8811
Dark Souls II
  • Voltan
    Amúgy akkor már leírnám a két végigjátszós karakteremet, főleg az új játékosoknak, hogy lássák, bármin lehet változtatni.

Az első egy színtiszta warrior volt, nehéz páncélokkal és közelharc + íj kombóval. A második egy pyromancer, de szintén harcos hangsúllyal, kicsit könnyebb vértekkel ( a black iron cuccot nem használtam, az egyéb heavy cuccokat meg végképp nem)

Mindkét karakterrel a fő fegyver a Tzweihander volt, de a másodiknál felfejlesztettem a Sunlight Straight Sword-ot is a végén, és meglepődve tapasztaltam, hogy főleg a nagyobb dögök ellen sokkal jobban fekszik, mint a nehézkes kétkezes. Mármint nekem. De ez mind egyénfüggő, és ez a csodálatos a játékban :)

Most azon gondolkodok, hogy NG+ helyett indítok egy új szűz karaktert, és a papi mágiát nézem meg magamnak, mint supportot, azt még sose próbáltam.
  • Seth
    Kikapcsolni nem lehet. De NG+ szintre hozhatod már első végigjátszásnál is a nehézséget, csak egy cuccot kell elégetni a tábortüzeknél. Tessék, beépített nehézségi fokozat választó.
  • Voltan
    Nem biztos, hogy ez olyan rossz, elmondás alapján nem lehet átérezni, a feeling a lényeg ( No offense, Seth :) ) Látni kell majd teljes valójában a cuccot.

Mindenhol írták, hogy változásokra kell készülni, ami nem is biztos, hogy baj. Nagyon, nagyon kíváncsi vagyok.

Az első résznél 120+ órám van benne, 2 végigjátszással, és most vacilálok, hogy NG+, vagy totál új karakter set. Ősrégi játékos vagyok, még a C64-es időkben kezdtem, de évek óta nem volt játék, ami ennyire lekötött volna, mint a Dark Souls.

Szóval nagyon várom az újat, addig meg nyomom a régit :D És BIZAKODOK!!
  • Rony94
    Hmm....nekem még így se tetszik az, hogy segít a játék sok elhalálozás után. Remélem ki lehet ezt kapcsolni.
  • benőmenő
    Oh... akkor félreértettem :D
    Végül is mindegy, mert így leírva jól hangzik, csak jönne már az én masinámra is.
  • Seth
    Akkor elmagyarázom. Ha egy szakaszt az elhalálozások miatt túl sokszor csinálsz újra,ami miatt újra és újra le kell gyilkolni az utadba keveredő mobokat, akkor a rendszer segítségképp kivesz egy-egy ellenfelet. Olyannal még nem találkoztam,hogy minden ellenfél egyszer csak eltűnik, de lehet csak mert nem haltam annyiszor.
    A játékban nekem eddig 46 órám van, de szerintem hamarosan vége. Az első rész 64 órámba telt. Namost ahhoz képest ez a 46 óra bizony játék volt és nem felesleges rohangálás, köszönet a tábortüzek közti teleportálási lehetőségnek és a felesleges mobok eltüntetésének az útból. DS1 rendszerben lehetnék már kb 80 óránál,amiből 30 a felesleges gyaloglás és tűzifa aprítás. Baromi jó helyszínek vannak, grafikával sincs különösebb gondom. Kezdeti helyszín csalódás volt, lerágott csontnak hatott, aztán jobbnál jobb helyszínek következtek, és annyi meg változatps, hogy csak ámul az ember.
    Aztán jön majd az NG+,amiben az ellenfelek jobb cuccokat dobnak, a boss-ok segítséget hívnak maguk mellé, csak mert nehogy könnyű legyen az élet :)
  • benőmenő
    Nem értek egyet, hogy könnyebb lenne ezáltal a játék.
    Az elődben ugye megvannak a fix grindhelyek. Lélekért lehet a crest of artoriasos ajtó után a lépcső tövébe beállni és az idióta ai leugrál, vagy az O&S előtti csarnokban azzal a pár alabárdos meg a black knight íjász gyorsan és sok lelket hoz, viszonylag könnyedén.
    Vagy ha twinkling titanite kell, akkor a kagylófejűeket aprítod a Seath előtti helyiségben.
    Ha pár kör után ezek nem respawnolnának többé az elég nagy szívás lett volna az első végigjátszásom során.
  • wedge31
    Na igen, az elég tág fogalom de mondjuk az egész tesztben alig van némi konkrét dolog...
  • Seth
    Visszahozhatóak,még a boss-ok is , nem kell sírni, ha akarod, kurva nehézre állíthatod pár cucc tűzbe dobásával.
  • Seth
    Ebben a gondolatban,akkor a pl. 10 éve megjelent ,10 pontos játékok ma már nem 10 pontosak?
  • jarlaxxe
    Ez még nekem se tiszta, de ha mondjuk a sokszor mondjuk kb 50-t jelent akkor nem gond, hogy az után már nincs respawn.
  • wedge31
    " ráadásul ha sokszor állsz neki egy-egy szakasznak, akkor az adott ellenfelek is végleg kiirthatóak, nem tápászkodnak fel minden egyes bonfire-fogás után " - basszus erről nem is tudtam ezek után, hogy írhatja, hogy nem lett könnyebb mint az első rész? kb 20%-kal könnyebb lett ha kiveszük a respawnt, szvsz.
  • jarlaxxe
    Ilyen egy fanboy teszt.

