8811
Dark Souls II
-
#924 Azért a Skyrimnál már rengeteg embertől hallottam, hogy nem is használták az fps nézetet, illetve a menürendszeren is látszott, hogy inkább kontrollerre szabták.
Az viszont érdekes lesz, hogy a DaS 2-ben változott-e a lock változtatása egérrel, mert nem is az elcseszett egérmozgás volt a legidegesítőbb, hanem amikor belockoltál valakit és az eszeveszett klikkelés közben mozdítottál az egéren és már ellenfelet váltott és bőszen csapkodtad a levegőt, közben a mob be is darált. -
El Gigante #923 erre mondják, hogy inkább sírok egy merciben mint a villamoson:D -
#922 Nincs gazdag vagy szegény ember. Csak boldog és boldogtalan. -
#921 Régen sem kellett gazdagnak lenni, hogy a CS-t a legszarabb, de leggyorsabb beállítással játszd ... sőt :) -
#920 Vannak akik szerint meg FPS-hez tökéletes a kontroller ... én azokkal sem értek egyet :D -
#919 TES egyértelműen egér+bill ... eleve olyan az irányítása, hogy célzós, azaz a kamerát minden irányba lehet forgatni, na meg FPS nézetben a normális, oda egér kell. De itt normál esetben az irányítás horizontális, a kamerát nem kell olyan szinten mozgatni, mint egy 'célzós' nézetben, azaz ide a kontroller a kirr ... már csak a befogós, dinamikus harc miatt is :)
A TES harcait nem minősíteném ... imádom, de harcrendszer szinten még a béka sebbe alatt van :D -
#918 Általában én is az egér+billentyűzet kombó pártját fogom, de konkrétan a Dark Souls vett rá, hogy vegyek kontrollert.
A kaszabolós akciójátékokra egyszerűen jobb. Lásd még devil may cry részek, castlevania los, vagy xmen legends 2.
Egy elder scrollsnál már én is asztal elé ülök pl. a hotkeyek miatt, de dark soulshoz továbbra is a kontrollert fogom preferálni. -
#917 Ebben nem értünk egyet. -
#916 Mintha nem így menne a dolog az összes PvP játékban. Ez már a Quake idejében a LAN partikon is így volt.
Ezért is játszott mindenki "vertexháló" grafikai beállítások mellett. Szóval ismét nem értem a kiakadás tárgyát. -
#915 Megnyugtattál :-) -
#914 Ha ennyire zavar, akkor te majd nyomd a pvp-t boxon, fizesd a liveot és gyönyörködj a tearingben. Adott a konzol és játék is számodra.
Egyébként nem a gazdag fog nyerni, hanem a cheater
-
#913 Tehát a gazdag manusz nyer, mint mindig, mindenhol.
Sounds fun. -
#912 *csávó -
#911 Akkor a dual core-os csácó/csaj örül, hogy ilyenkor nem 15-re korlátozza vissza magát a játék, mint tette azt az első résznél. -
#910 Ugyanaz, mint minden más játékban ... -
#909 Mi van akkor, ha én PvP-ben mondjuk egy Ci7 társaságában 60 frame-el rongyolok, Xyz a Dual Core-jával, meg 25-el? -
#908 'intro logos'
Szerencsére az első résznél ezt is moddolták :) -
#907 Az ilyen játékoknál mindig is a kontroller lesz a legjobb :) -
#906 már alig várom hogy megjelenjen :) -
#905 Végre lesz normális egeres irányitás... -
#904 -
#903 Cikk -
#902 -
Zozo0122 #901 Nekem ez már tökéletes:) Csak ne legyenek szaggatások és így megfelel, max annyi, hogy ráteszek egy SweetFX-et és kész :) Legyen már jövőhét! -
#900 *valamit -
#899 Én bízom, hogy valakit tudnak csinálni. Jó lenne olyanra, mint anno az első bemutatóban volt. -
#898 Azért csodát nem kell várni úgy látom:P Legalább egy picivel igényesebb, mint az elődje s ugye még ehhez hozzájöhet a kis modder arc munkálata is.
Akkor még 1 hét :D -
Zozo0122 #897 Ha esetleg még nem volt:
-
#896 Amúgy köszi :) -
#895 Szóval ez is dobozos ...... -
#894 "In most cases we deliver preorder codes 1 day before release, but it may happen that you will receive your code on 25.04.2014 at the latest." -
#893 Valaki próbálta már megvenni a DaS2-t a G2A.com-on 30 eur-ért?
Megvásárlás helyett Előrendelés gomb van. Ha így veszem megkapom most a preorder kulcsot Steamre vagy meg kell várni a megjelenést? -
#892 Akkor jó.Amikor olvastam a hírt még nem volt ilyen nyilatkozat. -
#891 Miért? Angol vagy?
“This is only affecting the UK on the boxed release of the game,” said the representative. “It will be delayed unfortunately and we apologize to UK customers.
“This is due to a manufacturing issue with packaging. To confirm, this will only affect the UK boxed launch.” -
#890 Az csak az angliai dobozosra vonatkozik. Nem fog késni. -
#889 Május 2 -
#888 Éjféltől? Jah, majd 25.-e éjféltől esetleg :-) -
#887 Tudjuk már, hogy mikortól játszható a játék?( remélem éjféltől) Esetleg tud valaki megbízható digitális kiadást korrekt összegért? -
#886 "A Pc Gamer újság adott neki egy Steam kódot, hogy írjon nekik cikket a játék grafikai/technikai engine-jéről, amit majd a megjelenéskor publikálnak." -DT -
#885 Igen de az elején említi hogy aláírt valamilyen szerződést is velük. Lehet én vontam le hibás következtetést ebből, de én arra gondoltam hogy nem csak teszteli a pc-s verziót hanem azt is megnézi hogyan tudná modolni a grafikát.