The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs elég harci mozdulat...hát milyen kéne még? Egyébként szerintem azért van egy pár, levágja a fejet, ketté hasítja, levágja a karját, kibelezi...mi kéne még?
és akkor tényleg átmegy skyrimba 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
mikor azt írja valaki hogy nincs "jelentőssége" a ruházatnak mert a nehézséget nem befolyásolja jelentősen el tudom fogadni
de mikor azt olvasom hogy "nincs" mélység a ruházatban és harcmozdulatokban azért az enyhén szólva hülyeség
a 8 linkelt armorból azért 4-5 eléggé különbözik + ez csak egy szelet ezen kívül van rengeteg
a harcra meg van alapból 3 módszer :
könnyű támadás, nehéz támadás, jelek
bármelyikkel végiglehet csinálni (ugye a 3 iskola ezeket hangsúlyozza ki bónuszokkal) és ha váltogatod akkor bőven ott a mélység amit hiányoltál
és akkor még ott vannak a bombák-nyilak
de nyílván nem tényeket írunk hanem csak elhajtunk mert védjük a közel tökéletes játékot
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ad.1 Más RPG-ben is gyakori, hogy a tárgyak 90%-a semmire sem jó és a játékot pár vérttel és fegyverrel tolod végig. Ettől a Wicher III semmivel sem mozdul el negatív irányban.
ad.2. Láthatólag az alap páncélok típusát sem ismerted, de fikázol ezerrel.
ad.3. Ezek után még neked áll fentebb.
Ehhez barátom igen vastag arcbőr kell.
A WIII lényege meg a sztoril. Játéktechnikiag a WIII legfeljebb átlagos. Vagy egy öszetett craft rendszer, aminek semmi értelme, mert olyan nyersanyag bőség van, hogy az beszarás.
A pénznek szokás szerint semmi érteke emiatt.
A játék kb. 1 vagy 2 boss fightot leszámítva elég könnyű...
Ráadásul a nagyobb lények szintentéze teljesen idióta. A köztetek levő szint a legkomolyabb faktor és nem a fegyverzetet. Egy 30 szintű lényt leversz 27. szintűként erőlködés nélkül, amit 24. szinten nem sebzel meg. Tehát igazából kurvára mindegy, hogy mi van rajtad, ha a skillfádnak kb. megfelelő.
Na, ebből mit szűrsz le? Az, hogy szerintem a WIII a hibátlan játék? Nem. A sztori, a voice acting és a mellette levő grafika és zene viszi el a hátán. Játéktechnikailag pont úgy el van baszva, mint az összes RPG amivel dolgom volt. Viszont ezzel is messze átlag feletti. A benne levő rendszerel egy kurva jó félsurvivor craft/loot játékkörnyezet lehetne, csak nem így rakták össze. Kár...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
#9975 Amúgy nem sértő, ez van. Ez legyen a játék legnagyobb problémája, ez sem nevezhető igazán problémának...még a játékot sem szapultam, csak próbálok bátorítást nyerni, hogy folytassam, csak már ideírni se merek, mert vannak ilyen troll baromarcúak akik ha meghallják, hogy negatív dolgokat írok a kedvenc játékukat már buta vagyok meg trolll. Nevetséges. Megyek is játszani
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.10.31. 21:43:08
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A fegyverek viszont kötöttek, azért mert Sapkowski így írta meg. Witcher, két kardot használ, acél és ezüst, mert erre képezték ki. Pont. Ennek a kitalált ez a szabálya.
Sajnálom, ha ez sértő, de ha valaki nem képes megérteni, az egész egyerűen hülye. Írj egy reklamáló levelet Sapkowski-nak, hogy szarul írta meg.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
#9971 : Jó látom ezeket az armorokat, de ez is 3 féle: sima, hosszú, középhosszú és más textúrákkal :/ na bumm
Nem a játékot szapulom, csak ezt az egyetlen egy hibáját. Nekem a legszarabb, hogy minden erőm ellenére csak nagyon lassan tudom megszeretni...
De! Frizurát, és szakállt lehet csináltatni többfélét. Vértből meg annyi féle van ,hogy...ha akarnám se tudnám felsorolni, van könnyű, közepes, nehéz, és kimondottan vagy 4-5 féle witcher felszerelés, mindenki találhat olyat, ami kinézetben neki tetszik.
Fegyverekből is ezerféle van, de nyílván marad az acél+ezüst kard kettős, mert ez Geralt a witcher története, és Geralt a witcher csak ezt a két féle fegyvert használja.
Nincs felszerelés...hát...mi? Annyi minden szir-szar felszerelés van benne, hogy már túl sok is. Biztos ide akartad ezt írni? Mert ide nagyon nem illik.
eleve a 3 alap iskola felszerelése már eléggé különbözik, aztán a támadásokat is tudod variálni hogy melyikre hány pontot költesz és az alapján lesz egyre durvább
csak az itt lévő ruhák eléggé különböznek imo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amúgy ha óránként lenne kötelező felszerelést cserélni akkor meg az lenne a baj ....
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.31. 21:17:17
Nincs fekete és fehér a Witcher-ben, mint ahogy az életben sincs, nincs olyan hogy az igazság csak az egyik népcsoport, vagy kisebbség oldalán lenne. Egyetemleges jó vagy rossz nincs, de rossz emberek vannak, és mindig csak ártatlanok szívják meg. De ezt általában nem értik az emberek, és kiállnak valamelyik oldal mellet...mint ahogy a Witcherben is így van, ott is mindenki kiáll valamelyik oldal mellet.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.31. 18:36:38
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ennyi erővel szakácsmagazin is lehetne mindenféle műanyag kaja és moslék gyártásáról. Nem lennének messze a mostani vonaltól, ahogy jelenleg a Gamestar sincs.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.31. 17:14:01
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
az év játéka
a legjobb sztori
a legjobb látványvilág
legjobb jelenet
az év gyártója
😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mindkét végigjátszásnál elmentem az összes kérdőjelhez, szal mondhatjuk, hogy a játék minden négyzetméterét felfedeztem, de ez valahogy kimaradt.
#9956 Ezt értettem leimádkozás alatt, az a baj, ha a sokan vannak és magasan szállnak egyesével kell őket levadászni, így viszont sokkal gyorsabb, nem igazán harcolni akarok, csak felfedezni.
Az igazat megvallva egy dolog izgat Skelligével kapcsolatban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Remek érzés volt 13 óra erejére visszatérni a Witcher világába.
Remélem (és erre jó esély van szerencsére) hogy a Blood and Wine is minimum ezt a szintet hozza majd. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.30. 19:47:08
Witcher Magyarország
Én örülök 😊
Most jön majd a Fallout 4 és meglátjuk a régi ismerőseink ki tudnak a lépni a saját árnyékukból. Magunk közt szólva, nem hiszem, hogy megütik ezt a szintet. De érdekes lehet. Nagyon morci voltam, mikor a W2-vel szemben a középszerű skyrim nyerhetett. Ne legyünk igazságtalanok van nekik még egy Obsidianuk és ott az inxile is még. 😊
Erre most esély sincs remélem. Nem lehet, hogy ennyit lehessen fizetni egy győzelemért még ebben a romló világba is 😊
Késöbb igen, és akkor a térképen látni is fogod.
Mondjuk Geralt kezében hülyén nézne ki egy alabárd... tekintve hogy totálisan lore-ellenes is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.