The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Te meg ütötted már volna le a szerencsétlent, te aggresszív állat, te. <#bee1><#idiota>

Más:
Elkezdtem a kieget, egyelőre az első nagyobb ellenfélen vagyok túl, meg összefutottam Shanival. Majd meglátom mi sül ki belőle, de az eddig olvasottak szerint jó lesz ez.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ok, megvan. Dumálni kellett volna egy fickóval előtte. 😄
Mi szomat kell csinálni a Dead Man's Party küldiben a disznókkal? Nagyon kiakaszt az a rész. 😄
A faszi meg különösen kiakaszt. Leütném már nagyon. "Where are you going?" "No, please no!". Ezt hajtogatja folyamatosan és már nagyon idegesítő. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.16. 09:40:38
Na meglett nekem is a Hearth of Stone. A hétvégén azt hiszem neki is kezdek.

35-ös szinten vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Myselor
milyen kert? xd na de komolyan hol van?
TOMSILENT
Nagyon tetszik. Remélem lesz a következő kiegészítőben pálya is az Ofieri tájról. <#smile>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
már megnyertem kb 2 órát próbálkoztam,mivel nálam 5perc mire beölt a játék egy mentést.alap paklival nyertem.mivel nem gwentezem soha xd jó volt 😄
AnuluWork
Hun, hun? Há a kert végibe!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Na és hol a láda?
Kész vagyok a DLC-vel 😊 10/10
Nagyon jó volt 😊

Valaki kért képet a dobozos verzió lapjairól:

Utoljára szerkesztette: Daermon, 2015.10.15. 19:12:15
TBTPumpa
Péter mondja is, hogy van egy különleges kincsesláda, amit csak ő rejtett el. Az interjúban el is mondja, hogy hol és mikor található meg. Elmondása szerint még senki sem találta meg ezt a ládikót (képek, YT videók alapján). <#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.15. 19:09:21

TBTPumpa
Interjúféleség Gelencsér Péterrel Részben a hazai nyúltub szennyeivel. <#szomoru1>

Sajnos már majdnem vége a dlc-nek (az esküvő után vagyok) de azt biztos, hogy ebben a dlc-ben több tartalom, minőség, szellemesség, van mint sok más teljes játékban. Tökéletes, még sok ilyet akarok😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hol nem tudsz nyerni a kieg-ben? Szivatós tud lenni, de ha megfelelő paklid van, nem nehéz nyerni. De ehhez elég sok lap kell.
Myselor
nagyon felbasz ez a gwent,a kiegészítőben van egy rész ahol kéne de nemtudok nyerni mert nincs olyan paklim ami kéne.nem érdekelt eddig sem de ezek után sem fog.😊 de utálom hogy rám van eröltetve amit nem akarok játszani
Ez de jópofa poén...mekkora hülyeségek jutnak a készítők eszébe
Ja, ők perzsák , a másik csapat meg olyan lengyel-kozák féle legalábbis a hajviseletük és a viselkedésük alapján.
Hát, végül én is ezzel a megoldással éltem. 😄
Így elvileg a pénz jó helyre megy a végakarat szerint, még ha nem is ez volt Olgierd von Everec kívánságának a lényege. 😄

TOMSILENT
Kijátszottam a "Kőszívűt". Hát meg kell hogy valljam még jobban megfogott ez az atmosféra, nagyon el lett találva. Nekem külön tetszettek ezek a perzsa (ofieri) féle NPC-k...és hát a fő boss...kegyetlenül el lett találva! <#eljen> ajánlom mindenkinek!!! De ahogy hallgattam az a tükrös démon is valami "Ofieri" nyelven halandzsázott...
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.10.15. 01:27:41

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

AntiHero
És pörög a DLC credits. 😊

Hát gyerekek ez akárhogy számolom olyan 15-18 óra volt. Pedig nem szarakodtam sokat. 1 boss ment le 3xra csak. Minden mellékküldit és kérdőjelet is felszedtem.

A vége meg iszonyat jó volt már a torkomba dobogott a szívem. Aztán rájöttem a megoldásra.
Telt az idő rendesen😄 A felénél lehettem az időnek mikor rájöttem, hogy a Tükör
a megoldás. Rohantam is keresni..gondoltam, hogy a házban lesz. De ott is szopattak azért. Maradt vagy 2 másodperc mikor végül "kilöktem" a falat így sikerült a találós kérdés megfejtése. 😄

Én 10 órára számítottam. De kaptam jóval többet. Köszönöm CDProject. Így kell DLC-t csinálni! <#worship>

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.15. 00:25:58

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Kiegben. Alapjátékban nincs benne ez a gear.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.14. 23:18:08

HeadHunter86
Milyen licitálás? Alpajáték vagy a kiegben?

