz majd mod 😄
és akkor tényleg átmegy skyrimba 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

az a baj hogy hülyeséget írsz, mert nem kevés lehetőség van öltözködéssel kapcsolatban

mikor azt írja valaki hogy nincs "jelentőssége" a ruházatnak mert a nehézséget nem befolyásolja jelentősen el tudom fogadni

de mikor azt olvasom hogy "nincs" mélység a ruházatban és harcmozdulatokban azért az enyhén szólva hülyeség
a 8 linkelt armorból azért 4-5 eléggé különbözik + ez csak egy szelet ezen kívül van rengeteg

a harcra meg van alapból 3 módszer :
könnyű támadás, nehéz támadás, jelek

bármelyikkel végiglehet csinálni (ugye a 3 iskola ezeket hangsúlyozza ki bónuszokkal) és ha váltogatod akkor bőven ott a mélység amit hiányoltál

és akkor még ott vannak a bombák-nyilak

de nyílván nem tényeket írunk hanem csak elhajtunk mert védjük a közel tökéletes játékot

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

molnibalage83
Nem, nem azért vagy buta, mert egy jó játékot köpködsz. Azért vagy buta, mert láthatólag kurva gőzöd sincs róla, hogy miről beszélsz.

ad.1 Más RPG-ben is gyakori, hogy a tárgyak 90%-a semmire sem jó és a játékot pár vérttel és fegyverrel tolod végig. Ettől a Wicher III semmivel sem mozdul el negatív irányban.

ad.2. Láthatólag az alap páncélok típusát sem ismerted, de fikázol ezerrel.

ad.3. Ezek után még neked áll fentebb.

Ehhez barátom igen vastag arcbőr kell.

A WIII lényege meg a sztoril. Játéktechnikiag a WIII legfeljebb átlagos. Vagy egy öszetett craft rendszer, aminek semmi értelme, mert olyan nyersanyag bőség van, hogy az beszarás.

A pénznek szokás szerint semmi érteke emiatt.

A játék kb. 1 vagy 2 boss fightot leszámítva elég könnyű...
Ráadásul a nagyobb lények szintentéze teljesen idióta. A köztetek levő szint a legkomolyabb faktor és nem a fegyverzetet. Egy 30 szintű lényt leversz 27. szintűként erőlködés nélkül, amit 24. szinten nem sebzel meg. Tehát igazából kurvára mindegy, hogy mi van rajtad, ha a skillfádnak kb. megfelelő.

Na, ebből mit szűrsz le? Az, hogy szerintem a WIII a hibátlan játék? Nem. A sztori, a voice acting és a mellette levő grafika és zene viszi el a hátán. Játéktechnikailag pont úgy el van baszva, mint az összes RPG amivel dolgom volt. Viszont ezzel is messze átlag feletti. A benne levő rendszerel egy kurva jó félsurvivor craft/loot játékkörnyezet lehetne, csak nem így rakták össze. Kár...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Mr_no_NaMe
Oké buta vagyok. Viszontlátásra egy másik fórumon, most hogy igazat adtam neked kedves troll barátom!

#9975 Amúgy nem sértő, ez van. Ez legyen a játék legnagyobb problémája, ez sem nevezhető igazán problémának...még a játékot sem szapultam, csak próbálok bátorítást nyerni, hogy folytassam, csak már ideírni se merek, mert vannak ilyen troll baromarcúak akik ha meghallják, hogy negatív dolgokat írok a kedvenc játékukat már buta vagyok meg trolll. Nevetséges. Megyek is játszani
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.10.31. 21:43:08
molnibalage83
Te tényleg buta vagy... Alapvetően van három fajta vért, nehéz, könnyű és közepes. Ezekből van vagy 12 fajta teljes szett + Witcher pácélok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Mr_no_NaMe
nem trollkodok és butának se tartom magam azért mert megosztom a gondolataimat. amúgy te buzievagy, vagy faszállarcos? Nem kell flémet kezdeni köszönjük.
Mr_no_NaMe
Ehh...folytatom..egyszer már abbahagytam egy 15-16 óra után, most 50 órát bele szeretnék rakni minimum 😄 Csak kell a remény, hogy majd lesz pénz, lesz armor, meg lesz jobb fegyó 😄
molnibalage83
Te most trollkodsz vagy tényleg ennyire buta vagy?