Mikor fogják már fel ezek, hogy 10 pontos tehát tökéletes játék nincs, itt már csak a grafika miatt se lehet 10 pontot adni neki.
  • Was
    Végül is tényleg volt :)
  • MerlinW
    A sztori nagy része a tárgyak leírásaiban van elrejtve.
  • Rony94
    Egy csontvázzal lehet beszélgetni. :D
  • Was
    Pedig azzal a sok csontvázzal, démonnal, szellemmel, stb-vel jól el lehetett volna dumcsizni a játékban, a hangulat is adott volt hozzá.
  • jarlaxxe
    Ne essél túlzásba 1-2 mondattal több volt a játékban mint a képregényben...
  • MerlinW
    Miután a DaS-ban semmi szöveg nem volt így az úriember gyorsan elmeséli neked a játék történetét úgy másfél óra alatt...
  • wedge31
    Ebben a képregényben több a szöveg mint a DaS első részében összesen...
  • Tinman #784
    Dark Souls 2 Into the Light képregény

Nekem is úgy küldték, ne engem üssetek én megveszem.
  • benőmenő
    Nem tudom ki vette meg a játékot konzolokra, de köszi a béta tesztet!
    PS3 (disc version) bugs and problems to be found during gameplay:

Objects and enemies materializing out of thin air.
    Flickering shadows and light sources.
    Out of sync sound effects.
    Mob animations either freezing entirely or moving at lower FPS (like 5 FPS low).
    Input lag both in the menus' and HUD screens.
    Input lag during gameplay (character not reacting at all).
    Player being "smelted into the wall" during a Boss fight.
    Painful loading times (18 seconds on average for me: quickest was 14s. longest took 42s.)
    Very inconsistent framerate (going from the higher 10s up to 60fps when nothing is happening on screen)
    Holes in geometry.
    Enemies not reacting to the proximity of the player.
  • Zozo0122 #782
    Hát figyi egy szóval sem mondtam, hogy hihetünk ezeknek a kiszivárogtatott képeknek, viszont a grafika engem meggyőzött :D Bár a madárra (gondolom ugyanaz ami Lordranba vitt az első részben) még ráfér némi alakítás, de jó lesz ez
  • Rony94
    Wow....két sávos aszfaltút. A jövőben is fog majd játszódni? :O
  • Solid Snake
  • Zozo0122 #779
    Én is találtam pár kiszivárgott PC-s képet, nem spoileres! :)

