8811
Dark Souls II
  • Rony94
    El Gigante & tartil19:
    Látom, ti nem vagytok vérbeli DS fanok. Egy vérbeli DS fan minimum hogy előrendeli a Black Armour Edition-t. :D
  • El Gigante
    engem is csábít ps3-ra, valahogy ki kell húznom steames leárazásig, úgy karácsonyig:D
  • tarti19
    Én majdnem megvettem ma hazafelé x360-ra, de aztán meggondoltam magam:P A csábítás nagy úr :P
  • jarlaxxe
    Face-Off: Dark Souls 2.
  • MerlinW
    Miután végtelen az inventory-d, nincs is rá szükséged.
  • Rony94
    De csak Bonfire-nél. :D Ha felveszel valamit és ott helyben már akarnád is elhajítani a francba, azt ott, helyben nem tudod megtenni.
  • MerlinW
    A bottomless box a drop:)
  • Rony94
    A végén már azt csináltam. De akkor is nevetséges hogy mennyi szemetet fel lehet szedni (véletlenül is). Legalább lenne valami drop-olás, de az nincs.
  • benőmenő
    És mi akadályozott meg, hogy bottomless boxban tárold, vagy megetesd a felesleges kacatokat? :D
  • Rony94
    Mondjuk megvan ennek a korlátlan Item burden-nek is a hátránya. Én az első részben RENGETEG szemetet felszedtem már és szinte már fájdalmas volt lépkedni a item-ek között, mert annyi volt mint a nyű.
  • lammaer
    Ja tényleg most hogy mondod, a kézbe rakott fegyverek súlya az számított a terhelés kalkulációjakor.
  • Seth
    Bal és jobb kézre 2-2 fegyvert lehet a slot-okba rakni és azokat tetszőleges kombinációban használni, természetesen négyet egyszerre nem lehet :D. Én nem használom,mert ilyenkor mindegyiknek van ugye súlya,nagy teherbírás kéne, úgyhogy csak az van berakva ami kell(egy kard meg egy pajzs). Inventory-ban szerencsére továbbra sincs határ
  • benőmenő
    Ez az egyik újítás amennyire tudom, hogy most már nem 2 fegyvert rakhatsz be egy kézre, hanem akár 4-et is.
  • lammaer
    "és ha elég állóképességünk van, egyszerre akár négy fegyver is lehet nálunk"

Ezt kifejtené vki? Eddig az inventory ugye tele lehetett mindennel.. most ezt lelimitálták?
  • lammaer
    Nekem elég ha pont úgy néz ki ahogy az első rész. Új sztori, új helyszinek, minden más a helyén volt, nem kell(ett volna) hozzányúlni.
  • wedge31
    Én még egy pc-s képet se láttam eddig gameplay meg végképp nincs még.

Az elörendelésemet eszem ágában sincs lemondani a game nagyon jó lesz az tuti, valszeg ebbe is beleteszek 100+ órát mint az elsö részbe az is biztos.
  • Was
    Főleg, hogy alapjában véve egy átlag 90% feletti értékelésű játékról van szó összességében, a "nagy grafikai problémák" ellenére
  • benőmenő

Megy a kavarás rendesen, de egy halvány remény még van, hogy PC-n úgy/hasonlóan fog kinézni, ahogy promózták.

Hozzátenném, hogy nem kezdtem lejárató kampányba, csupán a tényeket közöltem, és természetesen az előrendelésem sem mondtam vissza, mert még mindig várom a játékot.
  • Seth
    Egy vsync-et nyomassanak a 360 verzióra és jó lesz
  • benőmenő
    Ja és mellé így fut:

Unlockolt framecap wtf?! És 360-on a tearing (piros csíkkal jelölik a kép szélén)!
    http://youtu.be/-w-58hQ9dLk
  • benőmenő
    Ámen.
    Van egy bő hónapjuk, hátha...
  • wedge31
    A konzolos verziónál mindenképp szebbet várok pc-re aztán majd lehet jó pofára esek április 25-én...
  • tarti19
    Csodát csak a modder(ek)től lehet itt várni... Így van, ahogy írod s az egyveleg már szerintem bőven az ocsmány kategória. Pedig itt még nincs hd felbonmtás vagy v-sync, esetleg némi élsimításról (pluszban) szó, ami manapság a PC-s társadalom alapja.
    6 hét múlva eljön a mi időnk is :P
  • benőmenő
    Itt most nem arról van szó, hogy csúnya, mert alapból nem várt senki csodát.
    Viszont az trailerekhez képest eltűntek a dinamikus fények, az AO, a részecske effektek, és a textúráknak is kisebb lett a felbontásuk, ahogy a bump map is szarabb lett, ahogyan az árnyékok is.
  • tarti19
    Biztosra veszem, hogy megint meglep minket néhány javítással. Egyébként már vannak live streamek s valóban ocsmány a játék, persze a hangulat így is elviszi a hátán, de 2014-et írunk !!!
  • benőmenő
    Most segget csináltok a számból, de ez így miaf@szom?!
    Amit mutogattak vs végleges
    Reméljük Durante már elkezdte hegeszteni a DS2Fix-et.
  • MerlinW
    Szubjektív monológ:

DSFix-el nagyon jól néz ki az első rész is. Egy játéknak úgy kell kinéznie, hogy megadja a játékmenet hangulatát. Hogy ezt fényjátékkal, színjátékkal, cell shaded effektekkel vagy tesszellációval érik el az engem baromira hidegen hagy.

A Portal is jól néz ki pedig fehér falakból áll az egész. A helyzet, hogy én tudom mik az elvárásaim, nektek - akiknek semmi sem szép - viszont fogalmatok sincs róla, épp ezért vagytok örökké elégedetlenek. Szerintem a Borderlands nagyon szép, pl. a Crysis 2 meg baromira nem az.
    Attól nem lesz szép egy játék, hogy realisztikus. Attól realisztikus lesz. Az pedig maximum akkor szép, ha tájképekről beszélünk.

Lényeg, hogy nekem tetszik, az olyanokon akik szerint ronda a DaS, ronda a Watchdogs új állapota, ronda a Bioshock Infinite, ronda a Borderlands, stb én csak mosolyogni tudok. Egy fotó is sokkal szebb, mint egy Munkácsy festmény. Szerintetek:)

Hidd el, nem izgatom magam, konkrétan lesz*rom ki szereti és ki nem:) Én játszom vele, nekem kell szeretni és annyi.
  • Rony94
    Szerintem azzal mindenki egyetért hogy az első rész grafikája 2006/2007-es színvonal. Viszont emellett a látvány cseszettül gyönyörű és PÉLDAÉRTÉKŰ.

A második rész grafikája - a videók alapján - egy fokkal jobb lesz. Azt, hogy a látvány is hasonló lesz-e mint az első részé, azt nem tudom, de NAGYON remélem.
  • jarlaxxe
    Vagy csak neked alacsonyak az elvárásaid, ha jól emlékszem neked az első rész grafikája is nagyszerű volt...
    Én láttam egy pár gameplay-t és nem kimondottan ronda hanem inkább csúnya, pont olyan mint az első rész ezért nem is kellett volna új motort írni.
    De ettöl még szeretni fogjuk ne izgasd magad.
  • MerlinW
    Láttad te a gameplay videókat? A francokat ronda...
  • El Gigante
    Nocsak!
  • Seth
    Remélem ez nem nagy spoiler, de van egy tábla a játékban,ahol meg lehet nézni globálisan mennyi elhalálozás történt. PS3-mon olyan 800000 körül tartanak :D
  • davidka003
    De youtube videók alapján nem gáz a 360-as verzió se.
  • jarlaxxe
    Mi az hogy dx11-et és fotorealisztikus megjelenitést is tud már ez a motor persze ebböl semmit se látni egyelöre.
  • wedge31
    A From software-nak 200 feletti alkalmazotja van, tehát nem egy kis cég.

A graf mindenképp ronda és erre nem mentség a prevgen mert ott is lehet ennél sokal jobbat csinálni és ahogy bizonygatják az engine tudná is...állitólag.
    A remény egyelöre megmarad, hogy pc-n csak szebb lesz.
  • Totti5
    Lesz arra is nyilván, majd a következő rész, de ezek a játékok a kezdetek óta PS3/360-ra készültek, amikor elkezdték még azt sem tudták mikor lesz a nextgen ( nyilván ez csúsztatás, de na... ). A rajongói bázis és a tömeg ezen van, eladások itt jönnek. Sima üzleti szempontból is teljesen egyértelmű. Aztán még 2 ráadásul teljesen új platformra fejleszteni nem olcsó és ahhoz munkaerő is kell, ami lehet nekik meg ( nem tudom mekkora csapat a FromS ).

Ki tudja lehet még kiadják naxtgenre is 1 év múlva, ha megjött a siker és dől a della, de ezen most felesleges rágódni, mert a nextgen ennél a játéknál teljesen ignore volt a kezdetek óta.
  • MerlinW
    "Az első rész nyilvánvaló hibája volt a kiszámítható, sablonos sztori."

WHAT?
  • wedge31
    Ezt is vártam...

Teszt.
  • Rony94
    Metacritic-en egész jó az értékelés. :)
  • Ra1n
    Szerintem aki az Xbone látványát bármikor is képes magasztalni az ebbe a topikba még véletlenül se ríjjon ennek a játéknak a grafikája miatt...:D