Kösz 😊
Tudom, hogy van olyan lehetőség is (megnéztem már azt is), de az én Geraltom a békésebb megoldások híve. 😄
Bár aztán ki tudja...

Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.10.14. 22:47:18

AntiHero
Mindenki ment a levesbe. 😊

Na, mondhatni elakadtam a kiegészítő fő szálában.

Ott tartok, hogy
összeszedtem a csapatot (amúgy számít, hogy ki a robbantós?), már lent vagyok az aukciós ház pincéjében, de nem tudom eldönteni, hogy kinek az oldalára álljak. Megnéztem mind a két lehetőséget, de egyik sem tetszik igazán. Az mondjuk zavar, hogy a törp robbantót is meg kell ölnöm, ha a ház ura mellé állok, mert szimpatikus, de a két testvér közül egyik sem az. Ti kit választottatok és miért?

AntiHero
HeadHunter86
A licitáláson( árverésen) lehet megvásárolni az öreg nőtől!

dubel
Magasabb szintű bájolásokat.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.14. 22:42:55

2 dolgot próbálj meg. Töltsd le az 500 MB-os DLC csomagot és rakd fel, valamint ellenőrizd a fájlokat Galaxyban/Steamen (ahol megvan a játék).
HeadHunter86
Vipera armor merre található?

De mit kapok 30000-ért? Valami brutális dolgokat lehet vele csináltatni? Kösz
AntiHero
Azt oda adod neki utána mág kér 15.000-et. És vége a küldinek. 😊

Közben legyőztem a gondnokot. Aki majd elakad az nézze meg a videómat róla. Ezzel a felszereléssel meg taktikával elsőre lement.

14 óra eddig a dlc-ben de még nem értem a végére. (igaz összes kérdőjelet felszedtem + minden mellékküldetés kész eddig. Már csak fő story van hátra elvileg.)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.14. 22:10:33

Szasztok, felraktam az 1.10-es patch-et és az új DLC-t. Előtte new game+ al játszottam level 48-asként. Patch és DLC felrakása után a folytatás gombra nyomva betölti az utolsó mentett állásomat, megjelenik küldetésként az új DLC, viszont Geralt egy szál alsógatyóban fegyverek nélkül akar nekivágni!! Hova lett a felszerelésem????
Dlc-ben a rúnakövesről kérdés
Adtam neki 5000-et és kerestem neki egy követ,de most 10000-et szeretne. Tudja valaki,hogy mennyi pénzt kell bele ölni,hogy tudjon rendesen dolgozni és megéri-e?
TBTPumpa
Írtam üzenetet neked ezzel kapcsolatban. Mondjuk nekem Steam-es verzióm van, elvileg mennie kell azzal is.

AnuluWork
Egyébként nem gondoltam volna, hogy a Scoia'tael ennyire kemény frakció. 😊

még nem bontottam ki amúgy 😄 de nekem is megvan ugye 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

AnuluWork
A Scoia'taelnél is van egy egyedülálló. 😊 Úgyhogy 1:1 😊

Aha, én eladom a kódot ha kell. Írj rám privátot ha érdekel. olyan 2000-2500 forintért.
Valaki szándékozik eladni a megmaradt dlc kódját? Olvastam még visszább, hogy van olyan aki csak kártya miatt vette meg a dobozost. Vevő lennék egy kódra.
SzirmosSzisza
Jaa, hogy ja. Úgy értem már.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Jól kezdődött a játék 😄

ez meg ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AntiHero
Dlc boss 😊

Voltan
Valószínű, de ez most jött be a dlc-vel.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.14. 20:13:52

majd a kövi kieggel jönnek hozzá a társai 😄

Mindkét pakliban benne van_ Cirri, Avallach, Geralt, Yen, Triss, Zoltan, stb
AnuluWork
Ennek piros a háta, a Scoia'taelesnek meg zöld. Mindkét pakliban van hasonló. Szerencsére csak egy olyan kártya van aminek semmi értelme, az pedig a sorban lehívhatók közül egy 6os katapult. Abból ugyanis csak egy van, nem három, így totál értelmetlen lap.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.14. 20:11:48

SzirmosSzisza
Ciri meg a a linkelt kém pl közös kártya, ha jól tudom.

Voltan
Ez a Viper páncél nem az, amivel kezdesz? Totál úgy néz ki.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ki a az a Gondnok? És harcban vagy kártyában?