Csak amit mondasz az hülyeség, mert nagyon sok féle páncél van benne, és mivel van külön csizma-gatya-kesztyű-mellvért, elég sok variációt össze lehet rakni, És ezek kinézetben is nagyon különböznek egymástól.

A fegyverek viszont kötöttek, azért mert Sapkowski így írta meg. Witcher, két kardot használ, acél és ezüst, mert erre képezték ki. Pont. Ennek a kitalált ez a szabálya.
Sajnálom, ha ez sértő, de ha valaki nem képes megérteni, az egész egyerűen hülye. Írj egy reklamáló levelet Sapkowski-nak, hogy szarul írta meg.
Az előzőekhez annyit hogy ha fejleszted a kardos képességeidet, illetve a jeleket, akkor azokból is lesz több féle, illetve több módon használható. Persze nyilván keretek között, ez nem egy Devil May Cry hogy 50 féle kombo legyen a karakterre.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mr_no_NaMe
Igen ide akartam írni, és lehet jönni a kötött történet szarsággal, akkor is lehet nevezni a krumplit pitókának vagy burgonyának, akkor is acélkard meg vaskard marad...tényleg különböznek minimálisan egymástól, de azért nem egy csilligó villogó toronypáncélzat a jutalmad ha high lvl leszel...azért az nem ártana. Amúgy ez az egyetlen bajom ezzel a játékkal, hogy pont az van megkötve ami a legtöbbet haználsz: a fegyver meg a oáncélok, ruhák.

#9971 : Jó látom ezeket az armorokat, de ez is 3 féle: sima, hosszú, középhosszú és más textúrákkal :/ na bumm

Nem a játékot szapulom, csak ezt az egyetlen egy hibáját. Nekem a legszarabb, hogy minden erőm ellenére csak nagyon lassan tudom megszeretni...
Te miről beszélsz ember? Hát nooormális? A főhős Geralt. Ő így néz ki. Ez nem egy Skyrim vagy sims. Sz történet és karakterközpontú RPG, tehát a hős kinézete kötött valamennyire.

De! Frizurát, és szakállt lehet csináltatni többfélét. Vértből meg annyi féle van ,hogy...ha akarnám se tudnám felsorolni, van könnyű, közepes, nehéz, és kimondottan vagy 4-5 féle witcher felszerelés, mindenki találhat olyat, ami kinézetben neki tetszik.

Fegyverekből is ezerféle van, de nyílván marad az acél+ezüst kard kettős, mert ez Geralt a witcher története, és Geralt a witcher csak ezt a két féle fegyvert használja.

Nincs felszerelés...hát...mi? Annyi minden szir-szar felszerelés van benne, hogy már túl sok is. Biztos ide akartad ezt írni? Mert ide nagyon nem illik.
nekem ez nem tűnt fel annyira
eleve a 3 alap iskola felszerelése már eléggé különbözik, aztán a támadásokat is tudod variálni hogy melyikre hány pontot költesz és az alapján lesz egyre durvább

csak az itt lévő ruhák eléggé különböznek imo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amúgy ha óránként lenne kötelező felszerelést cserélni akkor meg az lenne a baj ....
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.31. 21:17:17

Mr_no_NaMe
ANNYIRA jó ez a játék, de végig ugyan úgy néz ki a főhős, ugyan azzal a fegyverrel és ugyan azokkal a támadásokkal...gyerekek MIÉÉÉRT? 2 óránál tovább nem tudok játszani ha akarok se mert elkeserít, hogy nincs felszerelés...
Ez így van, és például ez igen a Witcher szériában. Mert ügye a kirekesztés. Az emberek utálják a tündéket, törpöket. A tündék meg lenézik és megvetik az embereket. A tündék egy része meg harcol az emberek ellen. Szabadságharcosok, vagy terroristák? Nézőpont kérdése. A tündék elnyomása se jogos. De az se jogos, hogy lesből ártatlan embereket nyilaznak le. Mire válaszul, az emberek progromokat rendeznek, a normális másfajúak között, bosszúból.

