The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a cikkben leírt emberek, és cég...hát...tőlük nem lettem nyugodt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De oké, egyelőre legyünk mindenképp bizakodóak. Én bizakodom, csak sok dolog van, amin sajnos elcsúszhat.
De mindegy, ő tudja, az biztos hogy a könyveket is érdemes elolvasni a játékok mellé, úgy lesz kerek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Sose hittem valaha ilyet mondok. Lesz olyan aki a Bio fénykorával vagy David Gaiderrel versenyben van, de ez a banda nagyon!
És nem tudom honnan, hogyan csinálják. De meleg köszönet ezért a lengyel testvéreinknek! Túl vagyok a kiegen és nincs mit mondani 😊
Akartam venni GOG-on Witcher 3 giftet a -30% akcióban (kuponból már megvolt), de én okos nem ikszeltem be hogy giftnek akarom, mert akkor észrevettem volna, hogy jelenleg tőlünk NEM lehet megvenni giftként a játékot. Viszont nem szólt, simán végigment a vásárlás és hozzáadta az accountomhoz (nem látszott hogy két példány van belőle, de én persze tudtam hogy igen). Írtam supportnak egy ticketet, minden fontos adattal (vásárlás dátuma, order number ugye mint legfontosabb meg hogy már ott van az accomon (szintén order numberrel)) és kértem hogy vagy csináljanak belőle giftet vagy kérném vissza a pénzt. Másfél nappal később jött is a válasz, megkaptam gift kódként. GOG, support, szeretlek <#taps>#taps>
Szóval erre figyeljetek, hogy a GOG az Originhez hasonlóan enged több példányt is aktiválni, bár az nem jelenik meg többször (az Originen igen).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
1. Az átírással csak némi erőforrást lehet nyerni, false-nál minden térképmegnyitásnál frissíti a jelölőket, true-nál csak akkor ha quest miatt frissül. Ettől még a mod mindenképp aktív, nem ez kapcsolgatja.
2. A mods.SETTINGS meg akkor kell ha több modot is használ az ember ami belenyúl a mapMenu.ws fájlba. Ekkor jól jön, nekem is kellett, mert így ezt a modot tölti először és így együtt tud működni más modokkal (pl. modFastTravelFromAnywhere, modMainMapZoom, nekem mindkető fönt van).
Most zárásnak, meg a rúnaműves pénze miatt behajókáztam Skelligét és felfedeztem a kérdőjeleket, azt hittem unalmas lesz, de nem. A szirének voltak csak idegesítők, hogy mindig szét akarták kapni a hajót, de a maga a csónakázás szupi volt (és mivel útvonalakat mentem, jó hosszú volt egy-egy etap, úgyhogy láttam komplett napokat napkeltétől-napnyugtáig, nagyon klassz).
Várom szeretettel a következő kieget, de azt hiszem addig leteszem, esetleg egy-két modot kipróbálok ha jön ki olyan ami tetszik. Elképesztően jó játék, félelmetes tartalommal, nagyon szép, nagyon jó, de a sok bonyolult (főleg mellék-) küldetés miatt tömény is. Kicsit ráül az emberre a sok súlyos döntés, meg hogy igazából nem tud jót cselekedni. Jópárszor már én is belecsömörlöttem az összeesküvésekbe, hazudozásba meg egymásra mutogatásba, úgyhogy csak azt akartam, hogy mutassák meg hol a szörny, levágom, fizessenek, aztán megyek, nem vagyok kíváncsi a bajaikra meg hogy én tegyek igazságot, úgyse fog jól elsülni. De ettől egyedi az egész Witcher széria, úgyhogy ez nem negatívum, csak ilyen hosszú játéknál ez már sok, kell valami vidámabb könnyedebb is vagy közte, vagy utána. Mondjuk erre jó játék közben is a hajókázás, felfedezés, térkép pucolás. Szóval egy nagyon jó kb. 150 órás élményen vagyok túl, de egy darabig ebből most elég.
<#taps>#taps><#worship>#worship>
Az új rész meg Velen térkép jobb felső sarka. Nem is tűnik nagyon fel, hogy új részen vagy, olyan mintha mindig is ott lett volna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: MertHogy, 2015.11.01. 18:26:09
Más. A HUD láthatósá g gomb sajnos a cutscenek feliratás is lelövi. Semmit nem segít mozi készítés során... 😞
Elkezdetem újra tolni. Valami eszméletlen, hogy fullra húzva milyen szép a játék. Mediumon sem volt semmit, de ez valami beszarás...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Majd ránézek.
a telítés helye\The Witcher 3 Wild Hunt\mods\modMapQuestObjectives\content\scripts mappában a mapQuestObjectives.ws fájlban át kell írni a következőt.
Hozzátenném a mód bemásolás után nekem a Documents\The Witcher 3\mods.SETTINGS fájlba (ha nincs létre kell hozni) be kellett másolnom a következőt:
Enabled=1
Priority=1
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.01. 10:53:01
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.01. 09:22:11
Vértek terén van egy rakás. Hagyományos lovagpáncél is: pont a kieg adja a Flaming Rose lovagrend vértjét: ami a legjobb heavy armor a játékban. Előtte is van ezer, nyilván a világhoz passzoló vértek. Én amikor először vittem végig még ps4-en, akkor direkt egy witcher armort sem craftoltam. A végén a mesterkovács által csinált nilfgaardi vértben fejeztem be. Ami lényegében egy nehéz, fém mellvért.
Ami a főszereplőt illeti. Az embereket elrontották az MMO-k meg a mai rpg-k és nem emlékeznek pl. olyan játékokra, mint a Planescape Torment. Pedig utóbbi a világ legjobb rpg-je, azóta sem sikerült hasonlót se csinálni. Ebben ugyanazt a Névtelent alakítjuk, aki ugyanúgy néz ki, vértet nem is adhatunk rá. A képességeit tudjuk befolyásolni, a kasztját is, de a játék elején és a végén is kotta ugyanúgy fog kinézni. Tökmindegy, nem ettől jó vagy rossz az rpg. A witcher játékok (akárcsak anno a PST) egy konkrét karakter történetét mondják el. Shepard parancsnok sem lehetett asari, ott is kötve volt a játékos, mert a történet ezt így kívánta meg. A játék végéig Geralttal fogsz játszani, ezen nem tudsz változtatni. Ha unod a vérteket, akkor javaslom a witcher vértek elkészítését: kovácsok árulják a helyszínek adatait (nem drágán) és az egyes fejlesztések rendesen átvariálják a kinézetet.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.01. 08:14:45
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van akinek ez gond lehet, de ezért witcher game
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873