• Lunki88
    Hát azért ilyen durva grafikára szerintem ne számítsunk. Biztos csak photoshop.
  • Shep
    Watch dogs fejlesztői besegítettek? :)
  • Solid Snake
    Kiszivárgott Pc-s kép. Ez ütni fog majd meglátjátok. Korai verzió enyhén spoileres
  • Myselor
    igen jól látod fontos nekem a jó történet meg minden.de tényleg ez a játék számomra nem igazán jól kezelhető de tényleg hagyjuk igazuk van ez nem az a topik:)
  • wedge31
    Tényleg menjetek flémelni a Witcher topikba erre itt senki se kiváncsi.
  • Although
    Szerintem, hiba. amennyire láttam korábbi írásaidat szereted a jó történeteket. Azt tudom két hétig ez után semmit nem tudtam elindítani mert semmi nem jutott eszembe ami utolérné. Pláne az enhanced versiot, bekerült egy olyan fejtörő ami után mind a tíz ujjam megnyaltam.
  • jarlaxxe
    Ebben a topikban erröl dumálnod is értelmetlen mer van neki saját topikja ott fejtegesd mennyire utálod.
  • Although
    Az EE-t kipróbálhatnád mert visszavettek a normal nehézségéből.
    De ezt ne próbáld ki :)

itt ugyanúgy nincs mentés, mint a dark soulba csak nehezebb. De egy Dark soulost láttam aki beírta a witcher 2 topicba neki sikerült végigvinnie.
  • Myselor
    nem a nehézségével van a baj leszarnám ha kezelhető lenne.és a játék mechanika nem lenne egy idegesítő szar.mondtam ez a véleményem nekem nem jött be értelmetlen vitázni
  • Although
    Ezt szerintem az első rész rajongói nem osztanák :)
    A kettő az akció rendszer, kifejezetten nehéz, a dark mode rész pedig a dark soullal vetekszik talán. Nem könnyű játék erős fokozaton. De a tökéletessége éppen ebben van, mind az akció mind a történet, karakter rész *5-ös.
  • Myselor
    hát a witcher 2 is ugynez a mechanika szerintem.a játék maga jó lenne de a kezelhetöség borzasztó megvan eredetiben de egyszerűen nemtudom magam rá venni hogy folytassam:) nem nekem való
  • Zozo0122 #767
    Witcherről ugyanez a véleményem...jónak tűnt egyébként, de a kezelhetősége úgy ahogy van rossz. Mondom ezt úgy, hogy egyébként megértettem én a mechanikáját, de mégsem bírtam sokáig. A 2. rész nagyon jónak tűnik, de abba nem akarok belekezdeni az 1. végigvitele nélkül...Majd egyszer azért nekifutok újra...talán április után :D A Dark Souls 2 megjelenéséig meg eljátszok Amalurban :D Szép kis váltás lesz, ha belegondolok :D Jelenleg épp szemrákot kapok kb. a színektől, ha meg ez kijön akkor felüdülés lesz a szemnek 1-2 élénkebb szín:)
  • Zozo0122 #766
    Na belenézegettem végigjátszásokba, marhára tetszenek az újítások, jó lesz ez...nekem PC-re kell. Az igaz, hogy sokkal több boss van benne? Csak néhányba mertem belenézni, de elég szép változatosságot láttam, és szerencsére megint van olyan, hogy többel küzdünk egyszerre...számot nem mondok, mert sokan már ennyit is spoilernek vesznek és meg is értem:) De nem bírok ellenállni néha nézegetem 2-3 percig a videókat...:D A grafika egyébként ocsmány Ezt konzolos videók alapján kijelentem, na nem mintha ez sokat számítana. Viszont a pályatervezés meg a területek kialakítása miatt mégis szépnek tűnik az egész. PC-re úgyis szebb graffal érkezik, ha meg nem majd jönnek a különböző grafikai modok.Akinek ez számít az majd leszedi, a játékmenetre viszont szerintem nem lesz panasz.
  • Myselor
    nagyon szar a kezelhetősége ezen nincs mit szépíteni.:)