Nincs fekete és fehér a Witcher-ben, mint ahogy az életben sincs, nincs olyan hogy az igazság csak az egyik népcsoport, vagy kisebbség oldalán lenne. Egyetemleges jó vagy rossz nincs, de rossz emberek vannak, és mindig csak ártatlanok szívják meg. De ezt általában nem értik az emberek, és kiállnak valamelyik oldal mellet...mint ahogy a Witcherben is így van, ott is mindenki kiáll valamelyik oldal mellet.
Mert a PC-s ipar a szórakoztató iparnak nagyon kicsi szegmense manapság. A konzolos nagyobb. Ráadásul most már az okos telefonok is itt vannak, a PC háttérbe szorult, ha egy újság/online oldal csak a PC-s iparról írna, senki nem olvasná őket.
Index+zsidók.
Pont azon gondolkodtam, hogy akkor ezt a sorozatot átlengő előítéletek, kirekesztések a witcher-ekkel, elfekkel szemben sem igazán jön át mindenkinek, vagy éppen nem tudja átérezni. De hát "semmi" baj ez csak egy játék.
PiszkosFred
Semmi, par kelloen buta es ostoba ember nem bir meglenni politika nelkul a gamer forumokon sem. Le kell szarni, mod majd torli.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.31. 18:36:38

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Te, az mit jelent hogy "Zsindex" ?
TBTPumpa
Jajj a PC Gurut ne említsük, abba a magazinba több a mobilos, konzolos, filmes, könyves, zenés tartalom, mint a tényleges PC-s részleg. Nyomokban PC-s dolgokat tartalmaz.
Ennyi erővel szakácsmagazin is lehetne mindenféle műanyag kaja és moslék gyártásáról. Nem lennének messze a mostani vonaltól, ahogy jelenleg a Gamestar sincs.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.31. 17:14:01

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az a vicces, hogy az Index is beszámol róla, de se PC Guru se a Gamestar, pedig illene. Még is csak játék magazinok, vagy mik.
TBTPumpa
Jajj ezek a Zsindex cikkek! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

AnuluWork
Rommá nyerte magát a vajákosról szóló lengyel videójáték

az év játéka
a legjobb sztori
a legjobb látványvilág
legjobb jelenet
az év gyártója

😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ó, ez mi és miért nem láttam? <#wow1>
Mindkét végigjátszásnál elmentem az összes kérdőjelhez, szal mondhatjuk, hogy a játék minden négyzetméterét felfedeztem, de ez valahogy kimaradt.
Kösz a videt, eszembe se jutott, hogy esetleg utólag is megszerezhető, azt hittem majd kapom valakitől.

#9956 Ezt értettem leimádkozás alatt, az a baj, ha a sokan vannak és magasan szállnak egyesével kell őket levadászni, így viszont sokkal gyorsabb, nem igazán harcolni akarok, csak felfedezni.

Az igazat megvallva egy dolog izgat Skelligével kapcsolatban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ciri szüleinek a hajója a partok közelében süllyedt el, érdekelt már az elején is, a készítők nem-e rejtettek el valami utalást, meg hát találtam ezt a képet a neten, bár szerintem semmi köze hozzá, de felcsigázott.
Köszi, elmentem érte én is, jó az ha megvan, bár a küldit nem találtam meg, szerencsére a tárgy így is felszedhető.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

A nyílpuska simán leszedi őket 😊 Csak oda kell futni mielőtt újra felszáll.

Ja, én is csak nézek, aztán rákerestem, és tényleg...
El is mentem érte, így utólag...

Videjó.

Van ilyen cucc? Én végigvittem a játékot, de nem találkoztam ilyennel...
Kösz az infót. Asszem azt, akkor buktam, nálam már nincs több küldetés, jól jött volna, elkezdem bejárni Skelligét, kincsek, ládád, kis szigetek, meg ilyenek, legtöbb helyen ezek a hülye szírének vannak, úgy kell őket leimádkozni az égről.
Shep
Skelligén kapod majd meg az egyik küldetés során, ha jól emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lenne egy kérdésem, van egy kürt amit, ha megfújok a szírének leesnek az égből, azt hol lehet megtalálni?
Shep
Nem lesz valami Halloweenes DLC? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A GOG 13 órával többet mutat.
Valahol írja mennyit játszottál vagy csak tippelitek?

A végére értem a Heart of Stone-nak. Igazán remek kiegészítő volt. 13 óra alatt vittem végig és a sztorija sok teljes játékot kenterbe vert.

Remek érzés volt 13 óra erejére visszatérni a Witcher világába.

Remélem (és erre jó esély van szerencsére) hogy a Blood and Wine is minimum ezt a szintet hozza majd. 😊
genndy
<#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Az nem is volt kérdés. Az év rpg címe nem járt nekik, már 2010-ben sem a CD Projektel szemben. Meglátjuk, hogy lesz. Év játéka az sanszos de azért vannak még páran, és a W3 is versenybe lehet! Nyilván a mob már a syrim óta mellettük van. De a legjobb rpg nem a mob alapján kellene ítéltessen. Edit: Persze olvasva a hozzászólásokat itt és máshol, minden összemosódik, hogy néz ki Ciri, meg lehet e baszni, stb ,stb. Holott az rp a sztoriról, a karakterekről szól. Ezért van az a Bio is bőven felette volt eddig a Bethnek, mégha papíron mindig ez a cég kapja már a fő címeket. De majd kiderül. Az F4 úgy néz ki átveszi a Bio rendszerét is. Milyen szinten az majd kiderül. De lehet meglepetés is. Az EA nem tett jót minden idők legjobb roleplaying cégének.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.30. 19:47:08

"Lezajlott a Golden Joystick Awards, amelynek keretein belül a The Witcher 3: Wild Hunt is számos kategóriában lett jelölve, s nem meglepő módon jó pár díjat be is zsebelt! Egészen pontosan az alábbiakban diadalmaskodott; Best Storytelling, Best Visual Design, Best Gaming Moment, Studio of the Year, Ultimate Game of the Year."
Witcher Magyarország

Én örülök 😊
Azért a Falloutnak elég nagy a rajongótábor, és hát valószínű tartalmi minőségben sem lesz panasz, technikai oldalról majd kiderü, ha az év játéka díjat nem is, de az év fejlesztője díjat kiérdemi a CPR.
Hát kíváncsi vagyok. A mi hőseink megszülettek. Lengyelhonból. Ahogy reméltem elhozták az új kort. Ahogy amúgy is látom itt k. európában minden rombolás ellenére. Túl lehet élni.
Most jön majd a Fallout 4 és meglátjuk a régi ismerőseink ki tudnak a lépni a saját árnyékukból. Magunk közt szólva, nem hiszem, hogy megütik ezt a szintet. De érdekes lehet. Nagyon morci voltam, mikor a W2-vel szemben a középszerű skyrim nyerhetett. Ne legyünk igazságtalanok van nekik még egy Obsidianuk és ott az inxile is még. 😊
Erre most esély sincs remélem. Nem lehet, hogy ennyit lehessen fizetni egy győzelemért még ebben a romló világba is 😊

molnibalage83
Ez kurvajóóóóóóóóóóó 😊

Látom Halloweeni hangulat van a CD Projectnél is. 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egy pontig nem is mehetsz.
Késöbb igen, és akkor a térképen látni is fogod.
Segítségre lenne szükségem kaer morhen nem tudok sehogy menni miért :I??
genndy
Nem jött ilyen. Lehet hogy mod van rá.
Mondjuk Geralt kezében hülyén nézne ki egy alabárd... tekintve hogy totálisan lore-ellenes is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Mr_no_NaMe
Még annyit kérdeznék, hogy megjelenés óta kerültek ki olyan dlck amik bővítették a fegyver illetve a páncéltárat? Mert megjelenéskor elég szegényesek voltak ezek..minden armor, kard ugyan úgy nézett ki :/ Sehol egy csuklyás zorall köpeny esti osonásra, esetleg egy full acél vért nappali hentelésre :/ Se alabárd, se semmi ilyesmi :/